Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Aš pirkau Ragaišio, nešaldytus. Mažais vazoniukais susodinti , supakuoti . Senokai buvo ...

Ps jei ką paguos, aš savo daržuose irgi vienui viena . MB turi kitų darbų kaime. Nei kasa nei ravi biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Ex,2022 03 31, 09:45]Dusia, mano norimos veislės šaldytų braškių daigų nėra. Jų nešaldo niekas. O bet ko pirkt kad tik bele braškė, man netinka. Žodžiu, noriu to, ko nėra.. biggrin.gif Bet yra.
[/quote]

Supratau 4u.gif
Jei moteris nori tai ir reikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

[/quote]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 31 kovo 2022 - 08:54
O tai kur jus gausit tu paveldo veisliu? Ex nera feisbuke.
Atsakyti

Labas rytas,

kokia graži diena :)

Ex, ačiū, uždusinsiu aš tą coroną, viskas bus gerai. Negaliu labai stiprinti savęs, nes mano imuninė sistema mane ėsti pradeda, puola kaip priešą. Tad palengva, bet išbrisiu. Šiandien jau geriau.

P.S. man atrodo, kad labiau už tave tik Saintlina braškes mėgsta. Pas ją plantacijos.

Pas mane taip pat skurdi žemė, tai ir žolę kloju, ir garstyčias sėjuc, ir vėliau jas apkasu. Po trupinį vis gerinu. Nes daržai tose pačiose vietose, net sėjomainos nelabai pritaikysi.

Atsakyti
Kaip supratau Ingrida laikosi Ex dietos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O mane durninate kai sakau artmetikos mokykitės - kiek sunaudojai - kiek užkrovei , jei tik minusas tai ir svoris kris tongue.gif mirksiukas.gif
Mano nemenkas šiltnamis pernais "suvalgė apie 1,5 rulono šieno . O jie tokie nemenki būna . Dar labai gerai pageriną žemę beržų lapai ax.gif
Pou, kaip Tavo ranka ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 31, 10:46)
Kaip supratau Ingrida laikosi Ex dietos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O mane durninate kai sakau artmetikos mokykitės - kiek sunaudojai - kiek užkrovei , jei tik minusas tai ir svoris kris  tongue.gif  mirksiukas.gif
Mano nemenkas šiltnamis pernais "suvalgė apie 1,5 rulono šieno . O jie tokie nemenki būna . Dar labai gerai pageriną žemę beržų lapai  ax.gif
Pou, kaip Tavo ranka ?

Kadangi neturiu kur gauti šieno tai naudoju žolę nupešta po aeravimo viskas pas moneis susigadyna ax.gif o va šiaudai taupomi bulbom ale va šliužų atsirado tai jiems rojus kiaušinius dėti mislinu šiemet nedengti ....
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 31, 08:57)
O tai kur jus gausit tu paveldo veisliu? Ex nera feisbuke.

Nu yra dar kas augina, bet kaip man, tai reiks toli važiuot. Nes noriu pirkt iš patikimo žmogaus. Iš feisbukų kažin ar nusipirksi būtent tai, ko ieškai.
Atsakyti
Labas rytas,

salta,jomajo,vos 2 silumos,siaures vejas.Galvoju,gal tie klimato atsilimo lojikai,tokie,kaip Greta,gyvena kur istisai silta?Kazkoks akiu dumimas liaudziai non stop,o ir kiti veiksmai .daromi del atsilimo atsieit.Nu kazkokiam pedaliui karsta ir ka tu padarysi,ir suka pasaulio vaira ta linkme.
Vaziuosiu po pietu,kai kiek atsils,uzdangstyt viska nakciai ir neatidengsiu be sekmadienio.Sekmadieni jau rodo siluma naktimis.
As irgi nesikankinciau taip su tom velenom,as didele boba,mano judesiai leti.Yra issinuomot visokiu rotovatoriu mazu,tinka maziem plotam,paskui issirenki tas saknis,jei taip norisi.Mes irgi dengem kartonu,plevelem,zinoma,ta daryt reikia is rudens,dabar jau velu braskem,bet va kitom darzovem,kur tik skyles uztenka,Dusios metodas geras.O pomidorai isvis megsta siaudus,meslinius siaudus,kur buna su meslu,buna labai geras derlius.As siemet nebeturejau kraujo miltu,tik pelenai ir kaulamilciai,tai viena eile sodinau,tik pelenu paberdama,kita su pelenais ir kaulamilciais,o trecia dar nesodinau,paziuresiu ar dvi pirmos nenusals per ta kataklyzma savaitgalini.Pelenu dejau,nes arklio meslas,kazkiek rugsti zeme,o kaulamilcius todel,kad turejau ir nezinojau kur juos det biggrin.gif biggrin.gif Tai atidaviau mylimukams. biggrin.gif biggrin.gif
Mano braskes,issodintos rudeni i vazonelius nepasiteisino,nebuvo vandens,nepaliejau ir puse numiro.Reikejo sodint i zeme.Gyveni ir mokais. ax.gif tongue.gif

Atsakyti

Pou, kaip Tavo ranka ?

Visaip būna, kartais geriau, kartais blogiau. Tepu su bruknuolės et. aliejumi, labai gerai susitvarko. Bet reik reabilitacijos - metams sutvarko. Šiandien pvz. visiškai su ja viskas gerai.

Atsakyti
Dusia,kažin ar numarins kiaulpienių šaknis šiaudai,kartonas?Kloju šiaudus,susodinus pomidorus.Man turi žemelė išpūrenta būti.Dar kiek grambuolių randu mažyčių ir tuos išrenku.Šiemet neturiu šiaudų,jaučiu imsiu nuo senų šiltnamių vietų,ten vistiek sodinsiu lofantą.Nes storai buvo priklota. ax.gif
Pasiturbinau bananais,gal ir pietų nereikės? ax.gif
Bitelės skraido,kad ir šalta,juk blindė,sedulos žydi,darbas nelauki.O gudručių kiek priskrenda į šiltnamį pasišildyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 31 kovo 2022 - 11:16
Braškėms labai gerai šiaudai , o jei dar gauti ruginių ax.gif Šiaudų uoga.
Pirkimui Fb nereikalingas smile.gif
Ex , o jei tartis kad per siuntų tarnybas atsiųstų - nebūtų pigiau ? Kuras tai brangus smile.gif aš taigi skaičiuotoja ax.gif
Muka ta pešta žole normaliai nepamulčiuosi ... Kiek to kiemo , kiek tos žolės ax.gif O mulčas taigi dingsta greitai . Pas mane nėra ir manau nebus sraigių . Sudžius smėlynuose. Kurkliai , kurmiai , grambuoliai , stirnos, kiškis, lapė, pelėnai ir lauko pelės biggrin.gif čia visi tie su kuriais dalinuosi derliumi ... Na dar amrai , skruzdės, ir kiti kenkėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 31, 12:21)
Braškėms labai gerai šiaudai , o jei dar gauti ruginių  ax.gif Šiaudų uoga.
Pirkimui Fb nereikalingas smile.gif
Ex , o jei tartis kad per siuntų tarnybas atsiųstų - nebūtų pigiau ? Kuras tai brangus smile.gif aš taigi skaičiuotoja  ax.gif
Muka ta pešta žole normaliai nepamulčiuosi ... Kiek to kiemo , kiek tos žolės  ax.gif  O mulčas  taigi dingsta greitai . Pas mane nėra ir manau nebus sraigių . Sudžius smėlynuose. Kurkliai , kurmiai , grambuoliai , stirnos, kiškis, lapė, pelėnai ir lauko pelės  biggrin.gif čia visi tie su kuriais dalinuosi derliumi ... Na dar amrai , skruzdės, ir kiti kenkėjai smile.gif

na šiltnamiui man užtenka o paskui pjauta žole ... šiltnamio nė karto neravėjau ax.gif būną kokia 7-9 maišai 250 litrų 4u.gif
Atsakyti
Dabar klausot ,paskaita darzininku mokykloje.Tas zalias daiktas esantis zaliuose augaluose yra magnis,trasa ,butina startiniam trasu protokolui biggrin.gif
Taigi - magnis ,zalesiai ,zliuge , o ypac pienes - yra draugas , ne priesas.
Beje lyg herbicidas select super gerai veikia varputi.But gerai dar kad vijoklius veiktu ,paziuresiu ,experimentuosiu.
Velena yra apverciama saknim aukstyn ir taip paliekama.Siandien tokiu budu pasodinau 50 pomidoru.Be trypimo,rankiojimo ,draskymosi.
Atsakyti