Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 14, 09:13)
Galvojau, jau reikia šuniui nuo erkių pirkt kažką, bet prognozėse dar vis minusas naktim. Gal dar palaukt... Ką kitos šunininkės galvoja?

Reikia jau.
Pas mane bėda tuo klausimu. Duodavau tabletę, dabar negalima. Lašai mano šuniui neveikia..
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2023 03 14, 09:12)
Saintlina, kai sūnaus koja

Miega dar, tai nežinau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 14, 09:25)
Reikia jau.
Pas mane bėda tuo klausimu. Duodavau tabletę, dabar negalima. Lašai mano šuniui neveikia..
Papildyta:
Miega dar, tai nežinau.

Įsisiurbia su lašais? Ar tik šiaip pamatai ropojant? Šiaip tai 100 proc. nei viena apsauga negarantuoja. Maniškė kai kartą tabletę išvėmė, tai kažkaip nebenoriu vėl bandyt smile.gif
Apskritai tai bėda, didelė bėda tos erkės. Ir gyvūnams, ir žmonėms.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 14, 09:12)
Lietus ištirpdė visą sniegą . Gal ateis tas pavasaris galų gale ?
Saintlina, kaip Tavo vaikis ?

Pas mus grynas ledas po vandeniu. Žiauru lauke.
Druna dar tas vaikis smile.gif vakar skaudėjo, ir gerokai, tai diclaco įkalė. Vakare girdėjau, kaip jau žvygavo su kažkuo ))
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 14, 09:28)
Įsisiurbia su lašais? Ar tik šiaip pamatai ropojant? Šiaip tai 100 proc. nei viena apsauga negarantuoja. Maniškė kai kartą tabletę išvėmė, tai kažkaip nebenoriu vėl bandyt smile.gif

Kai maniškiui neveiksmingi lašai, tai siurbiasi ir pampsta taip pat kaip be jų.
Aš tabletę duodavau tą, kur skirta mėnesiui. Nexgard. Ir tą silpnesnę, kuri ne Spectra. Mano šuniui ji veikia tris/keturis mėnesius. Bet kol su kepenim bėda, negalima..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 14, 09:32)
Kai maniškiui neveiksmingi lašai, tai siurbiasi ir pampsta taip pat kaip be jų.
Aš tabletę duodavau tą, kur skirta mėnesiui. Nexgard. Ir tą silpnesnę, kuri ne Spectra. Mano šuniui ji veikia tris/keturis mėnesius. Bet kol su kepenim bėda, negalima..

Galvoju, reikėtų ir maniškei kažko veiksmingesnio, kai iš po žiemos tos erkės kaip pablūdę... Gal neišvems.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 14, 09:42)
Galvoju, reikėtų ir maniškei kažko veiksmingesnio, kai iš po žiemos tos erkės kaip pablūdę... Gal neišvems.

Tai jei tada davei Bravecto, pabandyk Nexgard ar Simparica
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 14, 09:47)
Tai jei tada davei Bravecto, pabandyk Nexgard ar Simparica

Tai va, kad neatsimenu, kokią daviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 14, 09:52)
Tai va, kad neatsimenu, kokią daviau smile.gif

Bandyk Nexgard. Jei tokiam jautriam koliui tinka, tai gal tiks ir taviškei? Nexgard Spectra yra stipresnis, kartu ir nuo vidaus parazitų. Paprastas Nexgard tik nuo išorinių.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 14, 10:06)
Bandyk Nexgard. Jei tokiam jautriam koliui tinka, tai gal tiks ir taviškei?  Nexgard Spectra yra stipresnis, kartu ir nuo vidaus parazitų. Paprastas Nexgard tik nuo išorinių.

Ačiū, reikės bandyt.
Atsakyti
Važiavau iš Ramygalos,apsipirkųsi,gavau parduotuvėlėje 3 rududu,sustojau kur kazlėkus rinkdavau,prasiėjau per lietų ,ragų.Atrodo kai grybaudavau kiekvieną kartą už krūmų briedis bradžiodavo,tuščia.Ir medžiai nubrūžinti ir pušys jaunos nužievintos,bet ragų nerasta. ax.gif Papietavau,eisiu į pamiškę kur stirnos ganosi.Taip faina veido odą per lietų atšviežinti.Gal dar bus jėgų grįžus pakasti šiltnamį,vienas liko nesukastas.Ryte braškes pagraibiau,žemė pradėjo žaliuoti šiltnamyje. bigsmile.gif Užsisedėjau.......... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 14, 07:12)
Labos,
Lietus ištirpdė visą sniegą . Gal ateis tas pavasaris galų gale ?
Saintlina, kaip Tavo vaikis ?
Vakar megztinio nemezgiau . Kojinės. Vienas pabaigiau kitas pradėjau . Visada reikia turėti kojines pradėtas megzti  biggrin.gif Patogus mezginys mašinoje, mažai vietos užima.
Šiandien ta diena kai norėčiau megzti , bet darbai cypia... Dirbsiu smile.gif
Gražios dienos, nesušlapkit  4u.gif

Labas rytas, 4u.gif
vakar galvoju,reiktu koki megztuka numegzt pavasariui anukei,bet nekyla rankos,kazko dar ne laikas,tai pabaigiau pradeta kojine,dar dviem vaikiskom kojinem numezgiau meskiukus ir isskalbiau.Ant virbalu vel kojines,kada jos man pabos,nezinau.
Vakar buvom sode,vejas atpleses siltnamio vienas duris,kaip,nezinau,atrodo buvo gerai uzdarytos,bet isklibino uzrakta ir jo ramsti.Kiek ilgai buvo atdara,nezinau,nes nevaziavom ilgokai i soda.Ankstyvieji pomidoru daigia paauge,pagrazeje,bet kiti,naujai persodinti ir palikti,tai tokie issigande,nepatiko jie man.Bet saules yra vis daugiau,gal atsigaus.Si ryta anksti buvo melynas dangus,grazus sauleta,pravare kelios virtines lektuvu,placios druzes danguj,dangus cepelininis,saule dingo.Gal prasimus po pietu,nes vejas nemazas.Pomidorams reikia saules silumos.
Saintlina,vaikiui greito pasveikimo,aciu Die abu uzaugo be traumu.Sunui buvo igimta,ar igyta augant,nes augo po 18cm i metus ir antkauliai nespejo sanariu dengt,ko pasekoje kelenuose atsirado kaulu atplaiseles,kurias reikejo salint operaciniu budu.Bet viskas sekmingai,uz tai vyras isaugo virs 2 metru.
Kava ,smagu girdet,kad geryn ir labai dziaugiuosi del Ingridos kraujo rodmenu.Dabar Mukutei tik sveikatos didziausios. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Luety , Tau ir rezultato reikia čia ir dabar mirksiukas.gif Kojinės greitas darbas, megztiniui savaitės reikės su tavo tempais . Aš galėčiau megzti kepures ir kojines , nepabostu irgi .
Val kokių fainių kepurių siūlų užmačiau:
https://margisiulai....katia-easy-hat/

Nuolaida gera, net 40 pr. nes pavasaris . Kažin čia man reikia ?
Manau kad ne biggrin.gif Nei kepuriu reikia, nei siūlų .
Atsakyti
Labos smile.gif

Prisiduodu kraujo ligos nėra, limfmazgiai nepakitę, kraujo tyrimai geri. Tik kepenys netolygios, siutimas pas gastro, žinia prieš tai pas šeiminstę.... Gali būti silpnumas ir bėrimas nuo kepenų, na registravausi pas šeiminstę o paskui šaudau pas gastro...nors fermetus juk darė ....
Siūlai garžūs 4u.gif
Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti