Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mano pirma kelionė į vakarus buvo Čekijon.
1994 metais tiek krištolo parsitempiau kiek pakėliau:D Jauna merga buvau , bet ne skudurus pirkau, o indus . Netaupau , naudoju ... Kai kas nesulaukė šios dienos, kai kas likę.
Šeimos indai senesni už mane kažkur gal ir likę ? Taigi visokie baliai, šermenys ir tt tik namie . Nežinau . Ar kuri sesė priglaudė ?
Pou 4u.gifkažkaip ne taip susiskaitė Tavo postas ... Apie laiką ?

Dusia, suklaidinau taip parašydama - prioritetai kiti. Man laiko mažiausiai laiko, o pasirūpinti iš esmės, išties reik daug laiko.

Na dar žiūrėsim, ką kiti tyrimai pasakys, gal prioritetai privalės persidėliot :) Dabar nesuku galvos. Kaune oras toks malonus, pavasarinis, kas galit, pavaikščiokit, greit vėl atšals.

Atsakyti
Pou 4u.gif
Nuraminai

O čia pasirodau , kad dar randu laiko vakarais mezginiui tongue.gif .
Kepurė 2022 metų , snudas ir trikapis šalikas ( batusas) vasario mėnesio darbai. Nešioti pagal nuotaiką ir orą.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 kovo 2023 - 14:28
Snudą ir taip ir taip žiūriu,įdomiai čia sulankstyta? ax.gif
Vat vat Saintlina gerai parašė,viskas po manęs jau nutuokiu kur keliaus,niekam nerebe reikės tų senienų.O aš žiauri kaupikė. tongue.gif
Oras tikrai geras,neleidžia vaikai man namie lindėti,vakar vakarienė viešai,šiandien pietūs vėl ne namie.Nors vakar vakarienę pagaminau,teks išversti matyt?Šiandien vakarienė pas sūnų kviečiami visi,jei ne aš jie tikrai taip dažnai nesueitų krūvon? mirksiukas.gif Vienu žodžiu Bonifacijaus atsotogos. wub.gif wub.gif

Būna šiais laikais stebuklų.Prieš mėnesį gal kviečiausi brokerę į butą dėl nuomos,ant durniaus užsiregistravau tuo labiau dar buvo galima loterijoje dalyvauti.Vakar skambina,laimėjau spa Birštone viešbutį dviems , dvi paras.Galėsiu po gydymo atsigauti. ax.gif Nenorėjau tikėti iš pradžių ,galvojau apsišaukėliai kokie,nors brokerę tai tikrai kviečiausi į namus.Na bet šiandien atsiuntė kuponą,tikrai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 01 kovo 2023 - 14:30
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 01, 14:29)
Snudą ir taip ir taip žiūriu,įdomiai čia sulankstyta? ax.gif

Būna šiais laikais stebuklų.Prieš mėnesį gal kviečiausi brokerę į butą dėl nuomos,ant durniaus užsiregistravau tuo labiau dar buvo galima loterijoje dalyvauti.Vakar skambina,laimėjau spa Birštone viešbutį dviems , dvi paras.Galėsiu po gydymo atsigauti. ax.gif Nenorėjau tikėti iš pradžių ,galvojau apsišaukėliai kokie,nors brokerę tai tikrai kviečiausi į namus.Na bet šiandien atsiuntė kuponą,tikrai. biggrin.gif

Snudas iš čia , patiko forma
https://www.youtube....

Ingrida, dievulis duoda tam kam reikia mirksiukas.gif Vadinasi reikėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 03 01, 14:29)

Būna šiais laikais stebuklų.Vakar skambina,laimėjau spa Birštone viešbutį dviems , dvi paras.

kaip smagu thumbup.gif

Ingrida, o rytoj popiet numatyti kokie nors planai? Galvoju, gal išeitų po darbo iki Vingio parko nuvažiuoti pasivaikščioti. Čia apie kokią ketvirtą būtų. Jei kas nenumatyto nesutrukdys.
Atsakyti
As tik magnetines bangas ,indukcijas ir slegio pasikeitimus savo sanariais jauciu.Nors paskutines saules audros su slegiu itaka jau ir kraujagysles jaute.Senatve ,vienok.
O va prieigos prie senoviniu daiktu info debesio dar neturiu.Bet tie daiktai labai man mieli ir labai mane traukia.Net mano namas yra labai senas ,jis mane susirado,bet as galvoju gal cia senovine statybos ir raudonu plytu technologija .Apdejus tom plytom plastikini buteli su pomidoru rasoda matosi aiskus ju pranasumas su siuolaikiniu cerpiu kontroline grupe. biggrin.gif
Ingrida ,ryta skaiciau straipsni ,apie visu cukraus pakaitalu bloga itaka sveikatai.Tai buvo bulgaru kalba, versta is jidis ,turbut.Todel patikek mano z\odz\iu.IR DEL sANATORIJOS,SAUNU.
Atsakyti
Akiniai uzsakyti,iki juros nueita,galiu jau megzt,siandien MB daro pietus,man iseigine. biggrin.gif biggrin.gif
Rinkinys grazus,bet pas mus nera ziemu,tai ir snudas toks butu per silta,kepure apsaugo nuo vejo,o salika megstu,kaip mociute,uzsidet ant peciu megzdama.Grazus rinkinukas.
Dar pirstines pirstuotas i komplekta reikia numegzt.

Oras taip ir neissiblaive,pilka pilka kur dairais.Bet oras syla palengva,siuo metu 8 silumos.
Indu turiu susipirkus daug is visokiu blusturgiu dar pries 20metu,kai atvaziavom,tada tie turgai buvo turtingi ir pigus.Dar aukcione esu pirkus kai kuriuos,nenaudoju,tik per sventes ,o reiktu,bet lekstes gana dideles,nepatogu kasdienai,puodukai,tai pagal nuotaika pasiimu,o taures naudoju visas,bet,kad nebegaliu pijokaut. ax.gif
Is senu namu kai ka parsiveze brolis,kai ka kitas pereme ,o man nebeliko,nes as vyresne jau buvau savo susikurus turta,o irt neveziosi i UK is LT,kad ir kaip noretusi.Daug kas perejo brolio dukrai,kai ji atvaziavo mums kraustantis.Ji tada kure seima Lietuvoj.Nu vis i gimine,o ne svetimiem.
Ex,kai laikaisi?Kaip sveikatos,sodinukai.?
Man pries 2 metus buvo rade,kad mano regejimo nerva velka valktis,kaip ir gleukomos pradzia,o sikart nieko nerado.Tai kada buvo teisingas testas,tada ar dabar?Liepe ateit po metu.Ziuresim tada. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 01, 14:44)
kaip smagu thumbup.gif

Ingrida, o rytoj popiet numatyti kokie nors planai? Galvoju, gal išeitų po darbo iki Vingio parko nuvažiuoti pasivaikščioti. Čia apie kokią ketvirtą būtų. Jei kas nenumatyto nesutrukdys.

Tinka. 4u.gif 4u.gif Jei Jūms tik išeis,puiku.

AA,jei gali persiūsk straipsnį. 4u.gif
Atsakyti
Pou, Laimo nerasta. Dar celiakiją siūlo išsitirt. Ale ką čia tirt - neryji gliuteno bent kokius 3 mėn. ir bus aišku. Ir iš skrandžio bakterijos nėra.
Tau sveikatos.
Atsakyti

Ingrida, labai džiaugiuosi dėl SPA, tik nepamiršk pasiteirauti pas gydytojus, kokias procedūras tau galima atlikti. Beje, pasiteirauk taip pat dėl reabilitacinio gydymo - man atrodo, kad turėtų kažkas priklausyt pačiai.

Kava, liuks, kad tai laumė Laima nepriskabino ir HP nėra. Dėl celiakijos gal ir vertėtų išsitirti, kartas ta bjaurastis ne taip greit atleidžia. Pažįstamos mergaitei vienai rado, apie kitą nepagalvojo. Po dviejų metų nustatė ir kitai. Įdomiausia, kad kai ištyrė gaurelius, ten baisiai jau stipri pažaida buvo, o jautėsi tai ji gerai. Toks atvirkštinis variantas.

Na žinai, ir iš savo varpinės galiu pasakyt, kad pirminė liga gali būti ir kokia reumatologinė, kai autoimunika groja. Praktiškai daugelis jų kerta ir per žarnyną. Pagalvokit dar apie tai ramiai.

Atsakyti
Neberandu to straipsnio net istorijoje,bet ne religija kuriu , o bandau atkalbet nuo tam tikru chemijos gaminiu.
O beto ,gi Cepulis teigia, kad raganu smegenys issitaske ant ledo.Galit pradet gydytis pas ji.Na kol sekantis katakliz\mas jo smegenis istaskys.Cia tuo atveju ,jei yra ka istaskyt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 03 01, 15:14)

Rinkinys grazus,bet pas mus nera ziemu,tai ir snudas toks butu per silta,kepure apsaugo nuo vejo,o salika megstu,kaip mociute,uzsidet ant peciu megzdama.Grazus rinkinukas.
Dar pirstines pirstuotas i komplekta reikia numegzt.

Dėkui Luety 4u.gif
Siūlų liko pirštinėms, bet labiau noriu "latviškų" raštuotų. Kasdienai man patogiausia odinės. O raštuotos būtų tiems retiems lietuviškiems šalčiams nes dvigubos ir labai šiltos.
Kažkada senai Rygoje siūlų parduotuvėje pačiupinau pirštinių knygą, grožių grožiai ten sudėti. Tada mažai mezgiau , tai neužkroviau namų . Turi jie pirštinių knygų išleidę ir ne vieną kiek teko matyti . Nenusimato dabar kelionės į tuos kraštus.
Atsakyti