Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety kaklo atnarą numezgiau , skaičiavimai padaryti .
Vakar nemezgiau beveik ... man kai stresas aš negaliu megzti . Vakar biški kojinės pamezgiau . Vasario penčiakos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 kovo 2023 - 10:04
As irgi negaliu priprast prie vienkartiniu indu.O bulgarija yra tesiog vienkartiniu indu salis.Daugkartiniu cia labai retai.Ir tiksliai z\inau kur jie pasidejo.Savartynuose.O savartynas bulgarijoje yra visur.Be jokios tiksliai apibrez\tos vietos .Kaimynas gali nusprest ,kad mano sodas yra siandien jo savartynas. biggrin.gif
Privalgiau aviz\u su miez\iais koses,gavau miez\iu ,organiniu,niam.Tiksliau igaga.Siandien darbas darz\e.
Atsakyti
Migdolinė duona,tikrai fe paragavome ir mesime.Iš varškės tai šlapia,visai nieko.Tiramisu naminis aišku skaniausias. ax.gif IKi lygtais tiramisu deda į stiklą? ax.gif Bet čia becukris? mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, vakar su vyno taure pribaigiau megztuka vyro, reik sukist paskutinius siulus. Planas ryt pradeti nauja megztuka is tu geltonu siulu.

Eisiu ryte i kavinuke, uzsisakysiu kavos ir pradesiu megzti  :wub:  :D 

Grazaus savaitgalio visoms  :4u: as siandien dirbu, sese kai darba pabaigs eisim dviese i ta skanu italu restoraneli pavakarieniaut  :wub:​ 

Atsakyti
Na ir oras šian.. brrr. Tai saulė, tai pūga. O ir kai saulė, vėjas stiprus ir šaltas. Žmonių Kaziuke jau pilna, šuniui stresas, o ir man minioj vaikščiot nepatinka, tai tik šakotį užsisakiau ir Kavutę aplankiau. Nuvažiuosim ryt anksčiau ir be Lesiaus.
Mugėj užuodžiau troškintus raugintus kopūstus ir užsimaniau. Nuvažiavau iki Maxės, nusipirkau šonkaulių, o apie kopūstus pamiršau )))
Papildyta:
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 03 04, 11:31)
sese kai darba pabaigs eisim dviese i ta skanu italu restoraneli pavakarieniaut  wub.gif​ 

Skamba labai smagiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 kovo 2023 - 13:35
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas, gražios dienos ❤️

Atsakyti

Labas rytas, 

Kokios gražios tulpės, dėkui Ingrida  :4u: . Pačios gražiausios gėlės.

Miegojau šiandien ilgai ir skaniai, retai taip būna.

Jokių didelių planų šiai dienai. Turiu mergytę namie po operacijos, paslaugysiu ir palepinsiu.

Gražaus sekmadienio :4u:​ 

Atsakyti

Dusia, kas Dukriukui?

Atsakyti

Dusia, kas Dukriukui?

Nosies pertvara. Ilgai planuota... kaip ir savo noru.  

Atsakyti

Nosies pertvara. Ilgai planuota... kaip ir savo noru.  

Palengvės, tik dabar po operacijos yr reikalų. Bet tam Mama ir Tėtis yra ❤️

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 04, 06:52)
Siaip tai tas rududu buvo specifinis gal net originalus dalykas.UK patys verdasi banofiui(toks tortas)sudeda i garu spintas nakciai ir verda garuose.Namuose nesiulau to bandyt.

Pas mus iki siol buvo panasaus i rududu,karamelinis kondensuotas pienas tirstas,visiem kremam,visokiem pertepimam naudodavau.
https://www.ocado.co...aramel-42885011

QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 05, 06:49)
<p>Labas rytas, </p><p>Kokios gražios tulpės, dėkui Ingrida  4u.gif . Pačios gražiausios gėlės.</p><p>Miegojau šiandien ilgai ir skaniai, retai taip būna.</p><p>Jokių didelių planų šiai dienai. Turiu mergytę namie po operacijos, paslaugysiu ir palepinsiu.</p><p>Gražaus sekmadienio 4u.gif​ </p><p></p>

Sveikatos dukriukui ir gero gijimo.Bjauri operacija. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labas rytas, 4u.gif
apniukes ,3 silumos.
Vakar vos ne visa diena praleidau formuodama kisenyte ant kojines,kol vakare dasuto,ka dariau ne taip.Is to pasiutimo net iki kulno uzapvalinimo numezgiau iki vakaro. bigsmile.gif bigsmile.gif
Tulpes nuostabios,ana diena norejau nusipirkt,pasimerkt,nu bet kaina labai jau neadekvati,6 tulpes 5 pinigai.Anksciau uz 2 nusipirkdavau.Supykau,sakiau lauksiu savo prazystant.
Turiu pasakyt,kad siemet labai sunkiai mano narcizai zydi.Kai buvau sode,tas pats vienas ziedas,o iskelta ziedynu labai daug,o neprazysta.Miestas visas geltonuoja narcizu pievom.Ir tulpes vos lenda dar tik,kazkaip labai sunkiai.Jacintas vos vos pralindes ziedas,atrodo,kad bijotu pasirodyt.Matyt tikrai ilgai lauksim pavasario. ax.gif
Atsakyti