Pou patikrinau , man Meškiuką atsiunė apie 20 balandžio 2019 metais. Mano žemė visai netinkama, nederlinga, sausa . Jie labiau drėgnesnių vietų gyventojai... pas Jus drėgniau , sukesnės žemės turėtų gerai kabintis . Pirmais metais visą vasarą ravėjau ir laisčiau . O antrais jau pradėjom valgyti
Ingrida, rašau ir trinu, rašau ir trinu.
Na bet žinai, pasakysiu. Bliamba, ar tu nori, kad tavo diedui kita boba pyragus keptų?
Po tokios procedūros ji geležis kilnoja. Žinok, žmonės mirtingi.
Man tai jau pikta ant tavo vyro. Na kad tu nepasėda, tai aišku, na bet šitaip nebrangint savo moters...
Atleisk, nenoriu skaudint, na bet neramu man dėl tavęs. Saugokis.
Dusiuk, tai žinoma, reik laiko, kad įsikabintų.
Išsilaižysime.
Saintlina,vėl paklydūsi buvau sostinėje,vietoje namo,į Pilaitę nuklydau.Gerai sūnus telefonu išvedė ant kelio.Tik žiede pasūki ne ten,viešpatėliau žiūriu jau Panorama. Mane greičiau pribaigs sostinė su savo keliais.
Saintlina,vėl paklydūsi buvau sostinėje,vietoje namo,į Pilaitę nuklydau.Gerai sūnus telefonu išvedė ant kelio.Tik žiede pasūki ne ten,viešpatėliau žiūriu jau Panorama. Mane greičiau pribaigs sostinė su savo keliais.
Įsivaizduoju, kiek tas gelžgalis svėrė, jei taviškis vienas nepakėlė..
Įsitaisyk navigaciją ir baigsis šitas stresas nepratusiam tikrai nėr lengva Vilniuj važinėti, ypač kamščių metu
Ingrida, žiūrėk tu man, o tai gausi stružkių🥸
Aš nepiktai, žinok. Na bet net kvapą užgniaužė, kai savo nuotykius aprašei.
Labas rytas.
Suprantu Jus.Nepagalvojau ir aš pagriebiau tą geležį nešti,o nugara iš karto liepė mesti tuojau.Taip ir padariau,mb pats nuvilko.Aš vis dar galvoju,kad galiu.
Spaudimas nukritęs,man nebūdinga 90/65,čia gal dėl nukraujavimo?Šiandien tabletės dėl spaudimo negersiu.
Gerai ,kad padarė kraujo tyrimą.Nes būčiau dėl nutrofilų dar leidusis vaistus,o jų jau per daug kaip gydytoja sako.Klausė ar kaulai neskauda?
Na vistiek reikia klientus šiandien išleisti,kitus įleisti grįžti sodybon,tuo pačiu mamai pyragą iškepsiu.Įprasta ,kd prie dovanos mes su pyragu ateitume ir vynu savu.
Laukiu į lidlą,nepagaunu akcijos sviesto,važiuosiu nuo ryto,juk velykoms reikės kepinių vistiek?
Kaip gailėjausi,kd navigacijos nepaprašiau dukros nustatyti,bet gi kaip visada pasitikiu savimi.
Labas rytas,
Ingrida, aš tai pagulėčiau be jokio sąžinės graužimo. Bent ,kad visi suprastų, kaip yra kai aš negaliu....
Kepsiu Velykom bobą. Dėl tradicijos... daugiau jokių kepinių. Jei jau miltai ir cukrus negerai, tai pasaugosiu savus .
Šiandien dukriukas išlekia Vilniun. Ir vėl senatvė namie...
Gražaus šeštadienio
Ingrida, neutrofilų jei per daug, tai jie labai greitai patys nukris iki normos per keletą dienų. Dirbtinai iškelti jie ilgai neišsilaiko. Kažką lengvai dirbti , judėti gali jei tik savijauta leidžia. Tai yra gerai. Nepersistenk. Spėsi dar ir arklio darbus nudirbt. Už tavo sveikatą.
Pou, meškius sodink po kokiu vaismedžiu, obelim ar kriauše, gerai jiems šešėlyje. Krūmai netinka, nesodink po jais. Sveikatos ir tau. Tegu pavasaris sustiprina tave.
Visoms kitoms irgi po trupinėlį gėrio, po lašelį nuotaikos.
Sudygo mano pomidorai. Jomajo, visi!. Giria. Tikrai bus giros. Buvau kietai nusiteikusi , kad išmesiu kiek per daug. Nu, dabar gaila, gražūs labai daigeliai. Visų auginti neturiu sąlygų. Žodžiu, prisidirbau. Kažkurie neteks gyvybės. Ką dabar.. toks gyvenimas. Pati irgi nerandu vietos gyvenime. Tenka užsiimti bet kuo, kad likimas nebūtų kaip to atliekamo pomidoro.
Sodo medžiai liks nebalinti, nerandu tokiems darbams laiko. Nėra noro - nėra laiko. Taisyklė.
Buvau nusipirkusi Kaune bazėj tų tipo biskvitinių grybukų su glajumi. Važiuodama neiškenčiau ir paragavau. Nežinau iš ko juos ten lipdo, bet teko atsidaryt langą ir išpjauti. Jezaw, kokie šlykštūs!.. Neįtinka man jokie saldumynai. Tiesiog man nebeliko valgomų .
O maistas brangsta,kokybe prasteja.Ir pagaliau ,vertikali ekonomika pas mus jau nugriuvo ant sono.Pas smulkius vietinius prekybininkus maisto kainos jau mazesnes nei maximoje.
O su ta vieta gyvenime tai visoms pasitaiko.
Apibėgau lidlą,maximą.Gavau dar sviesto šventėms,kepiniams. Po pietų tikrai neliks.Galvojau ribotą skaičių tik duoda,dabar gailiuosi,kad nepaėmiau daugiau.Man taip skanu viskas kepta ant sviesto. O sviesto kaina ne daug skiriasi nuo taukų.
Papildyta:
Pomidorai visada sudygsta ))) aš jų sėju tiksliai tiek, kiek reik, be jokių ten atsargų. Nes išmest gaila )
O maistas brangsta,kokybe prasteja.Ir pagaliau ,vertikali ekonomika pas mus jau nugriuvo ant sono.Pas smulkius vietinius prekybininkus maisto kainos jau mazesnes nei maximoje.
O su ta vieta gyvenime tai visoms pasitaiko.
A.Alta, aš visada mėgau tokius visokius spalvotus tortinius, biskvitinius Š* valgyt. Daug metų nei pirkau, nei ragavau. Pasiilgau, tai ir nusipirkau. Nusivyliau.
Na, žmonės perka bele ką, ir kas pigu nekokybiška, ir kas brangu ir nekokybiška. Bet tai iš ko rinktis? Aš tai tik salotas visokias perku, beabejo, nekokybiškos ir nepigios. Bet kažkaip reik išgyvent iki savų sodo daržo gėrybių, nors įvairovės ir neauginu.
Na, kieti jie nebuvo, bet skonis tikrai labai prastas, smėlis kažkoks, man nevalgomi. Teks pasodint juos į savo miškelį, gal koks zuikis susigundys biskvitu..
Kad tavo grybukai dieviško skonio, net neabejoju, būtų verta tuos kelis šimtus km sulakstyt vien dėl paragavimo. Na, gal kada nors...
Papildyta:
Papildyta:
Pomidorai visada sudygsta ))) aš jų sėju tiksliai tiek, kiek reik, be jokių ten atsargų. Nes išmest gaila )
Matai, sėjau kai kurias veisles 2012 metų, galvojau, a mažu nesudygs. Sudygo. Visos. Mildą irgi pasisėjau, kiek pamenu, tai lygtai kažkada seniai seniai man siuntei, sugraibei savo paskutinių keletą sėklų. Sudygo. Kai kurias veisles sėjau, nes norėjau tiesiog atnaujinti sėklas. Dar turiu senų sėklų, kur niekada nebandytos. Gal niekad ir neprisireiks.