Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

Ingrida sėkmės :wub: 

Luety labai gražiai viską surašei, ką čia bepridurti :4u: 

Pirmadienis, ir vėl galva pilna planų ką nuveikti per savaitę :D 

Gražios dienos :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Ingrida  :wub:

Luety, puikiai sudėliojai :4u:

Gražios dienos visoms  :4u:

Atsakyti
Ingrida atnešu pyrago receptą iš FB, nes vis tiek žinau , kad kepi ...

Nuostabus kokosinis pyragas, be miltų,vaišinau draugus, išgaravo per minutę 😅
200 g kokoso drožlių, 3 kiaušiniai,70 g saldiklio, 200 ml grietinėlės, vanile, 1/2 a š kepimo miltelių, truputis druskos. Viską sumaišome ir paliekame 30 min. Dedame į kepimo formą, kepame 50 min,170C.

Luety parodyk panamą iš kvadratukų prie progos ... Labai įdomu.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
Pas mus raso,kad bus Mostly sunny,paziuresim.Vos 2 silumos si ryta.Vejas nemazas.
Surasiau,kai atpazinau save Mukos kanciose,nu is dalies,del svorio,jegu nebuvimo.Ir saves gailejimo,kad tokia situacija,bet,kol neistrauksi saves is balos pats,niekas nepades,visi varstys gailescio zvilgsniais,o uz nugaros sakys,kokia ji apsileidus.Zinau as tas busenas savo.
Nesakau,kad Mukutei taip pat,bet kai paskaiciau,kiek peiaugo,pagalvojau,jog ji vairuoja,nejuda ,darbe sedi,va beveik visos problemos is cia ir kyla.Na gal as klystu,gal ...tada labai labai atsiprasau.Nepasimataves kito batu,nenuejes jo kelio,negali nieko sakyt.Bet as aprasiau savo kelia.
Dusia,panama buvo experimentine,iki siol dar neisskalbiau,nelyginau,ardysiu,nersiu normaliu spalvu.Galvojau,kad neiseis,tai ir sudejau likucius visokius.
Atsakyti

Labas rytas  :4u: Mane vakar vyras pas mama atveze su visais mezginiais ir knygom ir paliko  :D  :D siandien jau dirbu is ofiso. Visai neblogai gal, mama atveze, po darbo pasiims, nereiks stresuot, kad reik vairuot  :D  :D

Reikia nagus labai tvarkyti... tikiuosi sese gales padaryt, kad man nereiktu. Zodziu menesi 'atostogausiu'. 

Ai.. siandien isvedziau mamos suniukus. Jazau kokios piktos dvi, eina pesasi, zmogus sedejo kava gere ir juokesi is manes su tais sunim  :rolleyes:  :D

Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
Pas mus raso,kad bus Mostly sunny,paziuresim.Vos 2 silumos si ryta.Vejas nemazas.
Surasiau,kai atpazinau save Mukos kanciose,nu is dalies,del svorio,jegu nebuvimo.Ir saves gailejimo,kad tokia situacija,bet,kol neistrauksi saves is balos pats,niekas nepades,visi varstys gailescio zvilgsniais,o uz nugaros sakys,kokia ji apsileidus.Zinau as tas busenas savo.
Nesakau,kad Mukutei taip pat,bet kai paskaiciau,kiek peiaugo,pagalvojau,jog ji vairuoja,nejuda ,darbe sedi,va beveik visos problemos is cia ir kyla.Na gal as klystu,gal ...tada labai labai atsiprasau.Nepasimataves kito batu,nenuejes jo kelio,negali nieko sakyt.Bet as aprasiau savo kelia.
Dusia,panama buvo experimentine,iki siol dar neisskalbiau,nelyginau,ardysiu,nersiu normaliu spalvu.Galvojau,kad neiseis,tai ir sudejau likucius visokius.
Atsakyti
Labos smile.gif

Luety man dzin kas ką gavoja ...rimtai išaugau iš šių kelnių... mirksiukas.gif ... nesiginčysiu nė dėl vieno sakinio, kaip pati rašei Nepasimataves kito batu,nenuejes jo kelio,negali nieko sakyt.Bet as aprasiau savo kelia. taip, kad papurtau garbanas ir į priekį, juolab Nemunas taip gražiai nušviestas saulės 4u.gif
Ingrida lengvo tau pirmadienio 4u.gif
Pou viską perduok Dusiukui, aš susrašysiu, susbėgsime kada 4u.gif
Atsakyti
Cia va radau odai nieztint toki tepaliuka,bet Muka gali ir pati pasidaryt jo.

https://drchristophe...s/itch-ointment
Itch Ointment (Chickweed Ointment)

Tepalas nuo niežėjimo (Daržinės žliūgės tepalas)
Daržinė žliūgė (Stellaria media)
Bičių vaško ir alyvuogių aliejaus pagrindas
Tai nuostabus gydomasis tepalas, naudojamas gydyti egzemą, žaizdas, psoriazę,
nudegimus, odos ar lytinių organų niežulį, sutinusias sėklides, aknę ir dilgėlinę.
Muka tu turi ta aparata,kur gali issispaust zoliu extraktu,zliugiu Lietuvoje netruksta,pabandyk su biciu vasku ir alyvuogiu aliejum pasidaryt tepaliuka ir tepliotis,gal kiek pades tai odai,nes is tu daktaru dabar nieko negauni,nors mini mini ju slenkscius.Reik jau paciam dabar gydytis kazkaip.Oda,tai ne i vidu,gal nepakenks?
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 02 27, 08:59)
Labos smile.gif

Luety man dzin kas ką gavoja ...rimtai išaugau iš šių kelnių...  mirksiukas.gif ... nesiginčysiu nė dėl vieno sakinio, kaip pati rašei Nepasimataves kito batu,nenuejes jo kelio,negali nieko sakyt.Bet as aprasiau savo kelia. taip, kad papurtau garbanas ir į priekį, juolab Nemunas taip gražiai nušviestas saulės  4u.gif
Ingrida lengvo tau pirmadienio  4u.gif
Pou viską perduok Dusiukui, aš susrašysiu, susbėgsime kada  4u.gif

Tikrai taip,as norejau tik padet kazkiek savo pavyzdziu.Labai atsiprasau. ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Svarbu iš visko pasiimti tai, kas aktualu.

Kadangi esu ant savo kailio pačiupinėjusi autoimuniką ir žinau, kaip kartais išsenki nuo visko, tai labai suprantu ir Muką. Tik tiek, kad Luety buvo teisi, jog dažniausiai sprendimai mūsų rankose.

Žinot, kai man prieš 8 metus maždaug sugriuvo sveikata, aš parvykusi iš darbo kartais skambindavau Mamai į namus, paklausdavau kaip jie laikosi, kaip mano Vaikas. Stovėdavau ir verkdavau apačioj, nes nepajėgdavau užlipti į ketvirtą aukštą, Tėvai rūpinosi viskuo, nes iš manęs buvo tik šešėlis.

Paradoksas - tada buvo minus 25 kg, dabar tiek plius. Ir rupkė, tyrimai parodė tą patį šmikį. Penktadienį gavau narkotinių nuskausminamųjų.

Ir laukia ilgas kelias.

Mukut, tyrimai tyrimais - jie atsakymai. Šalia kažkaip reik susiimti. Susiimam abidvi, a? Maistas, judesys, darbas su emocine sveikata.

Atsakyti
Pou, rimtai tave suėmė.. priežastis jau aiški, kaip suprantu? Gydymas irgi? Tai kuo greitesnio tau pasveikimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 02 27, 10:59)
Nemunas taip gražiai nušviestas saulės  4u.gif

Beveik pamiršau kaip ta saulė šviečia ))) nėra pas mus ir net ateinančiam mėnesiui nežada blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Merginasumezginiu @ 2023 02 27, 10:38)
Ai.. siandien isvedziau mamos suniukus. Jazau kokios piktos dvi, eina pesasi, zmogus sedejo kava gere ir juokesi is manes su tais sunim  rolleyes.gif  biggrin.gif</p>

O kas tavo šuniuką vedžios visą mėnesį?
Atsakyti

Pou, rimtai tave suėmė.. priežastis jau aiški, kaip suprantu? Gydymas irgi? Tai kuo greitesnio tau pasveikimo 4u.gif4u.gif4u.gif
Papildyta:

Beveik pamiršau kaip ta saulė šviečia ))) nėra pas mus ir net ateinančiam mėnesiui nežada blink.gif

Saintlina, pabyrėjau ir kai kas aišku. Užspaustas nervas, o kita dalis reumatologinė autoimuninė.

O dar du frontus tikrina, laukia kompiuterinės, echoskopijos ir tyrimai iš vidaus. Tikiuosi, kad žnypliaus neras. O šiandien, rytoj ir kitas dienas - vyksta gyvenimas :)

Atsakyti
Saintlina, kaip Lesius atšventė gimtadienį ? Mėsos torto negavo ? Negalima dar jam ? Aš kaip prijaučianti keto ir carnivore mitybai labai jį užjaučiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Apie visą kitą ...
Nebeturiu teisės kalbėti, viską pasakiusi esu per tuos 6 -7 metus.
Atsakyti