Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 17, 09:14)
Kai tik pasirodys  wub.gif , dabar dar miega ...

Mano meskinukai jau lenda graziai.Is tos meiles ,buvau apdejus arklio perpuvusiu meslu,galvojau,kad nebeisdigs,bet ziuriu dygsta grazus.As nenuskabau daly ziedu,palieku veislei,tai jie patys pasiseja ir sudygsta nauji tarp senu.Turiu dvieju metru ilgio ir 40 cm plocio tokia lysve,butumet arti,visas apdalinciau.Labai daug vitaminu pavasari turi.
Mergina,plaukus trumpus lengviau tvarkyt. 4u.gif
Ir laukiu,ar pridygs mano salavijau bordo ar ne.Kol kas nieko nesimato dar.
Dusia,jei bus sauleta,pomidorams bus rojus,bus grazus daigai,jei saules mazai,auga ilgiau nei namie.
Atsakyti
Luety aš kalbėjau apie gėlių daigus , ne apie pomidorų . Pomidorus auginsiu namie . Palangė. Paskui balkonas.
Žmogus iš kurio pirkau meškinį česnaką man liepė sodinti po medžiais. Pakišau po lazdynais . Irgi nekarpau žydinčio , aplik žydinti uždedu kartono ir užpilu komposto - kitamet pridygsta naujų . Smarkiai plečiasi . Šaknys jo galingos , garšvą nugali ...
Atsakyti

Kai tik pasirodys wub.gif, dabar dar miega ...

Taip, žinoma, ki bus galima, dabar gi tik snieguolės tik žydi, viskas miega bent jau pas mus.

Luety aš kalbėjau apie gėlių daigus , ne apie pomidorų . Pomidorus auginsiu namie . Palangė. Paskui balkonas.
Žmogus iš kurio pirkau meškinį česnaką man liepė sodinti po medžiais. Pakišau po lazdynais . Irgi nekarpau žydinčio , aplik žydinti uždedu kartono ir užpilu komposto - kitamet pridygsta naujų . Smarkiai plečiasi . Šaknys jo galingos , garšvą nugali ...

Aš kiek kartų bandžiau iš pirktinių sėklų daigintis, tiek nepavyko :(

Atsakyti
Pou iš pirktų sėklų ir man nedygo , pirkau kelmuką . Puvo akcija FB kažkurioj grupėje - pasisodink namuose meškinį česnaką. Kiek žinau , turi sėkos peržiemavoti , tik tada dygsta. Ir šviežios,o ne kelių metų senumo .
Atsakyti

Pou iš pirktų sėklų ir man nedygo , pirkau kelmuką . Puvo akcija FB kažkurioj grupėje - pasisodink namuose meškinį česnaką. Kiek žinau , turi sėkos peržiemavoti , tik tada dygsta. Ir šviežios,o ne kelių metų senumo .

Dusia, kad va, man net mintis tokia neatėjo, kad jį galėjo kažkas pardavinėt FB. Vieną kartą Šilainių turgelį moterytę užmačiau su keliais svogūnėliais, tik kad ne tai galvoj buvo - važiavom visai dienai visai kitais reikalais, būtų žuvę. O daugiau, kiek ėjau, nepavyko rast.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 17, 12:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dusia37" data-cid="73056058" data-time="1679053479"><div><p>Pou iš pirktų sėklų ir man nedygo , pirkau kelmuką . Puvo akcija FB kažkurioj grupėje - pasisodink namuose meškinį česnaką. Kiek žinau , turi sėkos peržiemavoti , tik tada dygsta. Ir šviežios,o ne kelių metų senumo .</p></div></blockquote><p>Dusia, kad va, man net mintis tokia neatėjo, kad jį galėjo kažkas pardavinėt FB. Vieną kartą Šilainių turgelį moterytę užmačiau su keliais svogūnėliais, tik kad ne tai galvoj buvo - važiavom visai dienai visai kitais reikalais, būtų žuvę. O daugiau, kiek ėjau, nepavyko rast.</p>

Oi,kaip gaila,kad as toli,prikasciau daug,nes pas mane miskas,net yra mintis plestis.Jie nemegsta saules tiesiogines,parkuose auga visur po medziais,seselyje,pas mane irgi uzstota serbentais,siltnamio ir tvoros,saules ten nedaug,nebent tada kai ji aukstai buna.
Atsakyti

Ačiū, Luety, už gerą širdį. Dusiukas va pasidalins, gal pavyks ir man įveisti. Miškas pas mus panosėj, bet va ten nėra. Jaučiu ir pasodinčiau kur pakrūmėj. Sklypas ribojasi su mišku, tik tą dalį tarp mūsų dirbamo sklypo ir pamiškės anyta ūkininkui išnuomavus. Būtų mano valia, įveisčiau sodą, kad ir kaip sunkiai kabinasi medeliai. Būtų technika nedirbama žemė, apsauginė zona. Bet yra kaip yra.

Norėčiau savo sodelio, bet kad kažkaip neužmatau nieko arba kainos pasiutusios.

Atsakyti
Ačiū dievui,jau namie,bute. ax.gif Namų ir sienos gydo.
Oi šalavijo turiu pridygūsio,pas mane ir baltas buvo.Tik dabar nežinau kur koks išdygęs.Gerai jis ilgai žydi ir rudeniop dar kartą sužydi. ax.gif Jei jau kas važiuotumėte pro šalį,visada prašom. 4u.gif
Pou,o saulakis ne geriau kelmais?Man nei minties nebuvo sėklomis.Vienu metu visą pievą jo turėjau.Apmažinome,bet vis išdygsta kur nors.Reiks man irgi užsiveisti gėlyne naujame,gera gėlė ilgai žydi. wub.gif
Pou,kad išsipildytų svajonė. 4u.gif
Atsakyti

Ingrida, namuose visuomet gera ir saugu.

Saulakis kelme greičiau išsikeroja, gražus būna, bet pernai pavasarį pasėjom, rudeniop jau žieduką suvirino, tik geriau kokius tris penkis daigelius iš sėklų vienoj vietoj sodint, tada greičiau gražus kelmelis pasidarys.

Būtent dėl to man jis ir patinka tas margiukas, kad gražus kelmas, jo pačio lapai dekoratyvūs ir žydi iki šalnų. Vienoj vietoj įkišus aš jį prie mėlyno šalavijo, levandos, tai šalavijas pirmas, toliau levanda, o galiausiai saulakis savo žiedus parodo. Rudeniop šalavijas ir levandą antrą kartą dar pražysta, o saulakis tik gražėja, apsipila vis naujais žiedais.

Ačiū!

Atsakyti
Ingrida ,tik tu nepradek savo repertuaro dabar ,po svitinimo audiniai linke isburkti,sutinti,jokio darzu kasimo,jokio lankstymosi ,jokio pavojaus nugaros smegenims sudarymo.Nenoriu cia daug aiskint ,bet turiu pasakyt.
Daug gulet ant nugaros,truputi pakilnot kojas,truputi pilvo raumenis pamankstint.Jokiu trepinejimo ,kepimu ir sveitimu.
Lengvai vaiksciot ,stengtis pulso neuzkelt.
Atsakyti
Hai smile.gif kokia graži diena šiandien wub.gif buvom Trakuose pasivaikščioti su drauge. Sunku patikėti, bet ant ežero vis dar ledas, ir storas - žmonės vaikšto blink.gif
Vaikis šian išklibinkščiavo į mokyklą. Nupirkom lazdelę, tai labai patenkintas ne tai inteligentą, ne tai Hausą vaizduoja biggrin.gif Rentgeną tik kitai savaitei paskyrė, o aprašymas išvis tik ketvirtadienį bus. Nutarė nesėdėt namie dar savaitę.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 17, 15:44)
Jokiu trepinejimo ,kepimu ir sveitimu.

Šiltnamių kasimą pamiršai pridėt.
Atsakyti
Ačiū mergaitės,už dėmęsį.Spaudimas kažko nukritęs. ax.gif
Vos neprisidirbau,užvažiavau į garažą pas mb,norėjau padėti įnešti tokią geležį,tik pakėliau,nugarą kad timptelėjo,mečiau šalin.Viskas grįžau namo,lovoje,na rytoj pyragą iškepti nesunku. mirksiukas.gif
Ačiū dar kartą. 4u.gif
Atsakyti