Dabar del senejimo,as pakankamai emociskai stipri pripazinti laiko galia.Manes nezeidzia zodis senatve,bobute ar skareles nesiojimas.
O senejimas,jaunejimas yra tik laiko savoka.Jei mes galime kazkaip keisti erdves koordinates,tai laiko masina sunkesnis reikalas.
Tai vadinasi dazniausiai degeneraciniai pakitimai.Laiko masina reikalinga ijungti regeneracija.
Ar vel nesuprantamai aiskinu?
Man del siu ligu labai padejo geolokacijos pasistumimas i pietus.Siek tiek paveike ir laiko dimensija.O per kuri laiko tarpa ir mano kuno dazni ,kaip cia luety kazkada sake vibracija.Paprasciau tariant pasikeite poziuris ir elgesys.Suvedus i fizika ir chemija - tirpalo koncentracija ir kruvis.
Ir taip su ajurveda ir lokacija galima paveikti ir ta pati sunkiausia streso hormona - kortizola.
Na aisku galima ir xanax ,greituoju budu.
O jusu dauguma vistiek senos vyzos.
AA prajuokinai nuo ryto Senos vyžos
Yra amžius pase yra biologinis amžius ...
Vieni 80 metų sulaukę kasa daržą kiti ir 40 negali . Ir ne viskas tik genuose.
Ingrida lengvos Tau procedūros Kai turėsi galimybę ir sveikatos parašyk kaip sekėsi . Rūpi
Saintlina, vadinasi dar ne laikas sėti, kad sėklos pasislėpė Jei nerasi sakyk , siųsim visos... kas ką turim
Pirtis į gerą, sloga antram plane . Senai neturėjau slogos ... Kovidas be slogos, rudeninis čekiškas virusiukas be slogos.
Senos vyžos kartais gali ir pasirgti
Vis galvoju dar Nes taip sunku iš komforto zonos išeit Bet dar galvoju kitą reikalą pakartot, esu bandžiusi. Bet jau bijau ir rašyt
Vis galvoju dar Nes taip sunku iš komforto zonos išeit Bet dar galvoju kitą reikalą pakartot, esu bandžiusi. Bet jau bijau ir rašyt
Žolia , mes čia visos ( senbuvės ) tiek išbandę
Asmeniškai aš per paskutinius 10 metų keto, paleo, carnivore mitybą.
Kažkada buvau pas Tulčiną pakliuvusi . Senai senai ... Ten supratau , kad detoksikacija , tai pinigų melžimas . Kaip ir visi kiti dietų planai .
Kai kas valgyti buvo metę , miltukus gėrė ...
Iš visų internete plaukiojančių dietų, kai galima valgyti praktiškai viską man Vaidos K tokia priimtina atrodo . Nu bet tiek vargo , 5 kartus per dieną valgyti ... Neturiu laiko . Aš gyvenu +- paleo mityba. 1-2 valgymai per akis Man tai tinka. Energijos daug , tyrimai geri . Na svoris galėtų būti ir mažesnis
Labas rytas,
Dusia, aprašei kraštutinumus. Visų pirma, daržo kasimas šiais laikais jau kraštutinumas Svarbiausia yra mobilumas ir gebėjimas savarankiškai gyventi. Ir kraštutinumas, kad keturiasdešimtmetis jau to negali, o sulaukus aštuoniasdešimties - tai siekiamybė, bet kad ir kaip gaila, bet ne norma.
Amžiniai arba degeneraciniai pokyčiai yra ir jų negalima paneigti. Tikrai organizmas yra ne toks jauno amžiaus ir jau brandžiame, kad ir kokia mityba būtų, judėjimas, svoris, emocinė sveikata ir t.t. Bet kad kuo ilgiau be pagalbos naudotumėmės savo fiziniu kūnu - turi būti kiekvieno mūsų siekiamybė.
Saintlina, jei ką, galiu visko atsiųsti, ne kažkokių mandrybių, bet tikrai yr kuo pasidalinti.
Ingrida, kai tik galėsi, pyptelk ir mums. Kad viskas lengvai praeitų
O kalorijų skaičiavimas - labai netikslu . Biški pieno riebumas... Nes mes keikvienas esam individulaus . Vieno virškinimo traktas pasiims 110 pr. kito 50... Ir pats principas skaičiavimo mokslo požiūriu yra šakėm ant vandens
Papildyta:
Dusia, aprašei kraštutinumus. Visų pirma, daržo kasimas šiais laikais jau kraštutinumas Svarbiausia yra mobilumas ir gebėjimas savarankiškai gyventi.
Pou, daržo kasimas vaizdinga metafora.
Čia aš temoje 10+ metų aišinu judesys - gyvenimas.
Stovintis vanduo surūgsta ( metafora) .
Ne metafora yra tai , kad man daržo kasimas atsikėlus nuo fotelio - mirtis alyvose... Visą žiemą reikia sportuoti , kad pavasarį be skausmo daržą kasti . Taip aš "turtinga" nes jį turiu
O jusu dauguma vistiek senos vyzos.
ne joks čia amžinas ieškojimas, čia mano nepasidėjimas daiktų į vietą. Sėklų dėžutė vietoj, tik pomidorų sėklų naujesnių joje nėr )) pernai buvau prisisiuntus, vokas atskirai gulėjo. Neįdėjau į dėžutę. O kur jis nusimėtė per metus, tik jis pats žino Ir kur buvau prisirinkus sėklų pati, aiškiai taip ir neparsivežiau namo, kažkur kaime voliojasi.
Pati tu vyža
Pou, daržo kasimas vaizdinga metafora.
Čia aš temoje 10+ metų aišinu judesys - gyvenimas.
Stovintis vanduo surūgsta ( metafora) .
Ne metafora yra tai , kad man daržo kasimas atsikėlus nuo fotelio - mirtis alyvose... Visą žiemą reikia sportuoti , kad pavasarį be skausmo daržą kasti . Taip aš "turtinga" nes jį turiu
Dusia, aš juk juokus suprantu. Tik parašiau, kad tai kraštutinumai. Nes neįmanoma paneigti amžiaus įtakos. Na, gali savo botaniko pasiklausti
Saintlina, tai jei neatrasi - pyptelk.
Ką įdomaus skaitai?
Beje, kaip tavo vaikio koja?
Ai, prisiminiau.
Apie slogas. Paprastai, jei žmogus atsisako pieno produktų, stipriai pagerėja reikalas su sloga.
taigi nėra taip, kad visai nė vienos sėklos nebūtų ))) yra senesnių, dar dvi siuntos turi ateiti su sėklom, tarp jų yra ir pomidorų penkių pavadinimų. Išgyvensiu tikrai Bet labai dėkui už pasiūlymą
Papildyta:
Ką įdomaus skaitai
Beje, kaip tavo vaikio koja?
gerai, garsiai pyyypsiu jeigu ką ačiū
Ne visai skaitau. Klausau B. Garmus 'Chemijos pamokas'. Labai verta tų visų pagyrų
Vaikis vis dar namie. Po namus vaikšto, koją skauda, sutinimas nepraeina. Šian užrašiau pas gydytoją, prašysiu pakartotinio rentgeno. Ligoninėj sakė šviest dar kartą, jei sutinimas per 4-5 dienas nepraeis, abo skilimo iškart gali ir nesimatyt.
Dusia, o kada tu žadėjai pro mane prasukti sėklų? Jas dar reik sudėliot. Tik jau nepykit, jei bus servetėlėse, nes neapsižiūrėjau, kad maišeliukai pasibaigė.
Saintlina, kažkaip neišmokau dar knygų klausyt.
Ir taip, būtinai kartokit, mano vaikiui taip pat buvo. Pasirodo, lūžis net pradėjęs pats gyti buvo, tai liko rumbelis.
Apie senas vyžas aš jau gal visa čempė
o šiaip labai veikia mane emocinė pačios būsena... jau nuo 2019 niekiap nesusirenku savęs, tarsi eičiau link susinaikinimo...manau tai įtakoja ir sveikatą...
Pou visi simptomai yra bet ne visi vienu metu juk ir gastroenterologas nustatė neaiškios kilmės kolitą... taip kad visko gali būti, kad antibai, hormonai ir kiti vaistai susidėjo į kepenis...
ale va ištirta visa taip kad pakratyk garbanas Muka, subinę po savimi, pilvą į save ir į priekį....
Saintlina o kur audio įrašus gauni?
Dusia o kaip knyga kurią pirkai ?
Šiai dienai nieko neskaitau...