Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pou , toks klausimas man dėl duonelės - kažkaip preištaringa informacija. Rašo labai gerai po chemoterapijos ir tt. O iš kitos pusės vitamino B negalima . Duonelė taigi vitamino B šaltinis . Norėčiau Ruolios paklausti - ką jis apie tai mano ?

Mokslininkai nustatė, kad bičių duonelė ypatinga tuo, jog ji neigiamai (toksiškai) veikia vėžines ląsteles, o mūsų kūno ląstelėms ji turi net teigiamą poveikį. Kol kas nėra tiksliai žinoma, kodėl pastebimi šie reiškiniai, tačiau savo atradimus tęsiantys tyrėjai greit turėtų pateikti ir daugiau atsakymų.

Aš pasitikiu šia info. Bet kiekvienu atveju, klausčiau pas gydantį gydytoją.

https://www.nvi.lt/maisto-papildai/

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 09, 11:22)
O as kazkaip bijau gert papildus isvis,o kur yra estrogenu bustinimas,tai isvis,man atrodo,kad tai kisimasis i gamta.Nors man estrogenai nepamaisytu.Nuo jo isnykimo ateina daug problemu.Kazkaip atrodo,jog naturalus senejimas turi but.Bet pagal dabar tine medicina,tai as atsilikus,klystu.

Luety , čia geras vaistas kai ateina K ir M . Nuima prakaitavimą ir kt. nemalonius to amžiaus simtomus. Jau geriau papildai negu sena , stora , prakaituota, isteriška klimaksinė boba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Galima kelis metus pavartoti , kol hormonai susivarto .
Nesakau , kad visiems reikia... Bet jei jauti siptomus , tai puikus papildas.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 09, 12:40)
Luety , čia geras vaistas kai ateina K ir M . Nuima prakaitavimą  ir kt. nemalonius to amžiaus simtomus.  Jau geriau papildai  negu sena , stora , prakaituota, isteriška klimaksinė boba  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

pritariu geras papildas..na storumo tai ne..o visa kita tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 09, 09:40)
Luety , čia geras vaistas kai ateina K ir M . Nuima prakaitavimą  ir kt. nemalonius to amžiaus simtomus.  Jau geriau papildai  negu sena , stora , prakaituota, isteriška klimaksinė boba  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As savo laiku apie 50-55m.amzius kai buvo,geriau ju ir nemazai,simptomu jokiu neturejau,bet dabar ,kai K ir M jau manyje,mano estrogenai beveik uzgeses,o Mb dar progesteronas ir testosteronas selsta.Juokingai gamta patvarko,bet papildu,kad bustintu estrogenus nenoriu.Bijau.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 09, 12:15)
As savo laiku apie 50-55m.amzius kai buvo,geriau ju ir nemazai,simptomu jokiu neturejau,bet dabar ,kai K ir M jau manyje,mano estrogenai beveik uzgeses,o Mb dar progesteronas ir testosteronas selsta.Juokingai gamta patvarko,bet papildu,kad bustintu estrogenus nenoriu.Bijau.

progesteronas,kaip senolis pastojo tokiam amziuje? biggrin.gif
Ir as z\inau ,zinau kad ne tik prie pastojimo biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida, o tu šiandienos popietei turi planų?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 03 09, 11:29)
O man kaip skanuuuuu, ypač miežinė ir avižinė.
Kažin jei vietoj Chazano sumuštinio valgyčiau košes?

Nu tai jau ne Chazanas bus biggrin.gif Bet kodėl gi ne.
Aš tau kiba savo gamintos granolos atvešiu. Nu man tai ji visai skani. Beje, dar tų kitų dalykų nori ar jau nebe? biggrin.gif. Kitą savaitę turbūt į tavo didmiestį varysiu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 09, 11:36)
Koki video ismete idomu,gal reiktu pabandyt vasara???Ingrida,tu experimentatore,bandom??
https://www.youtube....h?v=-QxV7frpBjc

Ačiū Luety,neturiu kur auginti vazonų.Va kodėl ir pomidorų nesėju.Kur aš paskui auginsiu?Langai maži,temperatūrų svyravimi,buto nenoriu beapkrauti. ax.gif
QUOTE(saintlina @ 2023 03 09, 12:22)
Ingrida, o tu šiandienos popietei turi planų?

Laisva,jei eisite pasivaikščioti su Lesiumi,skambtelėkite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 09, 11:36)
Koki video ismete idomu,gal reiktu pabandyt vasara???Ingrida,tu experimentatore,bandom??
https://www.youtube....h?v=-QxV7frpBjc

Kaip lapai gali būti žali jei po dėže auginsi ?
Apie kvapą nekalbu - kiaušinai ...
Mano botanikos žinios sako , kad tai visiškas feikas.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 09, 12:24)
Nu tai jau ne Chazanas bus biggrin.gif Bet kodėl gi ne.
Aš tau kiba savo gamintos granolos atvešiu. Nu man tai ji visai skani. Beje, dar tų kitų dalykų nori ar jau nebe? biggrin.gif. Kitą savaitę turbūt į tavo didmiestį varysiu.

Tų kitų dalykų noriu, o granolos nevežk. Nenoriu.
Man košės labai skanu.
Vakar po vyrų sveikinimo vaišės- eklerai. Pažiūrėjau-nenoriu. Atitempė lėkštę su jais į kabinetą. Nunešiau šaldytuvan. Atnešė dėžę gero šokolado. Padėjo ant stalo, tipo vaišinkis. Pabuvau mandagi, išviriau kavos. O kaip tas šokoladas man smirdėjo..... blink.gif niekad to nebuvę.
Taip ir likau nepasivaišinus. Užtat šiandien keptos duonos su sūriu atkriokė. Va ir sugriešijau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 03 09, 13:15)
O kaip tas šokoladas man smirdėjo..... blink.gif

koks siaubas blink.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 03 09, 13:15)
Tų kitų dalykų noriu, o granolos nevežk. Nenoriu.
Man košės labai skanu.
Vakar po vyrų sveikinimo vaišės- eklerai. Pažiūrėjau-nenoriu. Atitempė lėkštę su jais į kabinetą. Nunešiau šaldytuvan. Atnešė dėžę gero šokolado. Padėjo ant stalo, tipo vaišinkis. Pabuvau mandagi, išviriau kavos. O kaip tas šokoladas man smirdėjo..... blink.gif niekad to nebuvę.
Taip ir likau nepasivaišinus. Užtat šiandien keptos duonos su sūriu atkriokė. Va ir sugriešijau... biggrin.gif

Nenori - kaip sau nori. Daug prarasi biggrin.gif
O aš griešiju kelinta diena su šitais. Daaaaaug tokių... rolleyes.gif blink.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti