Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2023 03 06, 11:12)
<p>Man gaila Kauno. Gaila, kad partijos nesugebėjo pasiūlyti stiprios atsvaros.
</p><p>Ir gaila, kad dėl kažkokių sušiktų trinkelių užmerkiama akims visam kitam.</p><p>Kai žmogus tvarkosi su miesto resursais kaip su savo. Absoliutus nepotizmas. Kai nepritariama jo nuomonei, išmetama iš visur. Kai sudaroma dauguma iš ne tai kad artimos, bet tiesiog asmeninės aplinkos. Baisu. Demokratija net nekvepiama. Kai priimami sprendimai yra absoliutus pasityčiojimas iš Kauno ir kauniečių, bet trinkelėm apsitrinkelizavę užmerkia akis.</p><p>Normali komanda pabėgo, nes tiesiog negalėjo pakęsti tokio visiško cinizmo. Absoliutaus.</p><p>Na bet taip, duonos ir žaidimų.</p><p></p><p>Aš jau nekalbu apie kitus, moralinius dalykus. Bet čia ne ta tema, šiais klausimais čia nepadiskutuosi.</p><p></p>

Kodėl nepadiskutuosi, jei dabar ir diskutuojam? biggrin.gif
Nieko nežinau apie jį ir nenoriu žinoti. Žinau, tiksliau matau viena - jis tinka žmonėms. Žmonės akli, blogi, durni? Gal. Ne man juos teisti. Ir ne tau, ir ne kitiems. Nu ir jo - apskritai net nematau čia apie ką diskutuoti. Dauguma norėjo, išsirinko ir taškas. Vilnius gal tą Be... Ben... (nepamenu pavardės) išsirinks. Irgi ok. Jei rinkimų rezultatai neklastojami (o tuo galima ir suabejoti), tai bet kokie rezultatai yra nekritikuotini ir net nediskutuotini, nes tai daugumos valia. O kam nepatinka, tai tik jų reikalas, jų nuomonė.
Atsakyti

Kad visi tvarkytusi su valdiškais resursais kai su savo biggrin.giftongue.gif4u.gif
Taip aš buhalterė, moku skaičiuoti. Taip aš versle dirbu visą gyvenimą, žinau kaip sunkai pinigai uždirbami, o ne gaunami iš biudžeto ...

8 metus buvo konservatoriai Kaune ? Kas gero liko iš to laikotarpio Kaunui ? Geležinis konteineris - tuoletas neveikiantis ?
Pguoda , kad ne visi Kaune myli ausimis, yra ir mylinčių akimis, darbais.
Pou , aš žinau , kad tu už konservatorius visada 4u.gifO su šitos partijos rėmėjais jokia diskusija negalima. Nepyk 4u.gifVisi turim savo nuomonę.
Aš asmeniškai nemyliu konservatorių ir tiek . Nei seime nei savivaldybėje man jų nereikia . Ir nebijau to pasakyti ... Gerbiu kitas nuomones . Jei jos paremtos faktais o ne kalbom.

Dusia, aš už vertybes, programas. Ir nebūtinai už konservatorius.

Aš prieš nepotizmą, prieš baisų cinizmą, kai krauna į savo kišenę, ką mes visi sunešam. Aš prieš pasityčiojimą, kai priima sprendimus, kurie palankūs jo įmonei, aplinkai.

Matai tualetą, bet nematai valstybės žemės naudojamos savo verslui, nematai schemų, nieko nematai. Gaila.

Tikrai nenoriu įžeisti, nenoriu asmeniškai taikyti, tik nedidelis pastebėjimas. Verslo finansų skaičiavimas, tai nėra verslo darymas.

Kai su valstybės finansais daromas verslas, va čia yra cinizmo viršūnė. 

Man absoliučiai netinka motyvas "vagia, bet ir kitiems duoda". Kitiems gal tai tobula. Man tikrai ne.

Ir daugiau nekomentuosiu šia tema .

Atsakyti
Saturnui perėjus į Žuvis principų bus paisoma lanksčiai, į taisykles žvelgiama kūrybiškai, o anksčiau buvę apribojimai savo griežtumą praras labai greitai. Žinoma, tai ne dienų klausimas o greičiau kelių mėnesių, bet tendencija išryškės ganėtinai greitai.
Pou ,ko vel isterija keli?Politikoje nera nei morales ,nei principu nei taisykliu.Nereikia ieskot ten ,kur niekada nebuvo.
Kiekviena turim savo vejo malunu ,dogmu bet is asmenines patirties zinau kad nepakovosi su vejo malunais.
Nugaletoju neteisia.Teisia nugaletojai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 kovo 2023 - 12:09
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 06, 11:56)
Politikoje nera nei morales ,nei principu nei taisykliu.Nereikia ieskot ten ,kur niekada nebuvo.

Jooo... Ir man ten kažkaip neteko matyti nei principų, nei moralės. Ir tikrai nemanau, kad jie yra. Vien dėl to niekada negalėčiau būti politikoje.
Atsakyti

Saturnui perėjus į Žuvis principų bus paisoma lanksčiai, į taisykles žvelgiama kūrybiškai, o anksčiau buvę apribojimai savo griežtumą praras labai greitai. Žinoma, tai ne dienų klausimas o greičiau kelių mėnesių, bet tendencija išryškės ganėtinai greitai.
Pou ,ko vel isterija keli?Politikoje nera nei morales ,nei principu nei taisykliu.Nereikia ieskot ten ,kur niekada nebuvo.

AA, isterijų aš nekeliu. Aš išreiškiu nusivylimą. Tiesiog.

Atsakyti
O kodėl netinka , kad su valstybiniais pinigiais daromas verslas ?
Man netinka, kai valstybiniai pinigai švaistomi kairėn - dešinėn. Ar net nesugebama projektų pakrutinti ir pasiimti ES milijonų , kad ir trinkelėms... Buvo tai Kaune , prie senojo mero. Negavo , nuplaukė pinigai . Kiek žinau labai geras žmogus buvo. Demokratiškas. Miesto taryba jokių sprendimų negalėjo priimti - nes vis atsirasdavo prieštaraujančių biggrin.gif Ant kaktos buvo parašyta, nenoriu būti meru ale Tata liepė . Ciniška aš ...
Niekada nesakiau , kad aš verslininkė ar darau verslą... Aš tik manau , kaip kiekvieną euriuką verslas taupo , paskaičiuoja prieš išleisdamas.
Na kai dirbi versle ant buhalterės ne tik pinigus suskaičiuoji . Dar ir projektus paprašo paskaičiuoti . Verta ? Ne? B
Jei biudžetininkai darytų taip ax.gif
Vilniaus meras turėjo pravardę misteris 15 pr. Ir kažin kodėl ponas Adamkus jo vaiką krikštyjo ? Taigi dipukams savo laiku reikėjo NT Vilniuje tongue.gif
Nėra 100 pr švaraus verslo . Nėra 100 pr švaraus politiko .
Labiausiai apie vertybes kalba Valstietis, tai Veryga labai geras pasirinkimas Kaunui būtų ? kalbėtų kas diena , beveik Arestovičius:) ale šarmo tokio neturi ir balsas ne toks murkiantis .
Čia šaipausi .
Gavom tokią valdžią kurios verti . Vilniui blogiau . Ponas neištariama parvarde nei dienos nedirbęs. Tik tarnybą ėjęs biggrin.gif Daugiau nieko nežinau apie jį tongue.gif
Baigiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Geriau apie siūlus .
Maloniau man biggrin.gif
kaip jums ta žalia spava ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 06, 10:29)
O kodėl netinka , kad su valstybiniais pinigiais daromas verslas ?
Man netinka, kai valstybiniai pinigai švaistomi kairėn - dešinėn. Ar net nesugebama projektų pakrutinti ir pasiimti ES milijonų , kad ir trinkelėms... Buvo tai Kaune , prie senojo mero. Negavo ,  nuplaukė  pinigai . Kiek žinau labai geras žmogus buvo. Demokratiškas. Miesto taryba jokių sprendimų negalėjo priimti - nes vis atsirasdavo prieštaraujančių  biggrin.gif  Ant kaktos buvo parašyta, nenoriu būti meru ale Tata liepė . Ciniška aš ...
Niekada nesakiau , kad aš verslininkė ar darau verslą... Aš tik manau , kaip kiekvieną euriuką verslas taupo , paskaičiuoja prieš išleisdamas.
Na kai dirbi versle ant buhalterės ne tik pinigus suskaičiuoji . Dar ir projektus paprašo paskaičiuoti . Verta ? Ne? B
Jei biudžetininkai darytų taip  ax.gif
Vilniaus meras turėjo pravardę  misteris 15 pr.  Ir kažin kodėl ponas Adamkus jo vaiką krikštyjo ? Taigi dipukams savo laiku reikėjo NT Vilniuje  tongue.gif
Nėra 100 pr švaraus verslo . Nėra 100 pr švaraus politiko .
Labiausiai apie vertybes kalba Valstietis, tai Veryga labai geras pasirinkimas Kaunui būtų ? kalbėtų kas diena , beveik Arestovičius:) ale šarmo tokio neturi ir  balsas ne toks murkiantis .
Čia šaipausi .
Gavom tokią valdžią kurios verti . Vilniui blogiau . Ponas neištariama parvarde  nei dienos nedirbęs. Tik tarnybą ėjęs  biggrin.gif Daugiau nieko nežinau apie jį  tongue.gif
Baigiau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Geriau apie siūlus .
Maloniau man  biggrin.gif
kaip jums ta žalia spava ?

I diskusijas nesiveliu,as patenkinta Kaunu ir kaunieciais,o nepatenkinti,maziau ziurekit TV,o daugiau zvalgykites po Kauna ir jo grozybes,atsiminkit,kokiomis gatvemis vazinejot pries 8m.Teko ir man.
Siulai labai grazi spalva,bet kiek zinau,cia jau dvieju metu atgal trendas ta spalva.
Siemet roziniai atspalviai prigese,priduse tokie.Taip skaiciau instagramoj tongue.gif tongue.gif As pirkciau tokius siulus,jei tinka prie veido,kodel gi ne.Kai bus 15 min.miestai,neliks nieko kito,kaip megzt,as net i soda nenuvaziuosiu,jis toliau nei 15min atstumu nuo manes.Nors nezinau pagal kuria vieta skaiciuos tas ribas,kaip atraminis taskas.Apsirupink siulais. biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Siulu spalva grazi labai! As pirkciau  :D​ 

Atsakyti
Luety Tavo sodas netoli , nueisi 4u.gif

O aš kaip tik Belgijoje mačiau labai daug tokios ryškios žalios ax.gif Ne Primarke, ne HM. Tose gal brangesnėse parduotuvėse ? Praeidama. Nes nuotaikos kažką iš skudurų pirkti nebuvo .
Paskaičiuoju :
Sudetis 100 pr merinas.
100 gr 280m.
1 kg 43 Eur
Megztukui 1200 metro +-
430 gr .
18,50 EUR. Pigu jei savo darbo valandos neskaičiuoju smile.gif

Žalia, rudos visos , mėlyna man tinka. Visai netinka rožinė, geltona , salotinė . Labai tinka raudona, bet aš jos nemėgstu ...
Atsakyti
Atėjau. Paskaičiau. Išėjau. Vienintelės A.Alta postas vertas dėmesio. Visa kita - žirniai į sieną.
Atsakyti
Lietuvai tie 15 min miestai nebegresia.Tai buvo kolukiai.Jie bus isdidus Lenkijos vasalai.O kaip ten bus tada ,as supratimo neturiu.Bet bus idomu paziuret. biggrin.gif
O kowno visada buvo spekuliantu ir pinigu vergu miestu.Prie sio vertinimo dar prideciau - svaiginamuju substanciju gamybos lyderiu regione,del zinomu mokslo istaigu buvimo.Ginkdie nesiskundziu,kiekvieno valia rinktis.
Ir tobulos teisingumo ir harmonijos karalystes egzistavimu as netikiu.
Oi ex,visu posta vertingi.Nes zmoniu labai mazai.Kiekvienas tampa vertingas ,vien savo buvimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 kovo 2023 - 13:43
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 06, 12:29)
Vilniui blogiau . Ponas neištariama parvarde  nei dienos nedirbęs. Tik tarnybą ėjęs  biggrin.gif Daugiau nieko nežinau apie jį  tongue.gif

kaip jums ta žalia spava?

Tas neištariama pavarde(Benkunskas, t.y.) dar ir dirbo dabartinio mero pavaduotoju. Ir dabar rinkiminėj kampanijoj mačiau teiginį, kad čia be jo žinios tos gatvės siaurinamos buvo ir pan. Jis nieko nežinojo ir nieks jo nuomonės neklausė, abo jis pats tai tikrai daręs nebūtų. Tai čia kas per briedas? Be to, jis konservatorius )))) o kadangi dėl šios partijos mūsų nuomonės identiškos, tai už ką dabar man balsuot reiks? ))) nes sekančiam etape jis ir Zuokas smile.gif
Atsakyti