Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Veltinius didelius turėjome,kai po turgus važinėjome,bent kojoms kad šilta būtų.
Pamenu didelius šalčius,o mes prieš kalėdas į Radviliškį atvažiavome,ankstus rytas 6 ,o eilė jau stovi bobučių saldainių pirkti.Pirštinės be pirštų,sverti reikia,pinigus imti,košmaras. bigsmile.gif O šaltis stingdantis. ax.gif Va tą žiemą labai prisimenu,labai šalta buvo.Keliesi trečią,apvažiuoji miestą susirenki kitas prekeives su prekėmis,tada važiuoji į aplinkinius miestelius su mikroautobusu,dabar kai pagalvoji Melnikaitė buvau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei vakar skaudėjo galva, šnekėjot nesąmones, prisidirbot, jautetės prastai, spaudė prie žemės, nenorėjot mylėtis - viskas ok. Kalti ne jūs, kaltas magnetinis viesulas.
Ans ne tik ištaškė raganų smegenis ant Minkelių ežero, bet ir žaliomis juostomis bei krauju užpylė dangų.
Vakar daugelis matėt pašvaistę ar jos nuotraukas. Aš su pavydu stebėjau, kaip kolegos spygauja iš džiaugsmo, nes pats galėjau iš namų išvykti tik 10. Pasiėmiau sūnų, nulėkėm iki ežeriuko ir pataikėm ant paskutinio antros bangos pliūpsnio. Dar pašalėm rūras iki dviejų nakties bet nieko gero. Tik labai gražiai ūkavo pelėdos, fantastiškai grojo ledas ir nuostabiai mėnulio šviesoje blizgėjo raganų smegenys.
Geros žiemos palydėtuvės. Tai yra Kaz\kokio Cepulio ,kur ingrida megsta postas.Nepagarbus ,sakyciau.Raudona spalva reiskia ,kad ne tik poz\itronai ,bet ir neutrinai isejo pasiganyt.O jie kruvoj turbut trumpas sujungimas.Na as taip galvoju su savo Big bang serialo fiz\ikes diplomu.
Bazinga biggrin.gif
Atsakyti
Labos,
Čepulis man patinka, visada skaitau jo postus . Kartais net laidas matau , jei nepamirštu . Viena iš laidų kurią galima žiūrėti per LRT biggrin.gif
Muka kaip tu ? Kada pas odos daktarą papulsi ?
Turiu 2 jalapenus ir 3 baklažanus ant palangės, džiugina akis mažyliai . Pomidorus atsėjau na tuos ankstyvus.
Mezgu kojines iš tinginystės ir pagal sau duotą pažadą... Bet 12 porų per metus - po porą per mėnesį. Dukrytei megztuką pradėjau , numezgiau atnarą ir išardžiau , nepatiko .
Gal vakare po sporto liks jėgų ir noro pradėti iš naujo .
Labai gražus kavos puodelis, paskutiniu metu labai patinka mėlynos spalvos indai . Dėkui Ingrida 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 01, 09:30)
Čepulis man patinka, visada skaitau jo postus .

paskutiniu metu labai patinka mėlynos spalvos indai . Dėkui Ingrida  4u.gif

man irgi Čepulio postai patinka. Nuotaikingi. Nuotraukos gražios. Laidas irgi kartais pasižiūriu.

Man šiaip mėlyni indai nelabai, bet va buvau tokią gražią sviestinę svogūnų rašto antikvarinę nusižiūrėjus.. varvinau varvinau seilę, ale kol pribrendau iki tos kainos, tai kažkas nupirko.
O Ingridos puodelis tai baisiai dailus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 kovo 2023 - 10:22
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 01, 10:30)
Labos,
Čepulis man patinka, visada skaitau jo postus . Kartais net laidas matau , jei nepamirštu . Viena iš laidų kurią galima žiūrėti per LRT biggrin.gif
Muka kaip tu ?  Kada pas odos daktarą papulsi ?
Turiu 2 jalapenus ir 3 baklažanus ant palangės, džiugina akis mažyliai . Pomidorus atsėjau na tuos ankstyvus.
Mezgu kojines iš tinginystės ir pagal sau duotą pažadą...  Bet 12 porų per metus - po porą per mėnesį. Dukrytei megztuką pradėjau , numezgiau atnarą ir išardžiau , nepatiko .
Gal vakare po sporto liks jėgų ir noro  pradėti iš naujo .
Labai gražus kavos puodelis, paskutiniu metu labai patinka mėlynos spalvos indai . Dėkui Ingrida  4u.gif

labos
Iš daktaro ...diagnozė diuringo pūslelinis dermatitas...netoliaravimas gliuteno...dieta ir vaistai (tik po parašu)...po mėnesio pasirodyti..kaip supratau liga visam gyvenimui...kodėl...autoimunika sušlubavusi...viena iš priežaščių nevaldomo svorio kilimo...
O aš dar vis laikau daigyklose ax.gif Labai pasitvirtino man tos daigyklos iš Lidl, jau keli metai naudoju išplaunu sukraunu viena į kitą vietos mažai užima ax.gif
saitlina aš irgi turiu silpnybę visokiom senovinėm lėkštėm...net susipirkau iš blusų turgaus krištolines lėkštes šaltam ir dar iš mamos pasiėmiau krištolines saldainines ax.gif nu man labai gražu salotos, mišrainės tose saldainių vazose rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 01 kovo 2023 - 11:20
QUOTE(Muka @ 2023 03 01, 09:15)
labos
Iš daktaro ...diagnozė diuringo pūslelinis dermatitas...netoliaravimas gliuteno...dieta ir vaistai (tik po parašu)...po mėnesio pasirodyti..kaip supratau liga visam gyvenimui...kodėl...autoimunika sušlubavusi...viena iš priežaščių nevaldomo svorio kilimo...
O aš dar vis laikau daigyklose  ax.gif Labai pasitvirtino man tos daigyklos iš Lidl, jau keli metai naudoju išplaunu sukraunu viena į kitą vietos mažai užima  ax.gif
saitlina aš irgi turiu silpnybę visokiom senovinėm lėkštėm...net susipirkau iš blusų turgaus krištolines lėkštes šaltam ir dar iš mamos pasiėmiau krištolines saldainines ax.gif  nu man labai gražu salotos, mišrainės tose saldainių vazose rolleyes.gif

Nu va kaip gerai,turi diagnoze,tikekimes gydymas bus atitaikytas ir veiks.Bet reiks ir paciai nemazai idet pastangu taikantis maista,nes jokiu kruopu,joduotos druskos.Pas mus yra daug produktu pirkt be gluteno,bet jie gana brangus.
Sveik ir kuo greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Beje,LABAS RYTAS bigsmile.gif bigsmile.gif
Salta vos 3 silumos,apsiniauke,o reik eit pas akiu gydytoja,gavom pakvietima akiniam ir istiria akiu dugna.Ryt zada sauleta ir grazu ora,reik vezt kitus pomikus i siltnami.
Atsakyti
Muka, net paguglinau, kas per liga... Man negirdėta. Svarbu rado , kas yra, ir ką daryti žinosi 4u.gif
Asmeniškai man nebūtų sunku gyventi ... Praktiškai taip ir gyvenu smile.gif Kelionėse reiktų biški atidžiau pasirinkti maistą ir tiek. Namie paprasta .
Dėl augaliukų - tai išdygusiems reikia kuo daugiau šviesos ir vėsumos . Visada tik išdygusius statau ant palangės . Bet vis tiek ištįsta, per šilta pas mane namuose.
Antikvariato negaliu į namus parsinešti . Gražu, tvaru, seniau geresnius daiktus gamino ... bet aš pernelyg jautri daiktų energetikai . Kam save apsikrauti .

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 03 01, 11:15)

saitlina aš irgi turiu silpnybę visokiom senovinėm lėkštėm...net susipirkau iš blusų turgaus krištolines lėkštes šaltam ir dar iš mamos pasiėmiau krištolines saldainines ax.gif  nu man labai gražu salotos, mišrainės tose saldainių vazose rolleyes.gif

tikėsimės, kad gydymas bus efektyvus 4u.gif gerai, kad pagaliau atrado priežastį.

Man krištolas irgi gražu. Ypač taurės, ir ypač spalvoto krištolo wub.gif ir porcelianą plonąjį labai mėgstu.

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 03 01, 11:47)
Antikvariato negaliu į namus parsinešti . Gražu, tvaru, seniau geresnius daiktus gamino ...  bet aš pernelyg jautri daiktų energetikai . Kam save apsikrauti .

aš nejautri. Arba persiprogramuoja ta energetika pagal mane ))
Atsakyti
Laba.
Pou, kabinkis į sveikatą, laikykis kuo stipriau. Tikiu, kad išlipsi. Nes ne tavo amžiuje neatsitiest.

Ingridai gerų lengvų minčių. Tas padeda sveikt.

Muka, nebus tavo liga visam gyvenimui, jei kažką keisi. Labai man patiko Luety sveikatos istorija, daug tiesos, daug reikalavimų iš savęs. Tobula pamoka. Idealu.

A.Alta, kartais reik brendžio išgert, kad tave suprast. Bet sakai visada teisingai. Tikrai įdomu skaityt. Tik retai rašai.

Senienas ir aš mėgstu, visada kur nors akis paganau.
Daug visokio krištolo turiu a.a. mamos, tai nepildau kolekcijos. Ir taip per daug. Tiek maisto neturiu.. O šiaip labiausiai mieli išlikę vaikystės indai, kurie vyresni už mane. Naudoju juos, netaupau. Nes po manęs nežinia ar kam jie kels kokias nors emocijas.
Atsakyti

Sveikos,

pavaikščiojau, koks nuostabus oras. Spiriu sau į dupą, kad ir skauda, išeit į lauką, praventiliuot minčių. Sugalvoju mažą tikslą, pvz., obuolių nusipirkt. Aišku, dar reik su kvartalo kaimynais pasikalbėt, visus cūcikus pakalbint, medžius apžiūrėt.

Muka, dabar jau nusiramink ir susidėliok viską. Reiks keisti požiūrį, nes tau maistas yra arba vaistas, arba nuodas. Kai išsivalys organizmas nuo gliuteno, labai aiškiai pasimatys, jei tik suvalgysi netinkamo maisto. Tik tiek, kad to maisto demonizuot nereik. Dabar vis daugiau kalbama apie intuityvų valgymą, kai organizmas pats atsirenka, kas gerai, o kas visiškai netinka. Taviškiu atveju, organizmas atsirinko ir pasufleravo, kas tau kenkia.

Beje, o ar tu pastebėjai jautrumą halogenams (jodas, chloras, fluoras, bromas)?

Ex, ačiū, susitvarkysiu, kabinuosi, tik kaip visada, man laiko tik uodegėlė belikus.

Man gražu senienos, vintažas. Tik tiek, kad patinka aiškios, grynos formos. Labai sentimentali esu.

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 03 01, 12:59)
O šiaip labiausiai mieli išlikę vaikystės indai, kurie vyresni už mane. Naudoju juos, netaupau. Nes po manęs nežinia ar kam jie kels kokias nors emocijas.

neturiu vaikystės indų.. nieko iš to laikotarpio net ir neprisimenu, kad kažką ypač mielo būtume turėję.
Pas močiutę buvo, bet neišliko..

Turiu vėlesnio laikotarpio krištolo, kurį parsivežėm su mama iš Prahos, kai paauglė buvau. Bet jį gerokai pradaužė mano katinybės, musę begaudydamos. Grįžau kartą iš kaimo, radau praviras dureles ir pusę krištolo/porceliano ant žemės. Labai buvo gaila taurių, bet kates mylėjau labiau smile.gif
Dabar kartais nusiperku kokią vienetinę antikvarinę, man labai gražu tie senieji rankų darbo raštai. Be taip, po manęs greičiausiai irgi nebus kas jomis žavisi. Tai aš irgi naudojuosi, vyną geriu tai iš tokios, tai iš kitokios smile.gif
Atsakyti
Mano pirma kelionė į vakarus buvo Čekijon.
1994 metais tiek krištolo parsitempiau kiek pakėliau:D Jauna merga buvau , bet ne skudurus pirkau, o indus . Netaupau , naudoju ... Kai kas nesulaukė šios dienos, kai kas likę.
Šeimos indai senesni už mane kažkur gal ir likę ? Taigi visokie baliai, šermenys ir tt tik namie . Nežinau . Ar kuri sesė priglaudė ?
Pou 4u.gif kažkaip ne taip susiskaitė Tavo postas ... Apie laiką ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 kovo 2023 - 14:00