Ingridėl

Pou Tavo šalavijui trūksta bičių

Už lango orai panašėja į pavasarį, gal sėsiu pomidorus pagrindiniam derliui savaitgalį. Reikia susikaupti ir pasėti TIK 22 vnt

Gražiaus penktadienio

Labas visoms bandziau cia kazkada rasyt rasyt ir niekaip neisikele zinute.. supykau ant SM ir vel i darbus uzsisukau…
Siandien is namu ir lauksiu vyro namo varysiu savaitgaliui.
As jauciu intraverte. Man taip istaso galva tas ofisas, gryztu namo ir nieko nebenoriu. Galva plysta. Vakar uzmigau po 8 turbut
mezginiai liudi nepaliesti, mokslai ir gi sunkiai nes negaliu nieko susikaupt padaryt jau laukiu gryzimo i normalu rezima
Muka, aš gal sėčiau į dėžutę, o vėliau persodinčiau. Tikiuosi, kad bus rausvi. Jei ką, rudeniop iš rausvo atskiro krūmelio pririnksiu sėklų, o gal jau ir pernai bus pabirusių ir pavasarį sudygs.
Mukut, tik įvertink, kad šalavijas labai barsto sėklas ir tikrai reik ravėt daigelius, nes jų visur būna Jei tau jokio skirtumo, rožinis ar mėlynas, pavasarį pas mane tikrai bus daigelių, galėsių pakasti.
Melisa taip pat užsisės, jei kas norės, vienu ypu prikrapštyt tikrai galėsiu, pernai susivėlinau, išvykom ir daigeliai vazonuose persodinti kapiec.
Aš tai dar noriu ežiuolių užsiveist, man jos tokios dekoratyvios. Reiks sodinukų nusipirkt, nes iš sėklų antri metai viena vos gaiveliojasi, bet niekaip normaliai neįsikabina.
Merginos, Dietskyj sladkyj, neumirškit, kad yra žemaūgis, pomidoriukai maži, saldūs. Krūmas negenimas, bet jei įsikabina gerai, tai reik valdyt (prašniot gerai, nes uch), vešlus gaunasi - tad vietos reik. Bet skonis labai geras, ypač tokiam pakapsėjimui.
Dusia, šiltnamy tai idealu, daigiukai bus drūti, namuose kažkokie staibeliukai gaunai
Ir prie progos, jei tik galėsi, man meškinio česnako kokį svogūniuką iškrapštyk
Pas mane šįmet daržas bus mažutytis, planuoju tiek, kad jei ką, galėtų vienas vyras apeiti, jei man tie uždegimai nesibaigs. Rūsy dar visko pakankamai yra, išskyrus pomidorus - tų beliko keli stiklainiukai. Tad visko tik šviežiam valgymui, jei liks pomidorų, tai jų nebent. Pomidorų auginimą pareguliuosiu, kaip ką daryt, nes ten mano valdos buvo, o visą kitą - baika.
MSM, nieko, viskas laikina ir įveikiama, šaunuolė ir taip esi