Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saintlina ,koks be skirtumas,Lietuva visa pasiduos lenkijai ,be kraujo ,zeligovskio kardu ir viso to smurto.O tai nera blogai,bent man nebutu.Ten mylimi fermeriai ,aisku jie ir patys kovoja uz savo teises ir galimybe islaikyt gamybos priemones.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 06, 13:41)
Tas neištariama pavarde(Benkunskas, t.y.) dar ir dirbo dabartinio mero pavaduotoju. Ir dabar rinkiminėj kampanijoj mačiau teiginį, kad čia be jo žinios tos gatvės siaurinamos buvo ir pan. Jis nieko nežinojo ir nieks jo nuomonės neklausė, abo jis pats tai tikrai daręs nebūtų. Tai čia kas per briedas? Be to, jis konservatorius )))) o kadangi dėl šios partijos mūsų nuomonės identiškos, tai už ką dabar man balsuot reiks? ))) nes sekančiam etape jis ir Zuokas smile.gif

Kažkaip prisiminaiu vaikišką skaičiuoklę- eni beni diki daki.

Aš ne kaunietė, tik gyventoja.
Senatvėje arba kaime gyvensiu , arba kur šilčiau , arba arčiau vaikų ... Keli pasirinkimai . Jokių sentimentų .

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 06, 13:47)
Saintlina ,koks be skirtumas,Lietuva visa pasiduos lenkijai ,be kraujo ,zeligovskio kardu ir viso to smurto.O tai nera blogai,bent man nebutu.Ten mylimi fermeriai ,aisku jie ir patys kovoja uz savo teises ir galimybe islaikyt gamybos priemones.

Sakai ims mus lenkai ?

Mes Kalinigrado neėmėm.
Moldova Padniestrės irgi nenori .
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 06, 14:40)
Lietuvai tie 15 min miestai nebegresia.Tai buvo kolukiai.Jie bus isdidus Lenkijos vasalai.O kaip ten bus tada ,as supratimo neturiu.Bet bus idomu paziuret. biggrin.gif
O kowno visada buvo spekuliantu ir pinigu vergu miestu.Prie sio vertinimo dar prideciau - svaiginamuju substanciju gamybos lyderiu regione,del zinomu mokslo istaigu buvimo.Ginkdie nesiskundziu,kiekvieno valia rinktis.
Ir tobulos teisingumo ir harmonijos karalystes egzistavimu as netikiu.
Oi ex,visu posta vertingi.Nes zmoniu labai mazai.Kiekvienas tampa vertingas ,vien savo buvimu.

A.Alta, aš ne asmenį turėjau mintyje. Myliu čia esančias visas. Bet tas politikavimas, nusivylimas, kad išrinko tą, ne tą.. vagis, na... Nžn. Ar kuri duotų savo galvą nukirst, kad va "tas kitas" būtų ne vagis, pakeltų Kauną iki Dubajaus lygio, o pats gyventų iki sustirusių pautų skurde ir varge. Ale toks Blinda.
Išsirinko Kaunas kuo tikėjo ir tiki. Blogai? Bele ne ubagų karalius.
Atsakyti
Ramu,pas mus senasis meras išėjo be jokio antro turo.Taip ir turėjo būti,su kuo tik pakalbėjai,visi už dabartinį.Nors ir tampė teismai jį į visas puses,bet nieko neįrodė. ax.gif
Nelašino man vėl chemijos,neutrofilai dar prastesni,nei buvo -1.06,praeitą savaitę jau buvo -1.47.Veikia stipriai spinduliuotė.Išrašė leistis stipresnius vaistus,jau kas antrą dieną.Kitas pirmadienis paskutinį kartą bandys,nes likę bus už 16 dieną atidirbti spinduliavimą. ax.gif
Liepė valgyti riebiai,nusipirkau lašinukų vėl,lašišos,pietūms su raugintais kopūstais,net pykinti pradėjo,dėl riebalo. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tai jeigu zmones tiki ,kad tobula politika egzistuoja, tegu tiki.
Dusia,tai kad tu visa savo savarankiska gyvenima ir gyvenai tam kaune.Niekur kitur tu negyvenai.Aisku ,ten kur vaikyste praleidai,bet manau kad daugiau nei trisdesimt metu ,tai jau identitetas.
Ingrida butinai gerk fermentu ,kad suvirskintu tuos riebalus.Vienintelis maistas kiek esu pastebejus ,kur siek tiek reiksmes turi tam reikalui tai aviena.Todel jau seniau rekomendavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 kovo 2023 - 14:14

Ech ta politika.

Siandien mama istrauke pagaliau mano yarn bowl is kilno. Reikes pazysti, kad daugiau padarytu visokiu  :wub:

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 06, 14:08)
Tai jeigu zmones tiki ,kad tobula politika egzistuoja, tegu tiki.
Dusia,tai kad tu visa savo savarankiska gyvenima ir gyvenai tam kaune.Niekur kitur tu negyvenai.Aisku ,ten kur vaikyste praleidai,bet manau kad daugiau nei trisdesimt metu ,tai jau identitetas.

Savam kraštui vis tik sentimentai . Netgi tu pažiūri , kas toj Lietuvoj ir kas tavo gimtam krašte 4u.gif
Aš labai netvariai gyvenu , nuo kokio balandžio iki lapkričio labai teršiu planetą . Kaimas - Kaunas mano maršrutas.
Atsakyti
Na va dusia,stai kodel is taves netflixa ateme,kad per daug vazineji.
Negali visko tureT.
Visi emigrantai gyvena savo krasto gyvenimu.Na bent senoliai.Sunku suvokt ,kad nepritapai ,kad tau neliko vietos .Kad nekovojai uz savo vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 kovo 2023 - 14:21
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 06, 11:06)
Jei tavo sąskaitoje  50  ar 80 citrinų  - nelabai didelis skirtumas

Noriu siūlų ... Ar tai madingiausia šio sezono spalva

Man atrodo, kad tiems, kurie tiek turi, skirtumas yra smile.gif kitaip jie net nelįstų į didįjį verslą. Bet tiksliai žinosiu, kai tiek turėsiu biggrin.gif

Ai, pamiršau pasakyt, kad siūlų spalva labai graži.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 06, 13:47)

Kas be ko, ne blogiausias variantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 06, 14:20)
Na va dusia,stai kodel is taves netflixa ateme,kad per daug vazineji.
Negali visko tureT.
Visi emigrantai gyvena savo krasto gyvenimu.Na bent senoliai.Sunku suvokt ,kad nepritapai ,kad tau neliko vietos .Kad nekovojai uz savo vieta.

Turiu aš tą netfliksą smile.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mano bėda kitur , noriu megzti ir klausyti - žiūrėti filmą. Barbė devyndarbė. Dar vienas spyris šiknon mokytis kalbą ...
Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 03 06, 12:12)
<p>Ech ta politika.</p>
<p> </p>
<p>Siandien mama istrauke pagaliau mano yarn bowl is kilno. Reikes pazysti, kad daugiau padarytu visokiu  wub.gif</p>

skaiciau skaiciau,kad ir angliskai moku ir lietuviskai,bet nieko nesupratau,is kokio kilno?reikes pazysti???ka? bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(saintlina @ 2023 03 06, 12:25)
Man atrodo, kad tiems, kurie tiek turi, skirtumas yra smile.gif kitaip jie net nelįstų į didįjį verslą. Bet tiksliai žinosiu, kai tiek turėsiu biggrin.gif

Ai, pamiršau pasakyt, kad siūlų spalva labai graži.
Papildyta:
Kas be ko, ne blogiausias variantas biggrin.gif

Bet kokia okupacija-blogis,ar tai lenkai,ar rusai ar amerikonai.Jus rusu okupacija zinot,amerikonu matot,o lenku dar ne. biggrin.gif  biggrin.gif
Mokausi dvi kojines megzt iskarto ant virbalu su valu.Megzt apnara patiko,kaip bus toliau,matysim.

Papildyta:
dusia,cia is tavo siulu biggrin.gif biggrin.gif
https://www.liveinte.../post498441508/
Atsakyti
Nors mano balsas čia nieko nenulems, ne mero rinkimai kokie, bet siūlų spalva man negraži. Neįsižeiskit. Šitoks žalumas tinka tik Saintlinos skiauterėtam krokodilui, kuriam šita spalva jo pasididžiavimas biggrin.gif
Uoj, turbūt prisišnekėsiu..
Atsakyti