Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2022 03 30, 11:52)
Rankom  blink.gif sado mazo ... man ši pjaustyklė kaip rankom, net turiu du egzempliorius vienas sode kitas namuos :

Iejau pasicekavint ,kas tai per masina,paieska ismete ebay,bet jau labai brangi,kaip koks elektrinis kombainas,kad butu.
https://www.ebay.co....0...et&_sacat=0

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 03 30, 17:02)
Iejau pasicekavint ,kas tai per masina,paieska ismete ebay,bet jau labai brangi,kaip koks elektrinis kombainas,kad butu.
https://www.ebay.co....0...et&_sacat=0

Pirkau viena brongei prieš 10 metu buvo arti 90 lt o kita per skelbiu.lt uz 15 eur tai buvo prieš 2 metus . Nesigailiu dievaz tongue.gif
Atsakyti
AA žadėtas šalčio sūkurys jau pas mus smile.gif lauke sninga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 30, 17:00)
Pirkau viena brongei prieš 10 metu buvo arti 90 lt o kita per skelbiu.lt uz 15 eur tai buvo prieš 2 metus . Nesigailiu dievaz  tongue.gif

Sveikos
Pritariu Mukai. Prieš 27 metus tokią gavom dovanų. Pilnumoj aštri. Kaimuke gyvena. Mieste kita nupirkta. Verta kiekvieno cento. Nemokėčisu be jų, ypač konservuojant.
Muka Luety- gyva aš. Snargliuota, kosinti, neigiamais greitukais, dirbu. Viskas ok.
Va MB, jau viskas. Čiurnos sanatį būtina uždaryt. Jau ir sveikoji koja su achilo uždegimu. Vasarą prakentės, šaltuoju laiku- gulsis operacijai. Iškris mažiaisiai 5 mėnesiams. Kaip bus po op, niekas nežino. Žada, kad ×20 lengviau.
Kavute, ryt , tau sėkmės.
AA, mielas kleckas.
Pou, nepirk daigų, dalinsimės.
Vėl šonkauliukus souvidinau. 64 celsijaus 24 valandas. Apsivalgymas. Niam, taip ir tunku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 30 kovo 2022 - 18:26
Vėl labas, poničkos. Vakaras. Ryte nebuvo kada bent sakinį brūkštelt. Skubėjau.
Gi susigalvojau naują vietą braškėms sodint, tai reikejo velėną išlupt. 10kv/m plotą sutvarkiau, velėną po gabaliuką atkirtau, iškasiau, iškračiau, išvežiau. Dar perkasiau žemę, išrankiojau šakneles visokias. Galvojau galą gausiu.. Bet, va, gyva. Oras neblogas buvo, nei vėjo, nei kaitros, vėsu, retkarčiais sniego pabarstė iš dangaus, bet darbui oras kaip tik.

Dar spėjau į pardę nulėkt, kompostinės, humuso ir kt žemių pripirkau. Pilsiu ant tos naujos braškių lysvės. Sukasiu, sumaišysiu.. Va, tik braškių daigų dabar beliks susižvejot.
Ilsiuosi dabar kol rašau. Biškį pavargau, jokio ėdesio nenoriu, tik vandens, ir svajoju kaip iki lovos dašliaužt ir įsmigt į ją. Ryt žemės darbų maratono tęsinys laukia.
Atsakyti

Ate, ačiū!

Kažkaip jaučiu, kad tamsta karūnuota.

Ex, na davė tau tą variklį tai davė, antra Ingrida. Na juk pasaugokit ir save, moteros, nu!

Atsakyti
Jo, ta pjaustyklė tobula. Ir pirštus tobulai pjauna biggrin.gif. Kartais apsaugą pavėluoju užsidėt biggrin.gif
ate, ačiū. Jau gailiuosi, žiauriai...
Atsakyti
Labas rytas suraitytas.

Mergiotės, Pou, Muka, sveikit greičiau, gal gero vitamino C susileiskit kursą, pastiprėkit kažkaip. Nu, tikrai liūdna skaityt kai taip sunkiai jums einasi su sveikata 😔 net paguost, pradžiugint jus nėra kuo. Kaip ten JustDy laikosi? Seniai bemačiau ją čia.

Atsikėliau darbams, žiūriu, kad lauke stipriai pašalę, reiks laukt kol nueis šalna. Tai bent jau kava pasimėgausiu neskubėdama, kol paturbinta Ingrida iš savo migio išsiridens.

Gal kuri važiuosit į žemkę Kaune? Lygtai nuo šiandienos prasideda kermošius? Aš gi su tais braškių daigais susirūpinusi. Kaži ar bus, nes dar niekas nepardavinėja. Nebent frigo tik bus. Jei važiuot, tai reiktų anksti, patamsiais, kad būtų kur arčiau mašina pastatyt.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 30, 08:04)
vartotojo įkelta nuotrauka
Saturnus juodoji saule siandien gimtadieni svencia.Vienas menuo.

Labai gražus šuniukas. Su gimtadieniu 🎂 Geriečio fizionomija. Fotkė normalaus dydžio, nesupratau ko ji mergoms netinka, viskas matyt.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ex,kaip rankelės po kasimų?Mano tirpo šiek tiek naktį.Aš vieną šiltnamį susikasiau velėną 3.5/6.5.Šiandien imsiuosi antro.
Aš kol židinį pasikūrenu,kava palaukia.Atsikėliau +12,vėsoka ir vakar tiek pat buvo.Vakare nekūriau saulė prišildo iki +23.Kai pkūrenu iš vakaro tvanku būna naktį.Kondiškės nejungiu,kadangi viena,man gražiau malkos traška. ax.gif
Vakar tik iki vietinės parduotuvytės pavažiavau ledų,šiandien reikia iki vietinio prekibcentrio reikia daržovių,vaisių nebe turiu.Pas kaimynus dar "lavkė"(parduotuvė ant ratų )atvažiuoja. bigsmile.gif
Atsakyti
Kava su citrina ,sekmes tau ,kazkada ir as bandziau but kureja ir gamintoja.Kol supratau kad galingieji vakarai mane nukonkuravo.Todel spaudziu letena ir duodu tvirta respekta.O as ne mielas kaciukas,visiems is eiles pagyru nedalinu.
Ex varyk tik.Gal kas is senu prieteliu dar egzistuoja,rojaus sodu kompanija.Nezinau ar braskiu kas turi ,bet gal kas gero nutiks,su kava pasilabinsi .
https://www.severe-w...xg4xywhuAWIe5LQ
Atsakyti
Labos smile.gif

Na tyliu apie darbus nėr kur čia spėti su paturbintom rolleyes.gif
Aš tai nevažiuosiu žemkėn nemėgstu tokių susibūrimų man geriau Žaliakalnio arba Stoties turgūs ax.gif na dar nebrokinu Babtų instituto medelyna ... nors pastarajame braškių kainos buvo nekrikščioniškos dievaž. Dar yra pačiuose Babtuose braškėmis prekiauja ten apskritai daug medelynų o ir man pakeliui ax.gif
Kavute tikrai lenkiu galvą už drąsą ir išmonę 4u.gif
O aš ką nieko po senovei kaip sraigė biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 31, 07:50)
Kava su citrina ,sekmes tau ,kazkada ir as bandziau but kureja ir gamintoja.Kol supratau kad galingieji vakarai mane nukonkuravo.Todel spaudziu letena ir duodu tvirta respekta.O as ne mielas kaciukas,visiems is eiles pagyru nedalinu.
Ex varyk tik.Gal kas is senu prieteliu dar egzistuoja,rojaus sodu kompanija.Nezinau ar braskiu kas turi ,bet gal kas gero nutiks,su kava pasilabinsi .
https://www.severe-w...xg4xywhuAWIe5LQ

AA tipo neskubėti su žeme?
Atsakyti
Nezinau as ,skubeti ar ne,priklauso kiek apdengti gali.Del to dengimo ir agropleves dalinai pirkau sodyba siltesneje vietoje,kur kiparisai auga.Ir ka ,kiparisai tebeauga, o pleves visokiu spalvu atplasnojo is paskos.Kas nors dar pypteles apie klimato atsilima dievaz kastuvu kaukstelsiu.
Ingrida ingrida ,spygliuociai sodinami rugpjucio menesi ,siaip,dabar sodinami maistiniai augalai.
Atsakyti