Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kad tik augtų viskas ir klestėtų, brangiosios! Tikiuosi, kad ko nors neprimaišiau.

Aha, mergytė, kur gi. Per mėnesį plius 5 kg, kai visas maistas lauk išvažiuoja akimirksniu. Bus matyt, kas tę pas mane.

Šalavijas tikiuosi, kad bus rausvas, nuo rausvų šakų rinkau. Jei šįkart nebus, tai rudenį tikrai turėsiu rausvo, nes vienas vaikiukas buvo mažytis pernai, pasodinau į kitą vietą, o jis gražiai rausvai pražydo. Tai jau neturėtų susikryžmint. Įdomi ta gamta.  Saulakis man tokia universali gėlytė, ilgiausiai žydi, paprasta ir puošni tuo pačiu metu. Bet kai sėsit, stebėkit kas išdygs. Jei antras lapiukas ne margas, tai paprastas saulakis: iš sėklų taip būna, išlenda kartais ir senolis, su kuriuo kryžminta buvo. Man iš keturių sėklų paprastai trys margučiai, o vienas aukštaūgis saulakis.

Pentiniumas klasikinis mėlynas. Iš sėklų nebandžiau augint, gavau atskeltą. Šįmet Sesutei atskelsiu, kitais metais, jei jums nepavyks iš sėklų, atskelsiu paauginus saviškį.

Saintlina, taip, žiauriai sunku Sesutės šeimai. Visi kuo galim. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 16 kovo 2023 - 14:20
Pou , kai šypsena veide niekas į kg nežiūri 4u.gif O jei rimtai tai nesimato tų tavo kg .
Vilnius už ką balsuosit ?
Į kairę apvogs, į dešinę išr*****...
Čia ne aš sugalvojau , kažkas parašė ir mano sekamų žmonių tongue.gif
Nepasigyriau , mano kaime 3 katinai atvarę tvarte ir dažinėj bledavoja. Pavasaris vadinasi.
Vienas baltas, kitas rainas, trečias ryžas ( manyčiau ryža) ilgaplaukis susivėles, truputį priplota nosimi ... Yra brito ar perso. Tikiuosi ne tik pypt, bet ir maitinsis . Pelėmis pvz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 kovo 2023 - 14:32

Priedas  336525868_916001536113866_6337727794620047696_n.jpg   478,06KB   4 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti
sutvarkiau kazkiek gelyneli kiemelyje vazonuose,turejau dvi grazias primules/raktelius,isodinau,pelargonijas nuchezinau trumpai,o jau amaru ant ju doh.gif doh.gif
Nupurskaiu su skiestu fairiu,nieko daugiau neturejau,ir zeme paliejau su juo.
Isinesiau zeme agurkam,kad apsiltu,bet pas mus jau trecia diena sauleta ir 11-12 silumos,gal nebus per anksti siltnaminiams.,pas mus kovo vidurys,kaip pas jus balandzio vidurys.
Noriu jau zeme glamonet,sirdis pypia.
Pou,tokius raudonus salavijus as irgi turiu,bet jie man toki miska padare,kad negailestingai juos lauziau rudeni.Tikiuosi isdygs nauju.Bet jie tik dekoratyviniai,ar ne?
Atsakyti

Luety, taip, čia dekoratyviniai, vaistiniai kitokie, pūkuotukai tokie. Gerklę skalaut labai gerai, kai suima.

Šalavijai labai sėklas barsto, pavasarį labai daug sudygsta daigelių. Galėčiau visas apdalinti, tik va iš bendro plotuko neaišku, kokie daigiukai būtų rožiniai ar mėlyni. Čia vienas motininis augalas Šalavijas Salvia Caradonna, o va ėmė ir sumutavo, pusė nusidažė rožine spalva.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 16 kovo 2023 - 15:15
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 16, 14:16)
Vilnius už ką balsuosit ?
Į kairę apvogs, į dešinę išr*****...

Nepasigyriau , mano kaime 3 katinai atvarę tvarte ir dažinėj bledavoja. Pavasaris vadinasi.
Vienas baltas, kitas rainas, trečias ryžas ( manyčiau ryža) ilgaplaukis susivėles, truputį priplota nosimi ... Yra brito ar perso. Tikiuosi ne tik pypt,  bet ir maitinsis . Pelėmis pvz.

Tu vėėjo paklausk, tau vėėėjas atsakyys..
Nžn, man taip ne prie širdies Benkunslas, kad musėt imsiu Zuoką.

Pelėm tai jie maitinsis. Bet jei ten yr katė, ar nesulauksi pūkuotukų vados?
Atsakyti
Gyva,ačiū.
Atvažiavau ryte,sumaišė dienas,sako jūms rytoj.Nu pyktis suėmė. blink.gif
Paskui sako na paguldysime jus,rytoj procedūra.Norėjau apsisukti ir namo,bet paskui tokia mintis,o gal atras vietelę?Ir atrado po pietų,gydytoja paprašė ansetezologo padirbti,pati kalta buvo.
Procedūra ne iš maloniųjų.Ypač,kai adatas traukė,vos ne gimdymui prilygsta,jau gydytoja liepė giliai kvėpuoti per burną.Dabar kraujuoju,iš pradžių net labai. ax.gif
Kitus kartus jei viskas gerai paleis gal namo tą pačią dieną,moterį šalia jau išleido namo.Čia tik pirmą kartą palaiko parą. ax.gif Iškentėsime. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, o tai gi su narkoze darė? Ir vis tiek skaudėjo?
O dabar ligoninėj? Kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 16, 17:04)
Ingrida, o tai gi su narkoze darė? Ir vis tiek skaudėjo?
O dabar ligoninėj? Kaip jautiesi?

Su narkoze,subadė adatas,sukišo kažkokius geležiukus.
Narkozė buvo 15 minučių.Kol viską sukrovė.
Paskui važiavome su lova tomografą atlikti,švytino,lašino magnį.Ir tik tada traukė adatas.Be jokių nuskausminimų.Seselė sakė neseniai viską darė be narkozės,sakė mūsų rankos būdavo mėlynos nuo ligonių spaudimo. blink.gif Kam kankino žmones?
Dabar gerai,tik guliu su trimis bobutėmis,norėtųsi atsidaryti langą,bijau labai reikštis.Kaip nors prabusiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 16, 17:40)
Kam kankino žmones?
Dabar gerai,tik guliu su trimis bobutėmis,norėtųsi atsidaryt langą,bijau labai reikštis.Kaip nors prabusiu? ax.gif

Nabagyčiai cray.gif
Lango tau turbūt neduos atidaryt smile.gif prabūsi, juk tik dieną tebūsi mirksiukas.gif pažaisk ką nots telefone ar gal paskaityt ką turi. Paskui nespėsi užmigt, o jau šviesas palatoj įjungs smile.gif
Mano draugės tėvas kai gulėjo ligoninėj, tai vis bumbėjo, kad gestapininkai taip žmones kankino - šviesą įjugtą pastoviai laikė ir miegot nedavė ))
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Na prisiklausiau knarkimo. bigsmile.gif Ligoninė ,nieko nepadarysi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 17, 07:06)
Na prisiklausiau knarkimo. bigsmile.gif Ligoninė ,nieko nepadarysi. ax.gif

tas, kas knarkia, užmiega pirmas biggrin.gif
Kaip jautiesi šiandien?
Atsakyti