Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(IngridaB @ 2023 03 06, 14:06)
Liepė valgyti riebiai,nusipirkau lašinukų vėl,lašišos,pietūms su raugintais kopūstais,net pykinti pradėjo,dėl riebalo. ax.gif  bigsmile.gif

Nu ir kiek to riebaus maisto suvalgyt tau gaunasi? Daug? Nemanau. Jis sotus. Nes jei 1 g angliavandenių ir 1 g baltymų turi po 4 kcal, tai riebalai 9 kcal. Neturėtų pykint. Bet aš tai tada nevalgyčiau angliavandenių jokiu pavidalu. Tskant, keto dieta gaunasi, ir man atrodo, kad mes vis apie ją ratais kvadratais, bet neįvardinant tiesiai rolleyes.gif
Atsakyti
MSM labai gražus puodas siūlams. Eikit į naują versiją, kas norit pamatyti . Turiu medinį, afrikietiškais raštai puoštą. Bėda retai mezgu kamuoliukus, vis babina .Kažkada pas Kalėdų senį užsisakiau , reikėjo labai .
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 03 06, 12:37)
Nors mano balsas čia nieko nenulems, ne mero rinkimai kokie, bet siūlų spalva man negraži. Neįsižeiskit. Šitoks žalumas tinka tik Saintlinos skiauterėtam krokodilui, kuriam šita spalva jo pasididžiavimas biggrin.gif
Uoj, turbūt prisišnekėsiu..

Nuomoniu skirtumas gerai,o spalva kiekvieno sava.Man nuo violetines iki raudonos su ruzava vidury visi atspalviai,geltona,kitos siaip sau.
MB visi zali atspalviai. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 03 06, 14:37)
Šitoks žalumas tinka tik Saintlinos skiauterėtam krokodilui, kuriam šita spalva jo pasididžiavimas biggrin.gif

Jo, krokodilas pablukęs, gerai būtų ryškesnis parėdas biggrin.gif
Bet man žalia irgi tinka, tai mqn gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 06, 14:51)
Jo, krokodilas pablukęs, gerai būtų ryškesnis parėdas biggrin.gif
Bet man žalia irgi tinka,  tai mqn gražu smile.gif

Tai dabar teks man megzti krokodilui ryškią liemenę ? biggrin.gif
Išmatavimus nuimsi ? tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 06, 14:57)
Tai dabar teks man megzti krokodilui ryškią liemenę ? biggrin.gif
Išmatavimus nuimsi ? tongue.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Daugoka siūlų bus vienam krokodilui ))) ale gal nemegzk, dar numirs iš streso aprengtas smile.gif tas gyvūnas labai jau jautriai į net kokį pasiketimą reaguoja ))
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida vis tortukais vaišina, palieku toms kas gali ir mėgsta.
Saintlina, nebūtina visos ritės pirkti siūlų , atvynioja parduotuvė kiek reikia . Kas 100 gr.
Dėl mezgimo pajuokavau , man aplamai gaila aprengtų gyvūnų ... Na nebet tai būtų Lesiaus vardinis apsiausatas wub.gif
Saulė žeme ritinėjasi , bet šalta. Noriu pavasario . Arba bent atostogų šiltoj šaly... kokių 4 dienų Italijoj užtektų smile.gif Saknus maistas, geras vynas ir daug saulės tongue.gif
Muka, kaip pavyksta maistą dėliotis ? Gal nėra sunku ?
Numezgiau beveik iki rankovių atskyrimo . Reikia ilgesnio valo ir normaliai pasimatuoti . Po darbų prieisiu ... Ne sporto diena , tai vakaras ilgas.

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u: Sunki naktis sita kazkaip, varciausi varciausi, kas keleta valancu atsikelinejau. Lyg netoli pilnaties jau  :unsure:  :D 

Valgyt siandien ryte nenoriu, mama padare sumustini i darba. Skanu toki su traskia sonine  :rolleyes:  :D 

Atsinesiau i darba mezgini, per pietus pasedesiu pamedituosiu su mezginiu  :wub:

Atsakyti
Labas rytas,

svoris mane nudziugino sia savaite,minus 800g.Pas mane savaite stovi,savaite krinta,stovi,gryzta,krinta,bet in total minus buna vistiek.
Lyja,vejas keturi silumos,o jau rode,kad nuo sios savaites bus sauleta,atsils.Figuski,parode ir pakeite. biggrin.gif abar rodo,kad iki 18d lis kasdien,o nuo 18d,saule,saule. biggrin.gif Gal si karta nemeluos. biggrin.gif
Mezgiau dvi kojines ant valo iskart,mokiausi,iseina,nieko ten sudetingo,bet as mezgiau su kulnu strong,o kaip but su kitu,nezinau,ar iseis.
Siandien akinius atiduoda,reik nutaikyt ,kada maziau lis,eit pasiimt,nekenciu lietaus. ax.gif
Naujo nieko,gyvi,sveiki. biggrin.gif biggrin.gif Ir aciu Die. 4u.gif 4u.gif to linkiu ir jums visoms,sveikatos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 07, 09:09)
Saintlina, nebūtina visos ritės pirkti siūlų ,  atvynioja parduotuvė kiek reikia . Kas 100 gr.

Arba bent atostogų šiltoj šaly... kokių 4 dienų Italijoj užtektų smile.gif

kaip patogu thumbup.gif nebuvau girdėjus, kad taip galima.

kuklus noras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 03 07, 10:29)
Lyg netoli pilnaties jau  unsure.gif 

jau pilnatis smile.gif Vakar mėnulis kaip blynas kabėjo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Vakar vėl Vingio parke paslidinėjome su sūnumi.Apėjome paskui dar dukra prisijungė karių kapines,oras toks pasakiškas buvo be vėjo,pasnyguriavo. wub.gif Puikus pajudėjimas.
Nors jau gėriau tabletes nuo viduriavimo,viduriai degė,matyt gavo savo dozę. blink.gif
Pasiskaičiau apie brachiterapiją,laukiu jos atlikimo.Gal geriau būčiau nežinojųsi nieko,ėjųsi kaip į karą.Dabar baisu,kas bus.Nesusitikti su nėščiomis,vaikais mažais,keiek aš readioaktyvi būsiu,lankyti galima bus ne ilgiau 30 minučių palatoje,na vienu žodžiu baisu.Kiek tik organizmas turės pakelti. bigsmile.gif
Atsakyti