Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos,
Ingridėl 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip jautiesi šiandien? Kad nemigusi tai suprantu . Man jautramiegei miegoti su svetimias žmonėmis viename kambaryje būtų kančia . Kiek seansų tos kankinimo procedūros Tavęs laukia ?

Pou Tavo šalavijui trūksta bičių bigsmile.gif tongue.gif Medingas augalas, tik žiedadulkių neduoda.

Už lango orai panašėja į pavasarį, gal sėsiu pomidorus pagrindiniam derliui savaitgalį. Reikia susikaupti ir pasėti TIK 22 vnt biggrin.gif Yra toks planas šiemet .
Gražiaus penktadienio 4u.gif

Atsakyti

Sveikutės,

Ingrida, skaudžiai ta procedūra susiskaitė. Bet jei reikia, tai reikia :4u:  

Dusia, nea, bitės man patinka pas kitus  :4u: O šiaip tai ten dūzgia tos kelios gėlytės, kai žydi. Paprastai levanda ir šalavijai linksta nuo bombonešių - kamanių.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 17, 07:19)
tas, kas knarkia, užmiega pirmas  biggrin.gif 
Kaip jautiesi šiandien?

Ačiū,viskas gerai gimdymą irgi iškenčiame. mirksiukas.gif
Laukiu dukros iš sporto klubo,atvarys mašiną,varysiu namooooooooo. wub.gif
Laukia dar trys procedūros,kiekvieną penktadienį.
Atsakyti
Labas rytas,

Ingridel,imk mano ranka,laikykis,viskas tik i gera,turek vilti,tikejima svarbiausia. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Smagu,kad visa savaite busi namuciuose.Pailsek,atsigauk,neark,kaip arklys,pabuk gamtoj,pasigerek ja.Buckis tau.

Pa mus lyja,rodo lis iki 13 val,po to bus sauleta,reik ridikus set lauke 11 silumos.Pats tas.
Vakar siltnamiui agurkus sukisau i vazonelius,stovi ant palanges,ant radijatoriu nededu ,ir taip gana silta,turetu sudygt.
Atsakyti

Labas visoms  :4u: bandziau cia kazkada rasyt rasyt ir niekaip neisikele zinute.. supykau ant SM ir vel i darbus uzsisukau… 

Siandien is namu ir lauksiu vyro namo varysiu savaitgaliui.

As jauciu intraverte. Man taip istaso galva tas ofisas, gryztu namo ir nieko nebenoriu. Galva plysta. Vakar uzmigau po 8 turbut  :oh: 

mezginiai liudi nepaliesti, mokslai ir gi sunkiai nes negaliu nieko susikaupt padaryt  :( jau laukiu gryzimo i normalu rezima  :( 

Atsakyti
Labos

Ingriduke tu tik namie pailsėk, nesiplėšyk bo vistiek visgi inetrversija 4u.gif
Įsivaizduoju kaip tu cypi, kaip nori namo ax.gif man irgi svetimos vietos nekažką...va dabar jau į Biršoną važiuosiu o jau nervą turiu...ir ko nežinau..
Dusia ir aš sėsiu pomikus tikiuosi irigi nepadauginsiu rolleyes.gif nes šiemet paprikos visos bus šiltnamyje tuo pačiu pamažinsiu ir pomikus biggrin.gif tikiuosi ax.gif
MSM aš irgi mėgstu dirbti iš namų turiu jaukų kambariuką ir niekas nemaišo smile.gif
Pou koks grožis to šalavijo reiks gėlynę įtupdyti, tik va sėti į dėžutę ar tiesiai nors gal sėsiu į dėžutę...

Atsakyti

Muka, aš gal sėčiau į dėžutę, o vėliau persodinčiau. Tikiuosi, kad bus rausvi. Jei ką, rudeniop iš rausvo atskiro krūmelio pririnksiu sėklų, o gal jau ir pernai bus pabirusių ir pavasarį sudygs.

Mukut, tik įvertink, kad šalavijas labai barsto sėklas ir tikrai reik ravėt daigelius, nes jų visur būna :) Jei tau jokio skirtumo, rožinis ar mėlynas, pavasarį pas mane tikrai bus daigelių, galėsių pakasti.

Melisa taip pat užsisės, jei kas norės, vienu ypu prikrapštyt tikrai galėsiu, pernai susivėlinau, išvykom ir daigeliai vazonuose persodinti kapiec.

Aš tai dar noriu ežiuolių užsiveist, man jos tokios dekoratyvios. Reiks sodinukų nusipirkt, nes iš sėklų antri metai viena vos gaiveliojasi, bet niekaip normaliai neįsikabina.

Merginos, Dietskyj sladkyj, neumirškit, kad yra žemaūgis, pomidoriukai maži, saldūs. Krūmas negenimas, bet jei įsikabina gerai, tai reik valdyt (prašniot gerai, nes uch), vešlus gaunasi - tad vietos reik. Bet skonis labai geras, ypač tokiam pakapsėjimui.

Atsakyti
Sudėtinga su tomis paprikomis, bo joms reikia visai kitų sąlygų negu pomidorams... Kažkam bus nesmagu kartu augti smile.gif Ypač rudeniop , kai pomidorus sausai laikai , nuo ligų saugai, o paprikas reikia daug lieti . Kiek auginausi - atskirai geriau dera. Praėjusiais metais buvo prasčiausias derlius per visus 10 auginimo metų . Šiemet bandysiu keisti auginimo vietą . Agurkai su paprikomis viename šiltnamyje puikiai derėtų - drėgmė , daug tręšimo abiems tinka .
MSM aš Tavo metų būčiau uždususi dirbdama namie ilgiau negu savaitę. Energinga buvau biggrin.gif
Bet miegoti su kažkuo svetimu vienam kambaryje - košmaras. Todėl man visos ligoninės baisus košmaras. Nors po dukros viena buvau palatoje... Priklausė man pagerinta palata po pjiūvio.
PS aš tarybinių laikų studentė , kaimietė ...5 metai bendrabučio . 4-5 žmonės kambaryje . Brr ... Neišmokau miegojimo . O ką išmokau iš tų laikų tai negirdėti aplinkos - ty jei mokausi - gali šalia baliavoti , trukšmauti , muzikos klausyti , man dzin. Negirdžiu. Gera savybė buvo turint papildomą darbą kai vaikai maži buvo mirksiukas.gif . Iš darbo ištaukdavo tik tyla arba klyksmas: susipešė vadinasi ...
Pou - pas mane pilna pieva prisiėjusi mėlyno šalavijo - atvešiu Mukai ... Reikia palaukti tuoj rodys gyvybę. Ir dar Mukai esu skolinga vaistinio šalavijo. Ir dar juozažolės, nes kažką ne tokio vis vežu... Šalavijas ir juozažolė jau atskirti nuo pagrindinio krūmo , liko į vazonus ikišti . Melisa pas mane kažkokia keliaujanti - tikrai pridygsta bele kiek.
Galvoju , kad biški palauksiu ir balandį sėsiu visas gėlytes indeliuose šiltnamyje . Nebenoriu namų apsikrauti ...
Atsakyti

Nu va man tos ramybes truksta po darbo…

Nezinau ar pasigyrus cia buvau - plaukus gerokai nusikirpau. Dabar taip lengva  :yahoo: 

Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 03 17, 10:52)
<p>Nu va man tos ramybes truksta po darbo…</p><p>Nezinau ar pasigyrus cia buvau - plaukus gerokai nusikirpau. Dabar taip lengva  yahoo.gif </p>

Plaukai ne protas atauga smile.gif
Aš išvažiavau studijuoti kasos kaip trosas iki šiknos. Po pirmo kurso grįžau kaip berniokas apsikirpusi ... Ir niekada nebenorėjau ilgų plaukų biggrin.gif Nei už ką smile.gif
Atsakyti

Dusia, šiltnamy tai idealu, daigiukai bus drūti, namuose kažkokie staibeliukai gaunai :)

Ir prie progos, jei tik galėsi, man meškinio česnako kokį svogūniuką iškrapštyk  :4u: 

Pas mane šįmet daržas bus mažutytis, planuoju tiek, kad jei ką, galėtų vienas vyras apeiti, jei man tie uždegimai nesibaigs. Rūsy dar visko pakankamai yra, išskyrus pomidorus - tų beliko keli stiklainiukai. Tad visko tik šviežiam valgymui, jei liks pomidorų, tai jų nebent. Pomidorų auginimą pareguliuosiu, kaip ką daryt, nes ten mano valdos buvo, o visą kitą - baika.

MSM, nieko, viskas laikina ir įveikiama, šaunuolė ir taip esi  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 17, 11:03)
Ir prie progos, jei tik galėsi, man meškinio česnako kokį svogūniuką iškrapštyk  4u.gif 

Kai tik pasirodys wub.gif , dabar dar miega ...
Atsakyti