QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 09, 12:52)
Va šita tai žiauriai smirda. Kai MB su vaikais ją valgo , tai užsidaro virtuvėje, pavalgo, susitvarko, išvėdina ir dar aš bumbu . Vobla pas mane namuos vadinama ta smarvė...
Smirda dar anyžius. Todėl nevalgau pankolio gumbo ir salierų kotų . Lapiniai ir gumbiniai salierai tinka .
Aš galvoju , kad šiais pertekliaus laikais nereikia valgyti to kas nepatinka... Kad ir kaip sveika būtų. Organizmas pats atsirenka .
Smirda dar anyžius. Todėl nevalgau pankolio gumbo ir salierų kotų . Lapiniai ir gumbiniai salierai tinka .
Aš galvoju , kad šiais pertekliaus laikais nereikia valgyti to kas nepatinka... Kad ir kaip sveika būtų. Organizmas pats atsirenka .
Mano atsirenka tik saldumynus,tai ka dabar daryt,jei jis toks netobulas man duotas.
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 09, 13:04)
Ingrida, Velykoms reikia kepti
Aš tai vaikams vis kokio sveikesnio maisto į dėžutes stengiuosi įkrauti .
Nes kai gamina patys valgo vištieną arba vištieną. Maltos jautienos kepsnių , lėto kepimo mėsos, šaltienos arba pašteto - tai ko kokybiško nėra pirkti .
Pyragus reikėtų valgyti 3 kartus metuose - Velykos, Kalėdos ir Gimtadienis
Luety iš kur tu žinai apie MB hormonus ?
Aš tai nieko neišmanau apie vyriškus hormonus. Vos ne su piktumais pridavė kraujo profilaktiniam patikrinimui . Aš nemyliu daktarų , anas dar labiau . Gal 5 metus nebuvęs, o priklauso kas metai už dyką
Aš tai vaikams vis kokio sveikesnio maisto į dėžutes stengiuosi įkrauti .
Nes kai gamina patys valgo vištieną arba vištieną. Maltos jautienos kepsnių , lėto kepimo mėsos, šaltienos arba pašteto - tai ko kokybiško nėra pirkti .
Pyragus reikėtų valgyti 3 kartus metuose - Velykos, Kalėdos ir Gimtadienis
Luety iš kur tu žinai apie MB hormonus ?
Aš tai nieko neišmanau apie vyriškus hormonus. Vos ne su piktumais pridavė kraujo profilaktiniam patikrinimui . Aš nemyliu daktarų , anas dar labiau . Gal 5 metus nebuvęs, o priklauso kas metai už dyką
Kartais naktimis ateina pranesimas
QUOTE(Pou @ 2023 03 09, 13:49)
<p>Aš nemėgstu virtų kiaušų. Tik per Velykas ir šaltibarščiuose valgau. O Anyta mėgsta farširuotus gamint. Jei tik susisuka man galvelė, suvalgau puselę, psio, viskas man sustoja.
</p><p>Bet va kiaušinienę paprastą galiu valgyt.</p><p></p><p>O kad žuvis gėris, tai tikrai. Vienintelis blogis šiuo metu - jos kaina.</p>
</p><p>Bet va kiaušinienę paprastą galiu valgyt.</p><p></p><p>O kad žuvis gėris, tai tikrai. Vienintelis blogis šiuo metu - jos kaina.</p>
Ne tik zuvies kaina,bet ir terpe,kurioje jos auga.Jei fermose-blogis,jei jurose,prie Fukushimos-radijacija,Vidurzemio jura irgi ne kas,o apie Atlanta net baisu kalbet.Gyvenu prie juros,matau dugna kai nueina vanduo,per atoslugius.O kiek dar nematau.Todel,kad ir kaip but skani zuvis,nu negaliu jos daznai valgyt vien del tokiu vaizdu.
Sokoladas-pieninis Lindol visokiomis formomis,saldainiai girliaziniai,su riesutais,ledai su riesutais,sudytos karameles produktai...ech...galeciau vardint ir vardint...bet skoni baigiu pamirst jau.Ir gerai ir blogai.
Siaip virskinimo sistema turiu gavus dovanu is kazko,tevelis,mamyte,senelis mociute is mamos puses visi be tilziu,be skrandziu,su kasos skausmais,tevelio puses seneliu nezinau,nes anksti ismire,kai mano teveliui buvo vos 3 metukai.Kol kas nesiskundziu,skaitau esanti salyginai sveika,duok Die ir toliau taip.Todel man baisu skaityt,kaip jus jaunos taip vargstat su ivairiais negalavimais.Ir nera mano gyvenimo budas labai judrus,ir nesu as labai sveikai valganti,(dar galima diskutuot ka tai reiskia isvis),bet matyt paveldejau kazkieno geresne genetika,nei proteviu.Aciu jiems,kas jie bebutu.
Man uzeina periodas kiausiniu norejimo,bet fane nesu.Kai laikiausi keto,tai kiausai buvo pabode juodai.Ar dar leikyciaus keto?Ne.Netiko riebalai,ju kiekis.Gal nemokejau kazko,nezinau.
Vonia isvalyta,pietus padaryti,pavalgyta,einu megzt.