Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 03, 17:33)
Ingrida , o kas tuose desertuose naudingo ?

Na va Saintina parašė.Man džiaugsmą,gražiai susidėti,gražiai atsisėti ,pasigrožėti ,jei dar graži aplinka ir suvalgyti. wub.gif Nors tokią palaimą turėti . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 03, 18:10)
Be to galima ir kitokių gyvenimo džiaugsmų susirasti , ne tik oralinių  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip sekėsi siuvėjos amatu užsiimti , ty apsiaustą siūti ?

Viskas,.kas gyvenime malonu - arba amoralu, arba nelegalu, arba prideda svorio ))

Aš ten minimaliai prisidėjau, tik sudygsniavau, paskui pats siuvo. Ryte kai išėjo iš namų, kaimynka pamačius iš laiptinės atgal namo sulindo ))
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 03, 18:10)
Aš vis prisimenu Tavo drugelius.
Ne visiems gamta leidžia drugelius auginti smile.gif Kam svoris, kam sveikata ...

Mano mylimiausias senelis sakydavo - valgykit, vaikai, kol galit ir turit.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Dingo iš prekybos rududu?Ate tau arčiau Marijampolės,pas mus kaimuky sklando kalbos,bankrutuoja gamykla?Vakar apsipirkau maximoje nusipirkau paprastą kondensuotą pieną,lidle jau kuris laikas nebėr.Vakare nuvažiavau kaimuke iki vietinės parduotuvės,pas pardavėją žinios bankrutuoja gamykla. bigsmile.gif
Tai visą vakarą viriau,šiek tiek sutirštėjo. ax.gif
Atsakyti
Tai visur gi rašo, kad Lukšių pieninė bankrutuoja. Ir Rududu nebėr prekyboj, ir Liliputų nebebus.
Parduotuvės žada, kad atsiras prekyboj, tai gal iš kažkur kitur kažką panašaus imt žada?

Bet jau oras šiandien blink.gif ruošėmės į Kaziuką, vaikis fotografuot, mes pasivaikščiot anksčiau, kol žmonių nėr. Ale tokia pūga kilo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 kovo 2023 - 08:07
Labas rytas.
O tai ko jus nustebot ,kad pienines bankrutuoja,gi pieno ukiai irgi.Jums cia kas,komuniz\mas ,kad visiems vietos uz\tektu.Pleskit paz\iuras ir vaz\iuokit i Polska.Labai itariu kad tuoj vel bus madingos merkantiliskos piligrimines keliones.Beje galetu su karvem ir ju savininkus priglaust.Taip kaip mane bulgarija priglaude.Be karviu aisku.
O vakar ex patu susitikime buvo rimtai svarstomas padoraus kibuco ikurimo klausimas.As vel turbut busiu atsakinga uz\ melz\iamus padarus.
Saintlina,tavo mylimas senelis dar nez\inojo daiktu panasiu i maista.
Muka tu sakei turi rysiu organiz\uotu viesbutiniu atostogu versle.Jei turi ,gal galeciau su tavim apie tai pakalbet.Atidare is kowno pralaida i musu miesta,tai kasdien tonos klausimu.Bet bijau ir pyptelt ,jauciu iskart is feisbuko ismes biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus saulė. bigsmile.gif bigsmile.gif
Juk tokių rududu galėjo į priekį prigaminti?Čia gi ne varškė ir ne sviestas?Na kur rasiu dar,reikės užsipirkti. ax.gif
Rytoj rinkimai.Pas mus tai kaip ir aišku,visi balsuos už esamą merą,daug miestui gero padarė,su kuo tik pakalbi visi už esamą. ax.gif
Atsakyti
Siaip tai tas rududu buvo specifinis gal net originalus dalykas.UK patys verdasi banofiui(toks tortas)sudeda i garu spintas nakciai ir verda garuose.Namuose nesiulau to bandyt.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 04, 08:44)
Pas mus saulė. bigsmile.gif  bigsmile.gif

Rytoj rinkimai.Pas mus tai kaip ir aišku,visi balsuos..

Jau ir pas mus saulė plieskia wub.gif taip staiga oras pasikeitė smile.gif sūnelis išlėkė jau Kaziukan, su kažkuo susitaręs fotkint. Kažkur visai šalia Kavos )) Tuoj ir mes su Lesium važiuosim, kol žmonių nedaug. Noriu Kavą aplankyti ir mugės metu gatvėj kepamo šakočio užsisakyti. Pernai žiauriai patiko, šiemet vos ne dėl jo ir važiuosiu smile.gif

Su rinkimais pas mus nieks neaišku : D kandidatų daug, bet realesni kandidatai trys ar keturi. Spėju, turėsim vėl Zuoką smile.gif neblogiausias variantas.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 04, 08:34)
Labas rytas.
O tai ko jus nustebot ,kad pienines bankrutuoja,gi pieno ukiai irgi.

Saintlina,tavo mylimas senelis dar nez\inojo daiktu panasiu i maista.

Tai kad nenustebom šiaip jau..

Tiap tiap, daug žinojo, bet maistas buvo maistas. Panašus į maistą dar nebuvo pasiekęs Dzūkijos kaimo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 03, 21:54)
Viskas,.kas gyvenime malonu - arba amoralu, arba nelegalu, arba prideda svorio )) 

Aš ten minimaliai prisidėjau, tik sudygsniavau, paskui pats siuvo. Ryte kai išėjo iš namų, kaimynka pamačius iš laiptinės atgal namo sulindo ))
Papildyta:
Mano mylimiausias senelis sakydavo -  valgykit, vaikai, kol galit ir turit.

Labos ,
Išmintingas buvo senelis .
Aš tai iį šono žiūrėdama matau kodėl negalima. Ir tų migdolinių kepinių su daug alkaloidų negalima.
Neskanus tas Biržų tiramisu ... O migdolinė duona iį viso nevalgoma, nusipirkau paragauti ir išmečiau. Kame grožis Biržų tiramisu nežinau - celopane supakuota. O avižirnių saldumynai kur Ingrida buvo įdėjusi man labai panašūs į stirnų krūveles biggrin.gif
Ko gero aš pernelyg skaniai gaminu tongue.gif Ir negaliu net kaime, kur nėra civilizacijos pakęsti vienkartinių indų ax.gif

Kaune saulėta, iš kur pūga tam Vilniuje ? Ko gero teisybė , kad dievas liberalų nemyli mirksiukas.gif meras tai liberalas.

Ne dėl karvių stygiau pieninė bankrutuoja. Galvoju kad ten banditų reikalai , kaip 90 metais ? O pieną jau senai veža iš Estijos- Latvijos . Savo akimis mačiau daug pienovežių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 kovo 2023 - 09:51
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 04, 09:36)
Neskanus tas Biržų tiramisu ... O migdolinė duona iį viso nevalgoma, nusipirkau paragauti ir išmečiau. Kame grožis  Biržų tiramisu nežinau  - celopane supakuota.  O avižirnių saldumynai man labai panašūs į stirnų krūveles  biggrin.gif

Nors neragavau tos produkcijos, bet tai tik patvirtina teiginį, jog skoniui draugų nėra smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

ramu,miestas dar miega po darbo savaites,pas mus gi dviem valandom anksciau nei LT.keturi silumos,ir tai gerai biggrin.gif
Vakar baigiau kojines,siandien noriu megzt vienas is knygos,kuria nusipirkau.Vaikiskas,kad but dovanom,kai reikia.
Kas kaziuke,-gero oro,daug pirkeju,graziu akimirku,puikios nuotaikos.
Pienas-tai artinimas prie bado-nieko neturesite ir busit laimingi.Akiniuotis dedule toks BG pats didziausias zemvaldys pasaulyje,o jo zemes tuscios,nieko neaugina,bet planuoja gamint sintetinius kiausinius,sintetine mesa...Velniop politika ir taip ji visur lenda.
Dusia ar jau pradejai megztini dukriukui?
Atsakyti
Labos,
Pajūry saule vos vos …. Ant sniego tempia…
AA jeigu kuom galėsiu būtinai pasidalinsiu… žinios mano daugiau apie apskaita:)
Oi kaip spaudžia širdį dėl uosvio aciu die dukrai dasuto jau pradėjo kalbėti apie slauga …..et nesikišu …
Visa diena jodo skonis burnoje verysad.gif nieko išsivaikščios ax.gif

Atsakyti