Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 03 09, 14:24)
koks siaubas  blink.gif  blink.gif  biggrin.gif

ir man šokoladas smirda...o jau kaip laukiausi tai palatos kolegėms visus šokoladus suvyniodavau į rankšluosčius...ir dabar labai smirda...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 03 09, 13:29)
ir man šokoladas smirda...o jau kaip laukiausi tai palatos kolegėms visus šokoladus suvyniodavau į rankšluosčius...ir dabar labai smirda...

Anksčiau kokybiškas nesmirdėjo, oi kaip nesmirdėjo. rolleyes.gif
Atsakyti
O man prekybos centre duonos - bulkos smirda.
Nėščiai pirmus keturis mėnesius net vanduo smirdėdavo. Ir skrandyje nespėdavo sušilti biggrin.gif Paskui atsiverdavo juodoji skylė - ką dar suvalgius smile.gif
Atsakyti
ne, dievaž nesuprantu, iš kur tada pas jus kažkoks viršvoris gali būt. Šokoladas smirda, saldainiai brudas, duonos, bulkų, pyragų nevalgot. Taip ir žinojau, kad visos čia nendrės. Išskyrus mane, žinoma ))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 09, 14:05)
ne, dievaž nesuprantu, iš kur tada pas jus kažkoks viršvoris gali būt. Šokoladas smirda, saldainiai brudas, duonos, bulkų, pyragų nevalgot. Taip ir žinojau, kad visos čia nendrės. Išskyrus mane, žinoma ))

Niekas nesmirda. ax.gif
Paminėjo Ate eklerus,dabar sėdžiu ir svajoju. wub.gif
Atsakyti

Nu. Man tai smirda tik vėdarai.

Atsakyti
O aš gerą šokolada mėgstu . Pieniškas tai veliasi burnoj .
Saintlina, ne maiste bėdos kai svorio daug turi , o jo kiekyje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš pavalgyti myliu wub.gif
Bulkos, duonos, cukrus, kruopos ir kt ne dėl svorio išmestas iš raciono buvo , dėl sveikatos.
Mano aplinkoj yra keletas žmonių labai lieknų ir todėl kemšančių saldumynus ir grūdus pilna burna... 50+ - sveikų nebūna. Cholesterolis, sąnarių bėdos , cukrus ir tt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 09, 15:05)

būk rami ir aš ax.gif
Visas smirda šokoladas 4u.gif tik napoleonas ir geras naminis minkštas šakotis ne wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 09, 14:05)

Man smirda tik grikiai tie kepinti rudieji išvirti smile.gif
O valgau beveik viską. Ir, pageidautina, dideliais kiekiais biggrin.gif Šokoladas tik juodas fe, o kiti tai skanu, ypač Ruby, pieniškas su karamele wub.gif
Ir kaip toli nuo nendrės man, kaip toli...
Nu nieko. Rodos, jau kaupiuosi. Mesiu, oi mesiu tuoj visas nesąmones... Parsivešiu šeštadienį iš mamos naminių kiaušų, gal nuo kokio egg fastingo pradėt. Nuo bado dienos neišeis - kaip jau sakiau, šaltis tą dieną baisiau už alkį. Vasarą tai jo. Bet jau tikrai gana nesąmonių unsure.gif
Atsakyti
Kaip tik prikirtom kraujiniu vedaru su bulbom ir zaliu darzoviu salotom.Sezoninem is savo darzo.Dabar desertui kivis ir einu bulbu sodint.Pas mus kastuviniu budu tai ilgai eina.
As irgi stora.Tarp manes ir vasariniu dzinsu dar kokie penki kg.Bet man svarbiausia mobilumas.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 09, 14:22)
<p>Nu. Man tai smirda tik vėdarai.</p><p></p>

man tai džiovinta žuvis, kur mb perka biggrin.gif bet negali būt, kad tik ji, kažkas dar turi smirdėt, tik neprisimenu taip iškart smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 09, 14:35)
Parsivešiu šeštadienį iš mamos naminių kiaušų

kaiušinių dieta? biggrin.gif tai jai ten vieno kiaušinio savaitei užtenka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 09, 14:35)
Kaip tik prikirtom kraujiniu vedaru su bulbom ir zaliu darzoviu salotom.Sezoninem is savo darzo.

o kokios pas jus jau daržovės darže šiuo metu? blink.gif
Atsakyti
Šiaip pasiguosiu,nepiktybiniai tiek eklerai,žiūrint ką į jų vidų prišvirkši?Gal tik kvietiniai miltai blogis?Neįsivaizduoju su kitokiais miltais ar išeitų?Juk ten sviestas ir kiaušiniai pagrindas. ax.gif
Guodžiuosi guodžiuosi,o paskui prakandus kremas...........mmmmmmmmmm wub.gif
Velykos artėja,jei gyvi būsime vistiek kepsiu . ax.gif Kiekvieną savaitę vis kažką prasikepu,atsivežu,jaunimas sako skanu. ax.gif
Atsakyti