QUOTE(Muka @ 2023 03 15, 07:36)
Laba,
Ačiū Žole pasidomėsiu
tik facebook neturiu, bet info gal pasigraibysiu per kitur...
Luety holistinė medicina manęs negąsdina, bet čia labai daug šarlatanų, bet manau jau reiks ieškoti...pirmadienį važiuoju į sanatoriją, mažu ....
O visų pirma nervus susitvarkyti reikai ale kaip....
Labas rytas,
Mukute,Lietuva nedidele,tikrai galima suzinot,sarlatanas asmuo ar ne.
Tavo atveju,jei aveciau panasius i tavo batus ir eiciau panasiu,man matomu keliu,bandyciau tos Ugintes metodus.21 diena,ne metai,nemanau,kad ka pazeistum,o geriau gali but,po to gal suprastum pati,ka darai ne taip,ko organizmas serga.Bet cia tik as su panasiais batais
QUOTE(žollia @ 2023 03 15, 08:11)
Gerai, Kavute, kad tu esi stipri šlamšto atsisakyti... Dusia irgi atsisako lengvai. Man, pvz, sunku, nors ir žinau, kad reikia.
O čia 21 dieną įstatai save į rėmus ir tos kepenys išsivalo. Aš negaliu maitintis vien tik augalais. Man reik visko
Bet laikinai tai įmanoma.
Man I.U ego per didelis, tad kartais irgi žaibuoja smegeninėj, bet tai žmogus, savo patirtimi sukūrusi šitą metodą, per savo sveikatos problemų sprendimus. Ir jei galima pasigerint savo techninius parametrus per 21 dieną, tai gal ir verta pabandyt?
Aš neagituoju, gink Dieve, bet skaitant Mukos postus kirba mintis, kad šitas metodas gali padėt atstatyt organizmo balansą.
Mes gi save matom kituose žmonėse, kaip veidrodyje. Kas kituose erzina, to pas mus pačius yra
Ugintės uždidintas ego mane erzina, galvoju, kad pas mane pačią ego per didelis
Nieko neįrodinėju, tik pasidalinu info. Kiekvienas laisvas priimti sprendimus tokius, kokius mano esant teisingais
Muka, ji kolkas tik FB detox grupes uždaras daro. Galima telefonu su ja pasitart, ar yra kitų galimybių.
Kiek paziurejau video,,moteris tikrai su pasikelusiu ego,bet tai cia jos toks charakteris,gyvenimo budas,ir as nesirenku to detoxo,o i zmogu isvis reikia ziuret per jo darbus,nes gi ji ne mylimoji,kad ja pamegt.Bet jos mitybos budas man patinka.Ji nera zolede,ji pati sako,kad megsta mesa.Aiskina,daro patiekalus is piktzoliu,kurias mes metam i siuksliu deze.Ateina sunkus laikai,gal visi misim zolytem ir musomes del kiekvienos dilgeles ar zliuges.
QUOTE(žollia @ 2023 03 15, 08:16)
Čia video receptai step by step, naujai startuoja. Turbūt ir tokiems yra poreikis, jei daro.
O detox programa 55 . Žinoma, kad visos tos programos yra tiems, kurie nemoka ar tingi patys skaičiuot.
Receptai gerai,idomus,o ieskojimas internete irgi kainuoja laiko sanaudas,o laikas tai pinigai.Kam ieskot,jei zmogus jau surado,isisavino,o tu patas atsirinksi,patiks ar ne.Vaistam iseina daugiau nei 55 ar 88 m pinigai.Pradeciau del supratimo,del sportinio intereso.Juk netaisom patys ko nesuprantam,ieskom zmogaus su patyrimu,kodel cia nepabandyt.
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 15, 08:19)
Kiek permečiau akimis - visai nieko straipsnis. Ir pagaliau sutinku su Stuku, kuris persivertęs kelis kartus jau su savo nuomonėm
Dabar didelis dėmesys kreipiamas į sąmoningą bet kokios veiklos atlikimą. Turime sąmoningai pasirinkti maistą, sąmoningai sutvarkyti savo darbo ir poilsio režimą, sąmoningai planuoti veiklas. Tai reiškia, kad turime galvoti, ką darome, kaip darome ir kodėl darome taip galime normalizuoti savo psichoemocinę būklę"
Būtent. Ne joks ten intuityvus valgymas, ne toks, kur jei labai noriu, tai ir valgau, nes organizmui reikia ir pan. Sąmoningai pasirenkame maistą ir kitką. Bet aišku, prieš tai turim daug laiko praleisti, kad išsigrynintume, ko ir kodėl mums reikia. Ne todėl, kad kažkas kažkur pasakė ar mitybos plane ar detoxo programoj taip parašyta. Ne.
https://www.delfi.lt...i.d?id=92786091
Papildyta:
žollia, gerai, kad daliniesi. Kuo daugiau info, tuo geriau. Na, gal ne visiems, nes galima ir visai susipainioti
. Man tai per daug nebūna. Tik tiek, kad Ugintę truputį žinau
Delfio is principo neskaitau,kai tik ieinu,tai priimk kukius,priimk visokius kitokius susitarimus,ner kada skaityt,nervina iki nukritimo.
Be to,rinktis info,kad suprast to ko neduota,man sunku,gaila laiko,as esu gatavo,patikrinto produkto,ziniu vartotoja,todel ir komercija turi but,ko nenori,negali,nesupranti,-moki piniga.
Viska ka rasiau,rasiau is savo varpines,is savo supratimo,niekam neprimetu,nesu tokia konfidenciali visame tame,tik sakau,Mukos atveju,jau kazka daryciau,nes jau nelinksma darosi tas siuntinejimas daktaru ratu.Organizmas vienas ir jos asmeninis,ji dar jauna,o medicina nepajegi ir nenori nieko sprest kjos atveju,o ir musu visu.Jau taip darosi.