Labas rytas,
Ingrida sėkmės
Luety labai gražiai viską surašei, ką čia bepridurti
Pirmadienis, ir vėl galva pilna planų ką nuveikti per savaitę
Gražios dienos
Labas rytas Mane vakar vyras pas mama atveze su visais mezginiais ir knygom ir paliko siandien jau dirbu is ofiso. Visai neblogai gal, mama atveze, po darbo pasiims, nereiks stresuot, kad reik vairuot
Reikia nagus labai tvarkyti... tikiuosi sese gales padaryt, kad man nereiktu. Zodziu menesi 'atostogausiu'.
Ai.. siandien isvedziau mamos suniukus. Jazau kokios piktos dvi, eina pesasi, zmogus sedejo kava gere ir juokesi is manes su tais sunim
Svarbu iš visko pasiimti tai, kas aktualu.
Kadangi esu ant savo kailio pačiupinėjusi autoimuniką ir žinau, kaip kartais išsenki nuo visko, tai labai suprantu ir Muką. Tik tiek, kad Luety buvo teisi, jog dažniausiai sprendimai mūsų rankose.
Žinot, kai man prieš 8 metus maždaug sugriuvo sveikata, aš parvykusi iš darbo kartais skambindavau Mamai į namus, paklausdavau kaip jie laikosi, kaip mano Vaikas. Stovėdavau ir verkdavau apačioj, nes nepajėgdavau užlipti į ketvirtą aukštą, Tėvai rūpinosi viskuo, nes iš manęs buvo tik šešėlis.
Paradoksas - tada buvo minus 25 kg, dabar tiek plius. Ir rupkė, tyrimai parodė tą patį šmikį. Penktadienį gavau narkotinių nuskausminamųjų.
Ir laukia ilgas kelias.
Mukut, tyrimai tyrimais - jie atsakymai. Šalia kažkaip reik susiimti. Susiimam abidvi, a? Maistas, judesys, darbas su emocine sveikata.
Pou, rimtai tave suėmė.. priežastis jau aiški, kaip suprantu? Gydymas irgi? Tai kuo greitesnio tau pasveikimo
Papildyta:
Beveik pamiršau kaip ta saulė šviečia ))) nėra pas mus ir net ateinančiam mėnesiui nežada
Saintlina, pabyrėjau ir kai kas aišku. Užspaustas nervas, o kita dalis reumatologinė autoimuninė.
O dar du frontus tikrina, laukia kompiuterinės, echoskopijos ir tyrimai iš vidaus. Tikiuosi, kad žnypliaus neras. O šiandien, rytoj ir kitas dienas - vyksta gyvenimas