Jokio griaustinio nemačiau negirdėjau . Miegligės sezonas, net mėnulis neveikia ...
Ko gero baigėsi to brudno gerto hormono veikimas šią savaitę. Miegu gerai ir tt. Visai kitaip jaučiuosi .
Pou
Saintlina , legenda graži
Saintlina, gera istorija 😂
Labs ryts, nu ir vėjas, pusto tarpais kaip reikalas, išlindau zylių palepinti, net veidas raitojasi
Kava su citrina, o to prie mindaugo tilto stovėjai?
o halogenai prie ko
Daug elektros ryja ,tie halogenai.
Tai gal visokie fluorai ,dantu pasta,kokio cholo prisikvepuoji duse .
Aš apie chlorą, fluorą, bromą ir jodą. Nenaudočiau, pašalinčiau iš aplinkos. Chloro yra valikliuose, fluoro - dantų pastoje, tefloninėse keptuvėse, bromidų būna vaistuose, na ir jodo yra maiste, vaistuose.
Bent jau rašo, kad esant tavo ligai, yra jautrumas halogenams.
o aš ryte su šuniu palaksčiau pūkine striuke apsirengus, sukaitau ir nutariau, kad gi šilta labai. Į darbą su plonyte striuke išvažiavau. Išlipau iš mašinos, kai papūtė vėjukas.. galvoju - nu pusprotė, dievaž )))
Man labai patinka ta Vingio parko dalis, kur karių kapinės. Ten taip ramu.. ypač pavasarį gražu.
Kada tau numatytos tos rimtosios procedūros?
Lazdynėliuose gyvenu,bet sūnus atvažiavo,pasiėmė ir išsivežė.
O vėlai vakare kaip gražiai atrodo ten,liūto skulptūra,pasirodo ten ir musulmonų palaidota.
Užregistravo pirmai procedūrai 16 dieną,kitą ketvirtadienį.
Dukra kaziuke nupirko priešvėžinių miltukų ir vėžiui ale gydyti.Išgėriau.Gal kas daugiau žinote,galite pakomentuoti?"TRUKEY TAIL grybų milteliai"Gal nenusinuodysiu?
Ar matėte filmą jau Poetas?Labai noriu pamatyti,marti buvo,sakė vienas iš geriausių matytų lietuviškų.Rizikuosiu su kauke vakare pamatyti.O ir įdomu visai apie Kubilinską,man jis geras poetas buvo,vien visa Lietuva žino mintinai eglutę skarotą.
aš irgi vis pagalvoju, kad turėtų būti neblogas filmas. Dabar kino salėse žmonių būna labai mažai, tai turbūt su kauke gali ir nueiti
Kaip suprantu, tai niekaip ne prie tilto.
Išblūdai . Kailinių šilčiausių šiandien reikia, bent jau pas mus
https://pjaunugryba....key-tail-grybas
Kaune, mano rajone, net gatvės nevalytos. Vėl kelininkus užklupo žiema netikėtai . Slidu ...
Poeto namačiau , skaičiau dvigubus atsiliepimus . Vieni labai gyrė, kiti mato daug neatitikimo tam laikmečiui.
tai va visai nublūdau. Teks grįžt šiltos striukės, kad eit šuns vedžiot..
MB podagros priepuolis. Pas reumatologą užrašė birželio mėnesiui Taip kad Muka dar greit pakliuvo
Kaip suprantu, tai niekaip ne prie tilto.
Išblūdai . Kailinių šilčiausių šiandien reikia, bent jau pas mus
akis užkliuvo uz vaisiu juostelių, ir susuktos kaip įsivaizduoju panasiai, ir dėžutes su langeliais. Turi konkurentu, jei tu ne fit snack berods
Išblūdai . Kailinių šilčiausių šiandien reikia, bent jau pas mus </p></div></blockquote><p>akis užkliuvo uz vaisiu juostelių, ir susuktos kaip įsivaizduoju panasiai, ir dėžutes su langeliais. Turi konkurentu, jei tu ne fit snack berods </p><p></p>
aš ne fit snack . Bet juos žinau. Turbūt visus konkurentus žinau. O kai kuriai mano produkcijai konkurentų nėra, manau Tik yra tokių, kurie nukopinę jei ne patį produktą, tai aprašymą tikrai.