Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 03 09, 14:40)
man tai džiovinta žuvis, kur mb perka  biggrin.gif bet negali būt, kad tik ji, kažkas dar turi smirdėt, tik neprisimenu taip iškart smile.gif

Va šita tai žiauriai smirda. Kai MB su vaikais ją valgo , tai užsidaro virtuvėje, pavalgo, susitvarko, išvėdina ir dar aš bumbu . Vobla pas mane namuos vadinama ta smarvė...
Smirda dar anyžius. Todėl nevalgau pankolio gumbo ir salierų kotų . Lapiniai ir gumbiniai salierai tinka .
Aš galvoju , kad šiais pertekliaus laikais nereikia valgyti to kas nepatinka... Kad ir kaip sveika būtų. Organizmas pats atsirenka .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 kovo 2023 - 15:05
saintlina, ten ne ta dieta, apie kurią galvoji biggrin.gif
Ten 6 kiaušai per dieną, sveiki riebalai ir sūris galima. 3-5 dienos. Na, man užteks 3 dienų, jei jau bandysiu. Kiaušai liuksiškas valgis šiaip - visko, ko reikia ten yra. Po jų gal bus lengviau įsivažiuot.
Atsakyti
Ingrida, Velykoms reikia kepti wub.gif
Aš tai vaikams vis kokio sveikesnio maisto į dėžutes stengiuosi įkrauti .
Nes kai gamina patys valgo vištieną arba vištieną. Maltos jautienos kepsnių , lėto kepimo mėsos, šaltienos arba pašteto - tai ko kokybiško nėra pirkti .
Pyragus reikėtų valgyti 3 kartus metuose - Velykos, Kalėdos ir Gimtadienis tongue.gif

Luety iš kur tu žinai apie MB hormonus ?
Aš tai nieko neišmanau apie vyriškus hormonus. Vos ne su piktumais pridavė kraujo profilaktiniam patikrinimui . Aš nemyliu daktarų , anas dar labiau . Gal 5 metus nebuvęs, o priklauso kas metai už dyką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 kovo 2023 - 15:10
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 09, 14:53)
Ten 6 kiaušai per dieną, sveiki riebalai ir sūris galima. 3-5 dienos. Na, man užteks 3 dienų, jei jau bandysiu. Kiaušai liuksiškas valgis šiaip - visko, ko reikia ten yra. Po jų gal bus lengviau įsivažiuot.

na gerai, parašyk ir man tada smile.gif kiaušinius ir aš mėgstu, gal ir galėčiau tris dienas ištvert. Kai visas šokoladas namie baigsis )))
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 09, 14:48)

Velykos artėja,jei gyvi būsime vistiek kepsiu . ax.gif

kepk ir valgyk. Ir be pakaitalų, o iš natūralių produktų. Gi taip retai dabar valgai tokius dalykus. Jau dėl vieno ar dviejų eklerų per pusmetį tai tikrai niekas nepasikeis.
Atsakyti
Dusiuk,paguodei.Kepsiu.
Be kepinių aš neįtikčiau,jie turi savo meniu ir gaminasi,net mano pomidorų padažo neprikalbinu atsidaryti.Bent vienas mano šaldytus grybus valgo. bigsmile.gif
Pas mažąją dabar gyvenu,skaniai gamina,tik vis sojos patieklai dažnai,sako geros mėsos neranda.O man norisi grynos mėsos. ax.gif (Avienos ieškosiu namo grįžųsi,čia sostinėje net nežinau kur ieškoti)Šiandien vakarienei kibinus keps,mokysiuosi,nesu kepųsi. ax.gif
Šiaip tai man niekas nesmirda,vėdarai-mmmmmmmmm,kap norėčiau bulvinių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 09, 15:17)
na gerai, parašyk ir man tada smile.gif kiaušinius ir aš mėgstu, gal ir galėčiau tris dienas ištvert. Kai visas šokoladas namie baigsis )))

O kam tau? Nes jei po to vėl imsi įprastai valgyt, tai kas iš to. Nebent pereini ilgesniam laikui bent į low carb mitybą. O šiaip, žinok, gali ir angliavandenių gripas su tais kiaušais užpult. Galima ir į ketozę įkrist. Manau, po 5 d. tai tikrai, po 3 gal ir ne.
O šiaip tai nėra ten ką rašyt, - kiaušai, sūris visokiom formom ir tiek. Va, pavogiau iš fb vienos egg fastingo maisto fotke. Tik aš taip tingėčiau vargt biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 09 kovo 2023 - 15:31
Kava ,juk sakiau ,dievai baus apsimetelius.Low carb ir egg fastingo hipokritus.Ir gaishnika fedia ,kuris galvojo,kad velykij post ,tai uzkarda rubliovkoje.
Musu amziuje,turiu galvoje 50+tie kiausiniai su suriu iskvies visus tulzies akmenis is karto, o paskui kepenys ismes visa cholesterina ir dar inkstai uzsikish,ko pasekoje sukils kraujospudis.
O kadangi dabar madinga mirti be smurto zymiu,tai gal be tokiu drastisku judesiu.Viena diena ryje saldainius,kita siulai zemo glikeminio indekso dieta.
Kava ,as labai tau simpatizuoju,bet jei tikrai nori pradet dieta,tai gal nuo zuvies jau reiktu musu amziuje pradet.Avokadu kokiu,kas ne taip drastiska.
Ir darze dabar yra spinatu,rukolos,salotu,cibuliu bei pernyksciu kopustu.Beigi jeruzales artisokai atsirado
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 09 kovo 2023 - 15:45
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 09, 15:38)
Kava ,juk sakiau ,dievai baus apsimetelius.Low carb ir egg fastingo hipokritus.Ir gaishnika fedia ,kuris galvojo,kad velykij post ,tai uzkarda rubliovkoje.
Musu amziuje,turiu galvoje 50+tie kiausiniai su suriu iskvies visus tulzies akmenis is karto, o paskui kepenys ismes visa cholesterina ir dar inkstai uzsikish,ko pasekoje sukils kraujospudis.
O kadangi dabar madinga mirti be smurto zymiu,tai gal be tokiu drastisku judesiu.Viena diena ryje saldainius,kita siulai zemo glikeminio indekso dieta.
Kava ,as labai tau simpatizuoju,bet jei tikrai nori pradet dieta,tai gal nuo zuvies jau reiktu musu amziuje pradet.Avokadu kokiu,kas ne taip drastiska.

Pirmos pastraipos nesupratau biggrin.gif
Toliau. Esu ne kartą nuo saldainių perėjus tegul ne ant kiaušų, bet beangliavandenės mitybos. Ko gero, žinau ir anglių gripą, bet jis man prastas būna ir Vytukas pilnai padeda. Kol kas nemačiau jokių akmenų ir spaudimo. Sakau - aš esu išbandžius, o kitiems tai nepatariu. Beje, to sūrio berods iki 15 g. O kiaušai apskritai normalus maistas. Ir taip - man nulipt nuo cukraus adatos bent iki šiol buvo geriausia drastiški metodai. Bado diena būtų geriausia, o gal net 2-3, bet šį kartą netraukia kažkodėl. Nu, kai numirsiu be smurto žymių, pasimelskit už mano griešną dūšią biggrin.gif
Atsakyti

Aš nemėgstu virtų kiaušų. Tik per Velykas ir šaltibarščiuose valgau. O Anyta mėgsta farširuotus gamint. Jei tik susisuka man galvelė, suvalgau puselę, psio, viskas man sustoja.

Bet va kiaušinienę paprastą galiu valgyt.

O kad žuvis gėris, tai tikrai. Vienintelis blogis šiuo metu - jos kaina.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 09, 14:53)

Labai noriu kiaušų, mažai man tų dviejų savaitei. Papasakok plačiau, gal man reikia dviejų dietų? ax.gif biggrin.gif
Jau nereikia. Po AA parašymo supratau ko svaiguliuoju po iškrovos dienos su grynais baltymais pusryčiams kiaušus suvalgius.
Negalėsiu vien kiaušu išbūt. Vartytis pradėsiu, galva svaigs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 09 kovo 2023 - 16:08
Mudu su MB labai mėgstam aviuko mėsą ( ty ėrieną ) . Bet perkam rudenį, prieš dedant avis į tvartą. O šiuo metų laiku tai bus tik senesnės avies mėsa?
Sojos daug metų nevalgom ... Man tai neatrodo sveikata.

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 03 09, 16:03)
Labai noriu kiaušų, mažai man tų dviejų savaitei. Papasakok plačiau, gal man reikia dviejų dietų? ax.gif  biggrin.gif

Tai gal ir kokią trečią sugalvosim, nemanau, kad nuo 2 dietų būsi soti biggrin.gif
Nukpinau iš fb, nežinau, kiek tikslumo, bet man tai jo nereikia.
Matau, kad apie sūri anksčiau biškį nusikalbėjau.

"Tai jos laikantis vartoti reikia min 6 L dydzio kiausinius max 8vnt.,per valgymo tarpa t.y nuo atsikelimo praejus 30min ir iki miego 3val paskutinis valgymas. Su kiekvienu kiausiniu reik suvalgyt sauksta riebalu(mct aliejus,avokadu,kokosu,ghee sviestas) ir 10-13 g surio, per diena nevirsyti 85 g .
Gerti minimum 6-7 stiklines vandens galima daugiau. Galima gerti kava ir arbata. Is saldikliu galima tik stevia ir monkfruit".

O žuvis šiais laikais tai nebent silkė ar skumbrė. Daugiau gal nelabai.
Atsakyti