Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Muka ,gydaisi jau nuo praeitu atostogu ,pasidarei kruvas tyrimu,perejei kruvas gydytoju ir rez\ultatas toks labai menkas.Na plauciu uz\degima issigydei.Tau ka nors organizmo atstatymui israse ar visi bijo ka nors ir skirt del to berimo?
Pou gi rase,kad reumatologas mato uz\degimair siule ibuprofeno.
Jei z\iuret paprastai - silpnumas ir tirstas kraujas tesiogiai gi rodo i kepenis ir kraujodara.Daug uz\ mane jaunesnis z\mogus negali per soda pereit.Graz\u.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 26 vasario 2023 - 11:02
Dare kraujo tyrimus, kokius neįvardijo, reziume uždegimas bet ne reumatoidinio pobūdžio, hematologas vėl kraują o koki neįvardijo. AA man svoris labai šoktelėjo per 2 metus plius 30 ….ir tas uzdeda silpnumą sunkumą gal…
Atsakyti
Muka ,as taip pat ne is lieknuju,toli grazu.Bet as labai stengiuosi ,kad neprarasciau jegu vaiksciojimui ,darbui sode ir darze .Nesu hyperaktyvi kaip kitos cia,bet stengiuosi judet kiek imanoma daugiau.Cia sunkiausia vasara ,kai buna karsta. biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida megztukas minkštutis , dailutis , gražutis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Rankovės tokios platokos dabar į mostį , ty pagal madą biggrin.gif Jos ilgos ar 3/4 ? Pagal manikeną nesuprasi ... Spalva graži , tik man nelabai tinkama būtų. Man visos murzinos spalvos. Norėčiau tokio 4u.gif
Ar patiko megzti nuo viršaus ?
Man tai žymiai smagiau ...

Pou - važiuosiu nagų tvarkytis į tavo pusę, stabtelsiu sėklų pasiimti . Kovo 16 , nebus man vėlu .
Kugelis kepa, daržovių sriuba su nuodingomis galkomis tuoj baigs virti ... Vietoj bulbų pastarnokai . Daug iš kaimo parsivežiau ... 30 pr suvalgė pelėnai , bet aš nepykstu , reikia dalintis smile.gif
Atsakyti
Nekalbėjo per kursus apie kokias tai džiovintas vaistažoles kabančias kampuose ... Kalba ėjo apie visokias džiovintas rožes ir kt puokštes vazose.
Aš kaime pati prikabinėju raudonėlių , mėtų , lavandų ir kt prieskonių ir vaistažolių kad sudžiūtų ... Toje triobos dalyje kur be saulės.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 26, 13:14)
Ingrida megztukas minkštutis , dailutis , gražutis  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Rankovės tokios  platokos dabar į mostį , ty pagal madą biggrin.gif  Jos ilgos ar 3/4 ? Pagal manikeną nesuprasi ... Spalva graži , tik man nelabai tinkama būtų. Man visos murzinos spalvos. Norėčiau tokio  4u.gif
Ar patiko megzti nuo viršaus  ?
Man tai žymiai smagiau ...

Pou - važiuosiu nagų tvarkytis į tavo pusę, stabtelsiu sėklų pasiimti . Kovo 16 , nebus man vėlu .
Kugelis kepa, daržovių sriuba su nuodingomis galkomis tuoj baigs virti ... Vietoj bulbų pastarnokai . Daug iš kaimo parsivežiau ... 30 pr suvalgė pelėnai , bet aš nepykstu , reikia dalintis smile.gif

Laba,
Prašau smulkiau apie nuodus biggrin.gif
Atsakyti

Dusia, gerai, tikiuosi, kad būsiu namuose, jei ne, sugalvosim ką nors.

Muka, tau galėčiau išsiųst.

Gal ir kitos ko nors norėtų?

Atsakyti

Laba,
Prašau smulkiau apie nuodus biggrin.gif

Kažkada užeinu pas draugę, o jinai pasodinus savo dukrytę prie stalo ir liepia valgyti sriubą. Dukra rauda... klausiu ko? Sako mama liepia valgyti, o tos galkos  nuodingos... tai pas mus šeimoje ir prilipo toks posakis. Taip ir užsisakydavo sūnus, pasiilgau barščių su nuodingomis galkomis. 

Atsakyti

šiemet nemerkiau paprikų nei čilių ...sėklos caro dudikovo laikų... ir sudygo per savaitę ne 100 % o 70-75 %, gal nenumarinsiu. Ir kadangi šiemet aš lauke nutariau nesodinti paprikų bus šiltnamyje tik, tuo pačiu pomikų bus sumažinta ...ot tipo gudri dabar ...matysiu kokia būsiu kaip sodinsiu ax.gif

posakis caro Riuriko laiku, https://lt.m.wikiped...g/wiki/Riurikas

Cia siaip pasakau, šita gal jau ir AA žinos 😁

Atsakyti

sveikos, Ingridos gražus megztinis, bet man tokios rankoves nepatinka

jetau, per darbus jau gal vėluoju sėti . Bent paprikas gal reiketu sukišti.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 02 26, 12:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="73049350" data-time="1677412894"><div><p>Laba,
Prašau smulkiau apie nuodus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kažkada užeinu pas draugę, o jinai pasodinus savo dukrytę prie stalo ir liepia valgyti sriubą. Dukra rauda... klausiu ko? Sako mama liepia valgyti, o tos galkos  nuodingos... tai pas mus šeimoje ir prilipo toks posakis. Taip ir užsisakydavo sūnus, pasiilgau barščių su nuodingomis galkomis. </p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Laba diena,

kazkokia netvarka mano gyvenime,visa savaite tinginiaujam,sestadieni svenciam,o sekmadieni dirbam. bigsmile.gif bigsmile.gif
Paskaiciau Mukos silpnuma ir svori priaugta,tai as pernai tokia buvau.Svoris per kovido du metus ir pas mane uzaugo 30kg,o gal ir daugiau,plius antidepresinai ratukai ir busena,kai judet nenori,nieko nenori,kai nebejau i sporto kluba,tai soko po kelis kilus i savaite.O as nieko nenorejau daryt,judet,eit,tik sedet ir megzt arba gulet ir verkt.
Aciu Die,isejau is tos busenos,emiau mazint svori,susiemiau,emiau vaiksciot daug daugiau ore,daryt manksta ryte. ir judintis,judintis.Pernai pavasari sode sodinau pomidorus vos ne atsigulus,pasodinu 6-8 daigus ir savaite nebeturu jegu,kol uzsodinau,praejo menuo.Per kiema nebeperejau,sode tik ateinu ir sest.Bet emiau judet judet judet ,kaip rusai sako cherez nemogu.Laiptais i buta ir zemyn lipau,kaip mano ATA tevelis,dusdama.Kambariu nebetvarkiau,viska MB dare.
Aciu Die,siemet as jau ponia.Minus 20kg,judu judu.jei mezgu ,po valandos kitos pakylu ir einu i antra auksta ir zemyn kelis kartus,arba sedu ant kedes be atloso ir darau ivairius pratimus,kurie vadinasi kedes joga(chair yoga),internete,youtubej video pratimu daug .Zinoma,as neieskojau jokiu ligu,nors kelenai gele,paeit negalejau,uzmigdavau tik su paralonine poduskele tarp kelenu,apsiverst buvo tragedija.Isvariau vyra miegot i apacia,nes lovoj dviem buvo anksta.
Tai va,siemet as jau visai kitokia.Aciu Die ir geriem zmonem,zinoma ir siame forume buvo spyriu i minkstaja,svarbu nepraleist pro ausis,o idet i galva.
Suprantu tave,is namu i masina,is masinos i darba i kede.Nera to judejimo.Sode kiek padirbi.tai tas mizeris,reik dirbt su savim,kad islikt sveikai,ir net gyvai.Dabar man baisu skaityt apie tavo sveikata,eini zemyn.Beje oda niezti del blogu instu darbo arba kepenu taip pat,gal cia suva pakastas.
Mano patarimas draugiskas,imk judet,perlipk per save.Ilga laika,kas tai patare buvo mano protu priesai.Bet,kai pradedi dirbt su savim,dziaugies kiekviena mizerna pokycio dalele,pradedi jaust,kaip gryzta gyvybe i kuna.Pradedi suprast,kaip save zudei vaistais,maistu.Negi as tik to verta.Bulviu ne,duonos ne,sviesto ne,miltu ir ju gaminiu ne,cukraus ne,pieno produktu nevalgau.Kai labai labai uzsinoriu ,palepinu save viena diena per menesi.Bet tada suprantu,kaip tai sunku suvalgius.Laukiu savo darzoviu ,tada bus man gyvenimas.
To linkiu ir tau Mukute.Mesk velniop tuos tyrimus visokius,jie vistiek neduoda naudos.Imk kasdien nueit nors po 50 metru ir vis didnk,daryk pratimus,pradzioj kedej iki susisilimo.Sirdis kalatuosis,atrodys,kad mirsi,bet iveikus save ateina pasitenkinimas,kad padarei,ir taip vis tolyn tolyn.As noriu tiket,kad visu ligu priezastys slypi nejudejime.Atleisk,jei tai ne tau,gal tada kam kitam,as tik pasidalinau,is ko teko lipt lauk,per visas savo nejudejimo savaites,menesius metus.Ir sveik greiciau,grazuole garbane tu musu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 vasario 2023 - 15:14
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Normaliai mezgasi nuo viršaus,dabar vaivorikštinį mezgu šitaip,tik,kad nuobodu gerosiomis akimis.Tai tarpais lovatiesę pamezgu su pynėmis. ax.gif
Ilgoji diena,tikiuosi,gerų kraujo rezultatų ir chemijos. mirksiukas.gif
Atsakyti