Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos ,

MSM šaunuolė Tu pas mus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man reiktų mokytis kalbos ax.gif Sūnus progamėlę įrašė, savaitę pažaidžiau ir vėl numečiau . Tinginių tinginė esu ax.gif

Muka, kaip keistai , kad ligą nustatė "iš akies ". Skaičiau apie Tavo liga, parašyta buvo kad yra tyrimas... Gal brangus ?

Pati eisiu pas daktarų klinikose šiandien ... Nieko nerado prieš 3 mėnesius ir dabar nieko neras. Bet pabūsiu tvarkinga pacientė, paprašė po 3 mėn pasirodyti , tai klausau . Laiko gaila, važiuoti, parkuotis ir tt.
Kažkokia durna diena ... Ar aš nemoku paaiškinti , ar žmonės aplink mane su teksto suvokimu ir raidelėmis susipykę? Seku seku pasaką ir suprantu kad veltui . Esu piktc blink.gif

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 02, 10:09)

Kava, o kurioj vietoj tu būsi per Kaziuką?

Galvoju, gi rinkimai ir Kaziukas tą patį savaitgalį vyks. Kaip reiks balsuot nuvažiuot? Mano apylinkė pačiam centre.. Ten jūra žmonių ir mašinų Kaziuko metu. Gal anksti ryte?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 02, 10:43)
į Lazdynų pušynus net važiuoti nereik smile.gif Ateisim smile.gif  Mes gyvenam Lazdynuose.
Jei šanūkas nekastruotas, tai pažintis labai atsargi ir geriau, jei bekontaktė smile.gif Patinai yra patinai.

Kastruotas be abejo.Šiaip jis draugiškas,kol jo pagaliuko niekas neliečia. biggrin.gif Dukra Jonažolių gatvėje gyvena,tai gal visai šalia? mirksiukas.gif
O pas mane sename name,tokie maži langiukai,temperatūrų svyravimai nuo pečiaus,bet kinrožė sukrovė 4 žiedus.Greičiau atšiltų neščiau ją kur šilčiau. ax.gif Oleandrai didžiuliai peržiemojo,jokie parazitai nepuolė,ne taip kaip bute nuo šilto oro visokie parazitai puldavo. ax.gif
Mergina-šanuolė. 4u.gif 4u.gif
Įdomu garaže amariliai dar gyvi?Jau laiptinėje tokiu laiku kraudavo žiedus,šiemet viskas kitaip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 02, 10:47)
Kažkokia durna diena ...

visiškai pritariu )))

o manęs dar durnas vakaras laukia. Sūneliui šimtadienis ryt. Šimtadienio tema - dievai. Skandinavų ar romėnų, nežinau. Siūnasi kažkokį apsiaustą, pats. Tiksliau, tėvas padėjo sukirpt ir sukabint. Liko viską susiūt. O va tėvo šian nebus.. A aš šitam reikale moku tiek pat kiek mezgime )) bet reiks kažkaip padėt ir įgyvendint projektą iki ryto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 02, 10:50)
Kastruotas be abejo.Šiaip jis draugiškas,kol jo pagaliuko niekas neliečia. biggrin.gif Dukra Jonažolių gatvėje gyvena,tai gal visai šalia? mirksiukas.gif

Įdomu garaže amariliai dar gyvi?Jau laiptinėje tokiu laiku kraudavo žiedus,šiemet viskas kitaip. ax.gif

ai, tada neturėtų kilt problemų. Su kastruotais sutaria ir į svetimus pagaliukus nesikėsina smile.gif
Ne visai šalia, bet labai netoli. Dešimt minučių ėjimo.

Mano amariliai stiklintam balkone žiemoja. Dar jokių žiedų užuominų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 kovo 2023 - 11:00

labos,

Pou nei jodo nei bromo nedarė, išvis jokio tyrimo nedarė, dermatologas apžiūrėjo paklausinėjo ir paskyrė vaistus....
man mistika su tuo glitimo netoliaravimu... duonas labai retkarčiais, miltai irgi išvis kviečių labai mažai naudoju... na matysime įsigijau vardinius vaistus... šiandiena pradėjau gerti... lauksiu rezultatų..nes jau baisu nusirengti... o Eglės sanatorija užsakyta... tiesa klausiau ar galiu sakė viską gali išskyrūs kviečius ir jūrinę žuvį....
Ingrida nu fain, pasirodo galima laimėti biggrin.gif
Dusia mezginiai gražūs kaip visad bigsmile.gif
Saintlina kažkas sustabdė 4u.gifbet manyk, kad tik į gerą tongue.gif

Muka, tavo ligai nustatyti šiaip yra tyrimas, na jis parodytų ir keletą kitų ligų, bet pagal simptomatiką atskirtų.

Jei esi jautri glitimui, reikia jį eliminuoti iš maisto raciono.

Jei rimtai, tai šitas pokytis maisto racione, greičiausiai turėtų sutvarkyti ir sąnarių problemas.

Dėl jodo, bromo, choro ir fluoro - esant šiai ligai, turėtum būti jautri jiems. Tad taip pat turėtum su jais atsargiai.

Kas liečia visokias virškinimo ypatybes, dietas ir t.t., jei yra klausimų, puiki yra doc. A. Žvirblienė. Žiauriai stipri, su visiškai kitokiu požiūriu.

Atsakyti

Mergina, kokia šaunuolė, super rezultatas.

Mano pelargonijos balkone žydi, į mėnesį karta labai silpnai palaistau. Įdomybė. Balkono sistema slankiojanti, paprastas stiklas, aliuminio konstrukcija - gi šalta.

Atsakyti
Dusia,kokios kalbos ruosiesi mokintis?
Atsakyti
Saintlina, jauna Tu pas mus , vaikai mokyklinio amžiaus biggrin.gif wub.gif
Jau ko nepasiilgau , tai vaikų mokyklos.
Abu gerai mokėsi , geras gimnazijas baigė. Bet vis tiek fek ...
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 02, 11:39)
Dusia,kokios kalbos ruosiesi mokintis?

Anglų ...
Aš taigi matematikė, kalbos man sunkiai .
Atsakyti
A tai cia lengva.
Tiek kad musu amz\iuje jau atminties pritruksta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 02, 11:55)
Saintlina, jauna Tu pas mus , vaikai mokyklinio amžiaus  biggrin.gif  wub.gif

vienas vaikas smile.gif ir tas jau baigs tuoj. Kitas dešimt metų vyresnis.
Man rodos, ir Pou sūnaitėlis vienmetis su mano jaunėliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 kovo 2023 - 12:02
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 02, 11:59)
A tai cia lengva.
Tiek kad musu amz\iuje jau atminties pritruksta. biggrin.gif

Toje vietoje man visad vietos pritrūkdavo smile.gif Tiksliau tinginė esu , kalbas reikia kalti smile.gif O matematiką supranti arba ne . Mokytis nereikia ...

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 03 02, 12:00)
vienas vaikas smile.gif ir tas jau baigs tuoj. Kitas dešimt metų vyresnis.
Man rodos, ir Pou sūnaitėlis vienmetis su mano jaunėliu smile.gif

Pamenu , kad labai graži šventė buvo šimtadienis ...
Ypač sūnaus mokykloje, kartelė aukštai ten iškelta.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 02, 12:06)
Pamenu , kad labai graži šventė buvo šimtadienis ...
Ypač sūnaus mokykloje,  kartelė aukštai ten iškelta.

Šimtadienis gi be tėvų? Šiaip man šimtadienis irgi viena gražiausių mokyklinių švenčių wub.gif
Taip, maniškių gimnazija irgi su senom tradicijom. Gera mokykla, džiaugiuosi, kad abu vaikai pasirinko ją. Jie irgi džiaugiasi ))

Mano mažėlis mane labai nustebino, pareiškęs, kad stos į chemiją (chemijos dešimtoj klasėj išvis atsisakė). Mokosi dabar savarankiškai. Bet gal dar persigalvos iki ateis laikas egzaminus rinktis?
Atsakyti