Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pou ,kazkada jau sakiau ,Amalaki kompleksas ,per mazdaug du menesius,cia kam greita apykaita,subalansuoja cortisona.

Neužmačiau. Reik pasiskaityt. Tikrai man reikia kažką daryt, nes turėčiau būt pačiam jėgų žydėjime, o vaikštau kaip antelė krypuodama. 

O koks geresnis, kokio gamintojo - gal vartojai?

Labai ačiū  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 09 kovo 2023 - 09:35

Aš taip dabar noriu giros. Labai 

Atsakyti
Vartojau ,kartu su B 12,bet labiau del estrogeno ,paskui dar kita ajurvedos kompleksa del tu paciu.Tai tas amalaki buvo kaip valomasis ,o kitas kaip balansuojamasis.Bet cortisona irgi reguliuoja.Vienitelis nepatogumas,kad tai labai letai veikiantys dalykai.Bet veikia ilgam.
Tas kitas tai Shuang Huang Lian.
O del gamintoju tai as nezinau ,kas pas jus galima gaut.
Muka ,labas rytas.
Taiva ,pomidorus jau pasejau ,wisterija i kibiriuka ir patupdziau ant peciaus.
Pernai uzkasiau levandu sakutes ,tai paziurejau,sakneles yra.Reiskia turiu dafiga sodinuku.Oi eisiu provansintis biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū, AA, pasiskaitysiu. Jei bus rezultatas, tuo labiau ilgai grojantis, verta laukti.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 09, 11:10)
Vartojau ,kartu su B 12,bet labiau del estrogeno ,paskui dar kita ajurvedos kompleksa del tu paciu.Tai tas amalaki buvo kaip valomasis ,o kitas kaip balansuojamasis.Bet cortisona irgi reguliuoja.Vienitelis nepatogumas,kad tai labai letai veikiantys dalykai.Bet veikia ilgam.
Tas kitas tai Shuang Huang Lian.
O del gamintoju tai as nezinau ,kas pas jus galima gaut.
Muka ,labas rytas.
Taiva ,pomidorus jau pasejau ,wisterija i kibiriuka ir patupdziau ant peciaus.
Pernai uzkasiau levandu sakutes ,tai paziurejau,sakneles yra.Reiskia turiu dafiga sodinuku.Oi eisiu provansintis biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
O dėl estrogenų ką vartoji ? Aš tai https://www.iherb.co...-capsules/72663 Dusia kažkada rekomendavo man tinka 4u.gif
Atsakyti
Aš vėl apie tą patį... Kas be energijos, žanynas prastai veikia - išbandykit bičių duonelę.
35 gr. 70 laipsnių vanduo , 14 dienų .
Galvoju , kad nei vaikai peršalimo ligom šiemet nesirgo , nei mudu .
Nepigu , bet gal geriau negu vaistinės papildai ?

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 03 09, 10:38)
Labas rytas smile.gif
O dėl estrogenų ką vartoji ? Aš tai https://www.iherb.co...-capsules/72663  Dusia kažkada rekomendavo man tinka  4u.gif

Tikrai geras dalykas.
Buvo dingęs raudonos spalvos, tai vartojau geltoną. Energijos daugiau , vasara gerai . Žiemą nebent mezgimui panaudoti tą energiją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 09, 06:36)
Labas rytas,
Aš kažkaip realistė, manau , kad visi viską pasakytume po 15 min.  Net ir to ko nežinome . Tik filmuose  rodo , kad ilgiau  biggrin.gif
Luety kurį  sąnarį skauda? Jie ne paslaptis ...
Aš turiu vieno klubo jautrų. Kai daug judu , nejaučiu. Kai ilgiau pasėdžiu- atsikėlus jaučiu . Jei dieną  visa sėdima  tai ir  naktį pajaučiu . Vienintelis mano išbandytas  ir veikiantis  dalykas  šalia savo sportų - dar kasrytinė mankšta.  Būtent sąnarių  mankšta... Sutepti sąnariukus  reikia kas rytą. 
Moterims visa įtampa kaupiasi dubenyje , vyrams pečiuose ... Yra tokia teorija.

Laba ryta 4u.gif

nu kaip nekenciu lietaus,nusibodo siemet jis.Tiek darbu laukia,o lyja ir lyja.
Dusia,mano beda kelenai kol kas.Ir ypac kairysis,kaip nekeista,nors atraminis yra desinysis.Bet va sianakt as jo nejauciau ir vakar nejauciau.Kazkiek duoda zinot,kad nepatenkinti yra ir klubai,bet tik vos vos.Gal uzteks man ju savu dar savam amziuje.
Kelenams kol kas padeda tie pleistriukai.Uzsiklijavau tik viena diena,o nejauciu skausmo ir diskomforto jau dvi dienos.Stebuklingi. biggrin.gif biggrin.gif
Megstu viska,ir avizine kose ir granola,bet...jau uzmirsau ir skoni.As tai netradicine,man kopustu ir burokeliu sriuba-bausme,virta vistiena-prakeikimas.Dabar tai valgau viska,bet sitie produktai nera mano favoritai tai jau tikrai.
Ex,kam servetele neri?Sau,stalui??
Atsakyti
Pou , toks klausimas man dėl duonelės - kažkaip preištaringa informacija. Rašo labai gerai po chemoterapijos ir tt. O iš kitos pusės vitamino B negalima . Duonelė taigi vitamino B šaltinis . Norėčiau Ruolios paklausti - ką jis apie tai mano ?

Mokslininkai nustatė, kad bičių duonelė ypatinga tuo, jog ji neigiamai (toksiškai) veikia vėžines ląsteles, o mūsų kūno ląstelėms ji turi net teigiamą poveikį. Kol kas nėra tiksliai žinoma, kodėl pastebimi šie reiškiniai, tačiau savo atradimus tęsiantys tyrėjai greit turėtų pateikti ir daugiau atsakymų.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 09, 09:04)
Aš vėl apie tą patį... Kas be energijos, žanynas prastai veikia - išbandykit bičių duonelę.
35 gr. 70  laipsnių vanduo , 14 dienų . 
Galvoju , kad nei vaikai peršalimo ligom šiemet nesirgo , nei mudu . 
Nepigu , bet gal geriau negu  vaistinės papildai ?
Papildyta:
Tikrai geras dalykas.
Buvo dingęs raudonos spalvos, tai vartojau geltoną. Energijos daugiau , vasara gerai .  Žiemą nebent mezgimui panaudoti tą energiją  biggrin.gif

O as kazkaip bijau gert papildus isvis,o kur yra estrogenu bustinimas,tai isvis,man atrodo,kad tai kisimasis i gamta.Nors man estrogenai nepamaisytu.Nuo jo isnykimo ateina daug problemu.Kazkaip atrodo,jog naturalus senejimas turi but.Bet pagal dabar tine medicina,tai as atsilikus,klystu.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 09, 09:00)
Va, prisiminiau. Avižinių dribsnių granola tai visai nieko. Bet tik ne košės visokios - oi, koks siaubas anos vien tik pagalvojus, purto vien mintis blink.gif

O man kaip skanuuuuu, ypač miežinė ir avižinė.
Kažin jei vietoj Chazano sumuštinio valgyčiau košes?
Atsakyti
Luety , bandyk kai neskauda ( kai pleistrus užklijuoji ) sąnarių mankšteles - pasukti čiurnas, kelius , paskui klubus - bet po 10 kartų į kiekvieną pusę. Sutepimui ... Jei nepavyksta stovint ant vienos kojos - galima į sieną įsikabinti , arba gulint ant grindų .
Virta višta vandenyje baisus maistas kaip ir avižos smile.gif
Nuo vaikystės nemėgau makaronų ir avižų . Sakaba putra skani būdavo , dėl rūgštelės. Bet pačios krupos tai fek. Tikros putros ragavusi tik pas mamos puseserę Latvijoje. O mes skaba putrą vadindavom pieniška sriubą - kai išverdi miežinių kruopų pienišką sriubą ir į karštą prisidedi naminės varškės. Varškę "sutraukia", sriuba su rūgštele gaunasi . Skanu būdavo smile.gif Bet čia to krašto maistas gal ? Negirdėjus daugiau tokio .
Iš visų kruopų gal skaniausi man ryžiai. Ir net ne plovas. O risoto ar paelio ... Ir dar sušiai smile.gif

Atsakyti
Koki video ismete idomu,gal reiktu pabandyt vasara???Ingrida,tu experimentatore,bandom??
https://www.youtube....h?v=-QxV7frpBjc
Atsakyti