Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas   :4u:

Vakar dar po darbo nulekiau i zara. Kaip senai buvau, kaip netinka man tie nauji trendai madu.. seip ne taip radau kazkokiu kelniu biski klasikiniu labiau. O tai vis su dzinsais i darba   :oh:

dar bliuskeliu pora prigriebiau ir marskinius lininius radau. Turesiu ka nesiot i darba, nes jau atpratus buvau, kad kasdiena reik kazka graziau uzsidet   :lol:

Dusia dukrai sveikatos, kad lengvai sugytu viskas  :4u:  :4u:  

Atsakyti

Dėkui už palinkėjimus :4u: . Jauna, turi gyti gerai. Traumos neturėjusi, nesuprantu iš kur . Konsultuojami prieš operaciją guodė, kad būna ir taip.  O po operacijos daktaras sakė , kad labai jau kreiva buvo, ilgai užgaišo.  Patys nesitikėjo... Jinai drąsesni negu aš. Labiau bijojau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 kovo 2023 - 12:11
Žvengiu susiriesdama ))) kaimynė tiktoke rado video iš Kaziuko su mano vaiku ))) čia jis su tuo apsiaustu ir lazda iš šimtadienio į mugę dar nuėjo biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 05, )
>Nosies pertvara. Ilgai planuota... kaip ir savo noru.  </p>

Sveikatos vaikui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man LOR irgi sakė, kad reikia, bet nepasiryžtu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 kovo 2023 - 13:57
Saintlina,nemirtingas sūnus.Čia ryte,jau tamsu ar dar vakare tik eina? mirksiukas.gif
Kaip šakotis?Skanus?
Mano sūnui po paskutinio skambučio(vienuoliktokams kai buvo)o paskui ir dvyliktokui būdavo ,kaip tyčia ,iš karto ant ryto jaunųjų mokslininkų konkursas,tai dvyliktoje klasėje infromatikos mokytoja atešė vaistų(nepamenu kaip jie vadinosi)nuo alkoholio,na bet užėmė antrą vietą vistiek. biggrin.gif biggrin.gif
Kaip man sūnų prikalbinti pertvaros operacijai,nėra gavęs į nosį,nuo gimimo patologija. ax.gif Labai skaudėjo? 4u.gif Po operacijos?
Atsakyti
Ingrida, aš nekalbinau , gal nuo 17 metu žinojom, kad reikia operacijos. Aš labai nenorėjau be kokių 21 kad kas kištų nagus ... Žinoma, galima buvo apsieiti be operacijos, bet jaunas žmogus - visas gyvenimas prieš akis. Sprendimas jos, drąsuolė ji pas mane.
Neskaudėjo visai , tik maudimas po operacijos. Vaistai nuo tinimo , vaistai nuo uždegimo , atibiotikai ir tt. Jokių mėlynių po akimis net nėra. Vaistai nuo skausmo irgi parašyti ...
Diskomfortas - taip . Kvėpuoti per nosį sudėtinga, ypač miegoti sunku .
Pirma para sunkiausia.
Pirma savaitė nepatogiausia ...
2 savaites geriau dirbti nuotoliniu , ty ne su žmonėmis.
2 mėn jokio aktyvaus sporto .

Saitlina, iš kur pas Tave vaikas blondinas ? Kiek mačiau filmukus su Lesiumi , Tu brunetė?
Nuotrauka gerulė. lotuliukas.gif clap_1.gif

Ate pačiupinau šiandien. Gazelė wub.gif , užpavydėt gali žmogui valios ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 kovo 2023 - 16:50
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 05, 15:55)
Saintlina,nemirtingas sūnus.Čia ryte,jau tamsu ar dar vakare tik eina? mirksiukas.gif
Kaip šakotis?Skanus?

Vakare. Bet jis tiesiog ėjo, o filmuota kažkieno visai svetimo, tiesiog toks sutapimas, kad įrašą tiktoke mano pažįstama surado smile.gif

Laabai skanus wub.gif žymiai skanesnis už bet kokį parduotuvinį.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 05, 16:47)

Saitlina, iš kur pas Tave vaikas blondinas ? Kiek mačiau filmukus su Lesiumi , Tu brunetė?
Nuotrauka gerulė. lotuliukas.gif  clap_1.gif

Ate pačiupinau šiandien. Gazelė  wub.gif

Jis šatenas, kaip ir aš smile.gif čia nuotraukoj šviesiau kažkaip atrodo.

Kava irgi gazelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 05, 13:33)
Žvengiu susiriesdama ))) kaimynė tiktoke rado video iš Kaziuko su mano vaiku ))) čia jis su tuo apsiaustu ir lazda iš šimtadienio į mugę
Sveikatos vaikui  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laba,
Vaikis į tėtį.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 05, 16:47)
Ingrida, aš nekalbinau , gal nuo 17 metu žinojom, kad reikia operacijos. Aš labai nenorėjau be kokių 21 kad kas kištų nagus ... Žinoma, galima buvo apsieiti be operacijos, bet jaunas žmogus - visas gyvenimas prieš akis. Sprendimas jos, drąsuolė ji pas mane.
Neskaudėjo visai , tik maudimas po operacijos.  Vaistai nuo tinimo , vaistai nuo uždegimo , atibiotikai ir tt. Jokių mėlynių po akimis net nėra. Vaistai nuo skausmo irgi parašyti ...
Diskomfortas - taip . Kvėpuoti per nosį sudėtinga, ypač miegoti sunku .
Pirma para sunkiausia.
Pirma savaitė nepatogiausia ...
2 savaites  geriau dirbti nuotoliniu , ty ne su žmonėmis.
2 mėn jokio aktyvaus sporto .

Nuotrauka gerulė. lotuliukas.gif  clap_1.gif

Ate pačiupinau šiandien. Gazelė  wub.gif , užpavydėt gali žmogui valios  ax.gif  biggrin.gif

Ačiū, ačiū, bet nesikuklink pati.
O jau kepurė ir baktusas, užvedei ko gero vėl mezgimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 05 kovo 2023 - 17:45
Neseniai grįžom iš to Kazio. Oras žiaurus, bet žmonių daug. Pirkimo tikėjausi geresnio, bet šį kartą Vilnius kažkiek nuvylė smile.gif.
Be blogo oro dar visokių stresų. Vienas iš didesnių, kai šeštadienį atėję radom palapinę sulaužytą. Prekės buvo paliktos dėžėse, tos pilnos sniego, prekės pašlapę. Krausčiau po 1 įpakavimą, valiau sniegą, kračiau dėžes. Palapinę po kokių 2-2,5 val. atvežė kitą, bet sunervino šitas reikalas normaliai. Saintlina ir rado visą pastirusią iš pasiutimo, galvoju, ar aš keiksmažodžių daug nepanaudojau su ja bekalbėdama biggrin.gif, Faina motera ta saintlina. Ir Lesius... wub.gif. Kol bendravau su juo, tai dar nieko man jis nesakė, bet kiek vėliau pradėjo: aūū, mam, gana, užkniso čia mane viskas, varom namo greičiau...
QUOTE(saintlina @ 2023 03 05, 13:33)

Man sakė, kad vienos operacijos greičiausiai neužteks, tai visai atsisakiau biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2023 03 05, 17:24)
Kava irgi gazelė thumbup.gif

Čia tu apie mane? blink.gif. Nu prie humoro tai tu konkrečiai biggrin.gif Esu vienoje iš baisesnių stadijų, nu bet vasarai dar kažkiek pasitaisysiu rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Kavute,jei ne paslaptis kiek kainavo vieta Kaziuke?Sklando kalbos apie didelę sumą? blink.gif
Na ilgoji diena.Pasitaisė įdomu kraujas?Kaip ir paskutinis kartas būtų chemijos? ax.gif
Atsakyti
Atleiskit ,bet tie jaunuoliai tai panasus i netoliese esancio vienuolyno sventikus,ypac ilgi plaukai.Net labai noredamas nepritempsi iki jokiu dievu.
Ryta feisbuke radus sadausko -kvietkeviciaus irasa ir jokiu irasu is savo rajono,supratau ,kad rinkimus laimejo visi ir bus ultra ir infra jungtuves biggrin.gif
O koks pagaliau skirtumas provincijoje vistiek subine.Sovietmecio infrastruktura nusibaige,o europos sajunga dave trinkeliu ir pramogu verslu.
Dabar but gerai pradet statyt pensininku namus,bet klimatas nekazka.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 05, 21:24)
Saintlina ir rado visą pastirusią iš pasiutimo, galvoju, ar aš keiksmažodžių daug nepanaudojau su ja bekalbėdama biggrin.gif

Ir Lesius... wub.gif. Kol bendravau su juo, tai dar nieko man jis nesakė, bet kiek vėliau pradėjo: aūū, mam, gana, užkniso čia mane viskas, varom namo greičiau...

Man sakė, kad vienos operacijos greičiausiai neužteks, tai visai atsisakiau biggrin.gif

Nei vieno nepanaudojai ))) kaip sakiau - bus ką prisiminti mirksiukas.gif

Na, ne namo, bet 'gana stovėt, judam judam' smile.gif

Na taip, tuomet išvis neįkvepia.. bet tai ko tiek daug tų kreivų pertvarų? Bernams tai po muštynių visokių, o dailioji lytis kuom toms pertvaroms nusikalto?
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 06, 07:50)
Atleiskit ,bet tie jaunuoliai tai panasus i netoliese esancio vienuolyno sventikus,ypac ilgi plaukai.

Visiškai sutinku, nes ir man labai panašu )))
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 )
Kavute,jei ne paslaptis kiek kainavo vieta Kaziuke?Sklando kalbos apie didelę sumą? blink.gif

Na ilgoji diena..

Vaikio draugai mokėjo ar 128, ar 108 eurus už tris dienas. Vieta buvo nelabai toli Seimo.

Geros dienos, kad neprailgtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 kovo 2023 - 08:05
Labas rytas,
Ingrida sėkmės wub.gif
Ate42 aš apie 6 kg priaugau nuo gruodžio. Neėdžiau ir sportavaju , bet tas klinikų ginekologės paskirtas hormonas kažkaip veikia . Viskas baigėsi , susitvarkysiu ... Sveikata yra svarbiau negu kg.
Muka, kaip sveikata, kaip niežulys? Negi tikrai tas raganius iš "akies " tau ligą nustatė ? Kada Druskininkai Tau ?
Aš labai noriu kokion Italijon, saulės... Kaune šiandien pūga ir balta.
Dukros megztukui truksta kokiu 5 cm iki rankovių atskyrimo. Tai visai megztelėjau savaitgalį. O ką daugiau veikti tokiu oru ?
Dėl rinkimų - svarbu Kaunas nesusimovė. Dar visi atsimenam kito mero viešpatavimą . Kai visai dugne buvom.
O dėl rajonų ... Kai važiuoji per Lietuvą tai yra ir tokių rajonų centrų kur net trinkelių nesusidėjo , net tiek ES pinigų aptingo pasiimti . PVZ Raseiniai .

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 03 06, 08:05)
bet tai ko tiek daug tų kreivų pertvarų? Bernams tai po muštynių visokių, o dailioji lytis kuom toms pertvaroms nusikalto?

Na nepamenu , kad dukra būtų turėjus kokia tai nosies traumą ?
Chirurgas guodė, kad kartais gamta taip paišdykauja ...
Akinukus nešiojo vaikystėje ... Nebent jie nosį spaudė ? Daugiau nesugalvojom .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 06 kovo 2023 - 08:14