Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(žollia @ 2023 03 16, 08:13)
Labas iš ryto 4u.gif

Vis galvoju dar  rolleyes.gif  Nes taip sunku iš komforto zonos išeit  ax.gif  Bet dar galvoju kitą reikalą pakartot, esu bandžiusi.  Bet jau bijau ir rašyt biggrin.gif

Prasom nebijot ir dazniau reikstis.
Muka , tas tavo priekis ,kazkoks itartinas.
Kasu darza literaliai ,ne frazeologiskai.Bet jus cia tokios visos glamurines.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 16, 09:27)
Saintlina, kažkaip neišmokau dar knygų klausyt

visai nesunku smile.gif nebeturiu laiko skaityti, o klausyti puikiai gaunasi buitine veikla užsiimant. Tu turi daug rūpesčių, galvoj daug minčių sukasi ir turbūt pabėga mintys nuo klausomo teksto.. aš vis negaliu pamiršt tavo žodžių apie svainį ir dukterėčią. Taip sunkiai nuskambėjo.. Nabagutė tavo sesutė 4u.gif
O kaip tavo pačios tyrimai? Gal jau išaiškėjo kas nors?
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 03 16, 09:35)

Saintlina o kur audio įrašus gauni?

siunčiuosi per torrentus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2023 03 16, 06:13)
Labas iš ryto 4u.gif

Vis galvoju dar  rolleyes.gif  Nes taip sunku iš komforto zonos išeit  ax.gif  Bet dar galvoju kitą reikalą pakartot, esu bandžiusi.  Bet jau bijau ir rašyt biggrin.gif

Labas rytas,

nu va,zolyte musu issigando. bigsmile.gif bigsmile.gif
Nebijok,mes tik megstam liezuviais paplakt,parodyt kiek kuri ismanom viena ar kita dalyka,arba neismanom. biggrin.gif biggrin.gif Daug nagrineje ir vivi pasilike prie savo nuomoniu,o daugelis ir pasinaudoje,tik nedrysta pripazint.
Rasyk drasiai,man labai uzkibo ugince,ne su detoksu,bet su zoliu receptais,pas mane tu zoliu daug,o as jas metu i komposta,vat imsiu valgyt,sutaupysiu kiek pinigu i Kanarus vaziuosiu. bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nekankint,pasidare idomu,ka tu ten dar atkapstei.
Alta,viska supratau paskutiniam poste bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif cia turbut rasei dlia osobo tupyx. bigsmile.gif bigsmile.gif
Dusia,man tos si meskiukais kisenelese kojines labai patiko,kai pamaciau.Vaikai labai nenori muvet siltu kojiniu,galvoju,gal tokias pamils.Dar reik jas tobulint,cia buvo is knygos schema,angliska,parasyta tai dieve padek,sifravau sifravau,pagaliau radau video angliska,tai tada supratau,kas ir kaip.Nenorejau daryt uzsiuvama kisene,norejau ismegzt iskart su pamusalu ir virsutine dalim.Viena numezgiau ardydama gal 5 kartus,kita nebemezgiau,padejau i sona,stovejo kol keturias poras kitu kojiniu nenumezgiau,tada emiausi antros ir numezgiau vienu ikvepimu.Bet meskuciu nesiryzau sifruot,kaip ji ten mezge,bet po dienos kitos,viena vakara sedau ir abu padariau.Zodziu,nuo knygos atsisiuntimo iki kojiniu gimimo praejo vos ne menuo. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 03 16, 07:45)
visai nesunku smile.gif nebeturiu laiko skaityti, o klausyti puikiai gaunasi buitine veikla užsiimant. Tu turi daug rūpesčių, galvoj daug minčių sukasi ir turbūt pabėga mintys nuo klausomo teksto.. aš vis negaliu pamiršt tavo žodžių apie svainį ir dukterėčią. Taip sunkiai nuskambėjo.. Nabagutė tavo sesutė  4u.gif
O kaip tavo pačios tyrimai? Gal jau išaiškėjo kas nors?
Papildyta:
siunčiuosi per torrentus smile.gif

As labai noriu audio knygu,bet su torentais dirbt nemoku.Bandziau kazkada,tai pakvietimo reik,tai dar kazkas,nezinau kodel man ten neikandama.Bandziau ieskot atsisiust audio knygu,tai ne koks pasirinkimas,visos egles zalciu karalienes lygio.Dar pastebejau,labai priklauso nuo to,kas igarsino knyga.Kai kuriu balsu negaliu pakest,kai skaito,nors knyga butu ir idomi.
Audio man labai patinka,galiu darbuotis,akys neidarbintos,ilsisi,o as verdu valgyt.geris audio knygos.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 16, 10:41)
Prasom nebijot ir dazniau reikstis.
Muka , tas tavo priekis ,kazkoks itartinas.
Kasu darza literaliai ,ne frazeologiskai.Bet jus cia tokios visos glamurines.

...negi gyva lysiu žemėn...

Atsakyti
Na ,pasirengusios su savo personalinem pensijom atsisveikint?
Labai kliba city group,o paprastos akcijos ir visi fondai baisiai nuvertejo.
Ar cia vel ne jusu procesoriu turiui?
Muka , o kaip fizine forma,jau gali du kilometrus neprisedu nueit?
Kartais ,kad organizmas uzvestu gijimo procesus reikia tesiog pasiekti kazkoki pulso daznuma.
Tai fizika,chemija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 16 kovo 2023 - 10:02
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 16, 10:59)
Kartais ,kad organizmas uzvestu gijimo procesus reikia tesiog pasiekti kazkoki pulso daznuma.
Tai fizika,chemija.

iki pensijos 15 metų tai dar kils ir kris ..kol kas nieko nedarau...O kliba mano manymų per pandemija daug prispausdino pinigų...o dabar reikia apsimažinti... tai ką tuomet porą bankų bankrotinti, dar plius kokį fondą nutempia...tada užkelia centrinis bankas palūkanas iki na jauč bus 5 geriausiu atveju 4...taip pamažins pinigų...oi pamiršau juk reikia ginkluotis iki dantų...
šudina dar ta forma ...mėto šonuosna..ir kojos labai apsunkusios...
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 16, 09:54)

As labai noriu audio knygu,bet su torentais dirbt nemoku.Bandziau kazkada,tai pakvietimo reik,tai dar kazkas,nezinau kodel man ten neikandama.Bandziau ieskot atsisiust audio knygu,tai ne koks pasirinkimas,visos egles zalciu karalienes lygio.Dar pastebejau,labai priklauso nuo to,kas igarsino knyga.Kai kuriu balsu negaliu pakest,kai skaito,nors knyga butu ir idomi.
Audio man labai patinka,galiu darbuotis,akys neidarbintos,ilsisi,o as verdu valgyt.geris audio knygos.

nereik dabar jokių pakvietimų smile.gif čia labai seniai reikėjo, pamenu dar. Ir pasirinkimas milžiniškas. Tik programėlės reik, per kur siųstis, bet čia smulkmena. O kitur tai taip, arba mokamos e-knygos ir kaina panaši kaip už normalią spausdintą, arba labai mažas pasirinkimas. Kažkada seniai dar buvo viešai prieinamos aklųjų bibliotekos knygos, lietuviškai garsintos. O va ten tai gėris buvo wub.gif Paskui uždarė tą priėjimą.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 16, 07:59)
Tai fizika,chemija.

o kaip ivest skaitmenizacija be banku griuties,kaip parodyt liaudziai,kad cia agresorius kaltas?
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 03 16, 08:13)
nereik dabar jokių pakvietimų smile.gif čia labai seniai reikėjo, pamenu dar. Ir pasirinkimas milžiniškas. Tik programėlės reik, per kur siųstis, bet čia smulkmena. O kitur tai taip, arba mokamos e-knygos ir kaina panaši kaip už normalią spausdintą, arba labai mažas pasirinkimas. Kažkada seniai dar buvo viešai prieinamos aklųjų bibliotekos knygos, lietuviškai garsintos. O va ten tai gėris buvo  wub.gif Paskui uždarė tą priėjimą.

Gali uzvest ant kelio,kokia ta programele ir ar galiu ja atsisiust per google play?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 03 16, 10:12)
iki pensijos 15 metų tai dar kils ir kris ..kol kas nieko nedarau...

o tai kad lyg ir daryt nieko negalima, kad ir labai norint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 03 16, 10:16)

Gali uzvest ant kelio,kokia ta programele ir ar galiu ja atsisiust per google play?

aš tau parašysiu į messengerį mirksiukas.gif
Atsakyti

Luety paprašyk anūkų, per kelias minutes sutvarkys... Pensijas vieną kartą gyvenime galima stabdyti. Metams ar pusmečiui nepasakysiu. Reikia pasitikrinti.  Pou pas mane pieno produktai reti. Ožkos sūrio kartais prie vyno. Ar grietinės šaukštas į barščius. Viskas. Sloga tai per durnumą... balkonas atidarytas miegant , o aš dar ir nusikloju.  Va kas būna kai visą gyvenimą šalęs žmogus ima ir sušyla. Ir netgi žinau kas yra suprakaituoti ne pirtyje :D​ . 

Muka, knygos nepradėjau. Svarbu turėti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 kovo 2023 - 10:32
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 16, 10:26)
Pensijas vieną kartą gyvenime galima stabdyti. Metams ar pusmečiui nepasakysiu.

bet tai problemos tai nesprendžia. Sustabdys turbūt tik nuskaitymus. O tai, kas jau investuota, toliau ten pat kabės ir svyruos.
Atsakyti

Na Dusia ir Muka sudėliojau sėklytes.

Milda, Dietskyj sladkyj (maži, raudoni, saldūs, žemaūgiai, labai derlingi - iš pernykščių Ex daigų), Mukai dar Slyvka gourman (Dusiai pernai daigelį daviau, man jie labai pasiteisino). Iš gėlių Salvia caradonna (tikiuosi, kad bus rausvas kaip pas mane), levandos, šiurkščiojo saulakio ir pentinio įkračiau po keletą sėklų.

Gal ką pamiršau?

Atsakyti