Ingrida, nemokėjau aš, Europa sumokėjo, tai tiksliai nežinau, bet jei teisingai mane informavo, tai konkrečiai mano vieta 300 eur, bet mano 3x3 m buvo, mažesnės pigesnės turėjo būti.
saintlina, man vienos operacijos neužtektų, nes ne tik pertvarą, bet ir kokius ten vožtuvus operuot reikia.
Pas mus merų antras turas laukia. Smagu nors tiek, kad senojo era baigėsi
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 06, 08:36)
Tai gal nesibaigė dar? Ar senasis į antrą turą nepateko?
Pas mus irgi antras. Kažkaip visi tiek piktinosi esamo mero veikla, o balsų daugumą jo pavaduotojas surinko
QUOTE(saintlina @ 2023 03 06, 08:41)
Tai gal nesibaigė dar? Ar senasis į antrą turą nepateko?
Pas mus irgi antras. Kažkaip visi tiek piktinosi esamo mero veikla, o balsų daugumą jo pavaduotojas surinko
Nepateko senasis į antrą turą, užtai pasibaigė . Bet per Marytės plauką nepateko ir trečias liko .
Jo, pažiūrėjau ir jūsų rezultatus. Nu kosmonautai biškį tie vilniečiai pagal mane
Saturnui perėjus į Žuvis principų bus paisoma lanksčiai, į taisykles žvelgiama kūrybiškai, o anksčiau buvę apribojimai savo griežtumą praras labai greitai. Žinoma, tai ne dienų klausimas o greičiau kelių mėnesių, bet tendencija išryškės ganėtinai greitai. Cia naglis sulija,bet pilnai pritariu
Del rinkimu ,tai provincijoje padetis liudna,ne trinkelem laime matuojama.O z\mones gi dar nesuvokia,kad ju nekilnojamo turto kaina yra salygojama ne trinkeliu miesto centre , rajonines reiksmes kelio ,vedancio i ji.O kelia miskovez\iai sugadino.
bet kam rupi ta provincija, cia visos is miesto vidurio ir superfainos
Del rinkimu ,tai provincijoje padetis liudna,ne trinkelem laime matuojama.O z\mones gi dar nesuvokia,kad ju nekilnojamo turto kaina yra salygojama ne trinkeliu miesto centre , rajonines reiksmes kelio ,vedancio i ji.O kelia miskovez\iai sugadino.
bet kam rupi ta provincija, cia visos is miesto vidurio ir superfainos
Labas rytas
as vakar irgi stebejau kur ka isrinks kartu su Goriene ir Butkevicium laidoje,po to dar atsigulus paziurejau,svarbu buvo,kad Kaunas neisduotu savo mero.Bet kaunieciai saunuoliai,issirinko seimininka visiem laikam,tiek buvo isiedes tas jauniklis jiems.Vilnius jauciu Benkunskas iseis per antra tura,dar kiek bus pastumetas,nes savi savu neisduoda.Senelis nupiese gaires balsuodamas Mano mieste ir vetytas ir metytas ir policijos suimtas buves,bet vistiek pirmauja.Dar maciau Pinskuviene be konkurencijos isejo.
Pasiziurejus i Kauno rinkejus,kai norima,galima ir Lietuvoj valdzia issirinkt protinga,tik Kauno balsu neuztenka.
Pas mus 0 temperos,bet dar pora dienu ir dienomis bus 12-13,naktimis 5-6.Tada jau sodas be manes ,o as be sodo neistversim,begsim vienas kitam i glebi.
as vakar irgi stebejau kur ka isrinks kartu su Goriene ir Butkevicium laidoje,po to dar atsigulus paziurejau,svarbu buvo,kad Kaunas neisduotu savo mero.Bet kaunieciai saunuoliai,issirinko seimininka visiem laikam,tiek buvo isiedes tas jauniklis jiems.Vilnius jauciu Benkunskas iseis per antra tura,dar kiek bus pastumetas,nes savi savu neisduoda.Senelis nupiese gaires balsuodamas Mano mieste ir vetytas ir metytas ir policijos suimtas buves,bet vistiek pirmauja.Dar maciau Pinskuviene be konkurencijos isejo.
Pasiziurejus i Kauno rinkejus,kai norima,galima ir Lietuvoj valdzia issirinkt protinga,tik Kauno balsu neuztenka.
Pas mus 0 temperos,bet dar pora dienu ir dienomis bus 12-13,naktimis 5-6.Tada jau sodas be manes ,o as be sodo neistversim,begsim vienas kitam i glebi.
As dabar jau nez\inau ,kaip i ta Lietuva ir jos gyventojus ir reaguot.Luety,ten per pandemija buvo labai baisu.O dabar net nez\inau ,kaip tai paveike z\mones,nors as nesu baile ,bet siaubas ima prisiminus ta isterija ,baime ir uz\mirsima ,kad kaz\kada jie buvo geri z\mones.Ir jie buvo geri,kaip tas centurionas krisobojus
Muka ,kaip tau sveikata?
Muka ,kaip tau sveikata?
Man dėl Kauno labai liūdna. Be galo.
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 06, 07:50)
As dabar jau nez\inau ,kaip i ta Lietuva ir jos gyventojus ir reaguot.Luety,ten per pandemija buvo labai baisu.O dabar net nez\inau ,kaip tai paveike z\mones,nors as nesu baile ,bet siaubas ima prisiminus ta isterija ,baime ir uz\mirsima ,kad kaz\kada jie buvo geri z\mones.Ir jie buvo geri,kaip tas centurionas krisobojus
Muka ,kaip tau sveikata?
Muka ,kaip tau sveikata?
Per pandemija buvo baisu,kol supratai,kas darosi,tada jau viskas buvo nebaisu,dabar Uk jau prasidejo 15 minuciu miestu koncepcija.Jau yra Oxforde,patriuksmavo,pasidave,toliau Bath miestelyje ir Londone Romfordo rajone ateina.Oxforde,jei turi masina,parkavimas bet kur,kad ir prie savo namu £60,masina nevazinesi,reiskia saugosi ozona,negaminsi CO2,gausi tasku,is 15 min ribu neiseisi be leidimo,neisvaziuosi,kliitys uzstatytos.Konclageris,kaip zydu getai.Tuoj tuoj ir Vlniuj numatyta,kai baigsis rinkimai.Bet prie visko visi pripranta,visiem gerai,ka bedarytu su zmogum saujeles beprociu.
Kaunui labai gerą reklamą padarė Tapinas
Buvo bai bai Tapine
Vis tiek taryboje liko šaunaujos, kiek mačiau tik vienu pamažėjo ?
Mano gimtajame rajone laimėjo pirmam ture senas meras. Miestas išlaižytas, bent tiek . Iš gerų dalykų , tai sutvarkyta pirminė sveikatos prižiūra rajone. Pavyzdinė Lietuvoj. Vadinasi kai nori padaro . Mano sesė kai pakliuvo ten savaitglį negalėjo atsistebėti , kad tai Lietuvoj Fabrikėlio jokio nepastatė, ne Akmenės meras...
Apie Vilnių Dar labai labai abejoju dėl konservatorių atstovo. Konservatoriai nėra antro turo partija. Jie turi savo talibus - apie 30 pr. populiacijos. Bet kokiu oru einančios balsuoti ... Taigi , kai rinkimuose žmonės aktyviai dalyjauja - jokių šansų . Zuokas gali susirinkti protesto balsus. Misteris 15 pr
Tas rajono centras kuriame bazuojasi mano sodyba... Na geriau patylėsiu Keisti ten žmonės . Nors ką aš žinau
Buvo bai bai Tapine
Vis tiek taryboje liko šaunaujos, kiek mačiau tik vienu pamažėjo ?
Mano gimtajame rajone laimėjo pirmam ture senas meras. Miestas išlaižytas, bent tiek . Iš gerų dalykų , tai sutvarkyta pirminė sveikatos prižiūra rajone. Pavyzdinė Lietuvoj. Vadinasi kai nori padaro . Mano sesė kai pakliuvo ten savaitglį negalėjo atsistebėti , kad tai Lietuvoj Fabrikėlio jokio nepastatė, ne Akmenės meras...
Apie Vilnių Dar labai labai abejoju dėl konservatorių atstovo. Konservatoriai nėra antro turo partija. Jie turi savo talibus - apie 30 pr. populiacijos. Bet kokiu oru einančios balsuoti ... Taigi , kai rinkimuose žmonės aktyviai dalyjauja - jokių šansų . Zuokas gali susirinkti protesto balsus. Misteris 15 pr
Tas rajono centras kuriame bazuojasi mano sodyba... Na geriau patylėsiu Keisti ten žmonės . Nors ką aš žinau
Labos:)
Sveikata dar, bet sakyčiau šiek tiek mažiau , nors ir neminėjo, kad iškart pasveiksiu...maistą kažkiek susidėliojau...
O šiaip nieko naujo hematologas 14 d.
Tiesa Jusdy ką sakė pilvo gydytojas?
Dusia tavo mergytei kuo greitesnio gyjimo
Rinkimai ...nustebau Klaipėdos pasirinkimu o visur kitur ...et...O Kauno pasirinkimu aš patenkinta....
Dusia važiuosim į Birštoną, cielas dvi savaites turiu pasveikimui, nors nedraudė eiti į pirtį ir t.t.
Sveikata dar, bet sakyčiau šiek tiek mažiau , nors ir neminėjo, kad iškart pasveiksiu...maistą kažkiek susidėliojau...
O šiaip nieko naujo hematologas 14 d.
Tiesa Jusdy ką sakė pilvo gydytojas?
Dusia tavo mergytei kuo greitesnio gyjimo
Rinkimai ...nustebau Klaipėdos pasirinkimu o visur kitur ...et...O Kauno pasirinkimu aš patenkinta....
Dusia važiuosim į Birštoną, cielas dvi savaites turiu pasveikimui, nors nedraudė eiti į pirtį ir t.t.
QUOTE(Pou @ 2023 03 06, 07:54)
<p>Man dėl Kauno labai liūdna. Be galo.</p><p></p>
Pou,tu kaip mano brolis.Klausiu uz ka balsavai,sako uz jaunima.Klausiu,kodel ne uz sena ,patikrinta?Sako jis apsivoges.Gerai,sakau,o tai kuo tu esi tikras,kad jaunas nevogs ir bus geras seimininkas miesto?Eme pykt,argumentu jokiu.
Zmogui,kuris tvarkosi mieste puikiai,kad net matosi,galima atleist ir mazas nuodemes,reikia ziuret ne i politinius niuansus ,o i seimininkiskus niuansus,ka jis dave miestui,kaip jis valdo savo komanda.Todel Matjosaitis man puki kandidatura ir dziaugiuosi,kad mano mylimo miesto rinkejau tiki juom.
QUOTE(Pou @ 2023 03 06, 09:54)
<p>Man dėl Kauno labai liūdna. Be galo.</p><p></p>
Man tai dėl nieko neliūdna. Ypač dėl tų, kuriems antro turo nereikia. Reiškia, žmonės tikrai žino, ko nori. Tai ir puiku. Ko gero tie, kurie iš karto laimėjo, yra visi dabar esami merai. Viskas - žmonės vertina jų darbą ir nori, kad jį tęstų. Super.