Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 10, 10:35)
Tai kad sako, gastritas ištiks nuo išskiriamos į virškinamąjį traktą druskos rūgšties.
Ai, nesigilinau labai - geriu, nes noriu ir niekas man nesidaro. Bet užtai antrą puodą po kokių 2 val. jau su maistu geriu.

As taip pat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nuo slogos pradzios ir tokio gerkles kirbejimo ir tolesniu nemaloniu pasekmiu,kaip jau daugeli kartu sakiau,mane gelbsti kajeno pipiro tinkturos 15 laseliu i ketvirti stiklines vandens,kelis kart dienoj.
Labutes 4u.gif 4u.gif Buvom shopintis maisto savaitei,nu bet koks saltas vejas,tai siaubas.Ryte dar rode 8 silumos,o dabar vos 4,o jutimine tai tikrai bus minusas.Idomu,kaip mano pomidorai siltnamy tupi?Gal ryt bus svelnes nis oras,tada nuvaziuociau paziuret.
Net namuose salta,nes pucia kazkaip i saliono langus,padidinaau kambario tempera iki 25,tai galima sedet ir megzt,kitaip amen,salta.
Naujiena UK pasiemem 3 dezes kiausiniu ir nedave,sako 2 dezes zmogui,sakau mes dviese,tai sako uz trecia deze mokekit atskirai.Uzmokejau,va taip,o kas bus Velykom,ko gero be kiausiniu,nes ju tai nesukaupsi namie.Ir lentynose ne kazkas,i vakara bus tuscia.Raso fb kad darzoves riboja,tai to tikrai ne,pilnos lentynos ir imk kiek nori.Kol kas tik kiausiniai.Ir uzdeta emblema,kad sie kiausiniai yra apsaugoti nuo pauksciu gripo blink.gif blink.gif Kazin ar ne skiepytu vistu? blink.gif blink.gif Nu bet is kur zinot dabar. wub.gif
Atsakyti
Ingrida, kaip namo parvažiavai? Jau orelis šiandien.. visas Vilnius vienas didelis kamštis.
Nors ne tik Vilnius, kaip suprantu. Gaila tų, kurie Robio Wiljamso koncerto nepasiekė, tiek už bilietus suploję.

Susiėmiau ir pasėjau keturis pomidorus biggrin.gif pirkau šian 'labai ankstyvus', kad mano ankstyvi anksčiau nei liepos vidurys spėtų derėt pradėt ))
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=KOItqbWhWtU
How deep is your love?
Chi chi ,panasu kad porucike puga wilno pagaidino per magistraline ir traukiniu vieta biggrin.gif
ir mano megstamiausia
https://www.youtube....h?v=ULTtWUZhD9c
when is no left love in town
Dusia ,anglu kalbos gerai mokytis ziurint
https://en.wikipedia..._Up_Appearances
beigi klausant moden toking,ir aisku robio wiljamso.je adore. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 kovo 2023 - 07:58
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Ačiū Saintlina,man dar ryte puikus kelias buvo.Paskui tikrai makalynė,skaitau irgi apie kelią vakare į koncertą. bigsmile.gif Šiandien dukrai giminės pusženčio metinės kitame LT krašte,ne koks oras kelionei. blink.gif
Kalbinu mb rytoj važiuoti kartu,man tik parai reikia pas dukrą,pabūtume abu kartu.Tuo labiau nuvežiau seną juostinį magnetafoną,neišeina paleisti,man pačiai įdomu dukros 5 metų įrašyti yra eilėraščiai 30 metų senumo.Tai gal mb padėtų paleisti?Va ir būk kaupiku,kada nors praverčia? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 11 kovo 2023 - 08:01
Pabandykit ,idomu kiek gerai magnetinis signalas issilaiko toje juostoje.
Klausykit ,lazaretas ,atrodo busim ta jauna mergaite isbaide is temos. biggrin.gif
Didelis vejas ,nors dar silta,bet paskui kris temperatura visai kitai savaitei,paskutine savaite isdaigint seklas ant radiatoriu.
Siandien valgysiu super brangius kiausinius,pas mus jie labai brangus,tai visi aplink jau vistu isigijo ir bent pasiula atsirado.Pradedam vystyti horizontalia ekonomika.Arba pasakius aiskiau - naturinius mainus.Vakar spinatu salotas ,kurios buvo nelabai skanu ,uzpyliau tarkuota feta,sukisau i mikrobange ir tuo misiniu idariau omleta.Skaniau nei salotos.Ir tikiuosi oxalatai nors kiek suyra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 kovo 2023 - 08:45
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 11, 08:24)
Klausykit ,lazaretas ,atrodo busim ta jauna mergaite isbaide is temos. biggrin.gif
Didelis vejas ,nors dar silta,bet paskui kris temperatura visai kitai savaitei,paskutine savaite isdaigint seklas ant radiatoriu.
Siandien valgysiu super brangius kiausinius,pas mus jie labai brangus,tai visi aplink jau vistu isigijo ir bent pasiula atsirado.Pradedam vystyti horizontalia ekonomika.Arba pasakius aiskiau - naturinius mainus.Vakar spinatu salotas ,kurios buvo nelabai skanu ,uzpyliau tarkuota feta,sukisau i mikrobange ir tuo misiniu idariau omleta.Skaniau nei salotos.Ir tikiuosi oxalatai nors kiek suyra

Laba,
Sėdžiu, lepšė. Tinginys juodas. Reikia pikiuot ankstyvus pomidorus- nenoriu. TYngiu.
Reikia pasisėt pagrindinius. TYngiu. Sėklas pakilnojau, veisles atsirinkau ir pasidėjau. TYngiu.
Kas čia su manim.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 11, 06:24)

Laba ryta,

pas mus sode laikyt vistu nebegalima,baisus vistu flu,nors vistos sveikos.Liepta visiem isgalabyt.O kaimynai turi salia dvi zasis veislines uzsidare,padeje vonele,i lauka neleidzia,zole neseria,tik kombiais ir taip laiko kalejime.Va tokiems uzdraust tikrai negaila.

Ate,su Tyyyngiu kartu reik dirbt. bigsmile.gif bigsmile.gif
Vakar apie pietus saulyte islindo,tai net mano paprikos pagrazejo,pasistiebe.
Nebelyja,bet salta vos 1 silumos.

Siandien misios Lietuvos baznytelej uz teveli.Pasimeldziau namie ,kas belieka.
Greit laikas bega.
Atsakyti
Come vorrei amore mio.
Vedu religijoje mes minime mirusiu artimuju gerus darbus,poelgius ir meile.
Skirta toms kurios teige,kad sovietmetyje nebuvo labdaros ir geradariu.As gerai prisimatavau sita izeidima vien del savo isejusiu artimuju del vieno tokio momento,kuriuo musu gimine labai didziuojasi,na kiek mes sau leidziam,o leidziam labai mazai.
Taigi mazdaug septintajame praeito amziaus ir tukstantmecio desimtmetyje i musu bambizu kaima atkele sviesaus atminimo baznycios kunigaiksti,priesingos konfesijos,konkurentu firmos taip sakant.I tremti ,tolyn nuo jo katedros.Gal kas nors ,ypac ex ,zinos apie ka kalbu.
I skurdziausia ir atokiausia kaima.Bet ne i zmoniu apleista vieta.Greit vietiniai suejo ir padejo zmogui malkom,maistu ,paslaugom.Visu konfesiju,visu dievo pardavimo firmu.Nes tai buvo zmogus kuriam tuo metu reikejo pagalbos.Mano isejes tevas ten dalyvavo aktyviai.
Jis turbut pritrauke man sutuoktini,is to kaimo is kur baznycios kunigaikstis kiles,mano ex sutuoktinio motinos mergautine pavarde sutapo su kardinolo biggrin.gif
Mano tevas mire ir niekada nesutiko mano ex,bet buvau pribloksta sito likimo posukio. biggrin.gif
Mano gyvenimas buvo sunkus su tuo zmogum ,bet manau didziojo visatos programuotojo nulemtas.
Taigi ,labdariai ir pagalba ezgzistavo.
Atsakyti
Labos,
Luety ramybės Tavo tėveliui wub.gif .

Juostiniai magnetafonai veikia . MB bernautinis yra kaime smile.gif Ir juostų visa dėžė . Vaikai pasileidžia kartais smile.gif

30 kiaušinių savaitei ? Nebent biskvitus kepti ... Mudu nesam ėdrūs matyt .

Ate42, nėra nuotaikos sodinimui ir nesodink. Bus rytoj diena smile.gif
Aš irgi norėčiau tingėti . Jei būtume dveise taip ir daryčiau biggrin.gif Geras tas senukų gyvenimas tongue.gif

Vakar visai neblogai megztelėjau po dviejų vakarų tinginio.
Pamatavau , persisuksiu valą į trumpesnį ir žemyn. Nesmagus tas HIYAHIYA virbalų valas traukymui .
Luety ar patiko kartu kojines megzti ?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 11, 09:39)
Labos,
Luety ramybės Tavo tėveliui  wub.gif .

Juostiniai magnetafonai veikia . MB bernautinis yra kaime smile.gif  Ir juostų visa dėžė . Vaikai pasileidžia  kartais smile.gif

30 kiaušinių savaitei ?  Nebent biskvitus kepti ... Mudu nesam ėdrūs matyt .

Aš irgi norėčiau tingėti . Jei būtume dveise taip ir daryčiau  biggrin.gif  Geras tas senukų gyvenimas  tongue.gif

Pamatavau , persisuksiu valą į trumpesnį ir žemyn. Nesmagus tas HIYAHIYA virbalų valas traukymui .

Aciu,Dusia. 4u.gif

Na 36 ne 30,nes pas mus dezutej buna 12kiausiniu. ax.gif ir ne savaitei,o iki kol pasibaigs.Mb kepa visokius kepinukus,sueina.Bet gal kokiom 3 savaitem bus ar daugiau.Nesugenda per ta laika,o nusipirkt darosi vis sunkiau ir sunkiau. blink.gif blink.gif
Ant vieno valo ar patiko??Nezinau.Bet megsiu dar ,tas isardziau,buvo kliauzu ir nepabaigiau ju,kai istaciau kulnus,supratau,kad supratau principa,nuemiau ir isardziau.Bet kazkaip po viena iprasciau man,bet del simetrijos geriau abi iskart.Zinoma,jei turi du vienodu siulu kamuoliukus,nes nemegstu megzt is vieno,o nusivyniojimo masinos neturiu.Nors as kojinem visada perku du kamuoliukus maziausiai.
O virbalai man Hiya Hiya labai smagus kojinem.
Atsakyti
Luety ChiaoGoo virbalų valas yra žymiai smagesnis megzti magic loop metodu . Aš turiu abejus , išbandžiusi . Aš viską mezgu magic loop metodu . Kojines ,kepures, rankoves, kaklo atnaras. Įpratau ir man tinka . Ir kinietukai virbalai tinka, tie su troseliu . O iš kojinių ( 5) virbalų smagiausi KnitPro virbalai . Nėra slidūs, kai mažai akių lieka nepabėga, bet kai mezgi lengvai slysta.
Vienžo skoniui draugų nėra biggrin.gif
Reikia pietums netikrų balandėlių pagaminti. Teks dveise, su tinginiu darbuotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 11 kovo 2023 - 12:11
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 11, 11:39)
Labos,
Luety ramybės Tavo tėveliui  wub.gif .

Juostiniai magnetafonai veikia . MB bernautinis yra kaime smile.gif  Ir juostų visa dėžė . Vaikai pasileidžia  kartais smile.gif

30 kiaušinių savaitei ?  Nebent biskvitus kepti ... Mudu nesam ėdrūs matyt .

Aš irgi norėčiau tingėti . Jei būtume dveise taip ir daryčiau  biggrin.gif  Geras tas senukų gyvenimas  tongue.gif

Ačiū, kad leidai. biggrin.gif - nesėsiu.
Su tynginiu nuėjom ir išpikiavom.
Jautiena po keturių valandų britvone- puiki. Plėšoma gavos
kaip ir norėjau. Jau po pietų. biggrin.gif
Turiu maskarponės, eisiu tiramisu sakramentui padarysiu. Ryt gal Kn pasieksiu, dar ir sūniukui bus dėžutė.
Luety, ramybės išėjusiam.
Atsakyti