Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mes irgi dviese - su snargliu biggrin.gif sėdim prie naujos e.svetainės tvarkymo. Nu a senai bobai tokie darbai? unsure.gif Bet nieko nepadarysiu - niekas už mane tos parduotuvės neadministruos. Tai mokausi, biškį pasikeikiu, bet kažkaip step by step judu.
Beje, dar trečias darbinYkas prisideda - kosulys. Vis greičiau bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 11 kovo 2023 - 12:27
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 11, 12:27)
Mes irgi dviese - su snargliu biggrin.gif sėdim prie naujos e.svetainės tvarkymo. Nu a senai bobai tokie darbai? unsure.gif Bet nieko nepadarysiu - niekas už mane tos parduotuvės neadministruos. Tai mokausi, biškį pasikeikiu, bet kažkaip step by step judu.
Beje, dar trečias darbinYkas prisideda - kosulys. Vis greičiau bus biggrin.gif

Oje, vaje. Ta Kazys čia tave taip?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 03 11, 12:47)

Ne, Poroshenkos voennyj stan (karo stovis)ir saldainiai.Ko dar gali tiketis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 kovo 2023 - 12:54
QUOTE(ate42 @ 2023 03 11, 12:47)

Sakai, Kazys patvarkė biggrin.gif
Nu gal biggrin.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 11, 12:54)

Va, Alta žino rolleyes.gif
Šūds čia viskas. Nu gal galima kartą per 1,5 metų kokį virusą apturėt? biggrin.gif
Seniau dažniau apturėdavau, į senatvę atsparesnė pasidariau smile.gif
Atsakyti
Pilnas sodas paukščių. wub.gif wub.gif Vaidenasi ar tikrai varnėnus mačiau?O jau čiulbėjimas,visi nori kažką pasakyti.
Kavute,sveik. wub.gif
Luety-a.a. tėvukui.
O mes dviese prisiminėme buhalteriją,mb buvo biuletenis savaitę vasario mėnesį,tai visą rytą skaičiavome,kiek sumažės mokeščių. ax.gif Aytrūkau nuo visų tų skaičiavimų,įstatymų. ax.gif Nenorėjome vaikų apkrauti,gerai patiems smegenėles pakrūtinti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 11, 12:54)

Aik, geriau, kai Kazys, o ir pati taip norėtų. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 03 11, 14:15)
Aik, geriau, kai Kazys, o ir pati taip norėtų. biggrin.gif  mirksiukas.gif

Geras Kazys yra gerai biggrin.gif

Žiūrėjo vakar visą dieną į mane likę 3 saldainiai, žiūrėjo šiandien... Prisiminiau, kad gi negalima drastiškai keisti mitybos, tai pasidariau kavos, susirinkau aš juos - daugiau nežiūrės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 11, 15:04)
Geras Kazys yra gerai biggrin.gif

Žiūrėjo vakar visą dieną į mane likę 3 saldainiai, žiūrėjo šiandien... Prisiminiau, kad gi negalima drastiškai keisti mitybos, tai pasidariau kavos, susirinkau aš juos - daugiau nežiūrės biggrin.gif

Taip jiem ir reikia biggrin.gif
Aš po pietų sunaikinsu keturias džiovintas slyvas. Gerai, kai namie du tūlikai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 11, 15:04)

maladiec thumbup.gif

Nežinau kaip kur kitur orai, bet aš šian botus per viršų prisėmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 03 11, 15:49)
Taip jiem ir reikia biggrin.gif
Aš po pietų sunaikinsu keturias džiovintas slyvas. Gerai, kai namie du tūlikai. biggrin.gif

O tau nuo 4 slyvų reikia personalinio tūliko? biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2023 03 11, 16:16)
maladiec thumbup.gif

Nežinau kaip kur kitur orai, bet aš šian botus per viršų prisėmiau  biggrin.gif

Oras toks, kad nerizikavau pas mamą važiuot. O ir užzarazint savo virusais nenoriu. Nors ana atspari jiems ir visai jų nebijo, bet geriau nereikia. Liksiu be kiaušų savaitę smile.gif

Aš baisiai mėgstu silkę ir baisiai tYngiu ją darinėt unsure.gif O gatavos dėžutėse nepirksiu. Nu ką - ir lieku be silkės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 11, 19:07)
Oras toks, kad nerizikavau pas mamą važiuot. O ir užzarazint savo virusais nenoriu. Nors ana atspari jiems ir visai jų nebijo, bet geriau nereikia. Liksiu be kiaušų savaitę smile.gif

Aš baisiai mėgstu silkę ir baisiai tYngiu ją darinėt unsure.gif O gatavos dėžutėse nepirksiu. Nu ką - ir lieku be silkės unsure.gif

Kai į tuščią pilvą, pasirodo gali ir personalinio prireikt.
Aš irgi namus norėjau pasiekt, pabijojau. Gal ryt, bet irgi pobaisiu.
Papildyta:

Kai į tuščią pilvą, pasirodo gali ir personalinio prireikt.
Aš irgi namus norėjau pasiekt, pabijojau. Gal ryt, bet irgi pobaisiu.
Silkė iš dėžučių, gatava- fek. Tik rūgštims sukelt. Nuodas. Jei nėr ksip reikia- nereikia visai.
Atsakyti
Oras toks, kad nerizikavau pas mamą važiuot.

Aš važiavau.. vaistų eilinį maišą vežiau doh.gif nesuprantu, kaip tokiais kiekiais tuos vaistus vartot reik, bet ginčytis neįmanoma.
Pagrindinis kelias geras, bet nuo jo tai šiaubų šiaubaš. Ale pas mus asfaltą ruošiasi klot, tai netolimoj ateity gal atsigausim smile.gif ruošiasi jau kokie trys metai, bet šią žiemą jau net smėio/žvyro/dar kažko kalnus privežė, tai gal pradės galų gale.
Atsakyti