Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas.
Saintlina visiskai teisi ,bet kokie drastiski mitybos pokyciai kelia pavoju ,nes pradejus organizmui valytis ,latakai uzsikisa.
Ateina salti,vejuoti ,lietingi orai,reikia siandien burokelius ir morkas paset.Man viskas del dienos ilgumo ir vasaros dvieju menesiu augalu vegetacijos sustojimo.
Muka,kaip tau su tuo berimu ?
Atsakyti
Labas rytas,
Pou kuo gyva ? Tik labas pasakai ir tekinom pabėgi ax.gif

Penktadienis yra gėris 4u.gif
Labai sunki savaitė į pabaigą. Ir darbai ir reikalai ir ligonėlis namie . Bet jau gerai mano mergytei. Šiandien vizitas pas gydytoją. Mano supratimu gyja gerai . Vaistų nuo skausmo jau nereikia , kažkiek ėmė kvėpuoti per nosį. Jaunystė yr jaunystė ....
Jei pavyko operacija , tai gyvenimas ženkliai turėtų pagerėti . 3 bėdas su nosimi turėjo operacija išspręsti ...
Visai jokio įkvėpimo mezgimui . Nežinau kodėl . Nemezgu antras vakaras.
Reikėtų jau svogūnus ir porus pasėti ?
Pomidorus pagrindiniam derliui tai kitą savaitgalį. Nėra kur man skubėti , anksti nepasodinsiu į šiltnamį, negyvenu šalia. Svarbu mažiau . Gal sklepukas apsivalys ...
Gražaus penktadienio 4u.gif

Atsakyti

Labas rytas,
Pou kuo gyva ? Tik labas pasakai ir tekinom pabėgi ax.gif

Penktadienis yra gėris 4u.gif
Labai sunki savaitė į pabaigą. Ir darbai ir reikalai ir ligonėlis namie . Bet jau gerai mano mergytei. Šiandien vizitas pas gydytoją. Mano supratimu gyja gerai . Vaistų nuo skausmo jau nereikia , kažkiek ėmė kvėpuoti per nosį. Jaunystė yr jaunystė ....
Jei pavyko operacija , tai gyvenimas ženkliai turėtų pagerėti . 3 bėdas su nosimi turėjo operacija išspręsti ...
Visai jokio įkvėpimo mezgimui . Nežinau kodėl . Nemezgu antras vakaras.
Reikėtų jau svogūnus ir porus pasėti ?
Pomidorus pagrindiniam derliui tai kitą savaitgalį. Nėra kur man skubėti , anksti nepasodinsiu į šiltnamį, negyvenu šalia. Svarbu mažiau . Gal sklepukas apsivalys ...
Gražaus penktadienio 4u.gif

Kaip gerai, kad Dukriukas sveiksta.

Pas mane taip pat nuo vaikystės nosies pertvara kreiva, per vieną šnervę sunkiai oras cirkuliuoja. Bet kažkaip nesinori, kad ten krapštytų.

Maniškis vaikas serga, kažkoks virusas prisikabino. Mergaitė ligoninėj. Ir pati lėksiu į Klinikas popiet, tai yra reikalų visokių.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 10, 08:21)
Kaip gerai, kad Dukriukas sveiksta.</p><p>Pas mane taip pat nuo vaikystės nosies pertvara kreiva, per vieną šnervę sunkiai oras cirkuliuoja. Bet kažkaip nesinori, kad ten krapštytų.</p><p></p><p>Maniškis vaikas serga, kažkoks virusas prisikabino. Mergaitė ligoninėj. Ir pati lėksiu į Klinikas popiet, tai yra reikalų visokių.</p>

Pou sveikatos Tavo Vaikui 4u.gif

Aš nepamenu , ar esu buvusi pas kokį loristą ? Gal vaikystėje? Bet jei pasakytų, kad pertvara kreiva irgi nesioperuočiau . Jaunam žmogui verta , gyvenimas prieš akis . Be to buvo ir kitų bėdų, ne tik pertvaros kreivumas. Kuri kreivai augdama ir pridarė tų bėdų .
Brangiausias gavo kraujo tyrimo atsakymus . Pacanas ... Nei cholesterolio , nei cukraus ir prostatos tyrimai geri . Lietuviai turi prastą geną, pirmaujam Europoje su prostatos ligom ax.gif
Žinant , kad anas tinginys nesportuoja , ir dar parūko blink.gif
Vienintelis sveikatinimosi veiksnys - maistas. Ir jis visą gyvenimą ant PB. Rytais nenori valgyti , bet tuščiu pilveliu negali miegoti .
Atsakyti
Skaičiau, kad nosies pertvaros problemų turi 80 proc žmonių. Tik dauguma nei nežino.
Atsakyti

Tai man taip pat, kad ji kreiva, pasakė LOR, kai kreipiausi dėl visai kitų priežasčių. Na kreiva, tai kreiva, pati jaučiu, kad šnobelis veikia ne taip, kaip turi būti - kai sloga, sunkiau. Bet, ai.

Atsakyti
Mane labaiu neramina kita statistika , 30 pr žmonių reikia antros ...
Nenoriu mirksiukas.gif
Muka kaip Tu ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 10, 11:05)
Mane labaiu neramina kita statistika , 30 pr žmonių reikia antros  ...
Nenoriu  mirksiukas.gif
Muka kaip Tu ?

Labos smile.gif

Gyva ..nieko neveikia tie vaistai ...na gal vos vos sumažėjo...jaučiu ne ta problema..kiek vaistų aš čia dar gersiu...
Pou sveikatėlės tavo mažiukam 4u.gif
Džiugu Dusia dėl dukružės, mamos rūpestis ir šiluma daug ką gali wub.gif
Kaip aš nusirengsiu procedūroms verysad.gif na dar savaitė gal užgis kažkiek...
Jusdi kuom gyveni, ką pilvo daktaras sakė juk turėjai 02.27 vizitą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 10 kovo 2023 - 10:26
Oi ,pasejau burokeliu visai stanicai uzteks.Kad tik gerai sudygtu.
Siandien geltonuju lesiu sriuba,su bulvem ir avokadais.Avokadai del to kad juos reikia suvalgyt.
Lesiai irgi suteiks supergaliu.Jie tradicinines mare nostrum virtuves dalis.Labai didele dalis.Ai supergalios,jie maitina tuos zarnyno gyventojus ,kurie atsakingi uz insulino suolius.Kava , a girdz.
Just di,kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 10, 11:41)
Oi ,pasejau burokeliu visai stanicai uzteks.Kad tik gerai sudygtu.
Siandien geltonuju lesiu sriuba,su bulvem ir avokadais.Avokadai del to kad juos reikia suvalgyt.
Lesiai irgi suteiks supergaliu.Jie tradicinines mare nostrum virtuves dalis.Labai didele dalis.Ai supergalios,jie maitina tuos zarnyno gyventojus ,kurie atsakingi uz insulino suolius.Kava , a girdz.
Just di,kaip tu?

Nevalgau ir lęšių biggrin.gif
O apskritai tai vis tik biškį sloga, biškį gerklė man nuo vakar vakaro. Dar nuo Kazio ar jau ne - koks skirtumas. Tai iki dabar visai nevalgius dar esu tik 3 puodus šeivamedžių žiedų arbatos išgėrus. Ai, ir iš pat ryto juodos kavos be nieko. Jo jo - negalima kavos ant tuščio skrandžio, bet kokie 3-4 metai geriu biggrin.gif Bet dabar jau kažkaip visai norisi valgyt, tai ką nors užvalgysiu. Nu ne saldainių, ne biggrin.gif
Ir labai reikėtų ankstyvus pomidorus išpikiuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 10 kovo 2023 - 12:19
Oi ,kavute ,sveik.O kava kaip tik reikia be nieko,solo,na be uzkandos ,ta prasme.Manau visi ja geria ant tuscio skrandzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 10 kovo 2023 - 12:30
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 10, 12:29)
Oi ,kavute ,sveik.O kava kaip tik reikia be nieko,solo,na be uzkandos ,ta prasme.Manau visi ja geria ant tuscio skrandzio.

Tai kad sako, gastritas ištiks nuo išskiriamos į virškinamąjį traktą druskos rūgšties.
Ai, nesigilinau labai - geriu, nes noriu ir niekas man nesidaro. Bet užtai antrą puodą po kokių 2 val. jau su maistu geriu.
Atsakyti