Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nieko labai nesužinojau,gydytojos laukiau pusvalandį,tlėkė su paltu tarpdury persimetėme keliais sakiniais.Chemijos negražins,tai kitą pirmadienį paskutinė,gal suveiks spinduliavimas? ax.gif Saugotis dėl neutrofilijos žmonių susibūrimų,imli infekcijoms. ax.gif Ir viskas.Kaip savijauta,viskas gerai ir gerai.
Krenta šaltis,išvažiavau rodė -10,grįžau jau -5. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Mano paprikos kelios užsilenkė kažkas nepalaistė unsure.gif o tabletėse greitai išdžiūna...ai užteks kiek bus... pomikai tik penktadienį sukišti...tai dar nelaikas. Tiesa žadu pirkti UV lempą, Lidle bus, kaži man jos reikia?
Luety aš rašiau išaugau iš tų kelnių, kur greitai supykstama, o juolab tu daliniesi sava patirtimi 4u.gif
Ingrida džiugu girdėti dėl savijautos...
Saintlina oho meniu koks Lesiaus kulninė, kuri kainuoja virš 8 ir t.t. blink.gif
MSM o kokios veislės cucikai tavo mamos?

Atsakyti

Sveikutės,

kokios gražios gėlės. Rudbekijos, berods? Man geltonos gėlės yra pavasario pranašai. Saulė šviečia, tai ir gera. Reiks vėl pusvalandukui gal išeit pašliaužiot, kad visai nesustingti iki reabilitacijos.

Saugokit save! Gražios dienos :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas, biggrin.gif 4u.gif
pas mus plius 5,ir pakils iki 8 diena ,labai saltas rytu vejas visa dekada.O man ,ilgai stovejes svoris,visa savaite stovejo,si ryt minus400g.Judam tolyn.Po maza maza zingsneli,bet i prieki.
Muka,viskas gerai,mes abi jau isaugom.Man irgi dzin uznugario kalbos,jos manes neveikia jau seniai.Svarbu,kad tu greiciau issikapstytum,tai va vis ir pamislinu,pasidalinau savo patirtim,gal uzkabinsiu,galvojau,kaip kazkada mane uzkabino vienas zmogutis,svarbiu metu,kai as jau buvau didelej nevilty.Svarbiausia sveik. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Paprikos pajudejo kazkiek,matyt vistiek kazkiek jas paveike perkelimas i didesnius indus,nors atrode,jog ne.Siemet saltas pavasaris,jei neatsils,kazin ar balandzio 12,kaip pernai,sodinsiu pomidorus i siltnami? ax.gif unsure.gif
Ingrida,kad tik viskas but gerai,kad kuo maziau alintu gydymas,linkiu sveikatos tau glebi didziausia. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau geltoni narciz\ai prazydo ,geltonos mahonijos ir rausvi migdolai.Ir tada visada ateina salciai.
Sakiau gi luety ,kad bus salta si pavasari.
Pas mus per para temperatura 20 c laipsniu pasikeite.Tas vejas ,slegis ,magnetine audra ir z\emes drebejimai.Sunku jau organizmui tokias apkrovas pakelti.
Atsakyti
Pas mane mahonija neužsikabina. ax.gif Ko gero reikės prie buto didelis krūmas,prašyti atsiskelti gabaliuko,o gal rasiu išdygūsį kokį vaikiuką? ax.gif
Pažiūrėjau riešutėlių,grybūkų kainas,oho.Grybukais tai daug darbo,riešutėlių galėčiau imtis kepimo?Iš neturėjimo ką veikti prisigalvoji visko. mirksiukas.gif
Kitą ketvirtadienį gismeteo rodo dar -12.Jei nepasikeis? bigsmile.gif
Atsakyti
Nepajaučiau jokio ten magnetinio viesulo ir pašvaistė manęs neveikia ax.gif
Nejautri esu matyt tokiems dalykams smile.gif Tik šiandien perskaičiau FB, kad siautėjo magnetinės audros .
Man matyt teks atsėti pomidorus ir paprikas, senos sėklos nebedaigios...
Laiko dar yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 28 vasario 2023 - 11:29
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 28, 09:26)
Nepajaučiau jokio ten magnetinio viesulo  ir pašvaistė manęs neveikia  ax.gif
Nejautri esu matyt tokiems dalykams smile.gif Tik šiandien perskaičiau FB, kad siautėjo magnetinės audros .
Man matyt teks atsėti pomidorus ir paprikas, senos sėklos nebedaigios...
Laiko dar yra.

Taip man pernai buvo,bet kai atsejau,sudygo ir tos ir tos.
Tiek purskia i atmosfera metalo dulkiu,tai megnetines audros ir pasvaistes pietuose,neisvengiamos.(cia mano samokslo teorija,cia as kartais kliedziu bigsmile.gif bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 28, 11:18)
Kitą ketvirtadienį gismeteo rodo dar -12.Jei nepasikeis? bigsmile.gif

Tai jau pasikeitė, jei -12 )) vakar rodė -18 ))
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 28, 11:26)
Nepajaučiau jokio ten magnetinio viesulo  ir pašvaistė manęs neveikia  ax.gif

Manęs irgi lyg neveikia, bet pamatyt pašvaistę tai norėčiau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 02 28, 10:24)
pas mus plius 5

Pas mus -10 ryte smile.gif taip vėsoka buvo. Nors ir dieną vėjas šaltas, tai tikrai dar ne pavasaris.
Atsakyti
Mano chaliavščikės zylės lesykloj vis gyvena - jokio pavasario nejaučia biggrin.gif Daug kilų semečkių sulesė per žiemą, daug...
Man Kaziui orą irgi ne kažką žada. Nu ką - nepasirinksi...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 02 28, 12:52)
Mano chaliavščikės zylės lesykloj vis gyvena - jokio pavasario nejaučia biggrin.gif Daug kilų semečkių sulesė per žiemą, daug...
Man Kaziui orą irgi ne kažką žada. Nu ką - nepasirinksi...

Bent apsirenk siltai,kokia avies skranda ir veltiniais,kad nesusaltai. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 02 28, 15:39)
Bent apsirenk siltai,kokia avies skranda ir veltiniais,kad nesusaltai. ax.gif  bigsmile.gif

Nei to, nei ano neturiu unsure.gif
Atsakyti