Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 03 12, 11:42)
Man gaila laiko kuri dabar leist reiks viska keiciantis… pavardes gaila, mano lietuviska grazi pavarde. Vyro lenkiska  doh.gif nu su siu dienu aktualijomis bent jau ne rusiska lotuliukas.gif </p><p></p><p>mezgimo fronte sausuma…  verysad.gif pabaigiU vyro megztuka. Pradejau is geltonu siulu. Nusimezgiau apykakle ir peciu juostas baigineju  mirksiukas.gif </p>

Aš teises gal po 10 metų pasikeičiau po ženatvės . Dokumentas su nuotrauka taigi . Jei sustabdo policija kito dokumento rodyti nereikia .
Aš laukiu kada tu savo Concept By Katia Cashmina siūlus ištrauksi 4u.gif Man PS megztukas nelabai patinka. Dukra sakė jai irgi negražu ...
Atsakyti

Aš teises gal po 10 metų pasikeičiau po ženatvės . Dokumentas su nuotrauka taigi . Jei sustabdo policija kito dokumento rodyti nereikia .
Aš laukiu kada tu savo Concept By Katia Cashmina siūlus ištrauksi 4u.gifMan PS megztukas nelabai patinka. Dukra sakė jai irgi negražu ...

Nu man dar reik teises, mokescius, banka pasikeist ir darbe. 
Cashmina trauksiu kai geltona iveiksiu, nes kitaip pradejus tuos geltonu megzt nenoreciau  :D 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 12, 12:05)
Kava, o kai as minejau kvercetina su bromelainu ,tai ispudzio nepaliko? Ar cia mano postu niekas neskaito?
Ar cia kokia ypatinga feisbuko mazarasciu slaptoji ir ypatinga bendruomene?
Beje ,pastebejau ,kad tas pats nutiko ir su atostogu bulgarijoje feisbuko grupe ir skrydzio is kowno atidarymu.Visi tapo musu apylinkiu zinovais dar cia nebuve, o mes keli vietiniai buvom isbaninti.
Taigi matau kad mano taktika niekur nepasitvirtina.
Dabar kai imsiu aiskint visom kaip buhalterija tvarkyt ir megzt.Bo vel ta pati istorija kaip su pandemija.Gydo visos biggrin.gif

Skaitom skaitom! Bromelainas labai gerai, bet tik tada jis padeda, jei esi sveikas. Kitu atveju pinigų šaudymas fejerverkais. Visi papildai yra tik papildai. Nieko jie negydo, jokių simptomų nelengvina. Jei labai norėsi ir įtikėsi, tai pagydys ir zuikio spirgai.
Atsakyti
Ex tu manai ,kad pirma cia i mane sovei biggrin.gif
Taigi tik augaleliai,dont panic ,its organic.Marija huana,pope raudona aguona ir kvaitulinis salavijas perduoda linkejimus.Ir dar visas grybu arsenalas,mes labai nekalti,tik tikejimo reikalas.Laisve tikejimui,skias. biggrin.gif
O dabr eik ,atsipjauk ananaso,ir itrink zaizda.Pirmiau pasivartyk nuoga dilgelese.Cia ne augalai,cia tavo tikejimas tau skausma kels biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 kovo 2023 - 15:37
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 12, 15:37)
O dabr eik ,atsipjauk ananaso,ir itrink zaizda.

A tai jį ne valgyt reik?.. ))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 12, 15:45)
A tai jį ne valgyt reik?.. ))

Tau tik paest rupi.
Mes cia tikejimo klausimais diskutuojam. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 12, 16:37)
Ex tu manai ,kad pirma cia i mane sovei biggrin.gif
Taigi tik augaleliai,dont panic ,its organic.Marija huana,pope  raudona aguona ir kvaitulinis salavijas perduoda linkejimus.Ir dar visas grybu arsenalas,mes labai nekalti,tik tikejimo reikalas.Laisve tikejimui,skias. biggrin.gif
O dabr eik ,atsipjauk ananaso,ir itrink zaizda.Pirmiau pasivartyk nuoga dilgelese.Cia ne augalai,cia tavo tikejimas tau skausma kels biggrin.gif

Kažkodėl ne ananasu ir ne grybais, o samane ir kanapių dūmais kvepia tavo postas lotuliukas.gif Šiąnakt tau teks likt nakvoti bulvių vagoje biggrin.gif
Din-din 🥂 palaikau tavo būseną - į sveikatą, A.Alta 🙂
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 12, 16:39)
Tau tik paest rupi.
Mes cia tikejimo klausimais diskutuojam. biggrin.gif

Ahq, aš labiau prie žemės biggrin.gif

Prisiminiau, kaip buvau užsisakius Kosta Rikos ananasą iš Mangų mango, nuostabiai skanus buvo. Prapjoviau, paragavau ir išvažiavau į kaimą. Sūnelis sugalvojo eksperimentą balandėlius su ananasu padaryt.. tokie be ryšio balandėliai gavosi, kad net pats nevalgė. Ananaso gaila buvo smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Kažkaip jaučia širdis nebus pasitaisęs mano kraujas? ax.gif
O magnetafonas pasileido,bet 8 juostas reikia perklausyti,labai geras garsas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 03 12, 15:19)
Skaitom skaitom! Bromelainas labai gerai, bet tik tada jis padeda, jei esi sveikas. Kitu atveju pinigų šaudymas fejerverkais. Visi papildai yra tik papildai. Nieko jie negydo,  jokių simptomų nelengvina. Jei labai norėsi ir įtikėsi, tai pagydys ir zuikio spirgai.

QUOTE(Ex @ 2023 03 12, 16:57)
Kažkodėl ne ananasu ir ne grybais, o samane ir kanapių dūmais kvepia tavo postas lotuliukas.gif Šiąnakt tau teks likt nakvoti bulvių vagoje biggrin.gif
Din-din 🥂 palaikau tavo būseną - į sveikatą, A.Alta 🙂

Ex ,tai tik kapitalizmas.Suskaidyti produktus i maista,maisto papildus ir daiktus panasius i maista.
O del tikejimo ,kai misiu vynas pavirs vandeniu ,bus aisku kad ivyko antrasis atejimas.
Kai darau sunkesnius mesiskus pietus ananasas buna ,padeda virskinti.O balandelius as turbut valgyciau ,nes pridejus kumino,paprikos ir cili galima visai sekmingai nukreipti i ta skoni i karibu virtuves puse.Bet cia jau aukstoji filosofija (visas mokslas kazkada buvo taip vadinamas)anot luety.
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida, tikėtis reikia geriausio wub.gif 4u.gif
Labai graži kava . Dvelkianti švara ir tyrumu ... Dėkui 4u.gif
Visai neblogai megztelėjau , kūnas baigtas reikia nuleidimą adata padaryti . Tikiuosi nenuilginau kūno , bo užsakymas buvo trumpo megztinio .
Gal paskutinis žiemos pasispardymas? Naktį -7. Jau pasiilgau kaimo , tikiuosi ateinantį nuvažiuosiu ? Yra ką veikti .
Pasiskaitymui , apie maistą. Tiems kas skaito biggrin.gif

https://www.lrt.lt/n...Wt_IkyRVF8BJU3E

Prisipažįstu , dažniausiai visokių svetimos kalbos žodžiu temoje nesistengiu suprasti ir išsiversti biggrin.gif
Turiu savo teorija , jei žmogus gerai išmano dalyką tai sugeba lietuvių kalba be terminų paaiškinti kaip tai veikia. Paprastai , be įmatrybių .
O iš principo manęs tai nepykdo , aš moku apeiti postus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Muka, saulele kaip Tu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 kovo 2023 - 08:42
Deja silumos jums nenusimato ,mums irgi,luety irgi ne.
Jau visur pasodnikais nukrauta. biggrin.gif
Ziumbiuliai ,(jacintai)jau zydi.
Atsakyti