Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Oras neblogas šiandien.  Sukasiau dar kartą šiltnamį. Durnelis tas kam tokio didelio reikėjo... ty aš :D atvažiavau pasipirtinti ,bo sloga nori kabinti. 

Salotų netvarkingai pridygę savaiminukių. Tinginio šiltnamis.

Atsakyti

nu kad senatvė, tai nepaneigsiu, bet gal dar ne tokia, kad jau tik ant pečiaus sėdėt ir sąnarius kokiom tai mostim pagal liaudies mediciną trint biggrin.gif. Beje, aš liaudies medicina irgi tikiu, jei jau naudot tą žodį. Nu bet gal ne šiuo atveju ir ne dabar rolleyes.gif

Mažu amžiniai pakitimai? Gal taip sakė?

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 15, 15:49)
<p>Mažu amžiniai pakitimai? Gal taip sakė?</p>

tikrai neatsimenu. O kad ir taip, tai ką tai reiškia? Kad mano amžiui tai normalu ir kad neieškočiau sliekų. O koks tas amžius, kai tai normalu? Negi jaunas? Senas, nu toks, kaip mano tada buvo - 50 su nedideliu pliusu biggrin.gif
Ai, nu koks skirtumas - aš tik norėjau apie tą tikėjimą pakalbėt biggrin.gif
Atsakyti

tikrai neatsimenu. O kad ir taip, tai ką tai reiškia? Kad mano amžiui tai normalu ir kad neieškočiau sliekų. O koks tas amžius, kai tai normalu? Negi jaunas? Senas, nu toks, kaip mano tada buvo - 50 su nedideliu pliusu biggrin.gif
Ai, nu koks skirtumas - aš tik norėjau apie tą tikėjimą pakalbėt biggrin.gif

Nu. Tokie pokyčiai norma, nes akivaizdu, kad anuos bišk sudėvim. Bet ta norma turi žirkles, kiek pastangų įdedi, dažniausiai, tiek ir turi. 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 15, 16:17)
<p>Nu. Tokie pokyčiai norma, nes akivaizdu, kad anuos bišk sudėvim. Bet ta norma turi žirkles, kiek pastangų įdedi, dažniausiai, tiek ir turi. </p>

Nu tai kad pasirodo, nieko bendra su susidėvėjimu rolleyes.gif
Atsakyti

Tu apie sąnarius? Sudėvėjimas yra perkeltine prasme, o kartais ir tiesiogine. Nuo mitybos, judėjimo, svorio, autoimunikos, gretutinių ligų priklauso, galų gale, nuo amžinių pokyčių.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 15, 16:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73055540" data-time="1678890572"><div><p>Nu tai kad pasirodo, nieko bendra su susidėvėjimu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tu apie sąnarius? Sudėvėjimas yra perkeltine prasme, o kartais ir tiesiogine. Nuo mitybos, judėjimo, svorio, autoimunikos, gretutinių ligų priklauso, galų gale, nuo amžinių pokyčių.</p>

Nu apie sąnarius. Nesuprantu, kokia ta perkeltinė prasmė.
Žinau, kad nuo daug ko priklauso.
Ir dabar žinau, kad nebūtina tikėti žiniuoniais, vilkinčiais mediko chalatą. Nes jei jiems atrodo, kad žino, nebūtinai taip ir būna.
Atsakyti

Luety, kokie faini meškiai ir kojinės :4u: .

Žolia, jei bandysi būtinai pasidalink kaip sekėsi detoksikacija  :wub: 

Man labai įdomu  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 15, 16:29)

O kokia tikroji priežastis buvo?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 15, 18:37)
O kokia tikroji priežastis buvo?

uždegiminė mityba rolleyes.gif
Atsakyti
Ot baika nutiko.. pomidorų sėklų nerandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 15, 21:08)
Ot baika nutiko.. pomidorų sėklų nerandu  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka