Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Manau kad be kiausinio sultinio musu rusiai neisgyvent.Beje tame sultinyje buna sieros likuciu ,kas yra visai gerai.O kalbant apie siera ,reiks eit sparagus apkast .
Megstu kiausinius.Nebutinai baltoje misraineje.
Lietuviskas maistas yra kankinimo budas.Tiek gamintojui ,tiek valgytojui.Daug darbo ir dar kenkia.
Atsakyti

https://www.youtube....SPz4o...ŠµŠ¹2.0

as valgau paveiksliukus.Uzejo saldaus norejimo bumas,nors seniai esu baba ir jokiu hormonu audru neturetu but. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Insulinas irgi hormonas,ponia sena baba.Beje tai labai garbingas titulas Bulgarijoje.
O saldaus norisi todel ,kad kaz\ka pries tai per suraus suvalgei.Norint atsikratyt potraukio saldumui reikia maz\int ir suruma.Isgerk kiausinio sultinio,praeis.Kraujas atsiskies ir nebenoresi .Beje cistus incanus visgi sutrauke nosies gleivine ir sinusus ir be antihistaminu.Valio.Terapine doz\e yra gana bjauraus skonio.Tai nostradamo roze ,kuria jis gyde mara.Na bent graz\i istorija tokia yra.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 03, 12:50)
Lietuviskas maistas yra kankinimo budas.Tiek gamintojui ,tiek valgytojui.Daug darbo ir dar kenkia.

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nematau aš nieko blogo tuose desertuose,jei į kefyrą sudėsi šalavijo sėklų,pabarstysi,ožerkšnio sėklų,pašlakstysi šlakeliu klevų sirupu,gražiai patieksi,nenumirsi gal?
Vakar per pietus su kava taip skaniai keto tiramisu suvalgėme. wub.gif Šiandien ir mb nupirkau tiramisu, parvežiau,migdolų keto duonos. ax.gif
Žiūriu vaikai valgo tik gourement bulves,jau ir aš neatsilaikau,na ką du maišus bulvių teks mamai atiduoti. mirksiukas.gif Neverta žiemai tiek ir bepirkti. ax.gif
Einu kepti riešutėlių pardavimui,radau kažkokį virtą kokoso sutirštintą pieną parduotuvėje. bigsmile.gif
https://www.suliekne...su avin irniais
Ir kur čia blogis?Datulių sirupo neteko matyti,bet gal firminėje prieskonių parduotuvėje yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 03 kovo 2023 - 16:01
Dristu teigti kad visi jusu pauksciu lesyklu graz\iai patiekti ir dekoruoti produktai ir pliurz\os nelabai atitinka desertu koncepcija. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 03, 14:02)
Dristu teigti kad visi jusu pauksciu lesyklu graz\iai patiekti ir dekoruoti produktai ir pliurz\os nelabai atitinka desertu koncepcija. biggrin.gif

Svarbu samonej uztupdyt,kad tai desertas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 03, 16:41)
Svarbu samonej uztupdyt,kad tai desertas. bigsmile.gif

Aha,dar kad moliugas tai karieta ir taip toliau ir panasiai.
Siaip dar mano samoneje yra stipriai irasyta nesvaistymo programa.
Atsakyti
Ingrida , o kas tuose desertuose naudingo ?
Atsakyti
Labos smile.gif

Turėjome greitai išlėkti uošvijon..nieko rimto ale reikėjo...
Ačiū draugutės dar sifilį man pripaišykite blink.gif ale ši liga iš malonumo biggrin.gif
Šiandiena darė su kontrastu tomografą laukti lieka išvados...
O kasymas gal vos vos pamažėjo 4u.gif
Desertai šūds gali jų ir nebūti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 03, 17:33)
o kas tuose desertuose naudingo ?

Gyvenimo džiaugsmas, savaime aišku smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 03 03, 17:40)
O kasymas gal vos vos pamažėjo  4u.gif

Valioo!! Pradžia yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 03, 17:44)
Gyvenimo džiaugsmas, savaime aišku smile.gif
Papildyta:
Valioo!! Pradžia yra thumbup.gif

Aš vis prisimenu Tavo drugelius smile.gif Ir nuotaika pasitaiso ...

vartotojo įkelta nuotrauka
Ne visiems gamta leidžia drugelius auginti smile.gif Kam svoris, kam sveikata ...
Be to galima ir kitokių gyvenimo džiaugsmų susirasti , ne tik oralinių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kaip sekėsi siuvėjos amatu užsiimti , ty apsiaustą siūti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 kovo 2023 - 18:12