Labas rytas.
Pripirkau paukšteliams lesalo šįryt, pripyliau, dabar linksminasi zyliukai, pypauja. Katė sėdi prie lango prilipusi, patinka vaizdelis, akis gano.
Savęs irgi nenuskriaudžiau, salotų, svogūnų, agurkėlius kelis ir pomidorus į krepšelį įsimečiau. Bus pusryčiai. Gal ir pietūs. Lašišos gabaliukas niekaip savo eilės nesulaukia, reiks praleist be eilės į garų puodą. Nu, mėgstu žuvį visokią, rūkytą, keptą irgi. Bele žuvis.
Kaip visada, apie mitybos ypatumus aš nė bum bum. Patarimų nesulauksit. Minčių irgi neskaitau, bet kas reikalinga, tai "žopoi čiuju".. Tai bent žopa..
Laikas būtų pomidorus pasisėt, bet rankos neklauso. Kažkoks stabdis užėjęs. Bus faina, kai daigus reiks pirkt turguj.
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 09, 06:26)
pas Ingridą jau net ne pavasaris, o tikra vasara Aguonos
Buvai vakar kine? Patiko? Dukra jauna dar ir tais laikais negyveno, jai sunku suprasti..
Jei tikrai avižos padeda plūgą traukti,teks pamilti?Nemėgstu irgi,bet vardan to plūgo(tiek planų,kai baigsiu gydymą)tikrai galima papildyti uogomis,pilnas šadiklis.Vienu metu valgiau rytais ir nieko,pasimiršo.Vat protarpinio niekaip nepamilstu.
It pirksiu daigus,savrbu turėti patikimą pardavėją.Vat gėles planuoju sėti į šiltnamį ir dumplainius(vaikai taip noriai valgė)Tuos dalykus dar spėsiu manau?Ir arbūzus,melionus,dar spėsiu?
It pirksiu daigus,savrbu turėti patikimą pardavėją.Vat gėles planuoju sėti į šiltnamį ir dumplainius(vaikai taip noriai valgė)Tuos dalykus dar spėsiu manau?Ir arbūzus,melionus,dar spėsiu?
QUOTE(Ex @ 2023 03 09, 09:09)
Laikas būtų pomidorus pasisėt, bet rankos neklauso. Kažkoks stabdis užėjęs. Bus faina, kai daigus reiks pirkt turguj.
ir aš dar nė vieno nepasėjau.. sarmata baisinė ))) vakar irgi pagalvojau, kad ar nereiks ankstyvų kelių daigų pirkt ))
paprikų tai mb privarė kaip kvailys giros. Pripylė saujom, o tos visos ir sudygo
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 09, 09:05)
A tu neuzaugai dar ,ar jau vel suvaikejai?Ar totali hedoniste? Ar siaip blogu manieru?
Galiu būti viskas viename . Bet jei man neskanu, tai nesakysiu, kad skanu
QUOTE(Ex @ 2023 03 09, 09:09)
Beveik laikas, bet kai tokia žiema, tai kažkaip nesinori dar. Bet parsisiunčiu kokių tai rekomenduotų ir ne hibridų, tai jau sėsiu. Gal savaitgaly.
QUOTE(saintlina @ 2023 03 09, 09:11)
Dukra jauna dar ir tais laikais negyveno, jai sunku suprasti..
Kai mano dukros dar mokinės apie sovietmetį pradėdavo man pasakot, ir dar apie tą, kuriame pati gyvenau, tai klausyt negalėdavau. Mokykloj, matai, joms aiškino. Sakydavau, gal jūs manęs paklauskit - žymiai tikslesnės žinios bus
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 09, 09:18)
Kai mano dukros dar mokinės apie sovietmetį pradėdavo man pasakot, ir dar apie tą, kuriame pati gyvenau, tai klausyt negalėdavau. Mokykloj, matai, joms aiškino. Sakydavau, gal jūs manęs paklauskit - žymiai tikslesnės žinios bus
va mokykloj visai normaliai pasakodavo, bent jau pas mus. Pati girdėjau kažkiek istorijos pamokų kai nuotoliniu sūnelis mokėsi ) Bet tai anas dar iš kažkur žinių pasisemdavo, tai kartais pasiginčydavom
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 09, 09:23)
Man tai sugyventinis ,arciausia sovietu turbut buves ,bulgarijoje ,kur ir dabar yra ,ir dirbes amerikieciu kompanijoms,aiskina apie sovietus ir sovietmeti.Beje jis net zodzio kirilica istart negali
o bulgarų kalba jokio panašuno neturi su rusų?
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 09, 09:16)
Vat protarpinio niekaip nepamilstu.
Manau, kad ne su bet kokia mityba protarpinis gali lengvai gautis. Bet autofagijos procesas mane kažkaip įtikina
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 09, 09:00)
Va, prisiminiau. Avižinių dribsnių granola tai visai nieko. Bet tik ne košės visokios - oi, koks siaubas anos vien tik pagalvojus, purto vien mintis
man tai penkių grūdų košė skani tik nežinau, kiek joje naudingų medžiagų likę
QUOTE(saintlina @ 2023 03 09, 10:18)
net savo nertą servetėlę kava sulaisčiau, nu.. reikėjo tau čia pačiu nelaiku suskelt apie tą kvailio girą Duok tu tam savo vyriokui ir pomidorus pasėt, sudygusį perteklių žaliam drakaškai sušersi.
Nu, turbūt reiks eit sėt nors po truputį... Ne, niekas su šautuvu šalia nestovi - nesėsiu. Važiuosiu pasivažinėt kur nors. TOOOKS oras