QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 18, 09:35)
Oi ex ,kam metai pinigus tokiems dalykams.Dabar pradejau ziuret parduotuveje ka zmones perka,tai dar karta isitikinu ,kad zmogus pats atspariausias plesrunas.
O maistas brangsta,kokybe prasteja.Ir pagaliau ,vertikali ekonomika pas mus jau nugriuvo ant sono.Pas smulkius vietinius prekybininkus maisto kainos jau mazesnes nei maximoje.
O su ta vieta gyvenime tai visoms pasitaiko.
A.Alta, aš visada mėgau tokius visokius spalvotus tortinius, biskvitinius Š* valgyt. Daug metų nei pirkau, nei ragavau. Pasiilgau, tai ir nusipirkau. Nusivyliau.
Na, žmonės perka bele ką, ir kas pigu nekokybiška, ir kas brangu ir nekokybiška. Bet tai iš ko rinktis? Aš tai tik salotas visokias perku, beabejo, nekokybiškos ir nepigios. Bet kažkaip reik išgyvent iki savų sodo daržo gėrybių, nors įvairovės ir neauginu.
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 18, 09:45)
Oi Ex,atvažiuok į svečius pavaišinčiau biskvitiniais grybukais.

Jaučiu pirkai paprastus grybukus.Jie būna kieti,seni.
Na, kieti jie nebuvo, bet skonis tikrai labai prastas, smėlis kažkoks, man nevalgomi. Teks pasodint juos į savo miškelį, gal koks zuikis susigundys biskvitu..
Kad tavo grybukai dieviško skonio, net neabejoju, būtų verta tuos kelis šimtus km sulakstyt vien dėl paragavimo. Na, gal kada nors...
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 03 18, 10:03)
Nepagalvojau pasakyt.. praėjusią savaitę Maxėj po 0.99 buvo sviestas. Jei pamatysiu kur akciją geresnę, brūkštelsiu.
Papildyta:
Pomidorai visada sudygsta ))) aš jų sėju tiksliai tiek, kiek reik, be jokių ten atsargų. Nes išmest gaila )
Matai, sėjau kai kurias veisles 2012 metų, galvojau, a mažu nesudygs. Sudygo. Visos. Mildą irgi pasisėjau, kiek pamenu, tai lygtai kažkada seniai seniai man siuntei, sugraibei savo paskutinių keletą sėklų. Sudygo. Kai kurias veisles sėjau, nes norėjau tiesiog atnaujinti sėklas. Dar turiu senų sėklų, kur niekada nebandytos. Gal niekad ir neprisireiks.