Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusiuk,panašiai keksiukus kepu,tik vietoje drožlių kokoso miltai,vietoje grietinėlės jogurtas.Vakar atvežiau,pas dukrą dar buvo svečių,ore išėjo,normaliai pati neparagavau. biggrin.gif biggrin.gif
Pou,tau gal blogiau nei man?Man niekas neskauda bent,plūgą tempti galiu.O kraujas nesitaiso.Neutrofilų padidėjo 0.9,bet dar ne norma,trombocitų daugiau sumažėjo,na ir visko po biškį.Gerai nors nieko nejaučiu.Tai chemijos vėl negavau.Mano gydytojos nėra,vaduoja jauna daktarytė,vos manęs neklausia,ką daryti? blink.gif
Norėju pakliūti pas spinduliuotės gydytoją,pasitarti,šiandien darbe nėra,bandysiu rytoj. ax.gif
Atsakyti

Ingrida, kiekviena liga turi savo eigą. Tiesiog kitokia liga. Maniškė taip pat gali pažeisti daug sistemų: judėjimo aparatą (sąnarius, stuburą), širdį, akis, žarnyną.

Džiaugiuosi, kad tavo savijauta gera. Jei manai, kad reikia, būtinai tarkis su gydytojais - jie juk daug praktikos turi. Ir reik nepamiršti, kad jiems tai darbas, o kiekvienas atvejis, turi būti svarbiausias pačiam pacientui. Neramu - belskis, klausk.

Atsakyti
Ingrida, paklausiu nes man truputi įdomu - jei dabar negali lašinti vaistų - prasitęsia gydymas ? Vėliau sulašins ? Kai atsistatys kraujas ?
Pyragas tuo ir įdomus man pasirodė , kad su drožlėmis. O dar iškeptas buvo labai gražioj formoj. Ir moka žmonės nufotkinti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 vasario 2023 - 15:04
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 27, 12:43)
Saintlina, kaip Lesius atšventė gimtadienį ? Mėsos torto negavo ? Negalima dar jam ?

gavo virtos vištos krūtinėlės. Lyg nieko buvo. Bet va kitą dieną mb keptos vištos kaklą pakišo su visa riebia oda, užrėkiau sekundę per vėlai. Tai va šian jau penkis kartus šunį vedžiau... Ir nežinau, kaip su tuo diedu kariaut. Na tik nusisuku, jau pakiša ką nors šuniui blink.gif dešrelę kokią, pvz. doh.gif Šian skambina - paimt šuniui jautienos kulninės? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 vasario 2023 - 15:25
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 27, 15:04)
Ingrida, paklausiu nes man truputi įdomu  -  jei dabar negali  lašinti vaistų - prasitęsia gydymas ? Vėliau sulašins ? Kai atsistatys kraujas ?
Pyragas tuo ir įdomus man pasirodė , kad su drožlėmis. O dar iškeptas buvo labai gražioj formoj. Ir  moka žmonės nufotkinti ...

Kaip supratau,nelašins papildomai.Ta chemija sustiprina tik švytinimą.Klausiau šiandien daktarytės,gal bus galima sulašinti,kai guldys į stacionarą,tai kad jos pačios nežino kokio stiprumo tada bus švytinimas.Bandysiu rytoj sužinoti. ax.gif Čia kiekvienam skirtingai,na tikėkimės kad žnyplį nudobsime? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida wub.gif wub.gif wub.gif

Man įtarimas , kad Lesius geriau valgo negu gaspadinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 27, 15:35)
Man įtarimas , kad Lesius geriau valgo negu gaspadinė  biggrin.gif

šiuo metu ne smile.gif bet šiaip neskriaudžiamas smile.gif jautienos kulninė baika. Iki diagnozės aš jį du mėnesius kalakutiena/veršiena maitinau, nes nesugalvojau kas dar dietiškesnio gali būt.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 27, 15:28)
Bandysiu rytoj sužinoti. ax.gif

tikėsimės, kad užteks švitinimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Saintlina,Jūs į Vingio parką neužsukate?Norėčiau Lesių paminkyti gyvai,jei ką. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 02 27, 17:48)
Saintlina,Jūs į Vingio parką neužsukate?Norėčiau Lesių paminkyti gyvai,jei ką. ax.gif

Užsukam kartais smile.gif o tu ten tik vakarais turbūt būni?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 02 27, 18:43)
Užsukam kartais smile.gif  o tu ten tik vakarais turbūt būni?

Dukra gyvena visai šalia,paskutinis daugiaukštis priešais viešbutį.Šią savaitę čia bazuojuosi,jei būtumėte,pasukite 867643440. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nieškosiu šiandien gydytojos. ax.gif
Vakare sūnus pavedžios po senamiestį sutarėme,vakar dukra kvietė į filmą susilaikiau žmonių susibūrimų,o buvo tik dviese filme. blink.gif biggrin.gif
Gražios dienos visoms. 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Saulėtas ir šaltas, minus 8 rodė telefonas.

Išdygo du baklažanai. Gal ateis ir pavasaris :D

Gražaus antradienio :4u:​ 

Atsakyti