QUOTE(žollia @ 2023 03 16, 06:13)
Labas iš ryto
Vis galvoju dar
Nes taip sunku iš komforto zonos išeit
Bet dar galvoju kitą reikalą pakartot, esu bandžiusi. Bet jau bijau ir rašyt
Labas rytas,
nu va,zolyte musu issigando.
Nebijok,mes tik megstam liezuviais paplakt,parodyt kiek kuri ismanom viena ar kita dalyka,arba neismanom.
Daug nagrineje ir vivi pasilike prie savo nuomoniu,o daugelis ir pasinaudoje,tik nedrysta pripazint.
Rasyk drasiai,man labai uzkibo ugince,ne su detoksu,bet su zoliu receptais,pas mane tu zoliu daug,o as jas metu i komposta,vat imsiu valgyt,sutaupysiu kiek pinigu i Kanarus vaziuosiu.
Nekankint,pasidare idomu,ka tu ten dar atkapstei.
Alta,viska supratau paskutiniam poste
cia turbut rasei dlia osobo tupyx.
Dusia,man tos si meskiukais kisenelese kojines labai patiko,kai pamaciau.Vaikai labai nenori muvet siltu kojiniu,galvoju,gal tokias pamils.Dar reik jas tobulint,cia buvo is knygos schema,angliska,parasyta tai dieve padek,sifravau sifravau,pagaliau radau video angliska,tai tada supratau,kas ir kaip.Nenorejau daryt uzsiuvama kisene,norejau ismegzt iskart su pamusalu ir virsutine dalim.Viena numezgiau ardydama gal 5 kartus,kita nebemezgiau,padejau i sona,stovejo kol keturias poras kitu kojiniu nenumezgiau,tada emiausi antros ir numezgiau vienu ikvepimu.Bet meskuciu nesiryzau sifruot,kaip ji ten mezge,bet po dienos kitos,viena vakara sedau ir abu padariau.Zodziu,nuo knygos atsisiuntimo iki kojiniu gimimo praejo vos ne menuo.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 03 16, 07:45)
visai nesunku
nebeturiu laiko skaityti, o klausyti puikiai gaunasi buitine veikla užsiimant. Tu turi daug rūpesčių, galvoj daug minčių sukasi ir turbūt pabėga mintys nuo klausomo teksto.. aš vis negaliu pamiršt tavo žodžių apie svainį ir dukterėčią. Taip sunkiai nuskambėjo.. Nabagutė tavo sesutė
O kaip tavo pačios tyrimai? Gal jau išaiškėjo kas nors?
Papildyta:
siunčiuosi per torrentus
As labai noriu audio knygu,bet su torentais dirbt nemoku.Bandziau kazkada,tai pakvietimo reik,tai dar kazkas,nezinau kodel man ten neikandama.Bandziau ieskot atsisiust audio knygu,tai ne koks pasirinkimas,visos egles zalciu karalienes lygio.Dar pastebejau,labai priklauso nuo to,kas igarsino knyga.Kai kuriu balsu negaliu pakest,kai skaito,nors knyga butu ir idomi.
Audio man labai patinka,galiu darbuotis,akys neidarbintos,ilsisi,o as verdu valgyt.geris audio knygos.