Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mano anukai Uk mokslus baige apie piratavima ne kazka ismano. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mukute,jegu neturejimas rodo ,kad maisto medziagos nepatenka i energijos grandine.Kaip cia tau paaiskinus,manau kortizolis uzblokuoja energijos gamyba.Viskas eina i depozitus,niekas neina i karbiuratoriu,kur energija patektu i krauja.Fizikos poziuriu as galiu paaiskint ,bet gydyt reikalas rizikingas del tavo labai silpnu kraujagysliu sieneliu.Tau reikia gydytoje vietoje,kad galetu fiziskai stebeti , o ne cia burti per proxi.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 03 16, 10:43)
Mano anukai Uk mokslus baige apie piratavima ne kazka ismano. biggrin.gif  biggrin.gif

Mano sugyventinis gime ir nuseno vakaruose.Apie rytu europos piratinius saitus nusimano neblogiau uz piratu ilankos narius,kirilicos nesupranta,net zodzio istart negali , o saitais naudojasi.Talento nepragersi.
Atsakyti
Keisti gali fondą ir rizikas, kiek pamenu.
AA suprantu, kad užsikišo mano energijos tekėjimas, labai daug paskutiniais metais su darbu reikalų, manau užsiblokavo organizmas nuo visko...taip sakant savisauga įsijungė bet taip, kad visas duris uždarė
Pou ačiū tau širduke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 16 kovo 2023 - 10:53
Muka ,jei darbas ir buvimas superaukstuomene padare tave nekilnojamu turtu tokiame amziuje ,reiktu pergalvoti prioritetus.
Taip buna gyvenime,kartais tenka daryt neitiketinus pasirinkimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 16 kovo 2023 - 11:05
QUOTE(Pou @ 2023 03 16, 09:08)
<p>Ai, prisiminiau.</p><p>Apie slogas. Paprastai, jei žmogus atsisako pieno produktų, stipriai pagerėja reikalas su sloga.</p>

Atsisakius pieno produktų, daug kas ir daug kam pagerėja.
Slogos profilaktikai o ir gydymui - nosies plovimas man pasiteisina.

Laukiu žolių pasirodant - tapsiu karve biggrin.gif. Daiginimas šiemet man kažko nepatiko, saulėgrąžos apskritai kažkokios nedaigios, žirniai baisiai greitai dideli pasidaro ir į daigyklą netelpa. Žodžiu, laukiu garšvų, kiaulpienų ir dilgėlių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 16, 12:04)
Muka ,jei darbas ir buvimas superaukstuomene padare tave nekilnojamu turtu tokiame amziuje ,reiktu pergalvoti prioritetus.
Taip buna gyvenime,kartais tenka daryt neitiketinus pasirinkimus.

labai rimtai galvoju apie tai....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 03 16, 10:51)
Keisti gali fondą ir rizikas, kiek pamenu.

pagal mane, tai čia pasirinkimo praktiškai ir nėr smile.gif vargu ar daug yra rizikingiausią kryptį pasirinkusių. Nebent jaunimas, ir tai kaži ar šiuo metu prisiima tokias rizikas. O fondų visų rodikliai žemyn čiuožė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 16, 12:30)
pagal mane, tai čia pasirinkimo praktiškai ir nėr smile.gif vargu ar daug yra rizikingiausią kryptį pasirinkusių. Nebent jaunimas, ir tai kaži ar šiuo metu prisiima tokias rizikas. O fondų visų rodikliai žemyn čiuožė.

taip dėl šios priežasties ir nelakstau
Atsakyti

Mukut, taviškis vokelis jau pas Dusiuką. Kaip visuomet nuostabiai atrodo  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 16, 13:25)
<p>Mukut, taviškis vokelis jau pas Dusiuką. Kaip visuomet nuostabiai atrodo  wub.gif​ </p>

Ačiū jau gavau smile.gif friends.gif aha pritariu biggrin.gif
jazau kaip viskas preciziškai sudėta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 16 kovo 2023 - 13:39
Pou 4u.gif Mergytė tu pas mus, kada pasenėsi ? O prikrovusi man gėlių visokių ...
Dėkui, dėkui , dėkui wub.gif wub.gif
Mukos sėklos jau pas Šeimininkę.
Atraportuoju - Muka visai gerai atrodo , kuo nepatikėtumei ligos išklotinę paskaitęs 4u.gif
Apie savo gerą atrodyma patylėsiu , vis dar 6 kg nuo gruodžio priaugusi , kasos mirtinai kirpėjos žirklių prašosi ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 kovo 2023 - 13:40
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 16, 14:39)
Pou  4u.gif  Mergytė tu pas mus, kada pasenėsi ? O prikrovusi man gėlių visokių ...
Dėkui, dėkui , dėkui  wub.gif  wub.gif
Mukos sėklos jau pas Šeimininkę.
Atraportuoju - Muka visai gerai atrodo , kuo  nepatikėtumei  ligos išklotinę paskaitęs  4u.gif

irnesakyk.gif
Atsakyti