Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 03, 05:10)
Labas rytas.
As jau persijungiau i vasaros laika.Anksti keltis,miegot pietu ir anksti gult.Jei bandau kovot kunas nugali sanariu skausmais.Gryna psichosomatika.Sugyventinis pagaliau gali blacklista ir vikingus paz\iuret vakarais.
Toliau ,luety,kopustai yra trumpos dienos ir saltu platumu augalas.Pomidorai ilgos dienos ir silumamegis,bet is esmes labai rajonuotas augalas.Bet lygint ju neverta.
Kad valgyt pagal mare nostrum,taip vadinama ta jura,reikia gyvent arciau tos juros.Kas yra labai imanoma.
O del visu jusu mitybos iprociu ir desertu ,tai tingiu jau klaviatura barskint savo artritiniais pirstais.Reikia imt laz\da ir dauzyt per kupras.Pagalio jums per kupra o ne elytes torciuku bei sveikesniu desertu.
Kiek sakiau ,dievai baus apsimetelius ir dviveidz\ius.Visas tas bandymas apgaut pilvo gyventojus niekur neveda.
Sveikam z\mogui tie atseit dietiski saldumynai tik vidurius paleidz\ia,taip organiz\mas ginasi,kad neisisavintu tu visu erz\acu.
Jaunu z\moniu cia tik vienas,visos kitos jau butu ipareigotos turet siek tiek patirties ir atleiskit proto.
As aisku galiu ir politkorektiskai bei socialiai priimtinai patylet ,bet as nebijau uz\imti moralistes poz\icijos.Todel kad nebijau.As nesu mielas kaciukas,as labai labai bjauraus charakterio ir siaubingai stora boba,Cia toki socialini reitinga gavau vienoje uz\daroje temoje.Bet man vienodai ,nes niekas nesuabejojo mano prudencija. biggrin.gif

Labas rytas,

apsidziaugiau pamacius knyga ir nuliudau paskaicius AA. bigsmile.gif bigsmile.gif Nu tiek traukia ant saldaus,kad vakar,MB vakarienei kepesi blynu su varske,o as pavogiau net visus 3 ir suvalgiau.Siandien pikta ant saves,svarstykles nubaude jau mane,bet pikta,kad esu tokia silpna,nors esu samoninga.
O tavo morale labai gerai,mokytis nevelu net senatvej.Ne visu vienodas samoningumo lygis,noras dometis,analizuoti,cia taip Dievulis turi sidejes i musu galveles,o gal ne, bigsmile.gif kad zmones nebutu vienodi bent ziniomis.O kai paskaitai morala,lieka ilgam smegenyse.Todel pyk,burnok,mokyk,dalinkis,tik truputi suprantamiau,nes kol as issifruoju(mat neturiu tokiu isvystytu smegenu,kad suprast),o suprast noriu labai,po to paskaityt placiau apie tai. ax.gif bigsmile.gif Mustis nereikia,mustynes silpnuju ginklas,duok Ex per kupra,ji nori masazu biggrin.gif biggrin.gif as tai bet kokia brutalia jega smerkiu,ypac pries silpnesnius ir nemoksas. biggrin.gif biggrin.gif o kad stora,tai mes visos tokios,arba buvom,arba vel tapom,uztai mes ir cia 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ex @ 2023 03 03, 06:30)
LabRyt.

A.Alta, ant ko čia taip purški, ant torčiukų? Taigi ne kilogramais ryjam ir jokia tryda neima. O masažai per kuprą visai neprošal ir torčiukų, desertų nevalgančioms.

Luety, sėsiu pomidorus, bet vėliau, gal po savaitės, tingiu su jais tampytis. Šįmet numačiusi daugiau pasodint, gal jų sulčių norėsiu.
Dėl savo dietos gerai jaučiuosi, aš gi neguliu, dirbu, dar ir lengvas minkštas darau, pabėgioju trumpas distancijas, apie 2km. Jėgų stygius turėtų pasijausti 6tą dieną, t.y. rytoj. Tada jau nebėgiosiu. Reik darbui jėgas pataupyti.

Vajegis,tu badauji ir dar dirbi?Na is dalies,laikas greiciau praeina,bet gi sunku turetu but.Zodziu,svarbu nepakenk sau.Laikykis,liko dvi dienos tik. 4u.gif 4u.gif Ka valgysi po to pirma diena?

Pas mus kiek silciau-4 silumos,bet jau saules nera,dangus aptrauktas arimais,naktinis darbas nedoreliu.Bet gal prasvis kiek po pietu?Jau taip cypia siela,noriu i soda,o ten jau yra nemazai ka veikt.
Atsakyti
Labos,
Nuo pat ryto masažai biggrin.gif tongue.gif
O postus pasiskaičius prisiminiau anekdotą apie dietas:
Laikausi trijų dietų nes nuo vienos nepavalgau...

Mukute kaip gyva ? Penktadieniais iš namų dirbi ? Ar nors kiek rimsta skūra?
Gražios dienos.
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  :4u:

As pastebejau, kad kai dabar savaite ofise atidirbau - atsigulu su galvos skausmu, ir atsikeliu su tuo paciu galvos skausmu  :unsure:  :unsure: nebemoku dirbt su tiek daug zmoniu vienoje vietoje  :D

Atsinesiau savo mezgini i darba siandien, tikiuosi gal pabaigti rankoves jau  :4u:

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 03, 07:41)
Ant ko noriu ,ant to purskiu.Tai vadinasi demokratija.
Va pomidoru sulciu norejimas jau geras z\enklas.Dristu rekomenduot red pear franchi.butent tokius,panasus i kutlas,bet sultim fainesni.Jie tesiog puode verdant labai graz\iai suverda ir atsiskiria.Patys .Be jokiu pastangu.Ir sultys tokios su minkstimu.
O dabar apie talasofija.Ta vidurz\emio juros gyvenimo buda.Siryt tai buvo kava su pienu,galima vadinti tai flat vait.Paskui cistus incanus arbata su citrina.Oranz\ines citrinos,labai specifines regionui.Po teisybei norisi vemt nuo tos arbatos.Bet man kaz\ko siemet mano sinusai nepatinka,o jie yra pats svarbiausias imuniteto organas.Todel siandien jau antra diena su ta arbata.Tiesa sakant siandien jau daug geriau tiem sinusam.Pusryciam valgiau du keptus kiausinius su svogunais ,cesnakais ir avokadu.Su duona.Numatyta paset z\irniu ir pasodint kelias bulves.Beto reikia nuimt spinatu derliu,taipogi rukolos bei krienu.Svarbiausia tai spinatai aisku.Turbut pietums bus virtinukai su spinatais ir feta.Tai isminties derinys.Feta ir spinatai neutraliz\uoja viens kito oxalatus,sustiprina magnio ir likopeno isisavinima is spinatu.Aisku tam dar reikia pasedet sauluteje ,kad procesas uz\sivestu ir insulinui jautrios lasteles atsivertu ,ar kaip cia pasakius.Sios dietos kepiniai yra surus.Saldumynu cia tik pedsakai.

na tokiu patiekalu as nemegstu.Man ,jei virtinukai,tai su mesa arba grybais,bet cia tik man. ax.gif tongue.gif
AA man labai padejo pleistrai ant kelenu sanariu ir tepalassu pelynais is amazones.Zinoma,kai labai paumedavo,gerdavau vaistus,bet su pleistru net vaiksciot emiau su daug mazesniu skausmu.O pleistrai buvo reklamuojami FB ir kazkaip papuole in akis,tai ir piekau,kaip skestantis siaudo.
https://www.amazon.c...A...500962&th=1 cia amazonej,gali pasistudijuot,jei sudomins,bet man labai palengvejo.Zinoma,apie gydymas nekalbu,bet skausma nuima.

Papildyta:
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 03 03, 07:59)
<p>Labas rytas  4u.gif  4u.gif</p><p></p><p>As pastebejau, kad kai dabar savaite ofise atidirbau - atsigulu su galvos skausmu, ir atsikeliu su tuo paciu galvos skausmu  unsure.gif  unsure.gif nebemoku dirbt su tiek daug zmoniu vienoje vietoje  biggrin.gif</p><p></p><p>Atsinesiau savo mezgini i darba siandien, tikiuosi gal pabaigti rankoves jau  4u.gif</p><p></p>

Oho,kad UK,dirbant ofise butu galima megzt be kitu zmoniu ironisku zvilgsniu,abejoju,o ir pasekmes gali but liudnos,bet cia tik man taip atrodo.
Atsakyti

Papildyta:
Oho,kad UK,dirbant ofise butu galima megzt be kitu zmoniu ironisku zvilgsniu,abejoju,o ir pasekmes gali but liudnos,bet cia tik man taip atrodo.

o kokios gali but liudnos pasekmes? Nelabai suprantu, as gi mezgu tai per pietu laika  :D  :D Pabandytu dar man paaiskint ka savo laisvu laiku veikti  :protest:  :bash:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginasumezginiu: 03 kovo 2023 - 10:48
Aš irgi kažkaip neturiu koplekso megzti viešoj vietoj .Esu mezgusi kirpykloje, pajuryje ir tt.
Mašinoje visada mezgu , turiu tašiuką.
Dėl sąnarių - priešuždegiminė mityba ir kasrytinė mankšta ... Sanarių mankšta . Kad sutepti . 3 kartų per savaitę sporto salėje mano metuose jau mažai sąnariukams. Bet tai man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 03, 09:54)
O postus pasiskaičius prisiminiau anekdotą apie dietas:

O man labiau kitą anekdotą apie kiaušinių dietą priminė ))
Pirmadienis. Imam kiaušinį.
Antradienis. Verdam kiaušinį.
Trečiadienis. Lupam kiaušinį.
Ketvirtadienis. Valgom baltymą.
Penktadienis. Valgom trynį.
Šeštadienis. Geriam sultinį, kuriame virė kiaušinis.
Sekmadienis. Iškrovos diena.

Atsakyti
Prajuokinot.
A.Alta, tau labai tinka moralistės pozicija. Bet tai vadinčiau daugiau paprotinimu, nei moralu. Man patinka tavo bumbėjimas. Ir kuo ilgesnis, tuo geriau.

Luety, turiu dirbt, reikia iš kažko pragyvent, neturiu užkasusi trilitriako su auksinėm monetom, kad galėčiau nieko neveikt.
Pirmai dienai išėjimą iš bado geriu natūralias skiestas obuolių sultis. Obuoliai mano sodo. Obelys niekuo nepurkštos, netręštos, natur produkt pradžiai. O paskui jau virtos trintos daržovės, o dar vėliau normalus maistas. Šiaip žuvis bus pirmas patiekalas. Labai mėgstu.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 03 03, 12:50)
O man labiau kitą anekdotą apie kiaušinių dietą priminė ))
Pirmadienis. Imam kiaušinį.
Antradienis. Verdam kiaušinį.
Trečiadienis. Lupam kiaušinį.
Ketvirtadienis. Valgom baltymą.
Penktadienis. Valgom trynį.
Šeštadienis. Geriam sultinį, kuriame virė kiaušinis.
Sekmadienis. Iškrovos diena.

Yra bandžiusių? bigsmile.gif Nemėgstu kiaušinių...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 03 03, 11:56)
Nemėgstu kiaušinių...

Tai to sultinio trim dienom išsivirk, pakeisi baltymą su tryniu ))
Atsakyti
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 03 03, 08:47)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73050573" data-time="1677830567">
<div>
<p>Papildyta:

Oho,kad UK,dirbant ofise butu galima megzt be kitu zmoniu ironisku zvilgsniu,abejoju,o ir pasekmes gali but liudnos,bet cia tik man taip atrodo.</p>
</div>
</blockquote>
<p>o kokios gali but liudnos pasekmes? Nelabai suprantu, as gi mezgu tai per pietu laika  biggrin.gif  biggrin.gif Pabandytu dar man paaiskint ka savo laisvu laiku veikti  protest.gif  bash.gif</p>

bigsmile.gif bigsmile.gif tongue.gif as galvojau,kad darbo metu. bigsmile.gif bigsmile.gif

Ex,aciu.Neturiu ir as nei trilitrinio,nei stiklines,uzkastos aukso. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 03 kovo 2023 - 12:19
Lietiniai su varske labai sunkus maistas.Niekada negaminu.
Pasodinom ankstyvu bulviu ,z\irniu .Spinatai dar auga.Pavalgem pasildytu bulviu su desra.Neber noro virtinukus gamint.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 03, 12:59)
Tai to sultinio trim dienom išsivirk, pakeisi baltymą su tryniu ))

Pamelavau. Kiaušinį mėgstu, bet tada, kai jis baltoj mišrainėj. Tai kažkaip išsisuksiu be tavo kiaušinio sultinio dietos biggrin.gif
Atsakyti