Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 09, 12:52)
Va šita tai žiauriai smirda.  Kai MB su vaikais ją valgo , tai užsidaro virtuvėje, pavalgo, susitvarko, išvėdina  ir dar aš bumbu . Vobla pas mane namuos vadinama ta smarvė...
Smirda dar anyžius. Todėl nevalgau pankolio gumbo ir salierų kotų . Lapiniai ir gumbiniai salierai  tinka .
Aš galvoju , kad šiais pertekliaus laikais nereikia valgyti to kas nepatinka... Kad ir kaip sveika būtų. Organizmas pats atsirenka .

Mano atsirenka tik saldumynus,tai ka dabar daryt,jei jis toks netobulas man duotas. blink.gif blink.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 09, 13:04)
Ingrida, Velykoms reikia kepti  wub.gif
Aš tai vaikams vis kokio sveikesnio maisto į dėžutes stengiuosi įkrauti . 
Nes kai gamina patys valgo vištieną arba vištieną. Maltos jautienos kepsnių , lėto kepimo mėsos, šaltienos arba pašteto  - tai ko kokybiško nėra pirkti .
Pyragus reikėtų valgyti 3 kartus metuose - Velykos, Kalėdos ir Gimtadienis  tongue.gif

Luety iš kur tu žinai apie MB hormonus ?
Aš tai nieko neišmanau apie vyriškus hormonus. Vos ne su piktumais pridavė  kraujo profilaktiniam patikrinimui  . Aš nemyliu daktarų , anas dar labiau .  Gal 5 metus nebuvęs, o priklauso kas metai  už dyką  ax.gif

Kartais naktimis ateina pranesimas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Pou @ 2023 03 09, 13:49)
<p>Aš nemėgstu virtų kiaušų. Tik per Velykas ir šaltibarščiuose valgau. O Anyta mėgsta farširuotus gamint. Jei tik susisuka man galvelė, suvalgau puselę, psio, viskas man sustoja.
</p><p>Bet va kiaušinienę paprastą galiu valgyt.</p><p></p><p>O kad žuvis gėris, tai tikrai. Vienintelis blogis šiuo metu - jos kaina.</p>

Ne tik zuvies kaina,bet ir terpe,kurioje jos auga.Jei fermose-blogis,jei jurose,prie Fukushimos-radijacija,Vidurzemio jura irgi ne kas,o apie Atlanta net baisu kalbet.Gyvenu prie juros,matau dugna kai nueina vanduo,per atoslugius.O kiek dar nematau.Todel,kad ir kaip but skani zuvis,nu negaliu jos daznai valgyt vien del tokiu vaizdu.
Sokoladas-pieninis Lindol visokiomis formomis,saldainiai girliaziniai,su riesutais,ledai su riesutais,sudytos karameles produktai...ech...galeciau vardint ir vardint...bet skoni baigiu pamirst jau.Ir gerai ir blogai. bigsmile.gif bigsmile.gif
Siaip virskinimo sistema turiu gavus dovanu is kazko,tevelis,mamyte,senelis mociute is mamos puses visi be tilziu,be skrandziu,su kasos skausmais,tevelio puses seneliu nezinau,nes anksti ismire,kai mano teveliui buvo vos 3 metukai.Kol kas nesiskundziu,skaitau esanti salyginai sveika,duok Die ir toliau taip.Todel man baisu skaityt,kaip jus jaunos taip vargstat su ivairiais negalavimais.Ir nera mano gyvenimo budas labai judrus,ir nesu as labai sveikai valganti,(dar galima diskutuot ka tai reiskia isvis),bet matyt paveldejau kazkieno geresne genetika,nei proteviu.Aciu jiems,kas jie bebutu.
Man uzeina periodas kiausiniu norejimo,bet fane nesu.Kai laikiausi keto,tai kiausai buvo pabode juodai.Ar dar leikyciaus keto?Ne.Netiko riebalai,ju kiekis.Gal nemokejau kazko,nezinau.
Vonia isvalyta,pietus padaryti,pavalgyta,einu megzt.
Atsakyti
Kas dėl mitybos, man tinka viskas. Galiu ėst kaip paršas, galiu nevalgyt visą dieną ar pavalgyt, kada turiu laiko. Galiu ryti saldainius, galiu būti keto - jokių problemų. Galiu nakčiai riešutų prisiryt ar lašinių, gal ir surūdijusių vinių - tų dar nebandžiau biggrin.gif. Yra tik ko nemėgstu, o šiaip šapai lapai - viskas tinka, niekas nesidaro, jokių akmenų, inkstų, cukrų, spaudimų ar šiaip kažko blogo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 09 kovo 2023 - 16:17

Ate, gi pas tave bėdos su inkstais buvo - tau baltymų kiekį reik mažint, o ne didint.

Atsakyti
Dar vienas momentas,osteomaliacijos profilaktika.Tam reikia ne kalci tonomis ryti,kuris nuseda tulzies pusleje didziaisiais akmenim,o subalansuoti kalcio,vitamino d,vitamino k ir dalinai b12 ir amigdalino vartojima.
Problema cia tame ,kad pieno produktai kai kurioms yra labai rizikingi del hormonu ir onkologijos.Dar blogiau su vitaminais ,profilaktiskai siulau valgyt dziovintas slyvas ir gert kopustu raugala.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 09, 16:22)
Dar vienas momentas,osteomaliacijos profilaktika.Tam reikia ne kalci tonomis ryti,kuris nuseda tulzies pusleje didziaisiais akmenim,o subalansuoti kalcio,vitamino d,vitamino k ir dalinai b12 ir amigdalino vartojima.
Problema cia tame ,kad pieno produktai kai kurioms yra labai rizikingi del hormonu ir onkologijos.Dar blogiau su vitaminais ,profilaktiskai siulau valgyt dziovintas slyvas ir gert kopustu raugala.

Jo, pieno produktų nedaug labai valgau. Pagrinde tik fermentinis ir kietasis sūriai. Bet ir tuos reikės mest kuriam laikui. O kitką kai nustojau valgyt (grietinę, kefyrą, varškę), tai ir nepasigendu.
Ką džiovintos slyvos daro? Beje, pirktinėse dažnai konservantas ir saulėgrąžų aliejus būna. Turiu truputį savo, bet nedaug.
Atsakyti
Luety , tu gavai nepavargusią genetinę medžiagą iš tėvų . Jauni tėvai tu pirmagimė.
Atsakyti
Apie ketogeninę mitybą. Ir šiaip naudingų dalykų yra.
https://m.delfi.lt/g...9WSWGzw_aXuqD8g
Atsakyti
Pavydėkite,susipažinau su Saintlina,Lesiumi. ax.gif tongue.gif Gal labai plepumu neįkyrėjau? mirksiukas.gif

AA,pasižiūriu namie į džiovintas slyvas,bet jos saldžios?Cukrus?Šaldytos ne tas jau? ax.gif
Rauginti kopūstai su burokėliais šiemet dieviški,kaip mb stebisi kaip taip gavosi?Vat netyčia taip išeina. ax.gif Dar vis valgau fementuotus kalafiorus.Vat kriaušės raugintos, nelabai,gal dar pastovėje bus skanesnės jau,reikės pabandyti?
Atsakyti
Paskaičiau čia ir supratau, kad labai pavojinga dietos laikytis ))
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 09, 18:18)
  Gal labai plepumu neįkyrėjau? mirksiukas.gif

Dar neaišku, kas daugiau plepėjo biggrin.gif labai džiaugiuosi susipažinus wub.gif smagu buvo thumbup.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Oho, koks grožis rytinis/pusrytinis wub.gif

Pas mus vėl šaltoka smile.gif bet labai gražiai saulė tekėjo wub.gif
Atsakyti

Labas rytas,

gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti