QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 10, 10:35)
Tai kad sako, gastritas ištiks nuo išskiriamos į virškinamąjį traktą druskos rūgšties.
Ai, nesigilinau labai - geriu, nes noriu ir niekas man nesidaro. Bet užtai antrą puodą po kokių 2 val. jau su maistu geriu.
Ai, nesigilinau labai - geriu, nes noriu ir niekas man nesidaro. Bet užtai antrą puodą po kokių 2 val. jau su maistu geriu.
As taip pat
Nuo slogos pradzios ir tokio gerkles kirbejimo ir tolesniu nemaloniu pasekmiu,kaip jau daugeli kartu sakiau,mane gelbsti kajeno pipiro tinkturos 15 laseliu i ketvirti stiklines vandens,kelis kart dienoj.
Labutes Buvom shopintis maisto savaitei,nu bet koks saltas vejas,tai siaubas.Ryte dar rode 8 silumos,o dabar vos 4,o jutimine tai tikrai bus minusas.Idomu,kaip mano pomidorai siltnamy tupi?Gal ryt bus svelnes nis oras,tada nuvaziuociau paziuret.
Net namuose salta,nes pucia kazkaip i saliono langus,padidinaau kambario tempera iki 25,tai galima sedet ir megzt,kitaip amen,salta.
Naujiena UK pasiemem 3 dezes kiausiniu ir nedave,sako 2 dezes zmogui,sakau mes dviese,tai sako uz trecia deze mokekit atskirai.Uzmokejau,va taip,o kas bus Velykom,ko gero be kiausiniu,nes ju tai nesukaupsi namie.Ir lentynose ne kazkas,i vakara bus tuscia.Raso fb kad darzoves riboja,tai to tikrai ne,pilnos lentynos ir imk kiek nori.Kol kas tik kiausiniai.Ir uzdeta emblema,kad sie kiausiniai yra apsaugoti nuo pauksciu gripo Kazin ar ne skiepytu vistu? Nu bet is kur zinot dabar.