Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(ate42 @ 2023 03 11, 20:53)
Kai į tuščią pilvą, pasirodo gali ir personalinio prireikt.
Aš irgi namus norėjau pasiekt, pabijojau. Gal ryt, bet irgi pobaisiu.
Papildyta:
Kai į tuščią pilvą, pasirodo gali ir personalinio prireikt.
Aš irgi namus norėjau pasiekt, pabijojau. Gal ryt, bet irgi pobaisiu.
Silkė iš dėžučių, gatava- fek. Tik rūgštims sukelt. Nuodas. Jei nėr ksip reikia- nereikia visai.

O tai jau tu visai metei valgyt, kad "į tuščią pilvą"? unsure.gif
Silkė iš dėžučių yra visai skani ir jokių rūgščių man nekelia. Bet pasižiūriu į sudėtį - ir neperku iš principo.

QUOTE(saintlina @ 2023 03 11, 21:02)
Aš važiavau.. vaistų eilinį maišą vežiau doh.gif nesuprantu, kaip tokiais kiekiais tuos vaistus vartot reik, bet ginčytis neįmanoma.
Pagrindinis kelias geras, bet nuo jo tai šiaubų šiaubaš. Ale pas mus asfaltą ruošiasi klot, tai netolimoj ateity gal atsigausim smile.gif ruošiasi jau kokie trys metai, bet šią žiemą jau net smėio/žvyro/dar kažko kalnus privežė, tai gal pradės galų gale.

Mano mama irgi nemažai valgo tų vaistų, bet pati susiperka, tai net tiksliai nežinau, kokį maišą suvalgo smile.gif
Mūsų keliukas iki asfalto (apie 1,5 km) toks, kad kokią 11-12 val. išėjęs vyras apsižvalgyt pamatė, kad kažkas bandė važiuot, bet apsisuko atgal smile.gif. Ir asfalto mes nesulauksim smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Grįžo žiema. ax.gif
Atsakyti
Oi koks katulis laukia pusryciu,kava netenkina jo. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
pas mus tai pavasaris atejo,saule zada sviest ir 8 silumos,net sildymo nejungiau dar siryt,nesalta man kazkaip visai,nors as saltylius.
Sestadienis eilinis,nes lijo lijo ir kur tas vanduo betalpa ten zemej.
O siandien bus matyt,kokia ta diena bus,negirk dienos be vakaro,-liaudis sako.
Svoris stovi,galetu judet,vasara arteja jau. biggrin.gif biggrin.gif bet kai tik priejau ta svori,koks buvo paskutinius gal 4-5 metus,tai nukrinta keli gramai ir vel atauga,vel prasidejo murkdymosi periodas.Galeciau pabadaut,bet zinau,kad tai man neveikia,nu pabusiu kantri,paziuresiu dar kelis menesius.Praktiskai nuo kaledu murkdausi aplink ta svori,kuris man jau daug metu lyg kokia siena,barjeras,kad siukstu neperlipk per ji.Negi ir si karta taip bus.?Nebus ne.reik keist programa galvoj.
Atsakyti
Va, ką radau fb. Gal kam bus naudinga.

"Ačiū Prof. Dr. Danieliui Serapinui už vertingą informaciją!!!
Dalinuosi profesoriaus straipsniu:
Pastaruoju metu stebiu daugelio žmonių padažnėjusius “peršalimus” ir bendrai susilpnėjusį imunitetą, prie ko prisidėjo ir pastarųjų metų įvykiai… Jau dabar netgi oficialias kraujo leukocitų normas teks koreguot, nes oficialiai jos yra 4-9 x109 , bet iš tikrųjų pas beveik trečdalį žmonių jos yra mažiau 4.
Todėl atlikau mokslinių straipsnių analizę bei vadovaujantis savo klinikine patirtimi sudariau imunitetą stiprinančių natūralių komponentų sąrašą. Jį sudaro top 4 komponentai:
1. Glutationas. Jis ne tik antioksidantas, bet ir tiesiogiai stimuliuoja leukocitus. Šaltinis:
https://www.frontier...2017.01239/full
2. Kverciatinas. Jis valo ląsteles bei stiprina mitochondrijas, aprūpinančias ir imunines ląsteles energija. Šaltinis:
https://www.ncbi.nlm...les/PMC4808895/
3. Lizinas. Natūrali amino rūgštis. Aktyvina limfocitus ir pasižymi ypač stipriu priešvirusiniu poveikiu. Šaltinis:
https://pubmed.ncbi....ih.gov/7555612/
4. Cinkas. Imunostimuliuojantis mineralas. Šaltinis:
https://pubmed.ncbi....h.gov/31305906/
Mėnesio vartojimo schema tokia:
Ryte :
L lizinas 500mg 1xd
L glutationas 160mg 1xd
Vakare:
Kverciatinas 500mg 1xd
Cinkas 15-25mg 1xd"
Atsakyti
Luety , keisk programą 4u.gif wub.gif mirksiukas.gif
Nebesisverk !

Atsakyti
Kava, o kai as minejau kvercetina su bromelainu ,tai ispudzio nepaliko? Ar cia mano postu niekas neskaito?
Ar cia kokia ypatinga feisbuko mazarasciu slaptoji ir ypatinga bendruomene?
Beje ,pastebejau ,kad tas pats nutiko ir su atostogu bulgarijoje feisbuko grupe ir skrydzio is kowno atidarymu.Visi tapo musu apylinkiu zinovais dar cia nebuve, o mes keli vietiniai buvom isbaninti.
Taigi matau kad mano taktika niekur nepasitvirtina.
Dabar kai imsiu aiskint visom kaip buhalterija tvarkyt ir megzt.Bo vel ta pati istorija kaip su pandemija.Gydo visos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 kovo 2023 - 11:10

Labas rytas visoms  :4u:

Vakar susidejau smutkes ir gryzau siek tiek namo pabut. Tai taip smagu ant savo sofkes su savu chalatu nieko neveikt  :D

Katinas su suniu ir gi apsipatenkine abu buvo :wub:

greiciau Balandis ateitu ir galeciau gryzt namo  :D

buvau ambasadoj. Susitvarkiau dokumentus. Aisku vertima pasidariau vienos kopijos, o apostile uzdejau ant kitos… lietuvoj piktos tetos butu jau atsisake kazka daryt. Ambasadoj vaikinukas paziurejo pavarte lapelius sako ai nu gerai  :D jau galvojau ir is antro karto nepasikeisiu pavardes. Nes nezinau kada vel i ambasada prisiruosus buciau  :rolleyes:

Atsakyti
MSM negaila senosios pavardės? Ko aš labiausiai gailėjau tekėdama biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nors kai kas nors nepavyksta visada save motyvuoju mergautine pavarde , aš tokia ir tokia tikrai galiu ... MB pradžioje gal ir papykdavo, dabar jau įprato biggrin.gif
Kas mezgimo fronte naujo pas Tave ?
Luety labai gražios Tavo penčiakos . O jau spalvos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vakar parodė instagramas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 kovo 2023 - 11:27
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 12, 11:05)
Kava, o kai as minejau kvercetina su bromelainu ,tai ispudzio nepaliko? Ar cia mano postu niekas neskaito?
Beje ,pastebejau ,kad tas pats nutiko ir su atostogu bulgarijoje feisbuko grupe ir skrydzio is kowno atidarymu.Visi tapo musu apylinkiu zinovais dar cia nebuve, o mes keli vietiniai buvom isbaninti.
Dabar kai imsiu aiskint visom kaip buhalterija tvarkyt ir megzt.Bo vel ta pati istorija kaip su pandemija.Gydo visos biggrin.gif

Alta, net nežinau, ką ir pasakyt dėl to įspūdžio biggrin.gif. Ką įkėliau tai irgi be jokio įspūdžio - tiesiog radau info su nurodytais šaltiniais ir pasidalinau. Pati tai kažin, ar tuo pasinaudosiu rolleyes.gif
Geriau būk žmogus, padaryk man įspūdį vienu klausimu. Kažkaip dantenas prie implanto skauda, paraudusios šiek tiek. Skalauju su druska. Bijau, kad neprisidirbt. Čia ne snarglys su kosuliu, čia rimčiau. Nors gali būti ir susiję dalykai.
Atsakyti

MSM negaila senosios pavardės? Ko aš labiausiai gailėjau tekėdama biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifNors kai kas nors nepavyksta visada save motyvuoju mergautine pavarde , aš tokia ir tokia tikrai galiu ... MB pradžioje gal ir papykdavo, dabar jau įprato biggrin.gif
Kas mezgimo fronte naujo pas Tave ?
Luety labai gražios Tavo penčiakos . O jau spalvos 4u.gif4u.gif4u.gifVakar parodė instagramas .

Man gaila laiko kuri dabar leist reiks viska keiciantis… pavardes gaila, mano lietuviska grazi pavarde. Vyro lenkiska  :oh: nu su siu dienu aktualijomis bent jau ne rusiska :lol: 

mezgimo fronte sausuma…  :( pabaigiU vyro megztuka. Pradejau is geltonu siulu. Nusimezgiau apykakle ir peciu juostas baigineju  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 12, 08:47)
Luety , keisk programą  4u.gif  wub.gif  mirksiukas.gif
Nebesisverk !

Nesisveriu kasdien,tik savaitgalyje,reik gi kazkokia kontrole daryt. bigsmile.gif bigsmile.gif
Jau kiek tu programu pakeista,bet va ateinu prie to tasko ir stopai isijungia kazkodel.Nenori organizmas but lengvesnis nei tame taske. bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 12, 09:05)

Alta,gal problema tavo filosofiniame minciu reiskime,ne visi supranta.As ypac shifruoju tavo parasyma.Sunku rast zmogu panasiai reiskianti mintis,o kava su rase,kazkaip tropniai,tas tiek ,kas kiek ir dar plius saltinis jei nori issiaiskint ar reikia.Nepyk gi,visi mes kitoki.

Dusia,aciu uz pagyras,spalva yra kitokia,duslesne,ne ypatinga,o fotikas rodo ryskia,avietine.Tas tai mane nervina,bet ...man gerai,o kitiem ka mato ,tas gerai.
Atsakyti
Psio, mane Alta personaliai gydo - tuoj viskas bus ok biggrin.gif

Luety, kažkada skaičiau kokią tai teoriją, kad organizmas atsimena savo svorį, todėl pastringa tas kritimas. Varyk pirmyn ir nesidairyk. Juk ne tik svoriui normali mityba, bet ir bendrai savijautai. Žinau, kad sunku, ale kam dabar lengva? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti