Mes irgi dviese - su snargliu sėdim prie naujos e.svetainės tvarkymo. Nu a senai bobai tokie darbai? Bet nieko nepadarysiu - niekas už mane tos parduotuvės neadministruos. Tai mokausi, biškį pasikeikiu, bet kažkaip step by step judu.
Beje, dar trečias darbinYkas prisideda - kosulys. Vis greičiau bus
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 11, 12:27)
Mes irgi dviese - su snargliu sėdim prie naujos e.svetainės tvarkymo. Nu a senai bobai tokie darbai? Bet nieko nepadarysiu - niekas už mane tos parduotuvės neadministruos. Tai mokausi, biškį pasikeikiu, bet kažkaip step by step judu.
Oje, vaje. Ta Kazys čia tave taip?
QUOTE(ate42 @ 2023 03 11, 12:47)
Ne, Poroshenkos voennyj stan (karo stovis)ir saldainiai.Ko dar gali tiketis?
QUOTE(ate42 @ 2023 03 11, 12:47)
Sakai, Kazys patvarkė
Nu gal
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 11, 12:54)
Va, Alta žino
Šūds čia viskas. Nu gal galima kartą per 1,5 metų kokį virusą apturėt?
Seniau dažniau apturėdavau, į senatvę atsparesnė pasidariau
Pilnas sodas paukščių. Vaidenasi ar tikrai varnėnus mačiau?O jau čiulbėjimas,visi nori kažką pasakyti.
Kavute,sveik.
Luety-a.a. tėvukui.
O mes dviese prisiminėme buhalteriją,mb buvo biuletenis savaitę vasario mėnesį,tai visą rytą skaičiavome,kiek sumažės mokeščių. Aytrūkau nuo visų tų skaičiavimų,įstatymų. Nenorėjome vaikų apkrauti,gerai patiems smegenėles pakrūtinti.
Kavute,sveik.
Luety-a.a. tėvukui.
O mes dviese prisiminėme buhalteriją,mb buvo biuletenis savaitę vasario mėnesį,tai visą rytą skaičiavome,kiek sumažės mokeščių. Aytrūkau nuo visų tų skaičiavimų,įstatymų. Nenorėjome vaikų apkrauti,gerai patiems smegenėles pakrūtinti.
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 11, 12:54)
Aik, geriau, kai Kazys, o ir pati taip norėtų.
QUOTE(ate42 @ 2023 03 11, 14:15)
Aik, geriau, kai Kazys, o ir pati taip norėtų.
Geras Kazys yra gerai
Žiūrėjo vakar visą dieną į mane likę 3 saldainiai, žiūrėjo šiandien... Prisiminiau, kad gi negalima drastiškai keisti mitybos, tai pasidariau kavos, susirinkau aš juos - daugiau nežiūrės
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 11, 15:04)
Geras Kazys yra gerai
Žiūrėjo vakar visą dieną į mane likę 3 saldainiai, žiūrėjo šiandien... Prisiminiau, kad gi negalima drastiškai keisti mitybos, tai pasidariau kavos, susirinkau aš juos - daugiau nežiūrės
Taip jiem ir reikia
Aš po pietų sunaikinsu keturias džiovintas slyvas. Gerai, kai namie du tūlikai.
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 11, 15:04)
maladiec
Nežinau kaip kur kitur orai, bet aš šian botus per viršų prisėmiau
QUOTE(ate42 @ 2023 03 11, 15:49)
Taip jiem ir reikia
O tau nuo 4 slyvų reikia personalinio tūliko?
QUOTE(saintlina @ 2023 03 11, 16:16)
Oras toks, kad nerizikavau pas mamą važiuot. O ir užzarazint savo virusais nenoriu. Nors ana atspari jiems ir visai jų nebijo, bet geriau nereikia. Liksiu be kiaušų savaitę
Aš baisiai mėgstu silkę ir baisiai tYngiu ją darinėt O gatavos dėžutėse nepirksiu. Nu ką - ir lieku be silkės
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 11, 19:07)
Oras toks, kad nerizikavau pas mamą važiuot. O ir užzarazint savo virusais nenoriu. Nors ana atspari jiems ir visai jų nebijo, bet geriau nereikia. Liksiu be kiaušų savaitę
Aš baisiai mėgstu silkę ir baisiai tYngiu ją darinėt O gatavos dėžutėse nepirksiu. Nu ką - ir lieku be silkės
Kai į tuščią pilvą, pasirodo gali ir personalinio prireikt.
Aš irgi namus norėjau pasiekt, pabijojau. Gal ryt, bet irgi pobaisiu.
Papildyta:
Kai į tuščią pilvą, pasirodo gali ir personalinio prireikt.
Aš irgi namus norėjau pasiekt, pabijojau. Gal ryt, bet irgi pobaisiu.
Silkė iš dėžučių, gatava- fek. Tik rūgštims sukelt. Nuodas. Jei nėr ksip reikia- nereikia visai.
Oras toks, kad nerizikavau pas mamą važiuot.
Aš važiavau.. vaistų eilinį maišą vežiau nesuprantu, kaip tokiais kiekiais tuos vaistus vartot reik, bet ginčytis neįmanoma.
Pagrindinis kelias geras, bet nuo jo tai šiaubų šiaubaš. Ale pas mus asfaltą ruošiasi klot, tai netolimoj ateity gal atsigausim ruošiasi jau kokie trys metai, bet šią žiemą jau net smėio/žvyro/dar kažko kalnus privežė, tai gal pradės galų gale.