QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 09, 06:36)
Labas rytas,
Aš kažkaip realistė, manau , kad visi viską pasakytume po 15 min. Net ir to ko nežinome . Tik filmuose rodo , kad ilgiau
Luety kurį sąnarį skauda? Jie ne paslaptis ...
Aš turiu vieno klubo jautrų. Kai daug judu , nejaučiu. Kai ilgiau pasėdžiu- atsikėlus jaučiu . Jei dieną visa sėdima tai ir naktį pajaučiu . Vienintelis mano išbandytas ir veikiantis dalykas šalia savo sportų - dar kasrytinė mankšta. Būtent sąnarių mankšta... Sutepti sąnariukus reikia kas rytą.
Moterims visa įtampa kaupiasi dubenyje , vyrams pečiuose ... Yra tokia teorija.
Laba ryta
nu kaip nekenciu lietaus,nusibodo siemet jis.Tiek darbu laukia,o lyja ir lyja.
Dusia,mano beda kelenai kol kas.Ir ypac kairysis,kaip nekeista,nors atraminis yra desinysis.Bet va sianakt as jo nejauciau ir vakar nejauciau.Kazkiek duoda zinot,kad nepatenkinti yra ir klubai,bet tik vos vos.Gal uzteks man ju savu dar savam amziuje.
Kelenams kol kas padeda tie pleistriukai.Uzsiklijavau tik viena diena,o nejauciu skausmo ir diskomforto jau dvi dienos.Stebuklingi.
Megstu viska,ir avizine kose ir granola,bet...jau uzmirsau ir skoni.As tai netradicine,man kopustu ir burokeliu sriuba-bausme,virta vistiena-prakeikimas.Dabar tai valgau viska,bet sitie produktai nera mano favoritai tai jau tikrai.
Ex,kam servetele neri?Sau,stalui??