QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 15, 09:29)
Detox tai kas? Organizmo valymas? Nu tai švabrą į rankas ir pirmyn
Na, o jei rimtai, tai kiek suprantu - organizmas unikali sistema, kuri pati sugeba apsivalyti. Turim kepenis, inkstus, odą - va jie ir apvalys, jei į save šlamšto nekišim. Ir ypač daug klausimų kelia augalinė mityba. Na, o jei su kepenim kažkas ne taip, jei nesugeba valymo funkcijos atlikti, tai bent aš ne nuo Ugintės pradėčiau. Beje, pas ją negalėčiau kreiptis jokiu klausimu - turbūt nesutampa mūsų biolaukai ar kas per monai
Gerai, Kavute, kad tu esi stipri šlamšto atsisakyti... Dusia irgi atsisako lengvai. Man, pvz, sunku, nors ir žinau, kad reikia.
O čia 21 dieną įstatai save į rėmus ir tos kepenys išsivalo. Aš negaliu maitintis vien tik augalais. Man reik visko
Bet laikinai tai įmanoma.
Man I.U ego per didelis, tad kartais irgi žaibuoja smegeninėj, bet tai žmogus, savo patirtimi sukūrusi šitą metodą, per savo sveikatos problemų sprendimus. Ir jei galima pasigerint savo techninius parametrus per 21 dieną, tai gal ir verta pabandyt?
Aš neagituoju, gink Dieve, bet skaitant Mukos postus kirba mintis, kad šitas metodas gali padėt atstatyt organizmo balansą.
Mes gi save matom kituose žmonėse, kaip veidrodyje. Kas kituose erzina, to pas mus pačius yra
Ugintės uždidintas ego mane erzina, galvoju, kad pas mane pačią ego per didelis
Nieko neįrodinėju, tik pasidalinu info. Kiekvienas laisvas priimti sprendimus tokius, kokius mano esant teisingais
Muka, ji kolkas tik FB detox grupes uždaras daro. Galima telefonu su ja pasitart, ar yra kitų galimybių.