Vakar nemezgiau beveik ... man kai stresas aš negaliu megzti . Vakar biški kojinės pamezgiau . Vasario penčiakos.
Privalgiau aviz\u su miez\iais koses,gavau miez\iu ,organiniu,niam.Tiksliau igaga.Siandien darbas darz\e.
Labas rytas, vakar su vyno taure pribaigiau megztuka vyro, reik sukist paskutinius siulus. Planas ryt pradeti nauja megztuka is tu geltonu siulu.
Eisiu ryte i kavinuke, uzsisakysiu kavos ir pradesiu megzti
Grazaus savaitgalio visoms as siandien dirbu, sese kai darba pabaigs eisim dviese i ta skanu italu restoraneli pavakarieniaut
Mugėj užuodžiau troškintus raugintus kopūstus ir užsimaniau. Nuvažiavau iki Maxės, nusipirkau šonkaulių, o apie kopūstus pamiršau )))
Papildyta:
Skamba labai smagiai
Labas rytas.
Labas rytas, gražios dienos ❤️
Labas rytas,
Kokios gražios tulpės, dėkui Ingrida . Pačios gražiausios gėlės.
Miegojau šiandien ilgai ir skaniai, retai taip būna.
Jokių didelių planų šiai dienai. Turiu mergytę namie po operacijos, paslaugysiu ir palepinsiu.
Gražaus sekmadienio
Dusia, kas Dukriukui?
Dusia, kas Dukriukui?
Nosies pertvara. Ilgai planuota... kaip ir savo noru.
Nosies pertvara. Ilgai planuota... kaip ir savo noru.
Palengvės, tik dabar po operacijos yr reikalų. Bet tam Mama ir Tėtis yra ❤️
Pas mus iki siol buvo panasaus i rududu,karamelinis kondensuotas pienas tirstas,visiem kremam,visokiem pertepimam naudodavau.
https://www.ocado.co...aramel-42885011
Sveikatos dukriukui ir gero gijimo.Bjauri operacija.
Labas rytas,
apniukes ,3 silumos.
Vakar vos ne visa diena praleidau formuodama kisenyte ant kojines,kol vakare dasuto,ka dariau ne taip.Is to pasiutimo net iki kulno uzapvalinimo numezgiau iki vakaro.
Tulpes nuostabios,ana diena norejau nusipirkt,pasimerkt,nu bet kaina labai jau neadekvati,6 tulpes 5 pinigai.Anksciau uz 2 nusipirkdavau.Supykau,sakiau lauksiu savo prazystant.
Turiu pasakyt,kad siemet labai sunkiai mano narcizai zydi.Kai buvau sode,tas pats vienas ziedas,o iskelta ziedynu labai daug,o neprazysta.Miestas visas geltonuoja narcizu pievom.Ir tulpes vos lenda dar tik,kazkaip labai sunkiai.Jacintas vos vos pralindes ziedas,atrodo,kad bijotu pasirodyt.Matyt tikrai ilgai lauksim pavasario.