Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 15, 15:30)
O kokios diskusijos, o as uzsiemus. biggrin.gif
Beje nusiraminkit ir kvepuokit- matau maisto kainas,valgymas tuoj taps brangiu zalingu iprociu.
Mukai tas berimas nuo to nelaimingo neurubino atsirado.Ir kas ji dar skiria ,kam tie tamsieji viduramziai dar nesibaige ,nesuprantu.Daug kas gauna ta berima.Ir svarbiausia nieks to nemato is visos kowno gydytoju plejados ir kruvos atliktu tyrimu.

visiems apie tai sakiau... visi atmetė neurorubino kaltę...
Atsakyti
Saintlina,tavo sutuoktiniui podagra,gana paprastas metodas ant greituju isvesti ureja is kraujo - vitaminas c.Biski kerta per inkstus ,bet ilgai jo gert nereikia.Paskui dar tris dienas pageri medicinines geriamosios sodos ir voila.Toks paprastas podagros detoksas.Kaip ir choresterino atveju - panasus traukia - alyvuogiu aliejus sugaudo lipidus ir gliceridus.Kaip kortizolo atveju - vartojamos zoles sukeliancios panasius simptomus.Cia pavadinciau fizika pagrista praktika.
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 03 15, 14:43)
visiems apie tai sakiau... visi atmetė neurorubino kaltę...

Tai aisku ,oficialiai as irgi atmesciau.
O kas nors rado kas tau yra? Nerado.Tyrimu tau atliko ir gydytoju apejai daugiau nei visos nares per metus kartu paemus.Paskui isgerei tris skirtingus antibiotikus ir dar dapsona ,kuris nuo raupsu skiriamas.Grazu.Ir vistiek nieko geriau.
Beje ta vit c ir sodos protokola as mukos vietoje isbandyciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 15 kovo 2023 - 14:51
Dusiuk,aš su mioma gyvenu jau 32 metus.Kiek kartų vis norėjo pašalinti gimdą.Bet vis dar turiu. ax.gif Ir ta liga man,tikiu kažkur imunitetas pasilpo ir gavosi kaip gavosi.Nors stiprus tas mano imunitetas dabar,kiek bendravau su sergančiu sūnumi,dukra,nepasigavau viruso. ax.gif
Tai verta ar ne besėti betaliux?Jūsų jau dideli pomidorai?
Bijau atvirai rytdienos. ax.gif
Atsakyti
Kai nuėjus pas gydytoją pasakai, kad kažkaip su sąnariais netvarka, skauda po truputį, ir man atsako, kad čia senatvė, sąnarių degeneracija ir nieko čia nepadarysi, turbūt turėjau patikėti? Nepatikėjau. Ir gerai padariau.
Savo pavyzdžių ačiū dievui daug neturiu ir tuo džiaugiuosi. Įtariu, kad nepasitikėjimas kai kur kai kuriais atvejais tam padėjo.
Ir kai neranda ligos irgi turbūt reikia tikėti, kad jos nėra?
Nu niekaip nesuprantu to tikėjimo. Aišku, yra faktų (tyrimų rezultatai, rentgeno nuotraukos ir kt.) kuriuos neigti net ir neišeitų. Bet šiaip tikėjimo / netikėjimo klausimus baigiu ties Dievu.
Atsakyti

Sėk Ingrida. Mano maži dar...

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 15, 14:49)
Saintlina,tavo sutuoktiniui podagra,gana paprastas metodas ant greituju isvesti ureja is kraujo - vitaminas c.Biski kerta per inkstus ,bet ilgai jo gert nereikia.

Kad su inkstais ten irgi nėr puiku.. O kiek to c reiktų gerti? Apie sodą kažką žiūrinėjo, mačiau.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 15, 14:49)
Tai verta ar ne besėti betaliux?Jūsų jau dideli pomidorai?
Bijau atvirai rytdienos. ax.gif

mano dar net nesudygę )) ir tik keturis dar tepasėjus esu ))
Bet Betalux man išvis nepatinka, tai aš nesėčiau biggrin.gif

Bandyk nusiteikti, kad tai padės išgyti ir gal kiek padės bijoti mažiau? 4u.gif 4u.gif 4u.gif O po procedūros išleis namo?
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 15, 14:51)
Kai nuėjus pas gydytoją pasakai, kad kažkaip su sąnariais netvarka, skauda po truputį, ir man atsako, kad čia senatvė, sąnarių degeneracija ir nieko čia nepadarysi

kokia senatvė? lotuliukas.gif Gydytojas galvą į tave buvo pakėlęs? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 15, 15:03)
Bandyk nusiteikti, kad tai padės išgyti ir gal kiek padės bijoti mažiau?  4u.gif  4u.gif  4u.gif  O po procedūros išleis namo?

Parai uždarys.Tik penktadienį išleis.
Nelabai ir man betaliux,bet ankstyvi.Einu pasėsiu kelis.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 15, 15:06)
Parai uždarys.Tik penktadienį išleis.

raumenys pailsės nuo šiltnamių kasimo smile.gif Pasiimk paskaityti ar pažaisti. Ar pamegzti ką nors švelnaus ir minkšto. Lauksim žinių 4u.gif Laikykis 4u.gif

Aš kažkokius labai ankstyvus Siluet pomidorus nusipirkau. Aukštaūgius. Pažiūrėsim, kas per stebuklas smile.gif ale koks ten stebuklas gali būt taip vėlai pasėjus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 kovo 2023 - 15:18

Dėl neurorubino vartojimo daug laiko praėjo, bet to hormoninis gydymas turėjo suvaldyti pasekmes. Pakartotinio vartojimo nebuvo. Imunologas, alergologas greičiausiai darė tyrimus, kurie tikrai turėjo parodyti, kai toks atsakas buvo. Bet čia mano pamąstymas.

Atsakyti
Gydesi nuo atostogu ,paskui gydesi nuo gydymu nuo atostogu,paskui uzejo dvestinoji banga,tada jau primygtinai rekomendavau skubios pagalbos skyriu,aciu dievui paklause,paskui gydesi nuo krikstynu,paskui nuo mikoplazmines bronchopneumonijos ,paskui nuo raupsu.Nu grazi patogeneze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 15, 15:03)
kokia senatvė? lotuliukas.gif Gydytojas galvą į tave buvo pakėlęs?  biggrin.gif

nu kad senatvė, tai nepaneigsiu, bet gal dar ne tokia, kad jau tik ant pečiaus sėdėt ir sąnarius kokiom tai mostim pagal liaudies mediciną trint biggrin.gif. Beje, aš liaudies medicina irgi tikiu, jei jau naudot tą žodį. Nu bet gal ne šiuo atveju ir ne dabar rolleyes.gif
Atsakyti

Gydesi nuo atostogu ,paskui gydesi nuo gydymu nuo atostogu,paskui uzejo dvestinoji banga,tada jau primygtinai rekomendavau skubios pagalbos skyriu,aciu dievui paklause,paskui gydesi nuo krikstynu,paskui nuo mikoplazmines bronchopneumonijos ,paskui nuo raupsu.Nu grazi patogeneze biggrin.gif

Bet šiaip pagalvojus, jei nuo neurorubino būtų dilgėlinė, gliukokortikoidai būtų sutvarkę. Pakartotinai nevartojant, kaip ir turėtų neatsinaujinti.

Bet galvoju, kad labai daug veiksnių ir didžiulė našta kepenims gavosi. Pavargimas, bėrimai tikrai gali būti ir nuo to. Bet visuomet reik atmesti ir kitus variantus, ką realiai dermatologas, imunologas, hematologas turėjo padaryt.

Jei kepenys, tai reik sysių, kapų pažiūrėt, pageltimą, ar neatsiranda mėlynių, galimi nuovargis, pilvo pūtimas, paleidimas, užkietėjimas, mieguistumas.

Gali būti ir nuo vaistų, o gali būti ir suriebėjusios kepenys.

Bet čia tik pamąstymai.

Atsakyti