Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

Ingrida, žingsnis po žingsnio gero rezultato link. Bučkis

Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida wub.gif . Svarbu nužudytų nedraugą.
Pou kaip pačios sveikata? Kada tyrimų rezultatai ?
Vakar pamezgiau pirmyn , šiandien reiks atgal. Nepataikiau .
Gavau siūlus, spalva graži . Mirtinai reikėjo mėginuką nusimegzti . Kokybiški MG siūlai , nieko negaliu sakyti . Išdžiuvo per naktį.
Kaune žiema, sniegas. Vakar pūga buvo . Ir šiandien vėjo žada.
Kažkaip nieko nespėju , nes maisto reikia daugiau pagaminti, žmonių daugiau namie. Ir kaip aš spėdavu ? Vaikai , darbų daug ? Pusfabrikačių ir kt parduotuvinio šlamšto pas mane nebūdavo . Jauna buvau mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Ingrida čiupk 4u.gif
Dusia nekažką reikėjo man dėliotis, nes duonos labai mažai valgiau, bulkų irigi...bet gerėjimo nekažką...
O spėdavai, dėl to kad susiimdavai ir varydavai kitokios išeities nebuvo o va dabar atsipalaidavai ax.gif nieko spėsi viską...
Naktį girdėjau griaustinį ir mačiau žaibą...dievaž nesivaideno biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus irgi buvo griaustinis,bet tai puiku,pagaliau kvepuot ir miegot galima.
As irgi susiimu,avizu kose su puse bananu ir sviestu pusryciams.
Pietums bus kraujiniai vedarai su bulvem ir burokeliais.Bet man sodinimo laikas.Darzas visa diena.
Atsakyti
Kažin, jau galiu sakyt, kad po šitokio sušalimo Kazyje nesusirgau? Manau, kad taip. Jei jau dabar susirgčiau, tai ne nuo Kazio biggrin.gif. Net keista - su tokia baisia mityba, stresų krūva ir šiaip neteisingu gyvenimu.
Vyro pusbrolis rastas negyvas be smurto žymių savo namuose po nakties unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 08 kovo 2023 - 09:20
Na ,dar ankstoka,bet gal nesusirgsi ,jei nebuvai sukaitus ,nenusalai ranku koju.
O pas jus dar ir pavasaris nenusimato.
Kita savaite ir pas mus salta,bet visada taip buna,galimybe ant radiatoriu rasoda sudaigint.
Beje nuskyniau viena wisterijos anksti,ten buvo viena sekla,ir ji kartu su pomidorais jau daigiuka isleido.Auginsiu is seklos.Gaila kad tik viena.O tai cigonai prie mano wisterijos musasi ,del atzalu.Gerokai pasistumejome estetikos srityje.
Kava , o ku tikejaisi ,juk matei viska ,kas darosi su zmonem.Bet galima ir saules aktyvumui nurasyt,reikia labai ziuret kraujospudi ,kraujagysliu sieneliu stipruma, kankina mus saule.Dristu pasiulyt quercetina su bromelainu ,toki papilda.Jis siek tiek estrogenu jautrumui itakos turi,kam problemos su tuo,bet siaip jis labai geras ypac mylimiems vyrams,kad dziugintu moteris.Beje ,su moteru diena,ir leninas cia niekuo detas.Ji ilgai moterys terorizavo svente skelbt .Paskui dar i baleta ji tampydavo,jis ivertino primabalerinos ksesinskos rumu dizaina ir ten ikure savo bustine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 08 kovo 2023 - 09:32
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 08, 09:25)
Na ,dar ankstoka,bet  gal nesusirgsi ,jei nebuvai sukaitus ,nenusalai ranku koju.
O pas jus dar ir pavasaris nenusimato.
Kita savaite ir pas mus salta,bet visada taip buna,galimybe ant radiatoriu rasoda sudaigint.
Beje nuskyniau viena wisterijos anksti,ten buvo viena sekla,ir ji kartu su pomidorais jau daigiuka isleido.Auginsiu is seklos.Gaila kad tik viena.O tai cigonai prie mano wisterijos musasi ,del atzalu.Gerokai pasistumejome estetikos srityje.
Kava , o ku tikejaisi ,juk matei viska ,kas darosi su zmonem.Bet galima ir saules aktyvumui nurasyt,reikia labai ziuret kraujospudi ,kraujagysliu sieneliu stipruma, kankina mus saule.Dristu pasiulyt quercetina su bromelainu ,toki papilda.Jis siek tiek estrogenu jautrumui itakos turi,kam problemos su tuo,bet siaip jis labai geras ypac mylimiems vyrams,kad dziugintu moteris.Beje ,su moteru diena,ir leninas cia niekuo detas.Ji ilgai moterys terorizavo svente skelbt .Paskui dar i baleta ji tampydavo,jis ivertino primabalerinos ksesinskos rumu dizaina ir ten ikure savo bustine biggrin.gif

Sukaitus buvau, kojų nenušalau, rankas taip biggrin.gif
Oi, bent mano vyrui jokių papildų neįsiūlysi. Nors ne - kažkada kažką bandė gert, bet nesigavo - užmiršta vis biggrin.gif. Anei vaistų. Nu, tų kol kas ačiū D rimtų nereikia, o nerimtų neįsiūlysi irgi biggrin.gif .
Atsakyti

Pou kaip pačios sveikata? Kada tyrimų rezultatai ?

Kažkaip jau nesureikšminu savo būsenos, gyvenu gyvenimą :)

Vakar dar daug tyrimų pridaviau labai, penktadienį echoskopas, o balandžio vidury MRT, gastro, kolonoskopijos laukia. Tada jau apibendrins visus rezultatus. Įtaria, kad vis tik kažkas po operacijos su latakais negerai, kaip kad mano pirminė mintis buvo. Nefrologė turėtų apibendrinti kovo vidury. Reik dar reabilitaciją dėl nugaros, peties pasiplanuot.

Kaulų tankis geras, tyrimo rezultatą iškart pasakė. Na, su stuburu link mažėjimo, bet čia matyt kažkas bendro su kalciu kažkas darosi.

Mergaitė ligoninėj, kaip gražiai Kauno klinikos Vaikų kliniką atrenovavusios, tikrai geros sąlygos.

Dusia, kaip tavo mergytė?

Muka, vaistai kaip jau ir veikt turėtų, o maisto įtaką turėtum palaipsniui pajusti. Bet peržiūrėk visą aplinką, nes halogenų namuose yra, jei juos naudoji.

Vakar keletą sėklyčių į diskelius įkišau, su vyro pagalba gal užauginsim.

Mano Mama matė žaibus ir griaustinį, MB galvojo, kad kažkas sprogo. Aš tai miegojau ramių ramiausiai.

Atsakyti
Ai ,kaip sakoma bus tu vyru.Koks skirtumas.
O siap jam nebutina apie tai zinot ,kapsules turini i kokteili ir tiek.
Atsakyti
oi, AA priminė kovo 8-os dieną smile.gif visai neseniai kokią istoriją skaičiau iš kur kilo ši šventė ))
Buvo Vokietijoj kaimas, kur beveik visas mergaites Martom pavadindavo. Dvaro ponas naudojosi pirmos nakties teise, bet tai didelė garbė buvo. Ir vienąkart buvo devynerios vestuvės per vieną dieną, aštuonios nuotakos buvo Martos ir paskutinė Helga. Vienžo, pritrūko ponui sveikatos visoms jaunamartėms, su aštunta Marta nieko nesigavo. Ji iš gėdos, kad liko be pono 'palaiminimo', nusižudė. O Helga, kuri buvo aštuntos Martos draugė, nužudė miegantį poną ir pabėgo į Rusiją. Ten pasivadino Beliakova, paskui susipažino su Roza Liuksemburg ir Leninu, ir gerdama vis pakėlusi taurę sakydavo - už aštuntąją Martą. Visiems buvo labai įdomu, kas per istorija. Ji papasakojo, ir Leninas nutarė padaryt tą dieną visuotine moterų švente. Tiesa, Roza Liuksmeburg bandė sakyti, kad aštuonių Martų per daug, užteks ties penkta apsistot, bet paaiškėjo, kad ji taip savo pačios gimtadienį norėjo įamžint. Tai va todėl kovo aštunta tapo švente )))
Net pačios rusės komentavo, kad briedova pasaka ))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 kovo 2023 - 10:02
QUOTE(Pou @ 2023 03 08, 10:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dusia37" data-cid="73052529" data-time="1678257533"><div><p>Pou kaip pačios sveikata? Kada tyrimų rezultatai ?

</p></div></blockquote><p></p><p>Kažkaip jau nesureikšminu savo būsenos, gyvenu gyvenimą smile.gif
</p><p>Vakar dar daug tyrimų pridaviau labai, penktadienį echoskopas, o balandžio vidury MRT, gastro, kolonoskopijos laukia. Tada jau apibendrins visus rezultatus. Įtaria, kad vis tik kažkas po operacijos su latakais negerai, kaip kad mano pirminė mintis buvo. Nefrologė turėtų apibendrinti kovo vidury. Reik dar reabilitaciją dėl nugaros, peties pasiplanuot.</p><p>Kaulų tankis geras, tyrimo rezultatą iškart pasakė. Na, su stuburu link mažėjimo, bet čia matyt kažkas bendro su kalciu kažkas darosi.</p><p></p><p>Mergaitė ligoninėj, kaip gražiai Kauno klinikos Vaikų kliniką atrenovavusios, tikrai geros sąlygos.</p><p></p><p>Dusia, kaip tavo mergytė?</p><p></p><p>Muka, vaistai kaip jau ir veikt turėtų, o maisto įtaką turėtum palaipsniui pajusti. Bet peržiūrėk visą aplinką, nes halogenų namuose yra, jei juos naudoji.</p><p></p><p>Vakar keletą sėklyčių į diskelius įkišau, su vyro pagalba gal užauginsim.</p><p></p><p>Mano Mama matė žaibus ir griaustinį, MB galvojo, kad kažkas sprogo. Aš tai miegojau ramių ramiausiai.</p>

o halogenai prie ko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 08, 06:39)
Vakar vėl Vingio parke paslidinėjome su sūnumi.Apėjome paskui dar dukra prisijungė karių kapines,oras toks pasakiškas buvo be vėjo,pasnyguriavo. wub.gif

o tu dar ne Lazdynėliuose gyveni?
Man labai patinka ta Vingio parko dalis, kur karių kapinės. Ten taip ramu.. ypač pavasarį gražu.
Kada tau numatytos tos rimtosios procedūros?
Atsakyti