Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2023 03 14, 12:49)
Labos smile.gif

Prisiduodu kraujo ligos nėra, limfmazgiai nepakitę, kraujo tyrimai geri. Tik kepenys netolygios, siutimas pas gastro, žinia prieš tai pas šeiminstę.... Gali būti silpnumas ir bėrimas nuo kepenų, na registravausi pas šeiminstę o paskui šaudau pas gastro...nors fermetus juk darė ....
Siūlai garžūs  4u.gif
Ačiū visoms  4u.gif

Nu jo majo,uzkliuvo koja uz varcios ir vel is pradzios.Gal tu pabandyk koki holistini gydyma pasiieskot,nu vistiek reikia daryt kokias paieskas,kiek gali vedziot po kabinetus aplink.Nezinau,kazkaip norisi padet,bet nezinau kaip.

Dusia,aha noriu greito rezultato,kai pagalvoju,kaip nuobodu megzt megztini,tai as vistiek i tarpa,kad paivairint,megzciau kojines.
Isigiedrino,smagu,mano pomidoriukai atsigaus nuo saulytes.
Atsakyti
Ščyriai atidirbau 4 valandas lauke.Apėjau miškelį prieš mus,ragų nerasta,bet 6 stirnas sutikau.Bet pasivaikščiojau palei upę. wub.gif
Paskui nudengiau obelaites ir nudažiau,vėlokai,bet nebuvo kada,o ir nudengti bijojau dėl stirnų.Gal dažytų nelies?Išgenėjau šilauoges,agrastus,dalį serbentų,obelaites šiek tiek. ax.gif Kiek darbų laukia.Na pusę šiltnamio susikasiau.Pasiteisino morkos šiltnamyje,kaip šviežias galiu pasirauti.Sėsiu jaučiu rytoj naujai šiek tiek. mirksiukas.gif
Medėjantis bijūnas sprogsta pumpurai,sedula tuoj tuoj sužydės. wub.gif
Atsakyti

Ingrida, pasaka...

Tik tu pasisaugok, nesiplėšyk. Sušilsi, o vėjai dar kaip reikalas patraukia.

Atsakyti
Ingrida, manęs tokiu oru 4 valandas lauke būt niekas nepriverstų biggrin.gif

saintlina, Nexgard sukramtytas. Neišvėmė lyg. O tai sakai, kad daugiau, negu mėnesį veikia?
Ale tai ką tu darysi su savo grožiu unsure.gif. Oras tikrai atšilęs, lįs, puls tos zarazos...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 14, 19:49)
Ingrida, manęs tokiu oru 4 valandas lauke būt niekas nepriverstų biggrin.gif

saintlina, Nexgard sukramtytas. Neišvėmė lyg. O tai sakai, kad daugiau, negu mėnesį veikia?
Ale tai ką tu darysi su savo grožiu unsure.gif. Oras tikrai atšilęs, lįs, puls tos zarazos...

Pas mus tai gražus oras buvo smile.gif penkis kartus šunį vedžiojau ))) tuoj šeštą eisim biggrin.gif

Aha, konkrečiai mano šuniui veikia kažkur tris/keturis mėn. Aš tik dukart per sezoną duodu. Du metus jau taip. Bet negirdėjau, kad kam kitam taip būtų. Na, šitie šunys genetiškai jautrūs vaistams, kitos priežasties nesugalvoju..
Nežinau, ką darysiu. Davė vetė lašus dar vienus, pabandysiu. Purkšiu nuo nors. Abo jei babeziozė, amen kepenims išvis doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms 4u.gif

QUOTE(Muka @ 2023 03 14, 14:49)
Labos smile.gif

Prisiduodu kraujo ligos nėra, limfmazgiai nepakitę, kraujo tyrimai geri. Tik kepenys netolygios, siutimas pas gastro, žinia prieš tai pas šeiminstę.... Gali būti silpnumas ir bėrimas nuo kepenų, na registravausi pas šeiminstę o paskui šaudau pas gastro...nors fermetus juk darė ....
Siūlai garžūs  4u.gif
Ačiū visoms  4u.gif

Muka, jei galiu įsikišt šiek tiek... Gal holistinė medicina ir detoksas padėtų? Gal turi informacijos apie Iloną Ugintę? Jei nelimpa, tai atsiprašau už kišimąsi. O jei sudomino, tai kaip tik nauja grupė pajudėjo , tilptum dar. 4u.gif 21 diena DETOX
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2023 03 14, 19:49)
Labas vakaras visoms  4u.gif
Muka, jei galiu  įsikišt šiek tiek...  Gal holistinė medicina ir detoksas padėtų?  Gal  turi informacijos apie  Iloną Ugintę? Jei nelimpa, tai atsiprašau už  kišimąsi. O jei  sudomino, tai kaip tik nauja grupė pajudėjo , tilptum dar.  4u.gif 21 diena DETOX

Aciu,zolyte ,uz nuoroda.As Uginte zinojau,bet ne tokiu kampu,man labai idomu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
studijuoju jos video dabar.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nuostabus rytas,sniego nei lašo. bigsmile.gif
Laukiu didesnio atšilimo,perdarysiu gėlynus,krūmus išsodinsiu į vieną krūvą.Iš miesto planuose atsivežti erškėtrožių,sedulų,lanksvų. ax.gif
Gaila šį vakarą atgal į sostinę,na nieko pasivysiu darbus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 14, 23:53)
Aciu,zolyte ,uz nuoroda.As Uginte zinojau,bet ne tokiu kampu,man labai idomu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
studijuoju jos video dabar.

4u.gif Detoxo grupes ji sukuria uždaras kiekvienai grupei atskiras, tad negalėjau tiesioginės detox grupės nuorodos įdėt. Bet, kam reikės, tas atsirinks ir iš jos profilio sau tinkančią informaciją. 4u.gif Pabandyt gi galima. Ne vienas išsikapsto, nors alopatai jau būna nurašę , kaip nepagydomą.
Vienas kaimynas susirgoi plaučių vėžiu. Gydėsi žmogus,, bet vis blogėjo. Buvo grąžintas namo numirti. o jis nuvažiavo pas mūsų Balvočiūtę smile.gif Užsispyręs ir labai norintis pasveikti. Ir ką - gyvas sveikas šiandien 4u.gif Sveikatos visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Niuruma, bet nesninga. Žada šiandiena šlapdribos mano telefonas . Matysim...
Mano nuomonė apie augalinę mitybą yra ne kokia. Ilgalaikėj perspektyvoj ...
Bet aš tik knygelių prisiskaičiusi moteriškė tongue.gif ...
Ir man nereikia , duokdieve dar 10 metų turėti tokią sveikatą kaip dabar ax.gif

Luety parodysi vaikiškas kojines ? Mano šeimynoje du mažiuliai šią vasarą pasirodys... Vienas birželio mėn , kitas rugpjūtį . Netinginiai smile.gif Bet tegul tikros babos mezga, ne pusbabės kaip aš . Neatimsiu iš sesių to malonumo mirksiukas.gif
Megztinio ko gero be savaitgalio nepaimsiu . Tamsūs siūlai , vakare nuo kompo akys ir taip pavargę būna . Noriu apsivalyti biški kojinių siūlų likučius, tai naujų neimu . Likučius reikia sumegzti . Viskas saviem ne pardavimui , galiu sau tai leisti . Craizy kojinių bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 kovo 2023 - 09:05
Detox tai kas? Organizmo valymas? Nu tai švabrą į rankas ir pirmyn biggrin.gif
Na, o jei rimtai, tai kiek suprantu - organizmas unikali sistema, kuri pati sugeba apsivalyti. Turim kepenis, inkstus, odą - va jie ir apvalys, jei į save šlamšto nekišim. Ir ypač daug klausimų kelia augalinė mityba. Na, o jei su kepenim kažkas ne taip, jei nesugeba valymo funkcijos atlikti, tai bent aš ne nuo Ugintės pradėčiau. Beje, pas ją negalėčiau kreiptis jokiu klausimu - turbūt nesutampa mūsų biolaukai ar kas per monai biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Ačiū Žole pasidomėsiu 4u.gif tik facebook neturiu, bet info gal pasigraibysiu per kitur...
Luety holistinė medicina manęs negąsdina, bet čia labai daug šarlatanų, bet manau jau reiks ieškoti...pirmadienį važiuoju į sanatoriją, mažu ....
O visų pirma nervus susitvarkyti reikai ale kaip....
Atsakyti