QUOTE(Ex @ 2023 03 02, 11:52)
Laba.
Mukut, pas Grušauską visada taip. Neimk į galvą, ten jo tokie bajeriukai kaip ir norma. Toks žmogus buvo, yra ir liks.
Luety, esu pasėjusi tik paprikas ir čili. Nežinau kodėl vis sėju paprikas, sakiau daugiau niekad neauginsiu - nesiseka man su jomis, prastai auga, prastai dera. Nepasimokinu niekaip, pavasaris - ir vėl sėju.. Pomidorų nesėjau dar, rankos nekyla, nėra noro.
Kaip ir kasmet, atsisėdu ant dietos NN (nieko neėsti). Šiandien 4ta diena. Liko dar trys dienos. Tada bus gana. Jaučiuosi gerai ir geriau negu prieš 4 dienas. Kojos lengvos, galva išsivėdinusi. Gal kuri pamoralizuos, bet priimu visas strėles. Man tokia bado iškrova išbandyta ir tinka.
Moralizuot gali tas,kas nebandes.Kas bandes ir zino,kaip iseit is bado dienu,tai labai ir labai pagirtina,sveika,issivalo organizmas ir mintys,viskas.Pavydziu tau to ryzto,galejimo,sugebejimo.Daugiau 3d.nesu badavus ir tai labai buvo gera.Kai gyveni dviese,sunku,nes MB darosi valgyt,mane ima erzint kvapai,galiausiai imu saves gailet ir viska sugadinu.
Saunuole
Energija nepaliko?
Sodink nors kelis pomidorus,juk buvo skanu pernai vasar?
As isveziau savo jau i siltnami ir sudejau ispikuotus i poliestero deze,antra,apdengiau is visu pusiu 2 sluoksniais agro,perzegnojau ir tiek ziniu.Pirmieji jau gyvena ten gal 2 sav.Puikiai laikosi,paaugo,tamsiai zali,o buvo sviesuciai,liaunuciai,sutvirtejo.Buvau palikus vandens butelius apsilt,tai paliejau ir naujus ir senus.
Kita savaite vel rodo naktimis -1,-2,nu bet jei kopustai nenusalo,nenusals ir pomidorai.Nedygsta nei salotos,nei spinatai nei zirniai.Zirnius man atrodo peles eda,daigus,nesu tikra,bet toks jausmas,radau viena nukasta.Bet turiun is rudens salotu ir rukolos,buvo apstoje augt,o dabar parsinesiau traskiu saloteliu dubeneli.Silta,galima dirbt.Jeiryt toks oras,vaziuosim vel,darbu daug yra.