Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

aha...net nežinojau kas per vienas...čiupau patį primą taloną bo jau labai suintensyvėjo niežėjimas...o čia ...net nežinau...gal patylėsiu...sakau karmą turiu atidirbti...pagal jo pasakymą man jau hana... neperfrazuoju blink.gif

Jis diagnostikoje stiprus, mano Sūnui labai greit pastebėjo ligą, kurią alergologai-imunologai klaidingai diagnozavo ir jų paskirtas gydymas stipriai aktyvino būklę.

Jei dar lankysies pas alergologus ar hematologus, jei epizodai dar nebaigti, gali paprašyti, kad padarytų tyrimus. Nes išties, keisti mityboje, net aplinkoje, reik nemažai.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 02, 14:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="73050363" data-time="1677755607"><div><p>aha...net nežinojau kas per vienas...čiupau patį primą taloną bo jau labai suintensyvėjo niežėjimas...o čia ...net nežinau...gal patylėsiu...sakau karmą turiu atidirbti...pagal jo pasakymą man jau hana... neperfrazuoju vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jis diagnostikoje stiprus, mano Sūnui labai greit pastebėjo ligą, kurią alergologai-imunologai klaidingai diagnozavo ir jų paskirtas gydymas stipriai aktyvino būklę.</p><p>Jei dar lankysies pas alergologus ar hematologus, jei epizodai dar nebaigti, gali paprašyti, kad padarytų tyrimus. Nes išties, keisti mityboje, net aplinkoje, reik nemažai.</p>

pas hematologą nebaigtas ..o kokių prašyti smile.gif

Ex ir Pou nuraminote bo mislinau vėl prifarširuos tobletkom kaip kokį karpį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 03 02, 11:52)
Laba.

Mukut, pas Grušauską visada taip. Neimk į galvą, ten jo tokie bajeriukai kaip ir norma. Toks žmogus buvo, yra ir liks.

Luety, esu pasėjusi tik paprikas ir čili. Nežinau kodėl vis sėju paprikas, sakiau daugiau niekad neauginsiu - nesiseka man su jomis, prastai auga, prastai dera. Nepasimokinu  niekaip, pavasaris - ir vėl sėju.. Pomidorų nesėjau dar, rankos nekyla, nėra noro.

Kaip ir kasmet, atsisėdu ant dietos NN (nieko neėsti). Šiandien 4ta diena. Liko dar trys dienos. Tada bus gana. Jaučiuosi gerai ir geriau negu prieš 4 dienas. Kojos lengvos, galva išsivėdinusi. Gal kuri pamoralizuos, bet priimu visas strėles. Man tokia bado iškrova išbandyta ir tinka.

Moralizuot gali tas,kas nebandes.Kas bandes ir zino,kaip iseit is bado dienu,tai labai ir labai pagirtina,sveika,issivalo organizmas ir mintys,viskas.Pavydziu tau to ryzto,galejimo,sugebejimo.Daugiau 3d.nesu badavus ir tai labai buvo gera.Kai gyveni dviese,sunku,nes MB darosi valgyt,mane ima erzint kvapai,galiausiai imu saves gailet ir viska sugadinu.
Saunuole 4u.gif Energija nepaliko?
Sodink nors kelis pomidorus,juk buvo skanu pernai vasar?
As isveziau savo jau i siltnami ir sudejau ispikuotus i poliestero deze,antra,apdengiau is visu pusiu 2 sluoksniais agro,perzegnojau ir tiek ziniu.Pirmieji jau gyvena ten gal 2 sav.Puikiai laikosi,paaugo,tamsiai zali,o buvo sviesuciai,liaunuciai,sutvirtejo.Buvau palikus vandens butelius apsilt,tai paliejau ir naujus ir senus.
Kita savaite vel rodo naktimis -1,-2,nu bet jei kopustai nenusalo,nenusals ir pomidorai.Nedygsta nei salotos,nei spinatai nei zirniai.Zirnius man atrodo peles eda,daigus,nesu tikra,bet toks jausmas,radau viena nukasta.Bet turiun is rudens salotu ir rukolos,buvo apstoje augt,o dabar parsinesiau traskiu saloteliu dubeneli.Silta,galima dirbt.Jeiryt toks oras,vaziuosim vel,darbu daug yra.
Atsakyti

aha...net nežinojau kas per vienas...čiupau patį primą taloną bo jau labai suintensyvėjo niežėjimas...o čia ...net nežinau...gal patylėsiu...sakau karmą turiu atidirbti...pagal jo pasakymą man jau hana... neperfrazuoju blink.gif

Mūkut, aš ne gydytoja, bet iš to ką skaitau, matau, kad galimi kažkokie tyrimai. Tik va klausimas ar juos daro. Galų gale yra gliuteno netolerancijos tyrimai. Tiesiog pasitark su gydytoja.

https://www.odosinst...nis-dermatitas/

Bet keista, kad nedarė tyrimų. Juokas juokais, bet ir niežai pasauly neišnykę, jei reikalinga diferencijuot.

O Grušauskas toks jau yra. Dar turėjo pasakyt, kad neliesk veido ir nesikasyk, nes pas jį jau tądien bent 8 sifilitikai kabinete pabuvojo. Savotiškas, vaikams labai patinka.

Atsakyti
FB Būk kietas su keto yra straipsniukas apie saldiklius ...
Kam įdomu . Ingrida nusiunčiau Tau nuorodą.
Pavasaris po pietų atėjo į Kauną , net per šilta su žiemine - mašinine striuke. O ryte buvo vėjas ir šalta .

Buvau klinikose, kaukių reikia. O aš žioplė nepasiėmiau . Gerai, kad nemokamai dalina registratūra.
Nieko nerado , po metų profilaktiškai pasirodyti savo gydytojai . Visi mano sprendimai nelysti po peiliu prieš kelis metus buvo teisingi . Šiuo gyvenimo momentu netgi piusas mano patologija tongue.gif . Taip gydytoja sakė , ne pati susigalvojau .
Apie Grušauską Kaune vaikšto legendos biggrin.gif Vieniems labai tinka, kitiems visai netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 kovo 2023 - 17:22
Ačiū Dusiuk,už straipsnį,sutinku ir dukra pritaria viskam turi būti saikas. ax.gif Ir saldumas ne kasdienybės atributas. ax.gif (Bet taip pilvas nori)
Parnešė Biržų duonos keto duonelės iš varškės ir keto tiramisu.Su kava apsivalgymas.Žiūrinėju receptus tokios duonos,kai būsiu jau namie ,reikės bandyti kepti.Čia jau ne duona gaunasi-pyragas su sėklomis.Bandysiu rytoj pas mus mieste firminėje jų parduotuvėje paieškoti. mirksiukas.gif
Dukra siūlo pereiti prie viduržiemio jūros dietos? bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, kam Tau ta viduržemio dieta ?
Tau dabar reiktų priešvėžinės mitybos ...
Natūralūs produktai. Minimalus kliekis lėtų angliavandenių - kad mirtų iš bado negeros ląstelės. Tavo noras saldžiai yra natūralus, negerientės ląstelės vadovauja, maisto prašo ...
Tiek leidžiu sau pasisakyti , dėl savo perskaitytų knygų , straipsnių ir tt ta tema.
Viduržemio jūros dieta kai pasveiksi . Kad negrįžtų niekada niekadėjas ax.gif
Tai tik mano nuomonė , niekam nieko nesiūlau .
Aš esu knysliukas. TY jei turiu kokią bėda daug skaitau , daug info renku ir tikrinu.
Atsakyti

Nieko blogo ta viduržiemio dieta nesiūlo.Viskas ir taip aišku.

Ei kur dingo senoji versija?????????

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Jau buvau išsigandųsi,kad nebe bus senos versijos. ax.gif
Visos dietos,kaip paskaitai man tinka,blogo niekas nelinki.
O keto dieta,dar neužpildyta niša.Dukra pasakojo yar fb puslapis Elytės torčiukai,kiek iškepa,iš karto nelieka.Dukra nori užsisakyti,staigiai išperka. bigsmile.gif
Išėjo nauja knyga Vaidos Kurpienės Sveikesnių desertų receptai,o kiek čia laukia pabandymų.
https://www.suliekne...Kpvaae9VpbA(GAL MATYSIS?)
Viskas,šiandien namo. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
As jau persijungiau i vasaros laika.Anksti keltis,miegot pietu ir anksti gult.Jei bandau kovot kunas nugali sanariu skausmais.Gryna psichosomatika.Sugyventinis pagaliau gali blacklista ir vikingus paz\iuret vakarais.
Toliau ,luety,kopustai yra trumpos dienos ir saltu platumu augalas.Pomidorai ilgos dienos ir silumamegis,bet is esmes labai rajonuotas augalas.Bet lygint ju neverta.
Kad valgyt pagal mare nostrum,taip vadinama ta jura,reikia gyvent arciau tos juros.Kas yra labai imanoma.
O del visu jusu mitybos iprociu ir desertu ,tai tingiu jau klaviatura barskint savo artritiniais pirstais.Reikia imt laz\da ir dauzyt per kupras.Pagalio jums per kupra o ne elytes torciuku bei sveikesniu desertu.
Kiek sakiau ,dievai baus apsimetelius ir dviveidz\ius.Visas tas bandymas apgaut pilvo gyventojus niekur neveda.
Sveikam z\mogui tie atseit dietiski saldumynai tik vidurius paleidz\ia,taip organiz\mas ginasi,kad neisisavintu tu visu erz\acu.
Jaunu z\moniu cia tik vienas,visos kitos jau butu ipareigotos turet siek tiek patirties ir atleiskit proto.
As aisku galiu ir politkorektiskai bei socialiai priimtinai patylet ,bet as nebijau uz\imti moralistes poz\icijos.Todel kad nebijau.As nesu mielas kaciukas,as labai labai bjauraus charakterio ir siaubingai stora boba,Cia toki socialini reitinga gavau vienoje uz\daroje temoje.Bet man vienodai ,nes niekas nesuabejojo mano prudencija. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 03 kovo 2023 - 07:15
LabRyt.

A.Alta, ant ko čia taip purški, ant torčiukų? Taigi ne kilogramais ryjam ir jokia tryda neima. O masažai per kuprą visai neprošal ir torčiukų, desertų nevalgančioms.

Luety, sėsiu pomidorus, bet vėliau, gal po savaitės, tingiu su jais tampytis. Šįmet numačiusi daugiau pasodint, gal jų sulčių norėsiu.
Dėl savo dietos gerai jaučiuosi, aš gi neguliu, dirbu, dar ir lengvas minkštas darau, pabėgioju trumpas distancijas, apie 2km. Jėgų stygius turėtų pasijausti 6tą dieną, t.y. rytoj. Tada jau nebėgiosiu. Reik darbui jėgas pataupyti.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 03 03, 08:30)
LabRyt.

A.Alta, ant ko čia taip purški, ant torčiukų? Taigi ne kilogramais ryjam ir jokia tryda neima. O masažai per kuprą visai neprošal ir torčiukų, desertų nevalgančioms.

Luety, sėsiu pomidorus, bet vėliau, gal po savaitės, tingiu su jais tampytis. Šįmet numačiusi daugiau pasodint, gal jų sulčių norėsiu.
Dėl savo dietos gerai jaučiuosi, aš gi neguliu, dirbu, dar ir lengvas minkštas darau, pabėgioju trumpas distancijas, apie 2km. Jėgų stygius turėtų pasijausti 6tą dieną, t.y. rytoj. Tada jau nebėgiosiu. Reik darbui jėgas pataupyti.

Ant ko noriu ,ant to purskiu.Tai vadinasi demokratija.
Va pomidoru sulciu norejimas jau geras z\enklas.Dristu rekomenduot red pear franchi.butent tokius,panasus i kutlas,bet sultim fainesni.Jie tesiog puode verdant labai graz\iai suverda ir atsiskiria.Patys .Be jokiu pastangu.Ir sultys tokios su minkstimu.
O dabar apie talasofija.Ta vidurz\emio juros gyvenimo buda.Siryt tai buvo kava su pienu,galima vadinti tai flat vait.Paskui cistus incanus arbata su citrina.Oranz\ines citrinos,labai specifines regionui.Po teisybei norisi vemt nuo tos arbatos.Bet man kaz\ko siemet mano sinusai nepatinka,o jie yra pats svarbiausias imuniteto organas.Todel siandien jau antra diena su ta arbata.Tiesa sakant siandien jau daug geriau tiem sinusam.Pusryciam valgiau du keptus kiausinius su svogunais ,cesnakais ir avokadu.Su duona.Numatyta paset z\irniu ir pasodint kelias bulves.Beto reikia nuimt spinatu derliu,taipogi rukolos bei krienu.Svarbiausia tai spinatai aisku.Turbut pietums bus virtinukai su spinatais ir feta.Tai isminties derinys.Feta ir spinatai neutraliz\uoja viens kito oxalatus,sustiprina magnio ir likopeno isisavinima is spinatu.Aisku tam dar reikia pasedet sauluteje ,kad procesas uz\sivestu ir insulinui jautrios lasteles atsivertu ,ar kaip cia pasakius.Sios dietos kepiniai yra surus.Saldumynu cia tik pedsakai.
Atsakyti