Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

aš taip pat skaičiau straipsnius apie cukraus pakaitalus. Na nemėgstu aš jų.

Atsakyti
Kažkoks rytas netradicinis pas mane. Išvažiavau į darbą, beveik atvažiavusi pamačiau, kad telefoną palikau (dar to nėr buvę). Kol grįžau atgal per kamščius.. Tada jau teko palikt auto prie namų ir prašyt vyro, kad nuvežtų, abo po aštuonių prie darbo nebelieka vietų parkuotis.
Tai Vingio parkas šian nuplaukė.. Ingrida, kitąkart kažkaip reiks tartis unsure.gif
Bet tai kaip aš čia taip sugebėjau? Nors kai aš grįžau, tai ir sūnelis iš stotelės namo paršuoliavo kažko pasiimt )))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 kovo 2023 - 09:18
Saintlina nieko tokio.Atvažiuosite gal kitą savaitė į Lazdynų pūšynus,ten kitą savaitę bazuosiuosi.Gal ir šanūką išsiveščiau pažinčiai? mirksiukas.gif
Atsakyti
labos,

Pou nei jodo nei bromo nedarė, išvis jokio tyrimo nedarė, dermatologas apžiūrėjo paklausinėjo ir paskyrė vaistus....
man mistika su tuo glitimo netoliaravimu... duonas labai retkarčiais, miltai irgi išvis kviečių labai mažai naudoju... na matysime įsigijau vardinius vaistus... šiandiena pradėjau gerti... lauksiu rezultatų..nes jau baisu nusirengti... o Eglės sanatorija užsakyta... tiesa klausiau ar galiu sakė viską gali išskyrūs kviečius ir jūrinę žuvį....
Ingrida nu fain, pasirodo galima laimėti biggrin.gif
Dusia mezginiai gražūs kaip visad bigsmile.gif
Saintlina kažkas sustabdė 4u.gif bet manyk, kad tik į gerą tongue.gif
Atsakyti
Che ,saintlina ,tai tau vakarykste saules audra kirto per smegenis.O rimtai tai senstant tas trumpalaikes atminties silpnejimas nervuoja .Oi muka vargelis tu musu ,tau dapsona paskyre?
Ir siaip medicinos srityje dabar jau labai sunku ka bepasakyt ar patart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 kovo 2023 - 09:56
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 02, 10:46)
Che ,saintlina ,tai tau vakarykste saules audra kirto per smegenis.O rimtai tai senstant tas trumpalaikes atminties silpnejimas nervuoja .Oi muka vargelis tu musu ,tau dapsona paskyre?
Ir siaip medicinos srityje dabar jau labai sunku ka bepasakyt ar patart.

aha jį...
Atsakyti
Z\inok tu jau daraisi pavyzdys ,koks vis del to stiprus yra zmogus is esmes.
Sitiek antibiotiku ir steroidai dar.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 03 02, 09:46)
man mistika su tuo glitimo netoliaravimu... duonas labai retkarčiais, miltai irgi išvis kviečių labai mažai naudoju... na matysime įsigijau vardinius vaistus... šiandiena pradėjau gerti... lauksiu rezultatų..nes jau baisu nusirengti... o Eglės sanatorija užsakyta... tiesa klausiau ar galiu sakė viską gali išskyrūs kviečius ir jūrinę žuvį....

Su tuo "mažai naudoju" tai kaip čia pasakius... Netoleruojant jo maiste neturi būti VISIŠKAI.
Ir tipo tik kviečių negalima? O rugius, miežius? Taigi ir jie su glitimu. Net ir avižas rekomenduoja valgyt nebent tas, ant kurių įpakavimo parašyta "Be glitimo", nes kitose teoriškai, o ir praktiškai gali kažkiek būti dėl kartu laikomų, transportuojamų įvairių grūdų.
O jūrinė žuvis tai gal ne su glitimu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 02 kovo 2023 - 10:10

Labas rytas  :4u:  :4u: 

Pradingele gryzta, pridaviau vakar antra assesmenta, 97% surinkau, tai labai dziaugiuosi, nes biski sunkiai buvo su situ  :D  :D 

Dingus nes darbe nuo 9 kai sueina naujokai tai pamirstu ir i tulika nueit jau ziurek namo iseit veluoju  :D  :D

Rankoves vyro megztuko i pabaiga, vakar pradejau jau uzbaigima, liko 5cm  :yahoo: 

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 02, 08:09)
Su tuo "mažai naudoju" tai kaip čia pasakius... Netoleruojant jo maiste neturi būti VISIŠKAI.
Ir tipo tik kviečių negalima? O rugius, miežius? Taigi ir jie su glitimu. Net ir avižas rekomenduoja valgyt nebent tas, ant kurių įpakavimo parašyta "Be glitimo", nes kitose teoriškai, o ir praktiškai gali kažkiek būti dėl kartu laikomų, transportuojamų įvairių grūdų.
O jūrinė žuvis tai gal ne su glitimu unsure.gif

Laba ryta,

jurine zuvis gal del jodo? biggrin.gif ,nes jodo irgi reikia vengt produktuose.
Atsikeliau vos po 6,miego nenoriu,miegas man bausme pasidare.Bet,jei atsigulu,uzmiegu. biggrin.gif
Mergina,sveikinu,taip r toliau.
O pas mus salta,nakti buvo minus 1,o dabar is 0 neislipa.Zada sauleta diena,vaziuosim i soda,paziuret ar gyvi mano ankstyvieji ir jei viskas tvarkoj,paliksiu visus ispikuotus pomidorus.Manau,jau kovas,eis viskas siltyn.
Su tuo salciu naktim man mistika.Turiu kalija dideliam vazone kiemelyje,kelia ziedus,jai jokie salcia nebaisus.Kaip???Juk kalija tokia jautri?Ar salcio nera,ar jis neaplanko musu kiemelio? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 kovo 2023 - 10:34
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 02, 09:39)
Saintlina nieko tokio.Atvažiuosite gal kitą savaitė į Lazdynų pūšynus,ten kitą savaitę bazuosiuosi.Gal ir šanūką išsiveščiau pažinčiai? mirksiukas.gif

į Lazdynų pušynus net važiuoti nereik smile.gif Ateisim smile.gif Mes gyvenam Lazdynuose.
Jei šanūkas nekastruotas, tai pažintis labai atsargi ir geriau, jei bekontaktė smile.gif Patinai yra patinai.
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 03 02, 09:46)
Pou nei jodo nei bromo nedarė, išvis jokio tyrimo nedarė, dermatologas apžiūrėjo paklausinėjo ir paskyrė vaistus....

Saintlina kažkas sustabdė  4u.gif bet manyk, kad tik į gerą  tongue.gif

o tai kaip čia taip diagnozę nustatė, autoiminuninę ir be tyrimų? blink.gif Ale gal gydytojas patyręs.

Taip, ir aš taip manau, kad taip gali būt drinks_cheers.gif yr taip buvę.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 03 02, 09:46)
Che ,saintlina ,tai tau vakarykste saules audra kirto per smegenis.O rimtai tai senstant tas trumpalaikes atminties silpnejimas nervuoja

visko gali būt. Trumpalaikė atmintis išties jau šlubteli, bet ne tiek, kad telefoną pamiršt smile.gif čia gi vos ne rankos tęsinys )))
Papildyta:
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 03 02, 10:12)
pridaviau vakar antra assesmenta, 97% surinkau, tai labai dziaugiuosi, nes biski sunkiai buvo su situ  biggrin.gif  biggrin.gif 

šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti