Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety, ačiū - man viskas tik geryn smile.gif Šiandien atsikėlus supratau, kad man jau visai neblogai. Tik dantis dar vietoj - nei blogiau, nei geriau. Bet bus gerai smile.gif

Vakar netyčia užmačiau valstybės kūrėjo kreipimąsi į Zuoką. Dar ir šiandien iš galvos neišeina. Nu jo. Kokie kūrėjai, tokia ir valstybė...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 03 13, 12:22)
Važiuosiu parduotuves pralėkt, užsireikėjo kedų ir būtent dabar. Tai ką turiu nuo pernai, netenkina, per daug kilometražo prasukta.

Pasėjau pomidorus! Stebuklas kaip tokiai misijai sugebėjau prisiverst. Sėjau panašiai kaip Saintlinos Sakramentas. A mažu nesudygs.. Turbūt bus daug giros lotuliukas.gif

kai daug kilometražo prasukta, kedus keist būtina. Padas susidėvi, pėdai nebegerai. Kai šunį įsitaisiau, apie batus daug daugiau sužinojau biggrin.gif

Pomidorai dar geriau nei paprikos sudygsta lotuliukas.gif aš paprikų daigelius tai Žaliam galiu sušert, kol šeimininkas nemato, ale kur tu pomidorų tiek dėsi? ))
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 13, 11:31)
Tikėkimės niekas nelūžo , neskilo tik patempimas  4u.gif  wub.gif

tai va taip ir yra - stiprus patempimas smile.gif Pasisekė dvigubai smile.gif ir nelūžo, ir namie sakė gulėt )))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 13, 13:03)
tai va taip ir yra  - stiprus patempimas smile.gif Pasisekė dvigubai smile.gif ir nelūžo, ir namie sakė gulėt )))

nu tai nors tiek gerai - lūžis tai jau labai ne kažką, o dabar pagulės kiek ir bus kaip naujas biggrin.gif
Mano pažįstama įsigudrino šlaunikaulį susilaužyt griūdama darbe, koridoriuje prie savo kabineto unsure.gif

Vakar išpikiavau ankstyvus ir pasėjau likusius - 56 gavosi. Galvoju, užteks? Ir dar gali nesudygt nemažai, bo senų sėklų buvo.
Atsakyti

Saintlina, gerai, kad patempinas, o ne lūžis. Tik va su tuo patempimu sunku tas ramybės sąlygas sudaryt. Kai lūžis, sugipsuoja ir baigtas kriukis.

Gal kaip nors įmobilizavo? Įtvarą kokį davė, rekomendavo?

Atsakyti
Mukute ,kaip tu laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 13, 15:16)
Mukute ,kaip tu laikaisi?

jeigu po teisybei..kažkoks dežavu gyvenime... vaistus geriu, pagerėjimas laukiamas, ryt skambutis į klinikas hematologui...Paprikos su čiliais vakar išpikiuotos, pomikai ankstyvi išvirtę, ale nieko, šia savaite reiks prilėkti ir iki jų.. vo tep laikausi...noriu į kamuoliuką susisukti ir paraudoti... pareiškimas atostogom parašytas...
Saintlina tikrai vaikis tegu tik ramiai būna...
Ate42 o kaip tavo vaikiui jau metai lyg praėjo...
Atsakyti
Nieko gero vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 13, 13:33)
Mano pažįstama įsigudrino šlaunikaulį susilaužyt griūdama darbe, koridoriuje prie savo kabineto unsure.gif

siaubas blink.gif gerai, jei yra namie kas pasirūpina kai tokia trauma..
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 03 13, 14:26)
vo tep laikausi...noriu į kamuoliuką susisukti ir paraudoti...

kažkaip visai neoptimistiškai skamba.. unsure.gif

QUOTE(Pou @ 2023 03 13, 14:09)
Gal kaip nors įmobilizavo? Įtvarą kokį davė, rekomendavo?

kad neįmobilizavo ir nedavė, tai tikrai. Dėl rekomendacijų reiks vyrą pakratyt, nes jis kartu važiavo. Bet manyčiau, jei būtų ką rekomendavę, tai jau būtų nupirkta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 kovo 2023 - 15:31
QUOTE(saintlina @ 2023 03 13, 15:27)
siaubas  blink.gif  gerai, jei yra namie kas pasirūpina kai tokia trauma..

Tai kai jau namie atsidūrė, tai gali ir pati savimi pasirūpint smile.gif. Nes iš darbo tiesiai ligoninėn, ten operacija, 3 varžtai, gal viso 9 dienos ten, paskui reabilitacija, o dabar namie su ramentais juda kruta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 13, 15:31)
Tai kai jau namie atsidūrė, tai gali ir pati savimi pasirūpint smile.gif. Nes iš darbo tiesiai ligoninėn, ten operacija, 3 varžtai, gal viso 9 dienos ten, paskui reabilitacija, o dabar namie su ramentais juda kruta smile.gif

o išėjo žmogus į darbą..
Atsakyti
Muka 4u.gif
Saintlina, mano "traumininkui" labai pagelbėdavo elementarus elastinis bintas. Stabilumo priduodavo . Yra nikstelėjęs koją mano vaikis . Ne taip labai rimtai , be daktarų apsiėjom.
Atsakyti

Muka 4u.gif
Saintlina, mano "traumininkui" labai pagelbėdavo elementarus elastinis bintas. Stabilumo priduodavo . Yra nikstelėjęs koją mano vaikis . Ne taip labai rimtai , be daktarų apsiėjom.

Mano vaikui, kai vasarą buvo lūžus pėda, gydytojai elastinio binto neleido naudoti. Sakė, kad jei negali būti su įtvaru, geriau būti su patogia fiksuojančia avalyne. Bintas gali sutrikdyti kraujotaką. Maniškiui gipsai, įtvarai netiko, tad jam pagamino specialų įdėklą į batą. 

Atsakyti