Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 13, 08:51)
Deja silumos jums nenusimato ,mums irgi,luety irgi ne.

prašom nesikėsinti į mūsų šilumą. Prognozė žada!! bet man kaip tai irgi sunku patikėti, kad jau bus tas pavasaris.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 13, 06:51)
Deja silumos jums nenusimato ,mums irgi,luety irgi ne.
Jau visur pasodnikais nukrauta. biggrin.gif
Ziumbiuliai ,(jacintai)jau zydi.

Labas rytas,

deja apsirikai,pas mus silta 11 silumos,net silumos nejungiu rytais ir audra net 47 km/h vejas,o gusiuose net 69 km/h.Vejas pietvakariu,vakaru,tai nera salta.Siltnamyje galima dirbt uzsidarius duris.O dar ir saule rodo,islys.Taip,kad silta pas mus ir nakti 5 silumos.
Del AA rasymo manieru jau pasisakiau,tai ne man,tai paskaitau ir apeinu,ko nesuprantu,neturiu laiko sifravimams.
Kava,Muka,kaip sveikatos.??
Ingrida,kaip kraujas.Nepulk i panikavimus,o ijunk pozityva. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dusia,kada pasirodysi su megztuku?
Ir Merginos nemaciau vyro megztuko,ar dar nerodei?
Atsakyti

Sveikos, gražios dienos.

Slidu bezbožnai, saugokim savo kaulus.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 13, 10:40)
Slidu bezbožnai, saugokim savo kaulus

Mano vaikeliukas jau pas traumatologą..
Atsakyti

Saintlina, mažasis? Kas nutiko?

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 13, 11:04)

Saintlina 4u.gif Ranka, koja ?

Luety nėra ką rodyti dar, rankovės nemegztos. Tamsai mėlynos spalvos, siūlai merinas su kažkiek kašmyro , lygiu raštu .. Kaklas dvigubas. Trumpas. Fotkinti misija neįmanoma , tamsus rūbas. O savininkė nepozuos , jau dabar žinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 13, 11:16)
Saintlina, mažasis? Kas nutiko?</p>

Į mokyklą eidamas paslydo, nesėkmingai nusileido. Paskambino, ar galim pasiimti, nes nebepaeina. Geriausia baika, kad poliklinika negali rentgeno padaryt, nusiuntė į ligoninę. Laukia eilėj.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 13, 11:20)
Saintlina  4u.gif  Ranka, koja ?

Koja. Per kulkšnį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 kovo 2023 - 11:29

Į mokyklą eidamas paslydo, nesėkmingai nusileido. Paskambino, ar galim pasiimti, nes nebepaeina. Geriausia baika, kad poliklinika negali rentgeno padaryt, nusiuntė į ligoninę. Laukia eilėj.
Papildyta:

Koja. Per kulkšnį.

Ple, koks negerumas. Na bet gal tik pasitempė.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 13, 11:27)
Papildyta:
Koja. Per kulkšnį.

Tikėkimės niekas nelūžo , neskilo tik patempimas 4u.gif wub.gif
Aš irgi netikiu , kad ryt pas mus +11 .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 13, 11:31)
Aš irgi netikiu , kad ryt pas mus  +11 .

gismeteo jau tik 7 žada smile.gif ir aplamai optimistinės šilumos prognozės jau gerokai kuklesnės nei prieš kelias dienas smile.gif ai, man gerai ir kai vėsu. Iš daigų tik paprikos. Kol nepikiuotos, tai ir ant palangės telpa smile.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

As siandien jau vel ofise. Parveze vyras ryte, taip sunkiai keliausi, puse kelio pusiau mieganti  :D Vakar mezgiau ir ardziau, ta pacia dali 3 kartus permezgiau ir galiausiai vistiek niekas nesuejo ir nuardziau. Tai pasidejau geresniems laikams. Nes kai vyroo mezgiau viskas suejo, ta dalis mezgasi vienodai. Mistika kazkokia  :D

Atsakyti
A.Alta, baik jau baliavot, persijunk galvoj lietuvišką šnektą, tas tavo čigoniškas balalaikas ne visos supranta.

Šį ankstų rytą nuostabus šaltukas buvo. Toks ramus, sausas. Aplamai ir diena graži. Važiuosiu parduotuves pralėkt, užsireikėjo kedų ir būtent dabar. Tai ką turiu nuo pernai, netenkina, per daug kilometražo prasukta.

Pasėjau pomidorus! Stebuklas kaip tokiai misijai sugebėjau prisiverst. Sėjau panašiai kaip Saintlinos Sakramentas. A mažu nesudygs.. Turbūt bus daug giros lotuliukas.gif

Mezginius rodykit, noriu ir aš pamatyt.
Atsakyti