Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(ate42 @ 2023 03 08, 19:17)
75? Ar ne per daug?
Aš jsu šarpėjum darausi. Užtat ir improvizacijos, kad nebūtų to staigaus kritimo.

Man pirmiausiai reikia šiaip sutvarkyti mitybą, nes sąnariai vėl darosi nepatenkinti. O svorio pametimas bent kažkiek bus tiesiog malonus bonusas, nes tas svoris tikrai kris. Žodžiu, du viename smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 08, 17:08)
Ai, man nesvarbu. Kad gerai jausčiausi. Nesiruošiu laipiot ant tų svarstyklių biggrin.gif Nu, koks minus bent 10 kg nepamaišytų.

Netikiu,kad tu juos uzsiauginai atgal? ax.gif ax.gif

QUOTE(ate42 @ 2023 03 08, 17:17)
75? Ar ne per daug?
Aš jsu šarpėjum darausi. Užtat ir improvizacijos, kad nebūtų to staigaus kritimo.

Jei prasideda man improvizacijos,tada jau sudie dietai ilgam.Linkiu,kad tau tai nenutiktu.

QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 08, 17:22)
Man pirmiausiai reikia šiaip sutvarkyti mitybą, nes sąnariai vėl darosi nepatenkinti. O svorio pametimas bent kažkiek bus tiesiog malonus bonusas, nes tas svoris tikrai kris. Žodžiu, du viename smile.gif

Man nusimetus svorio nemazai liko vieno sanario skausmas ir net naktimis.Neramina labai.
Atsakyti
Luety, vaikšto tas mano svoris, vaikšto rolleyes.gif
O sąnarius man skauda ne dėl svorio, o nuo blogos mitybos. Reikia priešuždegiminės mitybos, kurios net mano šeimistė nežino biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Sutapimas ar ne?Žiūriu ką dedu į burną ar kastuvu nesimosikuoju jau seniai,sąnariai nebe skauda? mirksiukas.gif
Vakar diskutavome po filmo.Dukra nepateisina poeto,kad buvo parsidavėlis.Aš šiek tiek pasteisinu,na buvo tokie laikai,kai vieną dieną vieni purto,kitą dieną-kiti.Vat kad nušovė partizaną,tai nepateisinu,galvojome čia filmas sugalvojo.Patikrinome biografiją,tikrai taip buvo. ax.gif Ir nusigėrė ,mirė 38 metų,apsinuodijęs alkoholiu.
Bet eilėraščiai jo nemirtingi vaikams,kad ir tau mano mamytė,dainuodavome. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 kovo 2023 - 06:31
Labas rytas.Nebusiu madinga daktare ir nieko nesakysiu per proxi ,pirma kurini paziuresiu ,paskui kritikuosiu.
O del tevynes isdavimo- pardavimo,tai manau musu vaiku karta dar truputi per mazai zemes apsiko ,kad dristu kritikuot pokario laikus.
Kava su ate,del uzdegimu - avizos ir mieziai ,tai beta -gliukanai,kurie zarnyne sudaro salygas augt telepatems bakterijoms.Tai pats maistingiausias imunomuliatorius ir prebiotikas ,beje tas kalakuto uodegos grybas taip pat turi tu beta gliukanu.Valgydami netik is leto pagerinsite sanariu bukle ,bet ir igysite galia skaityt kitu mintis,isvystysite intuicija.Geriausia issivirti is anksto,ideti sviestuko .
Atsakyti

Labas rytas, gražios dienos visoms  :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas,
Aš kažkaip realistė, manau , kad visi viską pasakytume po 15 min. Net ir to ko nežinome . Tik filmuose rodo , kad ilgiau biggrin.gif
Luety kurį sąnarį skauda? Jie ne paslaptis ...
Aš turiu vieno klubo jautrų. Kai daug judu , nejaučiu. Kai ilgiau pasėdžiu- atsikėlus jaučiu . Jei dieną visa sėdima tai ir naktį pajaučiu . Vienintelis mano išbandytas ir veikiantis dalykas šalia savo sportų - dar kasrytinė mankšta. Būtent sąnarių mankšta... Sutepti sąnariukus reikia kas rytą.
Moterims visa įtampa kaupiasi dubenyje , vyrams pečiuose ... Yra tokia teorija.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 09, 07:37)
Kava su ate,del uzdegimu - avizos ir mieziai ,tai beta -gliukanai,kurie zarnyne sudaro salygas augt telepatems bakterijoms.Tai pats maistingiausias imunomuliatorius ir prebiotikas ,beje tas kalakuto uodegos grybas taip pat turi tu beta gliukanu.Valgydami netik is leto pagerinsite sanariu bukle ,bet ir igysite galia skaityt kitu mintis,isvystysite intuicija.Geriausia issivirti is anksto,ideti sviestuko .

Alta, nu ne, niekaip. V9są gyvenimą nevalgau nei avižų, nei miežių, tai jau gal nepradėsiu senatvėj valgyt. Neskanu man tokie dalykai. Nors skaityt kitų mintis ir neblogai būtų biggrin.gif O sąnariai ir be to maisto susitvarko. Va, tų beta gliukanų iš grybukų papildų pavidalu esu naudojus. Bet jie labiau gal imuninei sistemai.
Atsakyti
Ai nekreipkit i mane demesio,man avizu reikia plugui tempt.Telepatija yra malonus priedas prie paketo.As dar isidedu puse banano,nors tas ir turi oxalatu.Bet manau ,kad reiks det braskes is saldiklio,nes reikia suvartot.
Kavute ,ate,sanariu skausmas yra organizmo imunines sistemos klaidingas atsakas ,arba kova pries save.Todel tai labai susije.Aukstesniuju grybu papildai yra labai gerai,bet nereikia suskaldyt
organizmo.Tai jau sekmingai padare sistemine tradicine medicina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 09 kovo 2023 - 08:54
Va, prisiminiau. Avižinių dribsnių granola tai visai nieko. Bet tik ne košės visokios - oi, koks siaubas anos vien tik pagalvojus, purto vien mintis blink.gif
Atsakyti

Ai nekreipkit i mane demesio,man avizu reikia plugui tempt.Telepatija yra malonus priedas prie paketo.As dar isidedu puse banano,nors tas ir turi oxalatu.Bet manau ,kad reiks det braskes is saldiklio,nes reikia suvartot.
Kavute ,ate,sanariu skausmas yra organizmo imunines sistemos klaidingas atsakas ,arba kova pries save.Todel tai labai susije.Aukstesniuju grybu papildai yra labai gerai,bet nereikia suskaldyt
organizmo.Tai jau sekmingai padare sistemine tradicine medicina.

Labai pritariu. Bet iš kitos pusės, priešuždegiminė mityba, labai aptvarko viską - tiesiog sudaro pagalvę, autoimunikai lieka mažiau kur įsisiūbuot..

Man sąnariai dėl autoimunikos. Kai nesuvaldau streso arba jį ignoruoju, tada po kurio laiko staigiai kerta per stuburą ir keletą sąnarių. Stresas man imuninę išbalansuoja, pradeda kaip į priešą žiūrėt. Žaloju pati save. Na bet nepavyksta su tuo stresu man sukovot, nors tu ką.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 09, 09:00)
Va, prisiminiau. Avižinių dribsnių granola tai visai nieko. Bet tik ne košės visokios - oi, koks siaubas anos vien tik pagalvojus, purto vien mintis blink.gif

A tu neuzaugai dar ,ar jau vel suvaikejai?Ar totali hedoniste? Ar siaip blogu manieru? Nes mano protestantiskoje aplinkoje visas maistas buvo gerbiamas,nekritikuojamas ,nukritusia ant zemes duona buciuoja net mano milenialai vaikai.Aisku as pazistu ir nepaprastai ispindejusiu siuo klausimu ,su vienu net gyvenau ir pasidauginau.Skaitau ,kad savo pragara jau dalinai atlikau. biggrin.gif
Pou ,kazkada jau sakiau ,Amalaki kompleksas ,per mazdaug du menesius,cia kam greita apykaita,subalansuoja cortisona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 09 kovo 2023 - 09:11