Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nebijok,mano jauniausioji irgi chemijos vidurineje niekada nesimoke,bet universitete po dvieju kursu fiz\ikos perstojo i chemija ir jau seniausiai baige .Dirba akumuliatoriu pramoneje.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 02, 12:20)
Nebijok,mano jauniausioji irgi chemijos vidurineje niekada nesimoke,bet universitete po dvieju kursu fiz\ikos perstojo i chemija ir jau seniausiai baige .Dirba akumuliatoriu pramoneje.

paguodei smile.gif bet aš nieko ir nesakau, tegul bando. Tik norėjau, kad vis dėlto toliau mokytis išvažiuotų kažkur toliau iš LT. Nepatinka man geopolitinė situacija ir nieko gero nesitikiu toliau. O jis persigalvojo ir nori mokytis čia.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 02, 12:15)
Šimtadienis gi be tėvų?  Šiaip man šimtadienis irgi viena gražiausių mokyklinių švenčių  wub.gif
Taip, maniškių gimnazija irgi su senom tradicijom. Gera mokykla, džiaugiuosi, kad abu vaikai pasirinko ją. Jie irgi džiaugiasi ))

Mano mažėlis mane labai nustebino, pareiškęs, kad stos į chemiją (chemijos dešimtoj klasėj išvis atsisakė). Mokosi dabar savarankiškai. Bet gal dar persigalvos iki ateis laikas egzaminus rinktis?

Vaiko Girstutyje, Dukros VDU salęje oficiali prorama. Šventimas paskui jau buvo be tėvu ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 02, 12:33)
Vaiko Girstutyje, Dukros VDU salęje  oficiali prorama. Šventimas paskui jau buvo be tėvu ...

net nulindau į VŽG svetainę pažiūrėt. Ne, tėvų nekviečia..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 02, 12:36)
net nulindau į VŽG svetainę pažiūrėt. Ne, tėvų nekviečia..

4u.gif
Čia gal po kovido taip ? Kaune negirdėjusi , kad be tėvų ...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 02, 11:09)
Su tuo "mažai naudoju" tai kaip čia pasakius... Netoleruojant jo maiste neturi būti VISIŠKAI.
Ir tipo tik kviečių negalima? O rugius, miežius? Taigi ir jie su glitimu. Net ir avižas rekomenduoja valgyt nebent tas, ant kurių įpakavimo parašyta "Be glitimo", nes kitose teoriškai, o ir praktiškai gali kažkiek būti dėl kartu laikomų, transportuojamų įvairių grūdų.
O jūrinė žuvis tai gal ne su glitimu unsure.gif

Kitų kruopų visai nevartoju o žuvis dėl jodo. Na visą gyvenimą toleravau o dabar jau ne....bus ir taip....
Aš juk sakiau, kad turiu atidirbti su daktarais karmą... klausiu jo ar tyrimų nereikia... pažiūrėjo į mane tipo kokių blink.gif ir sako negersi vaistų bus blogiau... na nuvažiavau į Ąžuolyno vaistine ...mėnesiui 47 pinigus palikau...
Mano dukters irgi buvo VDU salėje, labai graži šventė, Saulės gimnazija visad ruošia šokių pasirodymus...ech laikas kaip čia...jau ir univeras baigtas, profesija kardinaliai pakeista ir ženota...
kalbos man kosmosas niekada nebuvau gabi....
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 02, 13:37)
4u.gif
Čia gal po kovido taip ? Kaune  negirdėjusi  , kad be tėvų ...

kaune nėra apribojimų, buvo jau saulinės VDU salėje...
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 02, 11:04)
Z\inok tu jau daraisi pavyzdys ,koks vis del to stiprus yra zmogus is esmes.
Sitiek antibiotiku ir steroidai dar.

triušis bandymu... o tiksliau žiurkė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 02 kovo 2023 - 13:07

Kitų kruopų visai nevartoju o žuvis dėl jodo. Na visą gyvenimą toleravau o dabar jau ne....bus ir taip....
Aš juk sakiau, kad turiu atidirbti su daktarais karmą... klausiu jo ar tyrimų nereikia... pažiūrėjo į mane tipo kokių blink.gifir sako negersi vaistų bus blogiau... na nuvažiavau į Ąžuolyno vaistine ...mėnesiui 47 pinigus palikau...
Mano dukters irgi buvo VDU salėje, labai graži šventė, Saulės gimnazija visad ruošia šokių pasirodymus...ech laikas kaip čia...jau ir univeras baigtas, profesija kardinaliai pakeista ir ženota...
Papildyta:
kaune nėra apribojimų, buvo jau saulinės VDU salėje...

Pas Grušauską buvai?

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 02, 14:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="73050356" data-time="1677755296"><div><p>Kitų kruopų visai nevartoju o žuvis dėl jodo. Na visą gyvenimą toleravau o dabar jau ne....bus ir taip....
Aš juk sakiau, kad turiu atidirbti su daktarais karmą... klausiu jo ar tyrimų nereikia... pažiūrėjo į mane tipo kokių vartotojo įkelta nuotraukair sako negersi vaistų bus blogiau... na nuvažiavau į Ąžuolyno vaistine ...mėnesiui 47 pinigus palikau...
Papildyta:
kaune nėra apribojimų, buvo jau saulinės VDU salėje...</p></div></blockquote><p>Pas Grušauską buvai?</p>

aha...net nežinojau kas per vienas...čiupau patį primą taloną bo jau labai suintensyvėjo niežėjimas...o čia ...net nežinau...gal patylėsiu...sakau karmą turiu atidirbti...pagal jo pasakymą man jau hana... neperfrazuoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 02, 10:48)
Kava, o kurioj vietoj tu būsi per Kaziuką?

Kol kas tik žinau, kad Gediminkėj biggrin.gif Kai išsiaiškinsiu detaliau, tai parašysiu.
Ir nusiunčiau į mesendžerį tokią foto - gal tau iš jos kas nors bus aišku smile.gif
Atsakyti
Laba.

Mukut, pas Grušauską visada taip. Neimk į galvą, ten jo tokie bajeriukai kaip ir norma. Toks žmogus buvo, yra ir liks.

Luety, esu pasėjusi tik paprikas ir čili. Nežinau kodėl vis sėju paprikas, sakiau daugiau niekad neauginsiu - nesiseka man su jomis, prastai auga, prastai dera. Nepasimokinu niekaip, pavasaris - ir vėl sėju.. Pomidorų nesėjau dar, rankos nekyla, nėra noro.

Kaip ir kasmet, atsisėdu ant dietos NN (nieko neėsti). Šiandien 4ta diena. Liko dar trys dienos. Tada bus gana. Jaučiuosi gerai ir geriau negu prieš 4 dienas. Kojos lengvos, galva išsivėdinusi. Gal kuri pamoralizuos, bet priimu visas strėles. Man tokia bado iškrova išbandyta ir tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 02 kovo 2023 - 13:54
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 02, 13:31)
Ir nusiunčiau į mesendžerį tokią foto - gal tau iš jos kas nors bus aišku smile.gif

ačiū, aiškiau ir būt negali thumbup.gif Mes ant to kampo su drauge susitikdavom kiekvieną rytą į mokyklą einant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 02, 13:52)
ačiū, aiškiau ir būt negali thumbup.gif Mes ant to kampo su drauge susitikdavom kiekvieną rytą į mokyklą einant smile.gif

Tai jau ir man pagaliau atrodo, kad aišku biggrin.gif
Atsakyti